26 job matcher din søgning 26 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 26 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Rynkeby Foods A/SSENIOR BUSINESS CONTROLLER

Rynkeby Foods A/S, Ringe

Vil du bidrage til forretningsmæssig udvikling igennem opbygning af performance management system? Brænder du for med din erfaring at omsætte din teoretiske ballast og gode analytiske evner til brugbare resultater?

Vi søger en dygtig Senior Business Controller til økonomifunktionen hos Rynkeby Foods i Ringe, hvor du i et team af controllere kommer til at arbejde med blandt andet opbygning af Performance Management med tilhørende BI-system, men får også en central rolle i den løbende rapportering såvel lokalt som til vores hovedkontor i Tyskland.

Dine opgaver

  • Sparring og udfordring af forretningen i form af analyser, forklaringer og procesoptimering
  • Etablering og videreudvikling af rapporterings- og KPI-værktøjer
  • Månedsrapporteringer herunder validering af regnskab og KPI’er samt R&O’s
Rynkeby Foods A/S
Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
1423 ApSDigital Marketing Assistent til succesfuld spiritusvirksomhed

1423 ApS, Ringe

Vil du være med til at forme den digitale markedsføringsstrategi for en dansk baseret virksomhed med en international profil? Bliv Digital Marketing Assistent i 1423 World Class Spirits og kom til at arbejde med internationale spiritusmærker.

Som Digital Marketing Assistent vil du være ansvarlig for at udvikle og implementere en digital marketingstrategi med afsæt i den overordnede virksomhedsstrategi. Du rapporterer direkte til CMO og er i kontakt med kunder, leverandører, importører/distributører, bloggere og influencers. Dine daglige opgaver er bl.a.:

  • Tæt samarbejde med marketing- og salgsafdelingerne i alle vores markeder
  • Ansvarlig for vores websteder, vedligeholdelse af indhold og forbedring brugeroplevelser
  • Løse SEO-opgaver, overvåge digitale aktiviteter og foretage forbedringer, hvor det er nødvendigt.
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

Ovethi Dansk Dækservice A/S
Dækmontør til professionelt dækværksted

Ovethi Dansk Dækservice A/S, Ringe

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor kundetilfredshed, kvalitet og sikkerhed er i fokus – og hvor du selv kan være med til at forme dit job?

På værkstedet i Ringe arbejder du sammen med din montørkollega, og på udekørende opgaver arbejder du sammen med kollegerne i Odense og Gelsted.

Ovethi Dansk Dækservice A/S

Du skal som dækmontør arbejde indenfor personvogne, varevogne, 4x4, lastvogne, entreprenør- og landbrugsmaskiner med montering, reparation og optimering af dæk- og fælgløsninger.

Du bliver specialist indenfor dit felt, og du vil derfor helt naturligt kunne svare på spørgsmål fra vores kunder. Samtidig bliver du en del af vores ansigt udadtil, når du dagligt er i kontakt med både privatkunder og virksomheder.

Ovethi Dansk Dækservice A/S
Foodjob Nordic
Projektchef med overblik og stærke digitale kompetencer

Foodjob Nordic søger for Rynkeby i Ringe

Foodjob Nordic søger nu en teknisk velfunderet og proaktiv Projektchef til Rynkeby Foods A/S i Ringe på Fyn. Virksomheden råder over en moderne og højt automatiseret fabrik, og er en dynamisk enhed i konstant udvikling. Jobbet som Projektchef indeholder fagligt-tekniske såvel som styringsmæssige udfordringer, og gode personlige udviklingsmuligheder.

Du får ansvar for ledelse og gennemførelse af virksomhedens tekniske investeringsprojekter E2E. Med til opgaven hører, at udarbejde og implementere digitale værktøjer til effektiv styring af virksomhedens investeringsprojekter og tekniske optimeringsprojekter End-to-End baseret på solid planlægning, valide data, effektiv opfølgning og kommunikation.

Foodjob Nordic
Indrykket: 
Advokatfirmaet Magdalena HochErfaren advokatsekretær

Advokatfirmaet Magdalena Hoch, Ringe

Søger du en arbejdsplads med en uhøjtidelig omgangstone, hvor du selv kan medvirke til at skabe et afslappet og motiverende arbejdsmiljø, men hvor der sættes en ære i at levere juridisk rådgivning af højeste kvalitet – så er du måske den medarbejder der søges.

Arbejdsområderne er fast ejendom, tinglysning, testamenter, dødsboer, retssager og klientkontohåndtering, samt almindeligt sekretærarbejde. Det forventes at du har den teoretiske og praktiske erfaring inden for flere af disse arbejdsområder, dog forventes det ikke at der er kendskab til dem alle sammen.

Vi har en uformel omgangstone, og der er ikke langt fra ord til handling. Løn og arbejdsvilkår aftales individuelt, idet disse vil afstemmes med dine kvalifikationer.

jem & fix A/S
Souschef - Ringe

jem & fix A/S

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

jem & fix A/S
Indrykket: 
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
Viften søger pædagoger til Lindehuset
Pædagoger søges til Viften afd.
Faaborg-Midtfyn Kommune, Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Indrykket: 
Sekretariatsleder til Geopark Det Sydfynske Øhav
Vil du stå i spidsen for at udvikle og forankre en UNESCO Global Geopark i Det Sydfynske Øhav?
Faaborg-Midtfyn Kommune, Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Indrykket: 
Kirkegårdsleder
Stillingen som kirkegårdsleder ved Ringe Kirke er ledig til besættelse pr. 1. april 2021 eller snarest muligt herefter, da vores nuværende kirkegårdsleder fratræder.
Ringe Kirke, Ringe
Jobcenter
Indrykket: 
Uddannelsesambassadør til uddannelses- og kompetencemæssigt løft for ufaglærte ledige
Er det dig, der kan gå forrest i koordinering og vejledning i krydsfeltet mellem uddannelse og beskæftigelse?
Faaborg-Midtfyn Kommune, Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Indrykket: