25 jobannoncer matcher din søgning 25 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Searcher søger for Broen Clorius Controls
Gem
Searcher

International Sales Manager

Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Geografisk salgsansvar: Europa inkl. Tyskland, Tyrkiet og Sydafrika

Som International Sales Manager får du ansvaret for at opbygge og udvikle salget af Clorius Controls' produktportefølje til skibsredere, skibsværfter og OEM-kunder, hvor der i salgsprocessen er fokus på energioptimering indenfor marinebranchen. Dine væsentligste opgaver bliver at identificere og bearbejde nye potentielle kundeemner, direkte markedsudvikling samt pleje og udvikling af eksisterende kunder og forhandlere.

VKCONSULTING søger for BROEN A/S
Gem
VKCONSULTING

Procesoperatør til lasersvejsning og presse

Assens

Se video om BROEN A/S som arbejdsplads

Vil du med på en rejse i en hel ny DGNB-certificeret produktionshal, hvor du får mulighed for at sætte dit præg?

Du vil komme med på holdet, der er i gang med at teste og indkøre de nye linjer inden for bl.a. CNC-bearbejdning, koldformning, laser og mag svejsning, malerlinje samt før- og slutmontage.

Du ansættes under ordnede forhold med fleksible arbejdstider og tilbydes bl.a. sundhedssikring og et stærkt fællesskab med sociale arrangementer i medarbejderklubben.

VKCONSULTING
VKCONSULTING søger for BROEN A/S
Gem
VKCONSULTING

Procesoperatør til malelinjen

Assens

Se video om BROEN A/S som arbejdsplads

Har du erfaring inden for maling af produktionsemner?

Du vil i jobbet som procesoperatør ved malelinjen være med fra starten i en helt ny DGNB-certificeret produktionshal, der skal producere ’Midrange’ ventiler.

Du ansættes under ordnede forhold med fleksible arbejdstider og tilbydes bl.a. sundhedssikring og et stærkt fællesskab med sociale arrangementer i medarbejderklubben.

VKCONSULTING
Super Dæk Service

Mekaniker

Assens

Du bliver en del af et velfungerende team i Assens, hvor ingen er for fin til at tage en ekstra tørn og give en hånd med, hvor der er brug for det. Vi bakker hinanden op og lægger stor vægt på det gode arbejdsmiljø.

Vi tilbyder:

  • En alsidig hverdag, hvor du selv har stor indflydelse på dine arbejdsområder og opgaver.
  • Relevant uddannelse efter dine ønsker.
  • Et hold af dygtige og topmotiverede kollegaer.
Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Super Dæk Service

Udekørende servicemontør søges

Assens

Til vores afdeling i Assens søger vi en robust service montør til at håndtere alle former for dækservice indenfor lastvogne, entreprenør og landbrugsdæk. Det du ikke er stærk i, der skal vi nok gøre dig til en mester.

Måske er du allerede en dygtig dækmontør hos en af vores kolleger i branchen, eller også har du bare hænderne skruet rigtig på og har lysten til at investere dig selv og din karriere på en velfungerende arbejdsplads. Din baggrund er ikke så vigtig – vigtigst er at du har interessen i at lære faget, har et godt overblik og er selvtænkende, så skal vi nok sørge for resten!

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
WaterCare

Rotationstøber/produktionsmedarbejder

Assens

WaterCare rotationsstøber og monterer tanke, pumpebrønde mv. på egen fabrik i Assens. Virksomheden er i en spændende udvikling og vi søger derfor en dygtig medarbejder til vores støbeafdeling.

Opgaverne vil kunne variere, men der vil primært være tale om arbejde ved vores to rotationsstøbemaskiner, hvor du skal klargøre støbeforme med PE plastpulver, betjene støbemaskinerne og afforme de støbte emner.

Du vil indgå i et team bestående af i alt 5 støbere og du vil få en grundig oplæring.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Udviklingskonsulent med fokus på det gode arbejdsmiljø på arbejdspladsen

Assens

Hos Organisation & Strategi er vi på udkig efter en udviklingskonsulent til vores HR-team pr. 1. august 2024.

Indrykket:

Chef for Skoler og Dagtilbud i Assens Kommune

Assens

Hos Assens Kommune søger vi en chef for Skoler og Dagtilbud, der er passioneret omkring børn og unges læring og trivsel.

Indrykket:
Lægehuset Skelvænget I/S
Gem

Lægehuset Skelvænget, Assens, søger en social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske

Assens

Lægehuset Skelvænget, Skelvænget 2, Assens søger en social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske, 24-28 timer ugentlig pr. 1. juli 2024.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Lærer til Pilehaveskolen

Assens

Hos Børnespecialskolen Pilehaveskolen i Assens Kommune søger vi en lærer, der har lyst til at arbejde med børn og unge mennesker med særlige behov.

Indrykket:

Psykologer til PPR i Assens Kommune

Assens

Da to af vores psykologer fra vores dygtige team er i lykkelige omstændigheder, søger vi to psykologkolleger til vikariater på 37 timer med tiltrædelse den 1. september 2024.

Indrykket:

Social- og sundhedsassistent i dagvagt til Hjemmeplejen Assens Syd

Assens

I Hjemmeplejen Assens Syd søger vi en ny kollega i dagvagt med tiltrædelse hurtigst muligt.

Indrykket:

To logopæder til PPR i Assens Kommune

Assens

Hos PPR i Assens Kommune søger vi to logopæder til stillinger på 32 timer om ugen og med tiltrædelse 1. september 2024.

Indrykket:

Studentermedhjælper til Budget og Regnskab i Assens Kommune

Assens

Hos Budget og Regnskab søger vi en studentermedhjælper.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV