14 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

14 jobannoncer

Gem
nef Fonden

Leder til IT og di­gi­ta­li­se­ring

Kerteminde

Vi har brug for en digital schweizerkniv, der brænder for IT, IT-sikkerhed og digitalisering, som spænder vidt og trives med de mange alsidige opgaver, der følger med at være IT-chef i en mindre virksomhed, der driver dobbelt-kritisk infrastruktur.

Som IT-chef får du ansvaret for hele værdikæden fra IT- og digitaliseringsstrategi til løsning af daglige IT-opgaver. Dermed har du også ansvaret for en velfungerende og sikker drift, vedligehold og udvikling af IT i hele nef-koncernen, herunder IT-sikkerhed, NIS2, GDPR, telefoni, overvågning og adgangsstyring.

nef Fonden
Gem
Kerteminde Forsyning A/S

Engageret medarbejder til vores vand- og varmevirksomhed

Kerteminde

Kerteminde Forsyning er på udkig efter en engageret medarbejder med alsidige færdigheder til vores vand- og varmeafdeling. Vi tilbyder gode og ordnede personaleforhold med stort fokus på trivsel og arbejdsmiljø.

Arbejdsopgaver er bl.a.

  • Daglig drift af varmecentraler, pumpestationer mv.
  • Fejlfinding og vedligehold på el-teknisk udstyr som PLC’er og IT-systemer.
Kerteminde Forsyning A/S
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
S. Tygesen Energi A/S

Intern teknisk koordinator

Kerteminde

Er du den, der samler trådene i en travl hverdag og brænder for at følge tingene helt til dørs, skal du læse videre.

Arbejdsopgaverne er:

  • Være ”første kontakt” i Tygensen Energi. Dvs. først i telefonkæden og tjek af indkomne e-mails.
  • Videreformidle beskeder og ordrer m.m. fra kunder og leverandører til den relevante salgs kollega.

Du bliver en del af en mindre veletableret handelsvirksomhed, hvor ingen opgaver er for små eller store.

Gem
Tornøes Hotel A/S

Kok

Kerteminde

Vi tilbyder gode arbejdsforhold, fast vagtplan med fri weekender. Lukket over jul og nytår, hvor vi alle holder en velfortjent ferie.

  • Løn efter overenskomst.
  • Stor frihed til kreativitet og planlægning af arbejdet.

Vi lægger vægt på, at du bidrager positivt til hverdagen med godt humør, har en god ordenssans, er kreativ og ærlig i tilberedelsen af den gode mad.

Tornøes Hotel A/S
Gem

Beskæftigelsesrådgiver med fagkoordinatorfunktion

Kerteminde

Har du lyst til at blive en del af en velfungerende enhed og samtidig få muligheden for 4-dages arbejdsuge – så læs blot videre.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Kverneland Group Kerteminde AS

Strategic Purchaser

Kerteminde

Are you experienced in negotiating technical products on a Strategic level? As Strategic Purchaser, you will be the link between Strategic Purchasing, R&D, production and Group Procurement.

We will help you get off to a good start and contribute with sparring, good advice, encouragement, and concrete tools as well as knowledge.

You will be part of a positive and informal work environment where humour and team spirit are high priorities.

Kverneland Group Kerteminde AS
Gem
Kverneland Group Kerteminde AS

Kontorelev med speciale i økonomi

Kerteminde

Interesserer du dig for kreditor- og debitorområdet? Kan du lide at arbejde med tal og IT? Og har du lyst til at blive udfordret både fagligt og personligt?

Hos os får vores elever stor medindflydelse, ikke kun i forhold til opgaverne, men også i udførelsen af dem. Vi værdsætter den enkeltes bidrag og arbejder sammen for at skabe en inspirerende og støttende arbejdsplads.

Kverneland Group Kerteminde AS
Gem
Kverneland Group Kerteminde AS

Operationel Indkøber

Kerteminde

Har du erfaring med indkøb af tekniske produkter samt lyst til at blive udfordret både fagligt og personligt?

Der er tale om en dagligdag, der primært består af fast rutinearbejde, men med masser af ad hoc, som skal løses sideløbende.

DNA´et i operationelt indkøb er et positivt og uformelt arbejdsmiljø, hvor humor og team-ånd prioriteres højt, og alle har en fælles ansvarsfølelse for at komme i mål med egne og afdelingens opgaver.

Kverneland Group Kerteminde AS
HumanTrust A/S søger for Naturama og Fjord&Bælt
Gem
HumanTrust A/S

Direktør til Naturama og Fjord&Bælt

Kerteminde og Svendborg

Nu har du muligheden for at stå i spidsen for to spændende institutioner, som arbejder med nogle af de problemstillinger, der er allermest vigtige for vores samfund i dag. Vi er nemlig på udkig efter den nye direktør til Naturama og Fjord&Bælt!

Til at stå i spidsen for de to institutioner er vi nu på udkig efter en engageret og ambitiøs direktør, som trives i en hands-on rolle. Din organisation består af ca. 35 ildsjæle, hvoraf du får fire ledelsesmedlemmer i direkte reference.

HumanTrust A/S
Gem
LIFA A/S Landinspektører

GIS- og datakyndig til specialistrolle i LIFA digital

Er du passioneret omkring data og GIS? Trives du med at finde løsninger og dele din viden med andre? Ønsker du at være en del af et innovativt team, der arbejder med markedsledende IT-løsninger?

Vi søger en specialist, der kan hjælpe vores kunder med at få mest muligt ud af vores produkter. Hvis du vil være med til at drive udviklingen af innovative IT-løsninger baseret på geografiske og statistiske data, så er dette job noget for dig.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV