18 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

18 jobannoncer

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

 • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
 • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
Altrad Services A/S

Quality advisor

Middelfart eller Vissenbjerg

Har du helt styr på kvalitetssikring og overfladebehandling? Og trives du med kvalitetskontrol, kvalitetsplaner og projektarbejde?

Efter en grundig introduktion til organisationen generelt og efterfølgende QHSE-afdelingen, vil dine primære arbejdsopgaver bl.a. være:

 • Sikre udarbejdelse af kvalitets-planer for projekter
 • Udarbejde og udvikle kvalitetsdokumentation til projekter
 • Deltagelse i tilbudsfase

Stillingen rummer en høj grad af frihed indenfor rammerne og byder på en spændende hverdag i en dynamisk og uformel virksomhedskultur.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Temp-Team A/S søger for Lindholm Maskiner A/S
Gem
Temp-Team A/S

Montør til kvalitetsmaskiner

Vissenbjerg

Teamet hos Lindholm Maskiner a/s vækster nu med en kollega. En kollega og montør til kvalitetsmaskinerne, som skal ud at trille på forårets grønne områder.

I industriområdet i Vissenbjerg ligger den velkonsoliderede virksomhed Lindholm Maskiner. Her er 20 års erfaring og viden på specialmaskinområdet samlingssted for 5 ansatte. Her vil du være fysisk på værkstedet og tæt på resten af husets andre opgaver.

Lageret med friske maskiner, reservedelslageret med ekstra varenumre til kundernes specifikke behov og al det administrative, så du kender pulsen i virksomheden.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Australian Bodycare Continental ApS

Derfor søger Australian Bodycare en kvalitetschef

Vissenbjerg

Vi søger en kvalitetschef, fordi vi er inde i en rivende international udvikling, samtidig med at kravene fra EU og andre myndigheder er konstant stigende.

Kvalitetschefen bliver en nøgleperson i at støtte virksomhedens udvikling og sikre, at vi hele tiden er ”compliant” ift. gældende lovgivning.

Hvis du har en baggrund inden for kosmetik- eller fødevareindustrien eller er kemiingeniør, er du måske den, vi leder efter.

Gem
Velas

Planteavlsrådgiver

Vissenbjerg, Horsens, Søften og Viborg

Vi er en flok på ca. 60 dedikerede planteavlsrådgivere samlet i en stærk faglig afdeling, som lige nu er på jagt efter flere friske kollegaer. Vi har afdelinger på 4 lokationer og kan derfor, uanset din geografi, tilbyde dig en relevant base.

Du kan regne med en god blanding af kundeopgaver, opgaver som understøtter de erfarne rådgivere, praktiske opgaver, registreringer og bedømmelser af forskellig art, samt formidling i flere afskygninger. Vi lover dig, at det ikke bliver kedeligt.

Velas
Gem
Collé Rental & Sales ApS

Mekaniker

Vissenbjerg eller Karlslunde

Se video om Collé Rental & Sales ApS som arbejdsplads

Til vores værksteder i Vissenbjerg og Karlslunde søger vi lige nu 2 mekanikere til en fuldtidsstilling indenfor reparation af entreprenørmaskiner og lifte.

Mekanikerens opgaver er bl.a.:

 • Søgning efter funktionsfejl
 • Analyse af funktionsfejl
 • Løsning af funktionsfejl via. el og hydrauliske diagrammer
 • Udførelse af løbende vedligeholdelse
 • Udførelse af reparationer
Collé Rental & Sales ApS
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Velas

Revisorassistent

Har du erfaring med bogføring og regnskabsopstilling for personligt drevne virksomheder? Eller er du nyuddannet med kendskab til landbrugssektoren og til branches regnskabssystem Ø90? Så læs endelig videre…

I Økonomi & Regnskab løser vi en lang række opgaver for vores landbrugskunder. Primært omkring udarbejdelse af momsopgørelser, skatteregnskaber og årsrapporter men også på en række andre områder.

Velas
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
LandboGruppen A/S

Sagskoordinator

Vissenbjerg

Din primære opgave vil være backoffice funktion for ejendomsmæglerne, så salget foregår så optimalt og nemt som muligt for både sælger og mægler.

Stillingen indeholder bl.a.:

 • Varetagelse af den administrative del af ejendomshandler herunder før- og eftersagsbehandling
 • Hjælpe mæglerne med udarbejdelse af salgsoplæg, formidlingsaftale, salgsbudget og købsaftaler i sagsbehandlingssystemet Mindworking.
Gem

Pædagog med specialpædagogisk profil til Vissenbjerg Skole

Vissenbjerg

Hos Vissenbjerg Skole søger vi en ny kollega.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV