47 job matcher din søgning 47 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
GML-HR A/S Produktionsteknisk medarbejder

GML-HR A/S søger for BROEN-LAB A/S i Assens

Vi søger en erfaren produktionsteknisk medarbejder som i tæt samarbejde med kollegaerne i det produktionstekniske team kommer til at varetage selvstændige projekter i forbindelse med optimering af den eksisterende maskinpark, produktionsudstyr og processer. Du skal være stærkt medvirkende i hele processen omkring implementering og idriftssættelse af nye produkter samt ny produktionsteknologi.

Jobbet er alsidigt, og du får med reference til produktionschefen en række opgaver, hvor du:

 • i tæt samarbejde med driftskoordinatorer i produktionen skal sikre drift og vedligehold af maskiner og produktionsudstyr, således der opnås optimal produktivitet.
 • arbejder med optimering af maskiner og udstyr og gennemføre forbedringer.
GML-HR A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
A/S Bryggeriet Vestfyen
Medarbejder til tappekolonner

A/S Bryggeriet Vestfyen, Assens

Hos Bryggeriet Vestfyen får du mulighed for at blive en del af et kompetent team på en stor arbejdsplads med over 100 kollegaer, der er passionerede og dygtige, og som brænder for at lave øl og sodavand af høj kvalitet. Vi tilbyder en moderne arbejdsplads, hvor alle arbejder selvstændigt og dedikeret. Du bliver naturligvis grundigt oplært i alle processerne. Løn og øvrige ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem CO Industri og 3F.

Vi har travlt med læskedrik, og skal snart starte endnu en linje. Vi mangler derfor operatører til vore tappe kolonner på alle 3 skift. Er du erfaren i pakkeri eller tapperi, har vi brug for dig.

Dine hovedansvarsområder:

 • Klargøre og betjene linjen
 • Rengøring af udstyr og område
 • Prøvetagning og proceskontrol
Scandinavian Tobacco Group A/S
Customer Service - Export

Scandinavian Tobacco Group A/S, Assens

Let's grow together!

Scandinavian Tobacco Group A/S

Scandinavian Tobacco Group (STG) is all about creating moments of enjoyment for smokers. We are proud of our international and regional brands, all developed and refined by talented people.

As a Customer Service Export Employee, you are the one point of contact for our customers, sales representative for that region, as well as for the organization on matters for the region. Together with your colleagues, you take care of the entire ordering process; process incoming orders received from customer.

Scandinavian Tobacco Group A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
A/S Bryggeriet Vestfyen
Marketing koordinator (barselsvikariat)

A/S Bryggeriet Vestfyen, Assens

Er du vild med øl? Er du struktureret og vild med markedsføring? Ved du hvad der rører sig hos den danske forbruger? Vil du udvikle dine evner, udfordres, og have et stort ansvar i en spændende virksomhed? Så læs mere her!

Bryggeriet Vestfyen søger en marketing koordinator til at drive vores spændende specialøl-brands. Stillingen er et barselsvikariat, og er derfor tidsbegrænset til og med april 2024.

Du får ansvaret for markedsføring og sortiment på dine brands og skal sikre, at de fastsatte mål nås. Du planlægger og udfører markedsføringen, og sikrer en stærk og relevant markedsføringsplan. Du vedligeholder og udvikler dine brands, og sammen med vores dygtige brygmestre, udvikler du nye spændende produkter.

A/S Bryggeriet Vestfyen
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

BROEN A/S Lager- og logistikoperatør

BROEN A/S, Assens

Kan du bevare overblikket og jonglere med mange lageropgaver? Er samarbejde og kommunikation helt naturligt for dig? Og vil du med på rejsen og være vores nye lager- og logistikmedarbejder?

I jobbet får du organisatorisk reference til vores Lager- og logistikchef og bliver en del af en afdeling, der udover dig består af to lager- og logistikoperatører samt en elev. Du bliver en del af et team med dygtige kollegaer, hvor det hele foregår i et positivt og uformelt miljø. I samarbejde med dine kollegaer i afdelingen, kommer du til at sikre alt omkring:

 • Varemodtagelse af stål, stænger og rør i henhold til ISO-standarder
 • Deltage i projekter såsom optimering af flow
 • Pakke varer til forsendelse
Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor Stilling som speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser, og vi er stolte af at give danskerne en service, de kan stole på. Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje. 

Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret, alt efter dine behov og ønsker.

BROEN-LAB A/S Teknisk Designer

BROEN-LAB A/S, Assens

BROEN-LAB er i vækst, og der er en hel række af tekniske opgaver samt projekter, der skal håndteres og videreudvikles. Arbejdsopgaverne er af varierende kompleksitet, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med både driftsopgaver samt projektopgaver.

Med reference til Head of Product Development får du medansvar for den daglige drift samt dokumentation af kundetilpassede løsninger og dokumentation af nyudviklede produkter.

Herudover bliver dine opgaver bl.a.:

 • Udarbejde og dokumentere produktions- og samlingstegninger til produktion
 • Oprette og udarbejde styklister i ERP-system (AX/Dynamics 365)
 • Sikre teknisk dokumentation til den daglige drift
Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland

NCC Danmark

Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland.

Du bliver tilknyttet vores fræserafdeling i Greve, hvor vi har et godt sammenhold og en stor erfaring, så der vil være gode muligheder for at få den rigtige oplæring og sparring, når du starter job hos os.

NCC Danmark
KiiltoClean A/S
Solutions Manager

KiiltoClean A/S

Want to create the best customer experience and environmental leadership? Kiilto has been shaping the future since 1919, and this is your chance to be part of it, as we are looking for a Solutions Manager, Healthcare for our Professional Hygiene business area. This is a great opportunity to join a growing international group.

As a Solution Manager for Healthcare, you are responsible for the business and solutions development for the healthcare segment, with the aim of creating and commercialising an optimal mix of products and services across our markets in the Nordics and Baltics. With us, you can leave your mark and create wellbeing from cleanliness by creating innovative, valuable and profitable solutions to our customers in healthcare.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV