61 job matcher din søgning 61 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lolland Kommune
Teamleder til Center for Handicap Lolland

Lolland Kommune

Er du leder eller brænder du for at udvikle dig i et nyt job som ny leder? Vil du gerne være med til at udvikle organisationen til et sted, hvor der er plads til at komme med innovative løsninger og hvor fagligheden er høj – så er det her du skal søge.

Center for Handicap søger en teamleder til, at varetage ledelsen af fem teams, der yder støtte til borgere efter serviceloven § 85.

Du vil som teamleder få ansvaret for planlægning, opfølgning og ressourcefordeling således, at vi sikrer kontinuitet og kvalitet i kerneydelsen.

Gem
Lolland Kommune
Serviceassistent/rengøringsassistent til Maribo

Lolland Kommune

Har du et stort servicegen, og kan du lide at udføre praktisk arbejde? Vil du være med til at gøre en forskel? Så har vi netop jobbet til dig!

Vi kan tilbyde en alsidig og udfordrende hverdag med opgaver inden for rengøring i alle kommunale bygninger.

Du bliver en del af et team, som dækker flere områder, og det betyder, at teamsamarbejde og kollegialt fællesskab ud fra vores geografiske vilkår er et vigtigt element i opgaveløsningen.

Intern Service er en del af sektoren Service og Bygninger. Vores primære arbejdsområde er rengøring i kommunale ejendomme, herunder skoler, daginstitutioner, administrative bygninger, sundhedscentre, ældrecentre m.m. fordelt på hele Lolland.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

ALDI Danmark Souschef - Maribo

ALDI Danmark

Har du allerede taget de første skridt mod en karriere som leder, så kan du tage et stort skridt videre som souschef i ALDI. Som højre hånd til butikschefen vil du lære alt det, der gør dig klar til en dag selv at overtage nøglerne til en butik. Har du appetit på masser af praktisk ledelseserfaring i en virksomhed, der er på vej fremad? Så er det lige dig, vi mangler på holdet.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Lolland Kommune
Undervisere til STU lolland

Lolland Kommune

Brænder du for at gøre en forskel for unge mennesker, og er du en vedholdende motivator? Er du kreativt tænkende og til anderledes læring? -så er du lige den underviser vi står og mangler på STU lolland.

 • Vi søger undervisere til det kommende skoleår, ved vores særlige tilrettelagte ungdomsuddannelse for unge med særlige behov i Lolland Kommune.
 • Vi søger undervisere, der kan indgå på køkken og café-, eller kunst og design-linjen.

På Køkken- og Café-linjen lærer de unge at lave mad til sig selv og fællesskabet. På Kunst- og Design-linjen, udfordres de unge på deres kreative talent. Fælles for begge linjer er vores tre obligatoriske fag: samfundsfag, ADL, og socialfag, hvor det forventes, at du kan mestre at undervise i disse fag.

Gem
IT-Center Fyn IT-supporter til Maribo Gymnasium

IT-Center Fyn

IT-Center Fyn søger en IT-servicetekniker, gerne nyuddannet IT-supporter, til at varetage IT-support og serviceopgaver på en af IT-Center Fyns partnerskoler, Maribo Gymnasium.

På skolen vil du have ansvaret for deployment, fejlsøgning og fejlretning på IT-udstyr, brugersupport, dokumentation af opsætninger og rutiner og især det daglige samarbejde med skolens ledelse og øvrige nøglepersoner. Arbejdet sker i tæt samarbejde med systemspecialisterne i Odense.

Vi forventer, at du bl.a. har viden og erfaring inden for følgende områder:

 • Grundigt kendskab til brug og support af Office 365, især Teams
 • Brugersupport og -vejledning
 • Installation og vedligeholdelse af computerudstyr og programmer
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
OK-Fonden
Social- og sundhedsassistent i fast dagvagt

OK-Fonden, Maribo

Vi hos plejehjem OK-Fonden Margretecentret søger en social- og sundhedsassistent til fast stilling. Der er tale om 32-35 timer i dagvagt med arbejde hver anden ulige weekend.

Det er vigtigt, at du går engageret og nysgerrigt til de opgaver og udfordringer, vi i dagligdagen støder på. Hos os vil du opleve en god portion struktur og overblik, og vi mener, at opgaverne bedst løses gennem dialog og klar kommunikation.

Arbejdsopgaverne er mangfoldige i og med, at vi har 56 beboere, der får deres individuelle behov dækket. Opgaverne er palliativ pleje, personlig pleje, medicinhåndtering og sygeplejeopgaver, hvilket løbende vil ændre sig. Vi er stolte af vores arbejde og faglighed, og at vi gør tingene med ordentlighed og omhyggelighed.

Lolland Kommune
Social- og pædagogfaglig konsulent til Center for Social Service

Lolland Kommune, Maribo

Brænder du for at understøtte myndighed og praksis på det socialfaglige område, og motiveres du af en travl og udfordrende hverdag - så er du måske vores nye kollega?

Vi søger en ny kollega 32-37 timer pr. uge fra den 1. september 2022, da vores nuværende konsulent går på pension.

Som konsulent i Center for Social Service får du en stilling med bred opgaveportefølje med alsidige og udfordrende opgaver med særligt fokus på myndighed, institutionsdrift og forvaltningsmæssige opgaver inden for det specialiserede socialområde.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Lolland Kommune
Klubmedarbejdere til Ungdomsklubber i Lolland Ungdomsskole

Lolland Kommune

Lolland Ungdomsskole søger klubmedarbejdere til klubberne i Rødby, Maribo eller Nakskov med forskellige profiler til 1-2 aftener (18:30 – 21:30) ugentligt - plus mødeaktivitet og arrangementer ud over almindelig åbningstid.

Ungdomsklubberne hører organisatorisk hjemme under Lolland Ungdomsskole, og vi indgår forpligtende samarbejde med andre aktører på Ungeområdet, såsom foreningslivet, SSP, Musikskole og ikke mindst vores nyetablerede Ungeråd.

Som klubmedarbejder får du ansvar for at etablere og udvikle husets aktiviteter generelt, men i særlig grad på de felter, hvor du måske selv er stærk eller kan byde ind med noget helt nyt.

I Ungdomsklubberne hylder vi ungeinvolvering og mener, at det bedste tilbud til unge - skabes af unge. Det er derfor en fordel, hvis du har interesse for – og/eller erfaring med – Ungeinvolveringsprocesser.

Lolland Kommune
Koordinator til Ungdomsklub

Lolland Kommune, Maribo

Maribo Ungdomsklub søger klubkoordinator med lyst, mod og evner i forhold til arbejdet med 13-18-årige unge i Lolland Kommune (deltid 7-10 t/u).

Som koordinator i Maribo Ungdomsklub får du ansvar for at etablere og udvikle husets aktiviteter generelt.

I Maribo Ungdomsklub hylder vi ungeinvolvering og mener, at det bedste tilbud til unge – skabes af unge. Det er derfor en fordel, hvis du har interesse for – og/eller erfaring med – Ungeinvolveringsprocesser. Måske er du tidligere elevrådsformand, aktiv i foreningslivet eller på anden måde har forudsætninger for at lære de unge at komme til orde, og føre deres tanker og idéer ud over rampen, og generelt fungere, som vejleder for de unges idéer og projekter.

Vores normale åbningstid er fra 18.30-21.30 mandag, onsdag (åbner vi allerede 15.00) og fredag. Hertil laver vi en del ture, fester og andre aktiviteter, der kan ligge uden for almindelig åbningstid – ofte i weekender.

Syd-Dan A/S
Er du vores nye kollega til økonomiafdelingen?

Syd-Dan A/S, Maribo

Vi har travlt og søger en ny kollega til økonomiafdelingen, så hvis du har erfaring inden for økonomi og bogholderi, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi tilbyder en travl og spændende hverdag med kompetente kollegaer i en virksomhed med en uhøjtidelig omgangstone og højt til loftet. Du bliver en del af et team med et godt sammenhold, og som bakker hinanden op.

Du kommer til at arbejde med:

 • Finansbogholderi
 • Debitorbogholderi
 • Kreditorbogholderi
 • Betaling af kreditorer
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: