30 jobannoncer matcher din søgning 30 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SH Group A/S

Projektleder til SH Group på Lindø

Munkebo

SH Group er en spændende arbejdsplads i midten af en innovativ og maritim kultur på Lindø, hvor atmosfæren er uformel og kollegial.

Vi har godt gang i opgaverne, og søger derfor en ny kollega, som brænder for projektledelse indenfor marine-, og servicesektoren.

Sammen med Rasmus og resten af holdet bliver du en nøgleperson i vores afdeling på Lindø, hvor du sikrer, at vores serviceprojekter gennemføres optimalt, og at vores kunder oplever et godt og udviklende samarbejde.

Hvert projekt og hver ordre er speciel, og du kan derfor se frem til en hverdag med stor afveksling, og hvor du får brug for alle dine tekniske kompetencer.

Odense Havn A/S

Teamleder/arbejdsleder

Munkebo

Se video om Odense Havn A/S som arbejdsplads

Vi søger en erfaren teamleder - der brænder for ledelse, at få opgaverne løst og samtidig vægter kundefokus højt - til at stå i spidsen for Odense Havns logistikafdeling sammen med vores to øvrige teamledere. Kan du motivere og stå fast, når situationen kræver det? Og prioriterer du samarbejde på tværs af faggrænser højt, så er du måske vore nye teamleder.

Du får en afvekslende hverdag med engagerede kolleger i en uformel organisation med korte beslutningsgange.

Odense Havn A/S
Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

CS WIND Offshore A/S

Maskinfører med erfaring fra større maskinelle køretøjer - dagshold

Munkebo

Gør en forskel sammen med os, og bliv en del af fundamentet for den grønne omstilling.

Helt konkret har vi brug for dig, som ønsker et job med fokus på at udføre dit arbejde som SPMT / ETL-chauffør omhyggeligt, og som motiveres af, at arbejdsopgaverne udføres med fokus på sikkerhed og kvalitet.

Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar, og du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling.

CS WIND Offshore A/S
Odense Havn A/S

International Sales Manager - Offshore vind og Maritim industri

Munkebo

Se video om Odense Havn A/S som arbejdsplads

Som Sales Manager vil du være nøglen til at føre Odense Havns salgsstrategi ud i livet. Din primære opgave vil være at identificere og forfølge nye forretningsmuligheder samt opbygge vigtige relationer.

Vi tilbyder et virkelig godt arbejdsmiljø med dedikerede kolleger samt en attraktiv kompensationspakke, der er skræddersyet efter kvalifikationer og ledsaget af en række personalefordele.

Odense Havn A/S
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Clean De Luxe

Rengøringspersonale til landets bedste arbejdsplads

Vi søger personale til rengøring i Tietgensbyen, Lindø og Odense C. Dygtig og stabil rengøringsmedarbejder med sans for detaljer søges af Clean De Luxe.

Vi søger daghold, aftenhold og weekend/ferieafløser. Der er tale om skiftende arbejdstider mandag-fredag, ud fra lokation.

Vi skrædersyer et arbejdsprogram, som passer til dig og dit liv.

Clean De Luxe
Coop365 Discount

Souschef, 365discount, Munkebo

Munkebo

Når du vælger at være souschef hos 365discount, er du garanteret en spændende udvikling; af dit lederskab, af din faglighed og personligt.

Du får, sammen med din butikschef, et stort ansvar i det daglige – og når butikschefen er ude af huset, er du 100% in charge.

Mange gange finder vi den bedste sparring, læring og de bedste grin, når vi respekterer og sætter pris på vores forskelle – og vi finder selvfølgelig fælles fodslag i vores fælles mål.

Gem
ENABL A/S

Mechanical Technician

Munkebo

Du bliver ansvarlig for egne opgaver, men vil indgå i tæt samarbejde med dine øvrige dygtige, hjælpsomme og engagerede medarbejdere i produktionen.

Du kommer til at gøre en forskel ved bl.a. at:

  • Sikre rettidig og kvalitetsbevidst montage af nybygget udstyr.
  • Fejlfinde, servicere samt udføre montage på kundernes maskiner og udstyr.
  • Være den pålidelige ”håndværker” over for ENABL´s kunder.

Du får mulighed for selv at påvirke og optimere din dagligdag, og du bliver en del af en hverdag, hvor aktivitetsniveauet og humøret er højt.

ENABL A/S
Gem
ENABL A/S

Automation Specialist - Hardware & Software

Hedensted and Munkebo

For our Service team, we are looking for a new colleague who is technically skilled and who has experience with automation. You will be responsible for your own tasks but will enter into close cooperation with other skilled, helpful, and committed employees in production.

This role demands independence and self-motivation in your daily work. However, in return, it offers you a chance to occupy a distinctive position in the market, where you will enjoy a high level of trust and autonomy.

ENABL A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Expuri søger for CS WIND Offshore A/S
Gem
Expuri

Environmental Specialist - Lindø/Odense Havn

Har du en stærk miljøprofil og passion for den grønne omstilling?

Du vil få ansvaret for at sikre, at vores nuværende og mange kommende aktiviteter løbende er i overensstemmelse med gældende lovgivning, og at vi kontinuerligt har tidssvarende miljøgodkendelser.

Det foretrækkes, at din erfaring har udgangspunkt i vindindustrien eller anden tung produktion.

Odense Havn A/S

HR-koordinator

Munkebo

Se video om Odense Havn A/S som arbejdspladsSom HR-koordinator bliver du en del af HR-afdelingen sammen med vores HR Manager. HR-afdelingen arbejder tæt sammen med de øvrige afdelinger i Odense Havn, og det er vigtigt, at du trives med at være til stede på arbejdspladsen, da vi har en stor kontaktflade med hele organisationen.

Du kommer til at arbejde med de fleste HR-discipliner inden for personaleadministration i en foranderlig hverdag, hvor tingene ofte går hurtigt.

Odense Havn A/S
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
CS WIND Offshore A/S

Medarbejdere søges til produktionen, Lindø

Munkebo

Vi søger på nuværende tidspunkt efter større mandskab, som har mod at være en del af vores monopæl-produktion.

Vi bygger en grøn fremtid sammen med dig, som skal:

  • Være en del af vores produktion som kommer til at være i drift 24/7
  • Udføre opgaver inden for det specifikke jobområde som f.eks. smede, svejse og diverse serviceopgaver

Vi tilbyder fleksibilitet, en høj grad af frihed under ansvar.

CS WIND Offshore A/S
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

CS Wind Offshore A/S

Senior Project Manager (Lindø)

Munkebo

The ambitions for offshore wind are great and we must grow so that we can deliver our part of the puzzle and make this a reality. It requires a team effort. Therefore, we are looking for a new colleague who, like us, is passionate about making a difference.

Specifically, we need you who want a job focusing on overseeing large projects for the green energy transition and who are motivated by finding the best solutions both technically and financially.

You will receive an exciting and versatile job in a growing international company with a flat structure. We offer flexibility, a high degree of freedom under responsibility and you get ample opportunity for personal and professional development as part of a professional team with an informal tone.

CS Wind Offshore A/S

Skolesekretær på Munkebo skole

Munkebo

På Munkebo Skole mellem nor og fjord søger vi en dedikeret skolesekretær med hjerne og hjerte på rette sted.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV