18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 18 af 18 resultater.
Nordfyns Kommune
Genopslag – Ambitiøs, motiverende og engageret distriktsskoleleder til distrikt Kystskolen

Nordfyns Kommune, Otterup

Skoledistrikt Kystskolen beliggende i smukke omgivelser er en landsbyordning, der rummer dagpleje, to børnehaver og skole til og med 9. klasse. Skolen består af to afdelinger, hvor den ene har undervisning fra 0.-6. klasse og den anden afdeling har undervisning fra 0.-9. klasse. Der er på hver afdeling SFO/KLUB-tilbud.

Du får som distriktsskoleleder ansvaret for den overordnede ledelse af distriktet.

I Skoledistrikt Kystskolen arbejdes der med den røde tråd for at sikre sammenhæng i barnets liv fra dagpleje til børnehave til skole. Landsbyordningen giver mulighed for en blød overgang fra dagpleje til børnehave og fra børnehave til skole.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
MenyDrømmer du om at blive leder?

Meny, Otterup

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye leder af delikatesseafdelingen?

Elsker du de gode råvarer, at være kreativ og har du lyst til, at være leder af delikatesseafdelingen i MENY Otterup hos købmand Torben Bech? Så er det måske dig vi leder efter?

Din baggrund er ikke afgørende. Du kan i dag være delikatesseassistent, nyudlært eller noget helt andet. Vi søger en der elsker at lave mad, og som vil være med til at inspirere vores kunder. Til gengæld lover vi dig en masse spændende udfordringer i rollen som leder, og du vil få god støtte til opgaverne af vores Slagtermester Nicklas. Du vil også få et stærkt team bag dig i afdelingen.

Du vil blive en del af en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra medarbejder til købmand. Du vil få rig mulighed for at udvikle dig i rollen som leder, og vi kan tilbyde dig en intern uddannelse, som støtter op om din udvikling.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Nordfyns Kommune
Pædagog til SFO Sletten Skole afdeling Otterup

Nordfyns Kommune

SFO Sletten Skole afdeling Otterup søger en uddannet pædagog.

 • Fast stilling med timer i SFO og skoledel
 • Ugentligt timetal 30 timer
 • Åbningstiden er kl. 6.00-16.45

Vi søger en pædagog som:

 • Har et velfunderet børnesyn og arbejder ud fra barnets perspektiv
 • Har den anerkendende tilgang på “plads” i sit pædagogiske arbejde
 • Har et legende og humørfyldt sind
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

SuperBrugsenLedertrainee, SuperBrugsen, Otterup

SuperBrugsen

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kickstarte din karriere nu og her? Så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

I løbet af din 2-årige traineeperiode bliver du faglært salgsassistent, og du tager 2 ledelsesfag på akademiniveau.

Nordfyns Kommune
Centersygeplejerske til Plejecenter Otterup

Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune søger pr. 1. september 2020 eller snarest en centersygeplejerske til Plejecenter Otterup.

Stillingen er 32-37 timer i dagvagt mandag-fredag (afhængig af timeantal og rul) og maks. 1-2 helligdage om året.

Plejecenter Otterup består af Kærgården, hvor der er 8 huse med hver 10 beboere og Bryggergården med 2 afdelinger med hver 13 beboere.

Vi ønsker at du:

 • har interesse for og gerne erfaring med DÆMP
 • kan arbejde selvstændigt – du visiterer selv sundhedslovsydelser
 • kan arbejde målrettet med tidlig opsporing og rettidig indsats.
CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
Faglig stærk værkfører med ansvar for produktionsplanlægning og med gode samarbejdsevner
temp-team Kan du se dig selv i en stilling, hvor du har ansvaret for den daglige ledelse og planlægningen i produktionen?
Otterup
temp-team
Fast stilling som ergoterapeut indenfor det specialiserede område til Center for Læring og Trivsel - Nordfyns Kommune
Center for Læring og Trivsel (CLT) søger en ny ergoterapeut til at indgå i det fysio- og ergoterapeutiske team indenfor det specialiserede område.
Nordfyns Kommune, Otterup
Nordfyns Kommune
Socialpædagog - Østruplund, Skoven
Region Syddanmark Socialpædagog søges til Specialcenter Syddanmark – Østruplund, afd.
Region Syddanmark, Otterup
Region Syddanmark
Hjælper til skleroseramt ældre dame
Personlig hjælper søges til dame med sklerose, som er fuldt ud afhængig af andres hjælp.
Handican, Otterup
Jobcenter