17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 17 af 17 resultater.
Nordfyns Kommune
Centersygeplejerske til Plejecenter Bogense

Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune søger pr. 1. oktober 2020 eller snarest en plejecentersygeplejerske med udgangspunkt i Plejecenter Bogense.

Du vil primært være tilknyttet Møllehaven, men der er igangsat en proces, hvor samarbejdet på tværs af plejecentrene gradvist øges.

Plejecenter Bogense består af Plejecenter Møllehaven med 40 beboere og Plejecenter Søbo med 18 beboere. Derudover er der 12 rehabiliteringspladser på Søbo. Disse omlægges til plejeboliger, når ny behandlings- og rehabiliteringsafdeling i Søndersø bliver færdig i 2021.

Vi tilbyder:

 • en stor grad af frihed/selvstændighed – du planlægger/prioriterer selv din arbejdsdag/arbejdsopgaver
 • tæt samarbejde og sparring med de øvrige plejecentersygeplejersker
 • udvikling af sygeplejen med fokus på kvalitetssikring og patientsikkerhed
Nordfyns Kommune
Barselsvikariat – Lærer til specialklasserækken Regnbuen på Bogense Skole

Nordfyns Kommune

Bogense Skoles specialklasserække Regnbuen søger pr. 1. oktober 2020 en 30 timers lærer/barselsvikar, der har lyst til at arbejde med dejlige børn, der har brug for særlige voksne for at udvikle sig og trives. Der er tale om et barselsvikariat i Regnbuens børnemiljø (0.-3. årg.)

Vi søger en lærer, som brænder for arbejdet med børn i udsatte positioner og som:

 • er specialpædagogisk uddannet og har viden og erfaring fra specialområdet
 • er positiv, tydelig og anerkendende i sit møde med elever, forældre, kolleger og andre faggrupper
 • dækker bredt fagligt og har kompetence til, at udvikle elevernes sociale og faglige færdigheder, og tænker børns læring og udvikling på mange måder.
Nordfyns Kommune
2 socialfaglige medarbejdere til aften-/nattevagt indenfor handicapområdet

Nordfyns Kommune, Bogense

Handicap og psykiatriafdelingen i Nordfyns Kommune søger 2 nat-/aftenvagt til vores døgndækkede Botilbud Møllehaven i Bogense, med tiltrædelse 1. september 2020 med en fantastisk mulighed for at blive specialiseret indenfor senhjerneskadeområdet i form af kurser og efteruddannelse. Stillingerne er normeret til 35 timer ugentligt i blandede vagter aften/nat og weekendvagter hver 2. weekend.

Stillingerne kan søges af personer med uddannelse indenfor det social- og sundhedsfaglige felt fx socialpædagog, pædagogisk assistent, social- og sundhedshjælper eller sosu-assistent.

Botilbuddet Møllehaven er beliggende i Bogense, med plads til 9 beboere. Afdelingen ligger i tilknytning til Plejecenter Møllehaven og er primært målrettet borgere med erhvervet hjerneskade, men rummer også borgere med omfattende og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Nature Energy Biogas A/S
Nature Energy Nordfyn søger chauffør, der gør en forskel – er det dig?

Nature Energy Biogas A/S

Nature Energy Nordfyn søger en chauffør til transportopgaver til og fra biogasanlægget.

Du har nedenstående faglige kvalifikationer:

 • Kørekort C og E samt gyldigt EU kvalifikationsbevis
 • Du har førerkort til tachograf
 • Erfaring med chaufførjobbet – gerne inden for landbruget

Nature Energy A/SDa lastbilen er udstyret med IT-udstyr, skal du kunne benytte IT på almindeligt brugerniveau samt have gode læsefærdigheder.

Vi er en moderne virksomhed, hvor du selv tager ansvar og er med til at få tingene til at ske. Vi tilbyder en uformel omgangstone, hvor humøret og arbejdsmoralen er høj.

Nature Energy Biogas A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Nordfyns Kommune
Genopslag – Centerleder til Bogense Plejecenterområde

Nordfyns Kommune

Er du en erfaren og ambitiøs leder med indsigt i sundheds- og ældreområdet? Har du lyst til at stå i spidsen for videreudviklingen af to plejecentre i Bogense og skabe det gode hverdagsliv for beboerne? Kan du samle folk, fremme tværfagligt samarbejde og omsætte beslutninger til handling? Så er du måske den kommende centerleder af Plejecenter Bogense.

Centerlederen har det overordnende personale-, drifts- og økonomiske ansvar for centerområdet. Centerlederen har desuden ledelsesansvar for teamleder og varetager i samarbejde med denne de samlede ledelsesopgaver i området.

Som centerleder bliver du en del af lederforum og af den samlede ledergruppe i Aktiv Pleje og Omsorg og skal på tværs af APO indgå i arbejdsgrupper, der til stadighed udvikler hele afdelingen.

CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
Personlig hjælper søges til ung pige på Nordfyn
Vi søger 2-3 hjælpere med god energi og positivt livssyn, som har lyst til at gøre en forskel hos en ung pige der lider af MLD.
HANDICAPFORMIDLINGEN ApS, Bogense
Jobcenter
MENY Bogense søger Slagterelev
Vi lærer dig ikke kun at skære bøffer.
Dagrofa, Bogense
Elevplads.dk
Salgsassistentelev, MENY, Bogense
I MENY lærer vi dig ikke kun, at lange varer over disken.
Dagrofa, Bogense
Elevplads.dk