13 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

13 jobannoncer

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
PeopleLink søger for Kildemoes A/S
Gem
PeopleLink

Digital Marketing Specialist

Nr. Lyndelse

Brænder du for datadrevet marketing? Er du ekspert i e-commerce og SEO, og har du erfaring med webshops? Så er det dig, vi søger til at stå i spidsen for Kildemoes’ nye digital first-strategi og tage virksomhedens online tilstedeværelse til næste niveau!

Kildemoes’ vision er at implementere en helt ny digital strategi, der skal rulles ud i løbet af de næste 5 år. Det bliver dit overordnede ansvar at sikre synligheden online og formidle de gode historier om Kildemoes og virksomhedens produkter.

Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
FAABORG-MIDTFYN ENTREPRENØREN ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Sima Innovation søger for Sima Innovation
Gem
Sima Innovation

Head of Finance

Aarslev

Har du evnerne og lysten til at opbygge en finansfunktion, som kan understøtte Sima Innovation på deres fantastiske vækstrejse?

Du bliver en nøgleperson i virksomheden og vil agere som en fortrolig sparringspartner for CEO i forhold til udvikling af virksomheden - både på strategisk og operationelt niveau.

Du vil få det fulde ansvar for økonomifunktionen og bliver systemejer på ERP (Microsoft Business Central), og du skal således kunne navigere i det økonomiske landskab og sikre professionel og kompetent økonomistyring samt skabe gennemsigtighed i forhold til rapportering.

Sima Innovation
Hansen Toft A/S søger for Sima Innovation ApS
Gem
Hansen Toft A/S

Head of QHSE

Årslev

Sima Innovation søger en dedikeret Head of QHSE, der brænder for kvalitetsledelse og ønsker at gøre en forskel i en kvalitetsbevidst og innovativ virksomhed.

Virksomheden står i en yderst gunstig position både i forhold til udvikling og vækst i de kommende år. Derfor søges nu en person til en nyoprettet stilling som Head of QHSE, der skal sørge for, at virksomheden fortsat lever op til de kvalitetsstandarder, som Sima Innovations produkter skal overholde.

Du bliver ansvarlig for, at kvalitets-, sikkerheds-, arbejdsmiljø- og miljømæssige processer og -procedurer overholdes for at opretholde høj kvalitet og minimere risici.

Hansen Toft A/S
Hansen Toft A/S søger for Sima Innovation ApS
Gem
Hansen Toft A/S

Head of Procurement

Årslev

Sima Innovation søger en dynamisk og selvstændig Head of Procurement, der kan løfte indkøbsfunktionen til nye højder under en spændende vækstrejse.

Har du evnerne og motivationen til selvstændigt at opbygge og drive indkøbsfunktionen hos en af de førende leverandører inden for skræddersyede løsninger til militære køretøjer? Og kan du sikre effektive indkøbsprocesser og høj leverandørkvalitet?

I en nyoprettet stilling som Head of Procurement hos Sima Innovation vil du spille en central rolle i virksomhedens succes. Sima Innovation udvikler og monterer produkter af høj kvalitet, hvor leverandørernes pålidelighed er afgørende.

Hansen Toft A/S
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Søbysøgård Fængsel
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV