21 job matcher din søgning 21 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 21 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Lolland Kommune
Genopslag: Erfaren udviklingskonsulent

Lolland Kommune, Maribo

Motiveres du af at tilrettelægge og gennemføre processer, der understøtter gode resultater? Trives du med en blanding af enkle og mere tidskrævende og komplekse opgaver?

Du vil blive placeret i Strategi- og Direktionssekretariatet, der er en stabssektor med ca. 30 medarbejdere. Sektoren har en sammensat opgaveportefølje, der er kendetegnet ved tværgående og strategiske opgaver både internt i organisationen og i samspil med omverdenen, herunder strategiudvikling, turisme, erhvervsudvikling, boligudvikling, bosætning, interessevaretagelse etc og du vil i første omgang blive tilknyttet vores arbejde på boligområdet.

Typiske opgaver vil omfatte

 • Udarbejdelse af strategidokumenter, præsentationer, notater, beslutningsoplæg, dagsordner, referater og lignende forberedende arbejde.
 • Udarbejdelse og kvalitetssikring af materiale målrettet investorer og interessenter.
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Lolland Kommune
Sektorchef for Kultur, Fritid og Borgerservice

Lolland Kommune, Maribo

Det går godt på Lolland! Kommunen oplever vækst i erhvervslivet og beskæftigelsen. Udsigten er endnu bedre, men tingene kommer ikke af sig selv. Lolland Kommune har derfor vedtaget en fokuseret Plan- og udviklingsstrategi for at udnytte de muligheder Femern-forbindelsen giver.

Du skal lede en sektor med 87 medarbejdere, som omfatter en central stabsfunktion og de to decentrale enheder: Musikskolen og Bibliotek & Borgerservice. Du skal lede op i forhold til direktionen og indgå i den tværgående (top-)ledelse med chefkollegerne i kommunens Strategisk Lederforum. Du fungerer som tæt rådgiver for kommunens politiske ledelse herunder Fritids- og Kulturudvalget.

Lolland Kommune
Leder til Sygeplejen

Lolland Kommune, Maribo

Vi søger en erfaren leder til at lede, motivere og udvikle sygeplejeområdet og sætte retning og mål, løse udfordringer i samarbejde med andre, og bidrage til ekstern tilpasning og intern integration.

Det er en leder med stort L som vi søger, der kan lede ledere og stå i spidsen for en professionel sygeplejeenhed i Lolland Kommune. Du skal bevæge dig hjemmevant i en politisk ledet organisation og på strategisk, taktisk og operationelt niveau. Via din viden, erfaring og personlighed skal du etablere følgeskab med henblik på fælles retning i udvikling, etablering og implementering af nye tiltag. Du indgår i et tæt samarbejde med ledergruppen, de øvrige enheder og faggrupper og skal bidrage til det lille såvel som det store fællesskab.

Opgaven bliver, via teamlederne, fortsat at sikre en velfungerende drift, yde ledelsessparring til lederne og via en bottom-up proces, at få en fælles kultur i grupperne.

CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
Hjemmesygeplejersker til Team Sygepleje Maribo
Har du lyst til at arbejde med komplekse sygeplejefaglige problemstillinger og vil du være en del af et kollegialt fællesskab, hvor vi har fokus på hinandens trivsel?
Sygepleje, Maribo
Jobcenter
Ergoterapeut med neurologisk erfaring til Maribo Sundhedscenter
Er du nysgerrig og opsøgende på dit fag?
Team Træning, Maribo
Jobcenter
To pædagoger til STU-Lolland
Brænder du for at gøre en forskel for unge mennesker, og ser du muligheder i de små sikre succeser?
Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse Lolland, Maribo
Jobcenter
Medarbejdere søges til socialpædagogisk opholdssted i Maribo
Vi søger nye kollegaer - brænder du for socialpædagogik og er du udviklingsorienteret?
Take Care ApS, Maribo
Jobcenter
Engageret landbrugsmedarbejder.
Vi søger en frisk faglært medarbejder med lyst og interesse for alsidighed, til ren planteavl og vedligehold af maskiner, samt bygnings vedligehold og alt forefaldende arbejde.
Maribo
JobStafet
Kvindelig handicaphjælper søges til supergodt team – Maribo
Jeg er en kvinde på 48 år med sclerose, som sidder i el-kørestol.
HANDICAPFORMIDLINGEN ApS, Maribo
Jobcenter
Byplanlægger til Nakskov
Vil du være med til at forvandle Nakskov til en af Danmarks smukkeste og mest attraktive købstæder for både borgere, investorer og besøgende?
Strategi- og Direktionssekretariatet, Maribo
Jobcenter
Strategisk byudvikler til projektsekretariatet for Nakskov 2030
Har du lyst til at skabe udvikling der fører til konkrete og synlige resultater?
Strategi- og Direktionssekretariatet, Maribo
Jobcenter