37 jobannoncer matcher din søgning 37 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex søger for NLM Vantinge A/S
Gem
Jobindex

ESG-medarbejder med ansvar for certificeringer og miljøgodkendelser

Ringe

Vil du være med til at skabe en endnu mere bæredygtig fremtid hos en innovativ produktionsvirksomhed i vækst?

Vi arbejdede med ESG, før begrebet opstod. Så det her job er perfekt for dig, der vil gøre en forskel for miljø, klima og fremtiden indenfor ressourcegenanvendelse.

CFO Nicolai Elstrøm

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Jobindex
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Skattestyrelsen

Funktionsleder til bekæmpelse af kædesvig

Ringe

Er du en tydelig leder med politisk tæft, der skaber resultater gennem dine medarbejdere med fokus på relationer, tværorganisatorisk samarbejde og god ledelse?

Kædesvig Syd løser komplicerede sager inden for kæde- og karruselsvigsområdet og har ligeledes til opgave at bistå politiet og anklagemyndigheden i forbindelse med konkrete sager. I sagerne er der ofte mange virksomheder involveret placeret både i Danmark og udlandet.

Som leder af Kædesvig Syd får du bl.a. ansvaret for at lede en enhed med 14 højt kvalificerede og dedikerede medarbejdere, der alle er drevet af enhedens fælles opgave med at imødegå kædesvig.

Skattestyrelsen
Ringe Maskinforretning A/S

Montør til entreprenørafdeling

Er du vores nye montør til entreprenørmaskiner, og vil du arbejde med mærker som Case Construction, CLAAS og Volvo? Så har du nu muligheden! Så bliv en del af vores fantastiske service-team i Ringe Maskinforretning.

Du kommer til at beskæftige dig med klargøring og reparationer af entreprenørmaskiner, det vil hovedsageligt være maskiner fra Case Construction, CLAAS gummigeder og teleskoplæssere samt Volvo gummigeder.

Dine kollegaer består af både værksteds- og udekørende montører. Som montør hos os får du 30 kolleger og en hverdag med masser af udfordringer og værkstedshumor.

Ringe Maskinforretning A/S

Landbrugsmaskinmekaniker

Er du vores nye mekaniker til landbrugsmaskiner og vil du arbejde med nogen af branchens premium brands?

Så har du muligheden! Vi søger en ny kollegaer til vores værksted, som er placeret midt på Fyn.

Som mekaniker hos os får du 30 kolleger og en hverdag med masser af udfordringer og værkstedshumor. Du kan være nyuddannet eller erfaren landbrugsmaskinmekaniker, men det er vigtigt at du trives med en hverdag, hvor der er mange bolde i luften. Dine opgaver bliver at servicere vores kunder enten ude ved kunden eller på værkstedet.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Jobindex søger for NLM Vantinge A/S
Gem
Jobindex

Regnskabsassistent – hold styr på bogholderiet, når vi tænker grønt

Ringe

Vil du være en vigtig samarbejdspartner for regnskabschefen, når du står for debitor- og kreditorbogholderiet? Og vil du arbejde et sted, der gennem vores kerneprodukter bidrager til den grønne omstilling?

Det er nemt at skabe forandring her, hvis der er noget, du gerne vil påvirke. For selvom omsætningen er stor, bliver du en del af et lille team, der arbejder tæt sammen.

CFO Nicolai Elstrøm
Jobindex
Green Care Group ApS

Socialpædagog på 32 timer søges til mindre botilbud, tæt på Ringe

Green Care Sødinge har målgrupper inden for udviklingshæmning, psykiske funktionsnedsættelser/vanskeligheder, herunder anden kognitiv forstyrrelse. Aldersgruppen er fra 18 år, men vi har p.t. beboere fra mellem 30 og 60 år.

Vi tilbyder bl.a.:

  • En fast stilling på 32 timer om ugen.
  • Du vil indgå i et fast rul, med vagter bestående af 6-12 timer og med weekend og helligdagsarbejde.
  • Der er god mulighed for sparring og supervision.
Green Care Group ApS

Socialpædagog på 30 timer søges til vores interne beskyttet beskæftigelse, jf. SEL §103 og §104

Ringe

Beskæftigelsen i Green Care Sødinge har målgrupper inden for udviklingshæmning, psykiske funktionsnedsættelser/vanskeligheder, herunder anden kognitiv forstyrrelse, samt autismespektrum. Aldersgruppen er fra 18 år, men vi har p.t. beboere fra mellem 30 og 60 år.

Vi forventer, at du bl.a.:

  • Har en relevant uddannelse som pædagog eller anden relevant uddannelse ift. målgruppen. Gerne suppleret med et kreativt håndværk.
  • Har interesse og erfaring med målgruppen og gerne indenfor personlighedsforstyrrelse.
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Etr Service Ringe ApS

Automekaniker eller Have-park tekniker

Ringe

Vi har brug for en ny tekniker til vores værksted. Vi sælger alt til Have, Skov, Park og ATV. Du vil skal være på værkstedet/butikken, hvor reparationerne foregår.

Vi søger dig, der har lyst til at indgå i vores team, og som har let til smil og gåpåmod.

Dine primære arbejdsopgaver vil være reparation og service af maskiner, der kommer på værkstedet, herunder plæneklippere, motorsave, ATV’er mv.

Carsten Holm A/S

Intern sælger – pakninger og tætninger

Ringe

Se video om Carsten Holm A/S som arbejdspladsHar du forstand på mekaniske konstruktioner? Og kan du, efter oplæring, oversætte ”den blå, der sidder ved stemplet” til den helt rigtige tætningskomponent?

Som intern sælger får du en tæt dialog med vores kunder, og din vigtigste opgave bliver at bruge din tekniske indsigt til at spørge ind og vejlede, så du kan omsætte kundens forklaringer og behov til konkrete produktløsninger.

Sammen med 8 kollegaer får du ansvaret for ordreindtastning og vejledning af de kunder, som kontakter os via telefon eller e-mail eller henvender sig direkte ved skranken på vores kontor i Ringe.

Carsten Holm A/S
Lactosan A/S

Operatør til afsækning og blandere søges

Ringe

Til vores ostepulverfabrik i Ringe på Midtfyn søger vi en operatør til afsækning og blandere.

Som operatør ved afsækning og blander, har du ansvar for driften på anlægget, hvor pulveret som er produceret på tørretårne, skal forarbejdes videre og pakkes til færdigvarer.

Løbende under produktionen skal der foretages justeringer af proces og produkter, kvalitetskontrol af produktet og prøveudtagning til laboratoriet. Du får mulighed for at præge dit eget job, idet ledelsen på Lactosan inddrager medarbejderne i løsning af problemstillinger og opgaver.

Gem
JobTeam

Stabil Smed søges nær Ringe

Ringe

Vi søger en dygtig og kvalitetsbevidst smed nær Ringe til forefaldende smedearbejde.

Indrykket:
Hentet fra JobTeam

Vil du give os en hånd med? - Plejehjemmet Åløkkeparken søger faglærte afløsere både til vikariater og som tilkaldevikar

Ringe

Har du lyst til at arbejde med ældre på et plejehjem, hvor vi samarbejder om bedst mulig trivsel for beboerne?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
JobTeam

Serviceminded Lastvognsmekaniker søges nær Ringe

Ringe

Vi søger en dedikeret lastvognsmekaniker med en stærk serviceorientering?

Indrykket:
Hentet fra JobTeam

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV