32 job matcher din søgning 32 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 32 resultater.
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Lolland Kommune
Planlægger til det åbne land

Lolland Kommune, Rødby

Vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads? Vil du løse opgaver som har stor betydning for borgere og kommunens udvikling? Og har du lyst til at arbejde med planlægning i det åbne land, lokalplaner og myndighedsbehandling? Så er du måske vores nye planlægger.

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job, hvor du i samarbejde med gode kolleger har mulighed for at præge udviklingen i vores Kommune. Vi har flextids-ordning, mulighed for hjemmearbejde og flytter om ikke så længe i nye lokaler med havudsigt. Nu mangler vi bare dig!

Dine arbejdsopgaver kommer til at variere fra komplekse lokalplanprocesser til myndighedsbehandling af indkomne sager, hvor du vil skulle vurdere, om projekterne kan realiseres i overensstemmelse med kommuneplan, lokalplan, servitutter, fredninger mv.

JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
Lalandia A/STeamleder til restauranterne i Lalandia, Rødby

Lalandia A/S

Tag med på vores rejse til sydens sol og varme. Nu kan du nemlig blive vores nye teamleder 365 dage om året, og så endda på Sydhavsøerne.

Når man arbejder som teamleder i restauranterne i Lalandia, er din fornemmeste opgave at være glad – for at gøre andre glade. Vi bemander udelukkende vores ”hus” med værter, der både gider gæster og kollegaer, og som ikke syntes, det lyder banalt at være flink og flittig. Vi har et træningsforløb i forbindelse med din opstart, for at sikre ens og flydende service i alle vores restauranter.

Man kan ikke drive en restaurant, som emmer af varm velkomst og god stemning, hvis man ikke konstant er ude på gulvet, henne ved bordene og tilbage igen. Det betyder, at vi tager værtsrollen som teamleder meget alvorligt. Vi har øje på bordene, hjælper hinanden og vi taler gerne med vores gæster.

SDK Shipping A/SShippingassistent

SDK Shipping A/S, Rødby

Brænder du for den maritime verden, og er du passioneret indenfor skibsfart? Besidder du samtidig viden om skibsteknik, og kan du begå dig i både havne- og skibsmiljøet samt kontormiljøet, er dette lige en stilling for dig.

Det går stærkt i SDK Shipping, og vi søger derfor en ambitiøs og selvstændig shippingassistent til vores afdeling på Lolland-Falster. Vi tilbyder en travl hverdag i shipping- og logistikbranchen med mange spændende udfordringer.

Din primære arbejdsplads vil være i Rødby, hvor du vil blive en stor sparringspartner med vores eksterne samarbejdspartnere og hjælpe samt rådgive, hvor det skulle være nødvendigt.

Som vores nye shippingassistent vil du arbejde tæt sammen med vores engagerede agency-medarbejdere på Sjælland, og du indgå i et energisk miljø. Du vil blive en del af vores vagthavende personale og skal assistere, hvor du ser behovet.

SDK Shipping A/S
Norva24 Danmark A/SDriftsleder Næstved og Rødby

Norva24 Danmark A/S

Da vores nuværende driftsleder har søgt nye udfordringer, søger vi hans afløser til vores sydsjællandske afdeling som dækker Næstved og Rødby.

Som driftsleder i Norva24 vil være ansvarlig for, at vi leverer en professionel serviceoplevelse til vores kunder og bidrager til at udvikle og fastholde en stærk kultur og et sundt arbejdsmiljø i afdelingen. Da man får ansvaret for 2 forskellige afdelinger er det vigtigt at man er synlig begge steder, hvilket kræver en vis fleksibilitet med hensyn til arbejdstiden placering, hvilken du selvfølgelig selv har en stor indflydelse på.

Du vil få det ledelsesmæssige ansvar for medarbejderne og vil deltage i den daglig planlægning af arbejdet, disponering af ordre, oprettelse af ordrer samt afregning til kunder.

Foodjob Nordic
Technical Sales Manager – Plant-Based Food Ingredients

Foodjob Nordic recruiting on behalf of AM Nutrition

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber.

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber. The Technical Sales Manager will be responsible for technical sales across Global markets.

The Technical Sales Manager will identify the most relevant client segments and will develop go-to-market plans in close cooperation with the VP Sales & Marketing and Sales team. The Technical Sales Manager should identify the best distribution channels and partners and interact with customers and representatives of associated industries to evaluate and promote growth and efficiency in commercial operations, including input to product development and drive new product launches.

Foodjob Nordic
NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark
Lolland Kommune
Natur og miljøteamet søger miljøsagsbehandler

Lolland Kommune, Rødby

Vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads? Og vil du løse opgaver, som har stor betydning for virksomheder og borgere i vores kommune og, ikke mindst, for kommunens udvikling? I disse år er det ekstra spændende, nu hvor arbejdet med byggeriet af Femern-forbindelsen foregår i vores forhave.

Du skal som miljøsagsbehandler fx arbejde serviceorienteret i din udøvelse af myndighedsarbejdet, og du skal vejlede virksomheder og borgere samt håndhæve den gældende lovgivning.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • at udarbejde miljøgodkendelser til virksomheder
 • at føre miljøtilsyn hos virksomheder
 • at håndhæve miljøbeskyttelsesloven
Lolland Kommune
Social- og sundhedsassistent til Team Sydøst

Lolland Kommune, Rødby

Er du SSA’en som vil være med til at styrke teamet og dine kollegaer? Foretrækker du at arbejde i et lille team, hvor vi er nærværende over for hinanden? Så har vi lige nu en ledig stilling som SSA!

Vores planlægger Rikke sørger for at tilrettelægge din dag i samspil med dig, dine kollegaer og din teamleder Britt. Alt sammen ud fra borgernes hverdag, ydelser og aktuelle behov.

Du bliver en del af vores ugentlige tavlemøder, hvor vi drøfter patientsikkerhed og sikrer et godt borgerforløb. Når du er klar til det, vil du bistå med tilrettelæggelsen og afholdelsen af tavlemøder, alt efter dine øvrige opgaver i hverdagen.

Vi er et godt sammentømret team, men vi vil ikke nøjes og vi mangler dig, der ønsker at udøve kompleks og helhedsorienteret pleje, hvor vi sammen arbejder på at sammensætte det helt rigtige borgerforløb. Du vil få stillet en tjenestebil tilråde til din opgaveløsning.

Red HatDansktalende vejledere

Red Hat

Hver dag arbejder vi på at forbedre kundeoplevelsen. Har du lyst til at hjælpe os? Vi ønsker at være en perfekt arbejdsplads for folk, der er på udkig efter en spændende karriere inden for vores voksende markedsområder. Red Hat Holdings Limited er konstant på udkig efter nye talenter.

Arbejdet kan let udføres hjemmefra. Du er velkommen til at arbejde så meget som du kan og vil, eller du kan kombinere arbejde med studier, deltidsjob eller andet.

Vi tilbyder dig en grundløn og en timeløn baseret på taletid. Fra starten deltager du også i et bonussystem, hvor du får en højere timeløn, jo mere taletid får du.

Botjek Center København Syd ApSBygningssagkyndig & energikonsulent – Fastansat eller freelance

Botjek Center København Syd ApS

 • Har du erfaring med udførelse af tilstandsrapporter inden for huseftersynsordningen samt udførelse af energimærker på små ejendomme og eventuelt store ejendomme?
 • Vil du arbejde i et landsdækkende team af bygningssagkyndige/energikonsulenter?
 • Kan du arbejde selvstændigt, selvledende, og kan du lide at have kontakt med mange kunder?

Så er jobbet her måske lige noget for dig!

Dit nye job vil hovedsageligt handle om:

 • Arbejde med tilstandsrapporter inden for huseftersynsordningen.
 • Arbejde med udførelse af energimærkning af små ejendomme.
 • Arbejdsområdet bliver primært Øst-, Midt- & Vestsjælland.
Lolland Kommune
Visionær Teamleder søges til Natur og Miljø

Lolland Kommune, Rødby

Vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads? Og vil du løse opgaver som har stor betydning for alle borgere i vores kommune og, ikke mindst, for kommunens udvikling? I disse år er det ekstra spændende, nu hvor arbejdet med byggeriet af Femern-forbindelsen foregår i vores forhave.

Til Natur og Miljø søger vi en dygtig og handlingsorienteret teamleder, som kan bidrage til prioriteringer samt til at understøtte og skabe udvikling af området. Du skal servicere det politiske niveau og facilitere samarbejdet med såvel interne som eksterne aktører – alt sammen samtidig med at du har fokus på medarbejdernes trivsel.

Du vil blive leder for et team bestående af 19 højt specialiserede og engagerede medarbejdere, som favner en meget bred opgaveportefølje inden for natur- og miljøområdet, og som har stor berøring med både borgere, virksomheder og landbrug.