17 jobannoncer matcher din søgning 17 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bendiksen ApS

Montør

Broby

Besidder du en solid teknisk indsigt og har en passion for at skabe produkter af høj kvalitet? Er du interesseret i at forfine processer, så du og dine kollegaer sammen kan fremstille kvalitetsprodukter til vores kunder?

Vi er på udkig efter en ny kollega til vores produktion. Du vil i samarbejde med gode kollegaer komme til at indgå i driften, hvor din hovedopgave vil være montage af færdige løsninger.

Hos Bendiksen ApS tilbyder vi dig et interessant job med afvekslende opgaver. Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling og tilbyder en række attraktive personalegoder.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

ProSelection søger for kunde
Gem
ProSelection

Finance Business Partner med fokus på produktion søges til fødevarevirksomhed Fyn

Broby

Er du en datadreven person, der brænder for at levere resultater af høj kvalitet? Besidder du en god forretningsforståelse og har du lyst at få en ansvarsfuld rolle i en velkonsolideret dansk fødevarevirksomhed? Og er du en initiativrig medarbejder, der trives i et passioneret miljø, hvor du, med dine kompetencer, bliver en økonomisk- og forretningsmæssig sparringspartner med en bred berøringsflade?

Som Finance Business Partner bliver du en integreret del af en finansafdeling beståede af tre medarbejdere inklusiv denne stilling, hvor du vil referere til virksomhedens CFO.

Indrykket:
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Rudolf Steiner - Skolen I Odense

Lærer søges til specialklasserne i Ølsted

Broby

Brænder du for at undervise og arbejde specialpædagogisk på samme tid? Har du arbejdet med elever med autisme, ADHD, kravafvisende og til tider udadreagerende adfærd?

I klassen går 7 elever ml. 10 og 13 år, som alle har behov for specialpædagogisk støtte i undervisningen. Flere af dem har brug for alternative undervisningsformer, hvor vi især bruger uderummet.

Der er brug for, at du kan tilpasse din undervisning til elevernes overskud og ressourcer - lige netop den dag - så de kan ”gå med dig”. I klassen er også en støttelærer og 2 medhjælpere, som du arbejder tæt sammen med.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
VKCONSULTING søger for KEN Hygiene Systems A/S
Gem
VKCONSULTING

Økonomiassistenter

Broby

Drømmer du om at arbejde bredt indenfor bogholderi og regnskab, så er det måske dig vi søger til et team, der vægter både faglig sparring og det gode kollegiale sammenhold højt.

Dine primære opgaver:

  • Daglig bogføring, herunder indbetaling fra kunder
  • Opfølgning på udeståender hos kunder, herunder administration af inkasso
  • Fakturering og kreditering

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling i en international orienteret virksomhed med stort fokus på medarbejdertrivsel og udvikling.

VKCONSULTING
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Gem
Moment

Pakkeriarbejder med stabler-erfaring til Fyn

Broby

Der er tale om et vikariat forløbende over to omgange.

Indrykket:
Hentet fra Moment

Sælger til landbrugssektoren og tilknyttede erhverv

Broby

Best Farm A/S søger en deltids ansat på ca. 15-30 timer.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Er du ufaglært med lyst til arbejde med ældre? – så søger Åløkkeparken nu ufaglærte afløsere

Broby

Har du lyst til at arbejde med ældre på et plejehjem, hvor vi samarbejder om bedst mulig trivsel for beboerne?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Serviceelektriker søges (område 4900-6000)

Broby

Vi søger en serviceelektriker mhb på fastansættelse.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Plejehjemmet Åløkkeparken søger 2 Social- og sundhedsassistenter til at give beboerne gode aftener

Broby

Du har nu mulighed for at blive aftenvagt på Plejehjemmet Åløkkeparken.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Er du Driftsleder med ”Det sorte bælte” i griseproduktion?

Broby

Ved Allested-Vejle på Fyn under postnummer 5672 Broby ligger ”Pilegård”.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV