23 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

23 jobannoncer

Hotelselskabet Assens ApS
Gem

Opvasker

Assens

Vi søger en person over 18 år til at varetage opvasken.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Virksomhedskonsulent til opfølgning på eksisterende fleksjobsager hos Job- og Virksomhedsservice

Assens

Hos Job- og Virksomhedsservice i Assens Kommune søger vi en virksomhedskonsulent til en fast stilling.

Indrykket:
Gem
A/S Bryggeriet Vestfyen

IT-Architect /Ad­mi­ni­stra­tor

Assens

Join our team as IT-Architect/Administrator at Bryggeriet Vestfyen and OLVI Group. You will play a pivotal role in shaping the future of our platform! We’re seeking a highly skilled individual to create/manage efficient and secure IT infrastructure and provide innovative solutions to complex challenges.

As our new IT Architect, your primary responsibility will be to understand our products and underlying infrastructure architecture. This will enable you contribute your technical expertise to the IT infrastructure management. The involves close collaboration with development teams to optimize, ensure seamless integration and main high security.

A/S Bryggeriet Vestfyen
Gem
A/S Bryggeriet Vestfyen

Kvalitetschef

Assens

Til styrkelse af vores organisation og processer søger vi en ny kvalitetschef. Du får det daglige ansvar for kvalitetsarbejde på Bryggeriet Vestfyen samt ledelsesansvar for 3 dygtige og erfarne QA/QC-medarbejdere.

Du skal have erfaring med at drive kvalitetssikring inden for levnedsmiddelområdet eller andre brancher med høje krav til processer og dokumentation. Erfaring med IFS og HACCP vil være en meget stor fordel.

A/S Bryggeriet Vestfyen
AMBIZZION søger for Assens Forsyning A/S
Gem
AMBIZZION

Projektleder inden for miljø, klima og spildevand

Kan du arbejde hands-on med projektering, separatkloakering, byggemodning og regnvandsbassiner?

Du vil deltage aktivt i de forskellige faser af anlægs- og renoveringsprojekter og vil opleve en varieret hverdag med primært fokus på projektledelse fra start til slut.

Du får stor indflydelse på din hverdag og arbejdsopgaver, frihed under ansvar og mulighed for faglig og personlig udvikling.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem

Socialrådgivere til Børn, Unge og Familieindsatser

Assens

Hos Børn, Unge og Familieindsatser i Assens Kommune søger vi lige nu to socialrådgivere med hjerte for udsatte børn og familier.

Indrykket:
Hotelselskabet Assens ApS
Gem

Tjener

Assens

Grundet travlhed på Marcussens Hotel søger vi en tjener kollega hurtigst muligt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Hotelselskabet Assens ApS
Gem

Kok eller medhjælper

Assens

Marcussens Hotel søger en kok eller medhjælper.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
AMBIZZION søger for Assens Forsyning A/S
Gem
AMBIZZION

Projektleder – med mulighed for faglig bred berøringsflade

Motiveres du af og er du klar til at påtage dig rollen som ansvarlig Projektleder for varierende opgavetyper, indenfor affald såvel som spildevand? Har du lyst til at være med til atskabe fremtidens løsninger indenfor forsyningsområdet? Ønsker du at være en del af etmoderne forsyningsselskab, der i de kommende år skal udvikle betydningsfuld ny forsynings-infrastruktur?

Med reference til Projektchefen vil du arbejde med affald og genbrug samt spildevand og samarbejde tæt med kolleger og eksterne interessenter. Du vil deltage aktivt i de forskellige faser af anlægs- og renoveringsprojekter og vil opleve en varieret hverdag med primært fokus på projektledelse frastart til slut.

Solid Search søger for WaterCare
Gem
Solid Search

Forretningsorienteret regnskabsansvarlig/controller med potentiale til regnskabschef

Assens

WaterCare ApS søger en udviklingsorienteret og erfaren regnskabsansvarlig/controller, der kan bidrage til den fortsatte udvikling af vores virksomhed samt vores økonomi- og administrationsfunktion.

Med reference til den administrerende direktør får du det daglige overordnede ansvar for økonomifunktionen.

Vi tilbyder en udfordrende stilling med gode udviklingsmuligheder, som du kan være med til at præge samt gode og ordnede arbejdsforhold i en dynamisk organisation i vækst.

Gem

Forhandlingskonsulent til Team Forhandling og Personalejura

Assens

Som forhandlingskonsulent bliver du en del af Team Forhandling og Personalejura – som sammen med Team Løn udgør Løn og Personaleafdelingen.

Indrykket:
Gem
Plum Safety ApS

Product Coordinator med det store overblik

Assens

Vi søger dig, der er struktureret og detaljeorienteret, og som brænder for at samle alle trådene i forbindelse med nye og ændrede produkter (både medical og non-medical).

Du får en vigtig, central rolle, en bred kontaktflade og et selvstændigt job med masser af muligheder for udvikling

Gem

Social- og sundhedsassistent til Hjemmeplejen Assens Nord

Assens

Hos Hjemmeplejen Assens Nord søger vi snarest muligt en social- og sundhedsassistent.

Indrykket:
Gem

Specialpædagogisk konsulent til PPR i Assens Kommune

Assens

Hos PPR i Assens Kommune søger vi en specialpædagogisk konsulent, som skal være tovholder for forskellige indsatser omkring børn og unge i...

Indrykket:
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
VKAREN.DK - Rekruttering søger for BROEN A/S
Gem
VKAREN.DK - Rekruttering

Vedligeholdelsestekniker

Assens

Har du erfaring med vedligeholdelse af automatiseret produktionsudstyr?

Du vil blive en del af teamet, som er ved at køre en produktion af ’Midrange’ ventiler op.

Du vil komme til at spille en central rolle i forhold til opstart, drift og ikke mindst service og vedligehold af det højteknologiske udstyr på de nye linjer inden for bl.a. CNC-bearbejdning, koldformning, laser og mag-svejsning, malerlinje samt før- og slutmontage.

VKAREN.DK - Rekruttering
Gem
A/S Bryggeriet Vestfyen

Vedligeholdelsesmedarbejder

Assens

Bryggeriet Vestfyen søger en mekanisk tekniker/automatiktekniker/elektriker eller lignende med fokus på service, sikkerhed og reparation af maskinparken.

Kan du lide optimering, fejlsøgning, styring & regulering, og kan du lide et hurtigt, omskifteligt miljø med masser af spændende udfordringer, er du lige den nye kollega, vi søger!

Du vil blive en del af vores team på 7 teknikere til support og vedligehold i produktionen. Du bliver naturligvis grundigt oplært i områderne.

A/S Bryggeriet Vestfyen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV