20 job matcher din søgning 20 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 20 resultater.
Nordfyns Kommune
Medarbejder til naturområdet

Nordfyns Kommune, Otterup

Brænder du for den danske natur – at bevare og udvikle naturen i samarbejde med lodsejere, interessenter og brugere? Så kan du være vores nye kollega!

I Nordfyns Kommune har vi en langstrakt kyst med store værdifulde naturområder i tilknytning dertil, såsom Gyldensteen Strand, men vi har også mange andre skønne naturområder, som vi gerne vil udvikle i samarbejde med lodsejere og interesseorganisationer.

Vi søger en medarbejder til at varetage myndighedsbehandlingen og projektledelse indenfor naturområdet. Du må også gerne have kompetencer indenfor vandløbs- og kystområdet, da vi betragter områder i sin helhed, og vi går gerne på tværs af fagområder for at sikre den bedste sagsbehandling og oplevelse for vores lodsejere.

Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Nordfyns Kommune
Husassistent til Plejecenter Otterup

Nordfyns Kommune

Plejecenter Otterup søger en husassistent til en stilling på 20 timer pr. uge til rengøring i beboernes lejligheder. Arbejdstiden er kl. 9 til 13 alle ugens hverdage.

Plejecenterområde Otterup består af 2 plejecentre: Kærgården med 80 beboere og Bryggergården med 26 beboere. Vi er beliggende i rolige omgivelser, tæt på marker og kun ca. 600 m fra bymidten.

Vi er et tværfagligt team bestående af SSH, SSA, sygeplejerske og ergoterapeut

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads, der vægter det gode tværfaglige samarbejde.
 • En arbejdsplads i udvikling med borgerne i centrum.
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Nordfyns Kommune
AC-fuldmægtig til Børn og Familieområdet

Nordfyns Kommune, Otterup

Børn og Familie søger en dygtig AC-fuldmægtig med stærke projekt- og proceskompetencer. Du kommer bl.a. til at stå i spidsen for et spændende udviklingsprojekt på anbringelsesområdet. Stillingen er midlertidig og udløber med udgangen af februar måned 2022.

På Nordfyn har vi igangsat en række udviklingsinitiativer på anbringelsesområdet. Vi samarbejder bl.a. med Bikubenfonden om udvikling af overgangen til egen bolig for anbragte unge. Vi er optaget af at udvikle nye metoder og tilgange på området, der i større udstrækning fokuserer på de unges styrker og kompetencer end på de unges udfordringer. Målet er, at flere unge er i gang med en uddannelse, er i arbejde og at de føler sig klar til voksentilværelsen - når de flytter i egen bolig. Arbejdet har stor strategisk betydning og væsentlig politisk bevågenhed og interesse.

Nordfyns Kommune
Social- og sundhedsassistenter til Plejecenter Otterup

Nordfyns Kommune

Vi søger 3 social- og sundhedsassistenter med tiltrædelse pr. 1. februar eller efter aftale.

Vil du som SSA være med til at skabe rammerne for et værdigt ældreliv for vores beboere med udgangspunkt i bl.a. selvbestemmelse, kvalitet, og sammenhæng, hvor målet er, at den enkelte beboer oplever en hverdag, der giver mening.

 • SSA nattevagt 30 timer pr. uge, weekendvagt hver anden weekend
 • SSA aftenvagt 30 timer pr. uge, weekendvagt hver anden weekend
 • SSA dagvagt 32 timer pr. uge, weekendvagt

Du vil være tilknyttet enten Bryggergården eller Kærgården.

Hos os får du mulighed for at udvikle og bruge din faglighed i samarbejdet med andre dygtige og ambitiøse kollegaer. Du skal som social-og sundhedsassistent varetage en bred vifte af opgaver, eks. medicinhåndtering, palliativ pleje og omsorg og du skal medvirke til sammen med borgerne at skabe gode dage.

Proagria Miljø A/S
Ingeniør med faglig baggrund

Proagria Miljø A/S, Otterup

Proagria Miljø A/S er et firma i vækst, og vi søger derfor en ingeniør til vores tekniske afdeling, på vores adresse i Otterup på Fyn.

Du bliver en del af et team med flere teknikere, og dine primære arbejdsopgaver vil ligge indenfor projektering og udvikling. Du vil på sigt få mulighed for at få en bred berøringsflade til kunder og leverandører både nationalt og internationalt, samt internt til produktion, lager, salg, administration.

Arbejdsopgaver:

 • CAD-design af tekniske produkter i Inventor
 • Vedligeholdelse af eksisterende produktdokumentation
 • Udarbejdelse af kundeløsninger/tilbud i samarbejde med kunden.
Nordfyns Kommune
Nærværende og udviklende teamleder til Center for Læring og Trivsel

Nordfyns Kommune, Otterup

Drømmer du om at være faglig leder for en gruppe kompetente og nysgerrige fagpersoner, så er vi 20 medarbejdere som håber, at du vil være med til at understøtte den udvikling, som vi allerede er godt i gang med.

Vi er en gruppe medarbejdere bestående af psykologer, tale-høre-konsulenter, ergo- og fysioterapeuter, specialpædagog, sprogkonsulent, konsulent med ansvar for specialområdet og leder, og nu mangler vi bare dig som teamleder.

Vi arbejder konsultativt, udviklende og forbyggende, og iværksætter indsatser, der giver børn og unge de bedste muligheder for at udvikle sig. Vi har fokus på at styrke børne- og ungefællesskaber, så alle børn oplever at høre til og være en del af noget fælles. Dette gør vi i et tæt samarbejde med forældre, Skole og Dagtilbud, samt Børn- og Familieafdelingen.

Nordfyns Kommune
Social- og sundhedsassistenter - faste stillinger

Nordfyns Kommune, Søndersø og Otterup

Nordfyns Kommunes afdeling for Aktiv Pleje og Omsorg søger 5 social- og sundhedsassistenter med tiltrædelse pr. 1. marts. 2021 eller snarest derefter, til vores udekørende team i Søndersø og Otterup. Stillingerne er på 35 timer og består af dagvagter i fast rul, med vagt hver 3. weekend.

På vores ønskeliste står, at du bl.a. har følgende kvalifikationer:

 • Kendskab el. lyst til at være tovholder for egen gruppe, koordinering af daglige opgaver
 • Nysgerrig på at afprøve nye tiltag og udfordre ” vi plejer”
 • Lyst og motivation til at arbejde med trivsel og arbejdsmiljø
 • Gode evner for at motivere og tænke rehabiliterende i forhold til borgere i eget hjem
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

Hansen Toft A/SHR Manager (DK) & HR Business Support (Group)

Hansen Toft A/S søger for PLIXXENT i Otterup/Randers

Udvikling og implementering af HR-processer i Danmark og på internationalt koncernniveau

Som kompetent HR Manager og sparringspartner for den lokale Managing Director og linjechefer på virksomhedens to lokationer i Danmark (Otterup og Randers) – i kombination med en international rolle som HR Business Support får du en unik mulighed for at bruge dine brede HR-kompetencer hos PLIXXENT.

Du bliver ansvarlig for de klassiske discipliner inden for HR og for videreudvikling af en forretningsorienteret HR-funktion med fokus på medarbejdernes trivsel og motivation. Du trives med en god bredde i opgaverne og vil være tilknyttet 60% til de danske enheder og 40% til HR-projekter relateret til

Hansen Toft A/S
Indrykket: 
Butiksassistent under 18 år - Otterup
Er du mellem 15 og 18 år, og har du afsluttet 9. klasse?
Netto, Otterup
Netto
Indrykket: 
The working group for Play and Learning is looking...
Frivilligcenter Nordfyn, Otterup
JobsinOdense
Indrykket: 
First Camp Hasmark Strand søger Receptionsmanager
First Camp er Nordens største campingkoncern med i alt 45 destinationer i Sverige og Danmark.
HASMARK STRAND CAMPING ApS, Otterup
Jobcenter
Indrykket: