20 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

20 jobannoncer

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Brylle Teaterbørnehus

Relationskompetent og erfaren leder søges til barselvikariat

Tommerup

Midt på Fyn ligger vores lille perle af en integreret institution fuld af leg og stemmer fra vores dejlige børn og dygtige medarbejdere.

Vores dygtige leder går på barsel i juni måned og vi søger derfor den helt rette til at træde ind som barselsvikar i cirka 12 måneder. Det er en fordel, hvis du har erfaring med ledelse af integreret institution.

Som en del af vores lille oase, vil du blive mødt af et lille, men stærkt, medarbejderteam, som løfter i flok. Vi har let til latter og vi vægter den gode stemning; både imellem børn, forældre og kollegaer.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Den Selvejende Institution Storskoven

Storskoven glæder sig til at få dig med på holdet!

Tommerup

Den Selvejende Institution Storskoven er i rivende udvikling. Vi søger derfor uddannede pædagoger med en stærk socialpædagogisk anerkendende profil.

Vi har 13 pladser i aldersgruppen 13-28 år. Vores unge har, over en bred kam, brug for strukturerede miljøer. Vi arbejder frem mod, at de unge opnår så høj grad af livsmestring som muligt, og får styrket gode relationer såvel på Storskoven som i det omgivende samfund.

Du vil lande i en veldrevet institution, hvor der er styr på driften, men vi mangler DIG på holdet, og glæder os til at lære mere om dig og hvad du fagligt brænder for!

Gem
Grambogård

Kvalitetsbevidst Slagter

Tommerup

Er du klar til et spændende job på vores slagteri Grambogård hvor kvalitet, godt håndværk og dyrevelfærd er nøgleordene i jobbet?

Hos Grambogård går vi op i dyrevelfærd og godt håndværk, hvilket betyder omtanke og respekt for miljøet og for dyrenes velfærd, så vi kan levere de bedste produkter til vores kunder.

Gem
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Gem

Skolepædagog til Tommerup Skole

Tommerup

Hos Tommerup Skole søger vi en skolepædagog til vores indskoling og SFO, da vi vokser og har flere klasser fra næste år.

Gem

Dagplejere til Brylle, Tommerup eller Tommerup Stationsby

Tommerup

Hos Dagplejen i Tommerup-området skal vi i den nærmeste fremtid til at sige farvel til værdsatte medarbejdere, som skal på en velfortjent...

Musik- og Naturbørnehuset Kilden
Gem

Vuggestue pædagogmedhjælper på 30 timer søges

Tommerup

Da vores medhjælper i vuggestuen går på pension søger vi ny medhjælper i Musik og Naturbørnehuset Kilden i Tommerup st.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
OutdoorDesign ApS
Gem

Hjælp søges til ordrebehandling og produkttekster

Tommerup

Vi er et firma, der bl.a. forhandler og fremstiller bordbænkesæt, cykelstaver, pullerter, vejbomme og blomsterkummer til boligforeninger, skoler, kommuner, parker, etc.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Vestfyns Efterskole
Gem

Lærer og køkkenchef/kok

Tommerup

Vi skal sige farvel til to skønne kolleger, som efter mange års ansættelse nu vælger at prøve kræfter med noget nyt.

Indrykket:
Hentet fra Efterskolerne
Gem

Social- og sundhedsassistent med høj faglighed til autismeområdet, Tornhuset

Tommerup

Brænder du for at bruge din faglighed sammen med vores helt unikke mennesker?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Leder til Morgendagens Hjemmepleje i Tommerup

Tommerup

Vi søger en leder til Hjemmeplejen i Tommerup, som vil være med til at gå forrest i den spændende og vigtige udvikling af hjemmeplejen, som vi er i gang med i Assens Kommune.

Gem

Pædagoger/pædagogiske assistenter til Overmarksgårdens vuggestue

Tommerup

Hos Overmarksgården søger vi pr. 1. august 2024 to pædagoger/pædagogiske assistenter til vores vuggestue.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV