35 job matcher din søgning 35 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 35 resultater.
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
Lolland Kommune
To psykologer til PPRC Lolland

Lolland Kommune, Maribo eller Nakskov

Motiveres du af at understøtte børns udvikling, læring og trivsel? Trives du med en arbejdsdag, hvor arbejdsopgaverne kan være komplekse og meget forskellige fra dag til dag? Så er du måske vores nye kollega!

Du vil blive mødt med åbenhed, tillid, og ordentlighed, og vi forventer, at du møder os med samme værdier. Du vil opleve kompetente og hjælpsomme kolleger, og en organisation båret af høj faglighed og med ”højt til loftet”.

Vi søger psykologer, der er interesseret i:

 • At yde rådgivning og vejledning/konsultativt virksomhed til skoler og daginstitutioner i forbindelse med børns udvikling i miljøet.
 • Samarbejde med skoler, specialskole og daginstitutioner om indhold og udvikling.
 • Rådgivning og vejledning af forældre, lærere og pædagoger.
Lolland Kommune
Social- og sundhedsassistenter til Team Vikar

Lolland Kommune, Nakskov

Nu har du muligheden for at blive en del af en arbejdsplads, hvor du med omsorg, nærvær og pleje kommer til at have en afgørende betydning for de mennesker i Lolland Kommune, der er visiteret til hjælp af Ældre & Sundhed.

Som udekørende social- og sundhedsassistent er din arbejdsplads i borgernes hjem, og du vil derfor opleve stor afveksling fra dag til dag. Den ene dag skal du måske arbejde med sårpleje og medicindispensering. Den anden dag skal du måske foretage palliativ smertelindrende behandling til en borger. Du skal derfor kunne trives med at møde nye mennesker, arbejde selvstændigt og have skiftende opgaver.

Lolland Kommune
Social- og sundhedshjælpere til Team Vikar

Lolland Kommune, Nakskov

Nu har du muligheden for at blive en del af en arbejdsplads, hvor du med omsorg, nærvær og pleje kommer til at have en afgørende betydning for de mennesker i Lolland Kommune, der er visiteret til hjælp af Ældre & Sundhed.

Som udekørende social- og sundhedshjælper er din arbejdsplads i borgernes hjem, og du vil derfor opleve stor afveksling fra dag til dag. Den ene dag skal du måske give en borger hjælp til at komme til kræfter igen efter en indlæggelse, så hun selv kan gå i bad igen. Den anden dag skal du måske hjælpe en borger i tøjet, eller udføre almindelig personlig pleje og praktisk hjælp, som f.eks. støvsugning. Du skal derfor kunne trives med at møde nye mennesker, arbejde selvstændigt og have skiftende opgaver.

BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

Lolland Kommune
Barselsvikar til Call-center

Lolland Kommune

Vi søger en serviceorienteret vikar, der kan lide at tale i telefon og gøre en forskel

Call-centret besvarer årligt ca. 100.000 opkald fra borgere, virksomheder og samarbejdspartnere. Som call-centermedarbejder er din hovedopgave hurtigt at afklare, hvad opkald drejer sig om og viderestille til en relevant medarbejder i kommunen. På nogle områder skal du som call-centermedarbejder selv besvare spørgsmål og levere den hjælp, som efterspørges. Det er desuden en ambition, at call-centermedarbejderne spiller en aktiv rolle i bestræbelserne på at få flere borgere til at benytte digitale selvbetjeningsløsninger på kommunens hjemmeside og på borger.dk.

Ud over telefonbetjening har call-centret også lettere administrative opgaver i relation til borgerservice, f.eks. scanning og fordeling af post, bevilling af kørsel til læge, betaling af regninger mv.

ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Lolland Kommune
Medarbejder med mentorfunktion til Kompetencecenter Krogsbølle

Lolland Kommune, Nakskov

Har du blik for at se muligheder, tror du på potentialer i mennesker, herunder at alle kan bidrage med noget på arbejdsmarkedet? Så er du måske vores nye mentor til Kompetencecenter Krogsbølle.

Kompetencecenter Krogsbølle er et af Jobcenter Lollands tilbud til ledige på vej mod arbejdsmarkedet. Vi er et arbejdsmarkedsrettet tilbud, som gives med afsæt i de lediges ønsker og interesser for fremtidig beskæftigelse samt funktionsniveau.

Indsatsen består af forskellige vejlednings- og opkvalificeringsforløb, CV-værksted og et generelt uddannelses- og virksomhedsrettet fokus, hvor du som medarbejder – i vores særlige håndholdte mentorindsats – skal støtte og fastholde unge og borgere på ressourceforløb i at nå deres mål i forhold til at gennemføre uddannelse eller i at få job på hel- eller deltid.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Lolland Kommune
Lærer til indskolingen på Stormarkskolen i Nakskov

Lolland Kommune

Er du en engageret og dedikeret lærer, - og har du kompetencer inden for matematik og natur/teknologi, så er denne stilling på Stormarkskolen lige noget for dig!

Du evner at skabe gode relationer til eleverne, forældrene og dine kolleger, og du skal kunne se dig selv som en del af et team, hvor man er sammen om at løfte undervisningsopgaven, som er placeret i indskolingen.

Som lærer i indskolingen bliver du en del af skolens stærke netværk, og du vil være en vigtig sparringspartner for kolleger og ledelsen. Vi ser gerne, at du som lærer er engageret, innovativ og relationsstærk.

Du er rolig og tydelig, du mestrer målstyret læring, og du har fokus på elevernes trivsel og udvikling. Du ser muligheder frem for begrænsninger, og du ønsker at sikre et inkluderende læringsmiljø. Desuden passer du ind i faglige fællesskaber, som er kendetegnet ved anerkendelse og høj grad af motivation.

Lolland Kommune
Pædagog til Krogsbølleparken 2

Lolland Kommune, Nakskov

Har du mod på at udfordre din faglighed, er du psykisk robust, og kan du arbejde struktureret og detaljeorienteret? Kan du på en anerkendende og respektfuld måde, sætte dig ind i borgernes livsverden og møde dem i nuet? Er du pædagogen der ser mennesket bag adfærden? Så er du måske lige netop den pædagog vi står og mangler

Borgerne i Krogsbølleparken 2 har stor variation i diagnoser og kognitiv udvikling. Det stiller derfor store krav til medarbejdernes faglighed og omstillingsevne. Borgergruppen frustreres hurtigt og kan reagere med både fysiske og verbale udbrud.

Vi arbejder derfor ud fra en struktureret og anerkendende tilgang med udgangspunkt i low arousal for at forebygge, håndtere og hermed skabe udviklingsmuligheder for borgerne. Vi har fokus på at arbejde konfliktnedtrappende med særligt fokus på sanseintegration og stressreducering og dermed egen adfærds betydning i samspillet med borgerne.

MHI Vestas Offshore Wind
Logistic Developer

MHI Vestas Offshore Wind, Munkebo or Nakskov

Do you have experience with and knowledge of logistics, supply chain and project management? Would you like to take part in developing and improving the logistics area of MHI Vestas?

You will be responsible for defining, running and implementing strategic supply chain projects across our functions and departments on a global scale. It will be your responsibility to lead and execute the logistics development activities across MHI Vestas’ manufacturing sites, as well as to design and implement global logistics systems and setups.

You will also be responsible for:

 • Developing and implementing logistics systems for optimisation and supporting future needs
 • Create solutions for managing supply chain setups integrating with external partners
 • Providing support for local material management team members when implementing cross-organisational and site-specific logistics projects
MHI Vestas Offshore Wind
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Lolland Kommune
Teamleder til social- og sundhedsteam med fokus på kvalitet og udvikling

Lolland Kommune, Nakskov

Vil du gøre en forskel for borgere og medarbejdere, imens du udvikler dine evner og vokser i rollen som leder?

Uanset om du er ny eller erfaren i ledelse, så har vi både viden og ressourcerne til at gøre dig endnu bedre.

Hos Team Nakskov Nord glæder vi os til at byde dig velkommen til vores velfungerende plejegruppe. Vi består af 48 dygtige medarbejdere fordelt på to teams. Vi er specialiserede i den praktiske hjælp og pleje, som er afgørende for vores borgeres hverdage. Derfor består vores gruppe udelukkende af SOSU-hjælpere og -assistenter samt vores elever. Du bliver en del af vores lederteam sammen med to andre kolleger med samme titel.

Lolland Kommune
Trivselsmedarbejder til Stormarkskolen

Lolland Kommune, Nakskov

Nyoprettet funktion som du kan være med til at definere

Er du en engageret og samarbejdsvillig fagperson, der brænder for at gøre en positiv forskel for børn og unges trivsel, fravær og udvikling, så er denne stilling på Stormarkskolen lige noget for dig!

Du evner, at skabe gode relationer til eleverne, forældrene og dine kolleger, og du skal kunne se dig selv som en del af en organisation, hvor man er sammen om at løfte trivsel, fravær og elevudvikling, ligesom du vil skulle indgå i tværfagligt samarbejde.

Som fagperson bliver du ansvarlig for handleplaner på trivsel og fraværsstrategien, hvor du bliver en vigtig fagperson for kolleger og ledelsen. Vi ser gerne, at du som person er engageret, innovativ og relationsstærk.

PeopleLinkCCO / Markedsdirektør

PeopleLink søger for Ortofon A/S i Nakskov

Globalt Hi-Fi brand kombineret med microtech b-t-b

Ortofon er aktiv inden for flere forskellige forretningsområder, der hver især byder på en række attraktive muligheder. Drevet af en innovativ og kommerciel tilgang har Ortofon skabt en global nicheposition inden for high end produkter til det private Hi-Fi segment henholdsvis til det professionelle DJ-segment.

Det andet væsentlige område i forretningen har afsæt i stærke teknologiske og ’microtech montage’ kompetencer. Ortofon har udviklet en kommunikationsløsning, der kan formidle lyd til en lang række specialbehov. Desuden er der et tæt supply chain samarbejde med andre teknologiske virksomheder, hvor Ortofon leverer komponenter og mikromontage services. Det vurderes, at der er et betydeligt vækstpotentiale inden for disse ydelser.

Lokaltog A/S
Mekaniker til togvedligehold i Nakskov

Lokaltog A/S

Opgaverne omfatter reparationer, service eftersyn og fejlsøgning på Lokaltogs tog og andet rullende materiel. Du vil løbende blive oplært og uddannet.

Du vil arbejde indendørs på værksted, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.

Arbejdsopgaver

 • vedligehold af tog og andet rullende materiel
 • fejlfinding, opfølgning, reparation af tog, materiel mv.
 • overholdelse af sikkerhedsregler og procedurer
 • rangering af tog i forbindelse med reparationer.
Lokaltog A/S