26 job matcher din søgning 26 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 26 resultater.
Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
FysioDanmarkErfaren fysioterapeut

FysioDanmark, Odense og Assens

FysioDanmark Odense og FysioDanmark Assens søger funktionæransat fysioterapeut på fuldtid med tiltrædelse pr. 1. september 2020 eller hurtigst muligt herefter.

Vi er travle klinikker med afdelinger i Odense, Korup, Assens, Haarby og Glamsbjerg. Vi varetager ligeledes fysioterapeutiske behandlinger i Odense Kommunes sundhedsordning, og vi er beskæftiget med mange firmaaftaler med vores fysioterapibus. Klinikkerne har tilknyttet flere fysioterapeuter med interesse og viden indenfor alle grene af det fysioterapeutiske felt.

Hvad kan vi tilbyde:

 • Et stærkt team i et godt socialt miljø og med et godt fællesskab
 • Gode muligheder for nytænkning og faglig udvikling
 • Bred faglighed blandt kollegaer
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
KiiltoClean A/S
El-/automatiktekniker

KiiltoClean A/S, Assens

– sæt dit aftryk i en ambitiøs virksomhed

Vi søger en engageret og kompetent kollega og ser gerne, at du har solid erfaring fra en tilsvarende stilling, hvor du har arbejdet med procesteknisk udstyr og produktionsforbedringer.

Arbejdsopgaverne er alsidige:

 • Fejlfinde og vedligeholde maskinparken elektrisk og mekanisk
 • Understøtte produktionen og sørge for, at maskinerne kører
 • Identificere og implementere løsninger, der optimerer produktionen
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Hartmanns A/SEr du en rutineret truckfører?

Hartmanns A/S søger for kunde i Assens

Hartmanns A/S søger for en kunde i Assens 1 erfaren lagermedarbejder. Den rette kandidat er en garvet lagermedarbejder med truckcertifikat. Du møder ind med en positiv tilgang til opgaverne, og er frisk på at svinge trucken rundt med 3 paller, 80x120x130.

Det vil være en fordel hvis man har kendskab til lagersystemer, bryggeri og produktionsflow, men det er ikke et krav.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Læsse og losse.
 • Truckkørsel.
 • Renholdelse af lager.
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
Mercuri Urval
Category Manager

Mercuri Urval recruiting on behalf of Kiilto in Assens

As a leading supplier of hygienic solutions in the Nordic region, Kiilto are now seeking a talented Category Manager for Technical Alcohol and Wipes to join their Professional Hygiene Solutions team in Assens, Denmark.

Reporting to the Head of Solutions Management, who is based in Finland, you will be part of a team of Category and Solution Managers across the Nordics, who together are responsible for the overall product portfolio and solution offerings to clients across a wide range of sectors.

As Category Manager you will be responsible for your own product category (Technical Alcohol and Wipes) across Kiilto’s markets in the Nordic countries, the Baltics and Russia. This includes life cycle management, profitability and planning of long-term development strategies. Your main goal will be to create innovative, valuable and profitable solutions that create value for the customer.

Mercuri Urval
Pædagoger til Uglebo
Er dit faglige fokus på 3 - 6 års pædagogik?
Assens Kommune, Assens
Assens Kommune
Pædagogmedhjælper til Fuglekilden Naturbørnehave og Vuggestue
Brænder du for at arbejde med børn og se dem lære og udvikle sig?
Assens Kommune, Assens
Assens Kommune
Social- og sundhedsassistent til Bofællesskabet Skelvej i Assens
Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor respekt, udvikling og arbejdsglæde prioriteres højt?
Assens Kommune, Assens
Assens Kommune
Pædagog til Sangprofil børnehave
Er du vild med arbejdet som pædagog?
Assens Kommune, Assens
Assens Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Bofællesskabet Odensevej
Inspireres du af trivsel og succesoplevelser i hverdagen?
Assens Kommune, Assens
Assens Kommune
Visitator til Koordineret Visitation i Myndighed Social og Sundhed
Har du en sundfaglig baggrund og måske erfaring som udførende sygeplejerske?
Assens Kommune, Assens
Assens Kommune
Become a volunteer communication manager in the Red Cross Assens
We are looking for one or more volunteers who would like to work with communication in our department.
Røde Kors, Assens
frivilligjob.dk