23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 23 resultater.
CODAN Medical ApSBogholder/receptionist

CODAN Medical ApS, Rødby

CODAN Medical søger en bogholder, som også har lyst til at betjene vores reception. Din arbejdsdag vil være varieret - og med en god blanding af økonomi- og receptionistopgaver.

Du vil indgå i vores økonomiteam og referer til vores Økonomiansvarlige. Du bliver en del af et team på tre medarbejdere, der samlet varetager CODAN Medical ApS' bogholderi- og lønfunktion, hvor der på flere områder er behov for at supplere og overlappe hinandens funktioner.

Som person har du det godt med at sidde i receptionen og være i stand til at veksle mellem udadvendte og servicerende opgaver - og mere detaljeorienteret opgaver som bogføring mv. Du vil derfor opleve, at du ofte bliver afbrudt af en telefon, kollegaer eller gæster til virksomheden.

CODAN Medical ApSCustomer service-medarbejder

CODAN Medical ApS, Rødby

CODAN Medical ApS søger en dygtig kundeservicemedarbejder, som vil være med til at styrke vores kundeserviceafdeling. Din dagligdag vil bl.a. bestå af servicering af internationale kunder, herunder daglig telefonisk kontakt med kunder i forskellige lande.

Vores kommende customer service-medarbejder skal medvirke til at sikre et højt og effektivt serviceniveau over for vores kunder i forhold til ordrebehandling og internt hos CODAN Medical ApS.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af følgende:

 • ordrebehandling, herunder bekræftelse, opfølgning mv.
 • besvare kundehenvendelser vedr. MOQ og priser
 • prioritering af produktion/kundeordrer/nye kunder
 • korrespondance med produktionsplanlæggeren.
Scandlines
Controller Operations

Scandlines, Rødby

Til vores kontor i Rødby Havn søger vi en selvstændig og ansvarsbevist Controller til at supportere vores operationelle del af forretningen.

Med reference til vores VP Technical Superintendant får du ansvaret for at drive og optimere de daglige og månedlige controlling processer i afdelingen. Du vil samtidig agere bindeled mellem økonomi og Operations, hvorfor der ligeledes vil være et tæt samarbejde med vores Finance-afdeling. Derudover får du en væsentlig rolle i support af den operationelle del af forretningen i forbindelse med den igangværende implementering af nyt ERP-system, som udgør hele flowet fra indkøb til fakturering og bogføring.

Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job i en dynamisk virksomhed. Du vil indgå i et team af entusiastiske kolleger med et uformelt arbejdsklima og gode medarbejderforhold, hvor du selvstændigt får muligheden for at præge din hverdag.

Scandlines
Scandlines
HSEQ-specialist

Scandlines, Rødby

As part of our strategic development, we want to strengthen our HSEQ organization. In Scandlines, health, safety and the environment are constant focus areas.

Do you have experience in the maritime industry? Do you believe that health and safety are critical aspects of every work environment? Do you want to work for a company that embraces sustainability and is actively working towards a green agenda?

The HSEQ Coordinator will report directly to the HSE Manager & DPA (Designated Person Ashore). The successful candidate will work collaboratively with the Operations team with particular focus on Occupational health and safety, the ISM, and the development of our new Safety Management System platform.

Scandlines
Lolland Kommune
Teamleder til Planer og Kort – en del af Teknik- og Miljømyndigheden

Lolland Kommune, Rødby

Vil du som vores nye teamleder være en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor opgaverne har en stor betydning for udviklingen af kommunen? I disse år er det ekstra spændende, nu hvor arbejdet med byggeriet af Femern-forbindelsen foregår i vores forhave.

Team Planer og Kort løser planopgaver i landzone, byzone og sommerhusområderne, både lokalplaner med tilhørende kort af høj kvalitet samt konkret sagsbehandling inden for et bredt felt af lovgivninger. Opgaverne har stor betydning for udviklingen af Lolland Kommune, og området har derfor også en del politisk bevågenhed.

Vi lægger stor vægt på, at du har relevant erhvervserfaring, har juridisk indsigt, nyder at udøve ledelse, men også at tage fra på opgaver, hvis de hober sig op.

TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

Academic WorkFleksibelt studiejob som bot whisperer!

Academic Work søger for Front AI

Deltag i Front AIs 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye bot whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag?

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Lær chat-botterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project
Scandlines
Head of Warehouse Management & Ordering

Scandlines, Rødby

Scandlines søger en dedikeret og proaktiv leder til at føre den samlede lagersupport på dansk og tysk side til et nyt niveau. Denne position kræver både operationel og strategisk opgaveløsning, og er derfor med fordel placeret på vores kontor i Rødby med direkte forbindelse til lokationen i Puttgarden.

Med reference til vores Director Supply Chain Management får du ansvaret for et team på ca. 8 medarbejdere, der til dagligt varetager support og varebestilling i hhv. Rødby og Puttgarden. Et af de primære fokusområder vil være alignment af alle lagerstyringsprocesser. Det sikres bl.a. ved brug af vores nye ERP-system, som for nuværende er i implementeringsfasen, hvor du ligeledes får en signifikant supportrolle.

Derudover ligger der en væsentlig opgave i at udvikle, samle og drive lagersupporten med værdiskabende og målbare KPI’er, som løbende kræver opfølgning og sans for både den daglige drift og overordnet projektledelse.

Scandlines
Jobindex A/S
Ingeniør med erfaring i produktudvikling og PLM

Jobindex A/S søger for IPES A/S i Aarhus

Har du erfaringen i og viden om produktudvikling? Og vil du være konsulenten, som kommer ind og effektiviserer udviklingsprocessen hos nogle af Danmarks største virksomheder?

Hos IPES forhandler og implementerer vi 3D softwareløsninger bl.a. fra Dassault Systèmes til danske produktionsvirksomheder. Sammen med vores dygtige konsulenter hjælper vi vores kunder med at implementere state-of-the-art-løsninger, som sikrer en optimal produktudvikling og produktion.

Du bliver applikationskonsulenten, som kan sætte dig ind i kundernes designproces og formidle fordelene ved at anvende et nyt koncept til produktudvikling og samarbejde. Du vil typisk køre flere projekter på samme tid, som kan vare alt fra 1 uge til 1 år.

Jobindex A/S
TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob – alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!

Lolland Kommune
Rødby Skole søger engelsklærer til udskolingen

Lolland Kommune

Rødby Skole har 365 elever fordelt på 0.-9. årgang med 30 lærere og 7 pædagoger ansat.
Rødby Skole er en moderne skole, der kombinerer udsyn og visioner med lokal forankring og engagement.
Vores mål er at skabe en skole, vi ikke vil hjem fra - en skole, hvor alle elever skal blive så dygtige, som de kan.

Som medarbejder på Rødby Skole er du en del af et stærkt fællesskab, hvor muligheden for at være medskabende af udviklingen og meningsskabende initiativer er stor.

Du skal brænde for dine fag og være i stand til at skabe gode læringsmiljøer, dette i samarbejde med kollegaer, forældre og elever. Vi søger en lærer, der bl.a. har linjefag i engelsk, og som har lysten og kompetencerne til at undervise i udskolingen.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

Mercuri Urval
Konstruktør/projektingeniør

Mercuri Urval søger for Paroc Panel System A/S

Stærk på detaljen og gode interpersonelle evner.

I rollen som konstruktør/projektingeniør hos Paroc Panel System arbejder du i en velkonsolideret virksomhed, der er blandt Europas førende leverandører af sandwichelementer til tage og vægge, og som er kendt for sine løsninger, der både er energieffektive, har en høj sikkerhed og et godt design.

Du varetager en nøgleposition i et mindre dansk team, og det er dig, der er ansvarlig for processen – fra kunden har afgivet sin ordre til ordren er leveret. Således er det dine primære opgaver at planlægge større og mindre kundeprojekter, udvikle projekttegninger i AutoCAD, udfærdige styrkeberegninger samt i nogle tilfælde også at udvikle projektspecifikke løsninger. I din dagligdag har du en stor berøringsflade; du har tæt dialog med dine to danske kolleger i salget, som du understøtter med teknisk support.

Mercuri Urval