40 job matcher din søgning 40 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Marius Pedersen A/S
Kørselsassistent – Division FKSSlamson – Nakskov

Marius Pedersen A/S

Motiveres du af en travl hverdag i et kørselskontor med stort fokus på service og mange forskellige opgaver, der skal løses her og nu? Kan du yde en service ud over det sædvanlige og samtidig have flere bolde i luften på en gang? Så er det måske lige netop dig, vi søger.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job i en dynamisk virksomhed. Du bliver en del af et team med engagerede kolleger, hvor omgangstonen er positiv og uformel og hvor effektivitet, service og salgsdialog er omdrejningspunktet.

Marius Pedersen A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Genitor ApS
Skoleleder til Specialskolen

Genitor ApS søger for Lolland Kommune

Motiveres du af de mest krævende og meningsfulde opgaver? Vil du gerne være med til at sikre, at børn og unge med de største behov får de bedste muligheder? Vil du gerne lede opstarten af en ny Specialskole og have de bedste muligheder for at præge en skole? Og vil du gerne være skoleleder i en kommune, der har modet til at gå nye veje, og som har korte beslutningsveje og stor handlekraft?

Som ny skoleleder vil du møde afdelingsledere og medarbejdere og en skolebestyrelse, som glæder sig meget til at byde dig velkommen.

Du skal gå foran i forhold til at sikre samarbejdet mellem Specialskolens forskellige afdelinger, og du skal sikre et godt og tillidsfuldt forældresamarbejde.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Nordic Sugar A/S Portner

Nordic Sugar A/S, Nakskov

Til vores fabrik i Nakskov søger vi en operatør i vejerboden kombineret med opgaven som portner.

Er du teamplayer, årvågen og er du parat til nye udfordringer? Så er du muligvis vores nye kollega.

Forskellige tider til forskellige jobkombinationer – jobbet er 2-delt efter følgende model:

Perioden; medio september til medio januar vil jobbet bl.a. bestå i:

 • At være operatør i vores Vejerbod med bl.a. vejning af roer, hjælpestoffer og affaldsprodukter
 • Kontrol af lagre på fabrikken og tilhørende bygninger

Perioden; medio januar til medio september vil jobbet bestå i:

 • Portner på fabrikken og tilhørende arealer
 • Arbejdstiden vil være at dække tidsrummet kl. 15.00-07.00 i hverdage og i weekender/helligdage 07.00-19.00/19.00-07.00
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor Stilling som speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser, og vi er stolte af at give danskerne en service, de kan stole på. Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje. 

Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret, alt efter dine behov og ønsker.

Vestas Wind Systems A/S Lean Logistic Specialist

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus, Munkebo, Lem, Nakskov, Ringkøbing, Kincardine/Canada or Szczecin/Poland

If you enjoy working with people, we now have a position as Lean Logistic Specialist that relates to change management and facilitating large groups of diverse stakeholders. Are you someone who is enthusiastic about sustainable energy solutions and is motivated to protect the environment? If so, then this is a great opportunity for you! 

Responsibilities

 • Global implementation of Logistic Lean worldwide
 • Develop, implement, and sustainability of logistic lean tools and continued improvement
 • Implement and run global warehouse excellence team
Alfa Laval Nakskov Finance manager with great interpersonal skills

Alfa Laval Nakskov

As a member of our team, you thrive in a truly diverse workplace based on empowerment.

As a person, you are a positive and committed self-starter, with a practical mindset and good implementation skills.

Being analytical and structured is part of your approach. You have a very well-developed sense of ownership and come across as a likeable and trustworthy person.

Alfa Laval Nakskov
Alfa Laval Nakskov Warehouse & Facility Manager

Alfa Laval Nakskov

As the Warehouse Team Manager, you will support the efficient and cost-effective management of the warehouse operations.

It is key that you know how a warehouse functions and have great knowledge about how to solve the costumers needs with passion and do it right first-time attitude.

Experience in team management and ability to manage teams, change processes and cross functional collaboration.

Alfa Laval Nakskov
Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland

NCC Danmark

Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland.

Du bliver tilknyttet vores fræserafdeling i Greve, hvor vi har et godt sammenhold og en stor erfaring, så der vil være gode muligheder for at få den rigtige oplæring og sparring, når du starter job hos os.

NCC Danmark
Hjemmearbejdsplads
Gem
GF Forsikring
Salgschef til GF Hovedstaden

GF Forsikring

Er du en dygtig leder med salgserfaring fra forsikringsbranchen? Kan du motivere og udvikle dine medarbejdere?

Vi søger nu en dygtig salgschef til at lede et af vores teams på 10 medarbejdere bestående af både rådgivere og assurandører fordelt på vores to kontorer på Gammel Kongevej og i Vallensbæk.

Du bliver en del af en travl, dynamisk og lokalt orienteret forsikringsklub med stort fokus på medlemspleje. Vi arbejder godt sammen i forhold til at skabe resultater, og hjælper hinanden på tværs af kontorerne.

GF Forsikring
Indkøber søges til rolle som Warehouse Manager

Moment søger for Nordic Sugar A/S i Nakskov

Har du lyst til at udfolde dine evner i en stilling med stor faglig frihed? Vi søger en erfaren indkøber med lyst til ansvar til Nordic Sugar i Nakskov.

Du begår du dig ubesværet på alle niveauer på fabrikken, og du har lyst til at vidensdele samt indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger. Du er en ægte teamspiller, der sørger for, at alle på teamet er med. Derudover tager du naturligt ansvar og er generelt selvkørende. Rollen kræver, at du trives med omskiftelige opgaver, der kan betyde, at man skal omprioritere i løbet af dagen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV