27 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

27 jobannoncer

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Exodraft A/S

Sales & Project Manager Heat Recovery

Langeskov

Til vores Heat Recovery team søger vi en Sales & Project Manager, som kan kombinere teknisk viden med strategisk salg og projektledelse.

I denne rolle vil du skulle håndtere vores innovative energiløsninger og sikre, at de matcher kundernes forventninger og behov.

Vores arbejdskultur er afslappet og præget af humor og uformel stemning, hvor hver medarbejder bidrager med deres perspektiver, der driver udviklingen fremad.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
EXHAUSTO A/S

Indkøber - Vikariat

Langeskov

Vores strategiske indkøber skal på barsel, og vi søger derfor en kollega, der kan hjælpe afdelingen med opgaver i 3-6 måneder.

Din primære opgave er at opbygge, sikre og vedligeholde et optimalt samarbejde med leverandører i henhold til EXHAUSTOs forretningsbehov og tilhørende SCM-strategier og handlingsplaner.

Vi søger en profil der gerne må have erfaring indenfor indkøb – men det er et ønske, ikke et krav. Den rette profil kan også have en solid administrativ baggrund, hvor koordinering, struktur og opfølgning er kompetencer, der er absolut nødvendige for at kunne lykkes i stillingen.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
JØRGEN KRUUSE A/S

Technician

Langeskov

Har du lysten og drivet til at udfordre dine evner som tekniker i en virksomhed med både automatisk højlager og automatisk pakkeanlæg, hvori der indgår robotter?

Vi søger nu en Tekniker med primært fokus på vedligeholdelse og drift af vores in-house maskinpark. De primære arbejds- og ansvarsområder:

  • Udføre reparation, vedligehold og fejlfinding
  • Planlægge og bestille serviceydelser
  • Være tilgængelig for tilkald udenfor normal arbejdstid
JØRGEN KRUUSE A/S
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Hansen Toft A/S recruiting on behalf of EXHAUSTO A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Product Manager - International product responsibility in an expanding group

Langeskov

International product responsibility in an expanding group

To take on the full program responsibility for a significant product area, we are looking for an experienced and innovative product manager. Your task will be to generate profitable growth through efficient Product Lifecycle Management and by developing the strategic and tactical plans for the product program. You will report to the Head of Product Management in EXHAUSTO and will be a colleague with a number of product managers in DK and Europe.

The product area is of great strategic importance and is going thorough revitalization with a planned launch in the very near future. Both f

Hansen Toft A/S
Gem
EXHAUSTO A/S

Infrastructure Manager, IT

Langeskov

Vil du hjælpe 300 kolleger, så deres IT altid fungerer – både i vores produktionen og på vores kontorer?

Du skal du holde vores samlede IT-miljø i ind- og udland kørende. Det omfatter både vores servere og alt udstyr og programmer, der er ude hos brugerne. Serverparken er et hybrid setup af servere baseret på VMware samt Azure - alle bygger på Microsoft serversystemer, herunder SCCM, og tager backup af det hele med Veeam.

Gem
JØRGEN KRUUSE A/S

Service Technician

Langeskov

Har du interesse for elektronik, alt fra forskelligt udstyr til viden om software, og kan du yde en velfunderet og professionel service?

Vi søger en Servicetekniker, der kan installere, reparere og servicere klinikudstyr til dyreklinikkerne i Danmark.

Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse og gerne 2-3 års erhvervserfaring eller mere fra en lignende stilling i krydsfeltet mellem software, IT/netværk, elektronik og mekanik.

JØRGEN KRUUSE A/S
Gem
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Hansen Toft A/S søger for Lotus Heating Systems A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Area Export Manager

Langeskov

Selvstændig rolle med ansvar for markeder med potentiale

Lotus Heating Systems i Langeskov tilbyder her en attraktiv mulighed for at udfolde dit talent for internationalt salg.

Du får ansvar for eksporten til en række europæiske lande. Salget foregår primært via forhandlere og er baseret på en langsigtet indsats i forhold til opbygning af relationerne. Du har opgaven med at styrke forhandlerne og dermed øge afsætningen af Lotus brændeovne. Så jobbet består i høj grad i kundebesøg, hvor du hjælper forhandleren med at få mest muligt ud af Lotus’ kvalitetsprodukter.

Hansen Toft A/S
Gem

Afløser til Birkelund plejehjem

Langeskov

Afløsere til Birkelund plejehjem.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Dagplejer til Langeskov søges

Langeskov

Har du lyst til at arbejde pædagogisk med de små, i de vigtigste år af deres liv?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Servicemedarbejder søges til kunde i Langeskov

Langeskov

Er du engageret, positiv og vil du være med til at gøre en forskel, så er det måske dig vi leder efter.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Holebæk Båring
Gem

Mand søges

Langeskov

Har du et stort servicegen og trives med at indgå i en vagtordning?

Indrykket:
Hentet fra Effektivt Landbrug

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV