28 jobannoncer matcher din søgning 28 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hedemark & Vang ApS

Forretningsorienteret regnskabschef søges

Nakskov
 • Sparringspartner for direktør og driftsansvarlig.
 • Deltagelse i den daglige drift og ledelse af selskaberne.
 • Hands on i bogholderiet.

Vi er en solid vækstende virksomhed, som er på udkig efter den forretningsorienterede regnskabschef, som vil være med til at videreudvikle virksomheden.

Vi samarbejder med flere af branchens større navne og skal i løbet af 2024 udvikle disse samarbejder yderligere.

SPORT 24 A/S

Store Manager

Nakskov

Som Store Manager går du med stolthed op i at drive en butik med glade medarbejdere, der giver kunderne gode oplevelser.

Du får muligheden for at være med til at åbne en helt ny OUTLET-butik, samt du trives med at være synlig i butikken og gå helt forrest. Som Store Manager er du både udøvende rollemodel for sælgerne og personalets støttende heppekor i dagligdagens op- og nedture.

Nordic Sugar A/S

Smed til forfabrik på Nakskov sukkerfabrik

Vi søger en fagligt dygtig smed eller maskinarbejder med fokus på vedligehold og projekter og med interesse for svejsning, service og reparationsarbejde.

På Nakskov sukkerfabrik vil du i mellemkampagnen (medio januar - medio september) primært arbejde med vedligehold. Fokusområderne i forbindelse med fabrikkens vedligehold er eftersyn af udstyr og efterfølgende reparation og udskiftning af rør, pumper, motorer og gearkasser.

I sukkerkampagnen (medio september - medio januar) vil du blive en del af produktionsbemandingen. Her har vi mange forskellige typer stillinger. Dette kunne fx være som vagtsmed, kedelpasser eller operatør i sukkerproduktionen.

Nordic Sugar A/S

Fabriksarbejder til forefaldent arbejde

Nakskov

Vil du arbejde på en sukkerfabrik med varierende arbejdsopgaver? - så har vi stillingen til dig.

I mellemkampagnen (medio januar – ultimo september) vil du indgå i et team med ca. 12 kollegaer. Her vil de primære opgaver være alt forefaldent arbejde som vedligehold og rengøring i samarbejde med en kollega.

I roekampagnen (ultimo september – medio januar) vil du blive en del af sukkerproduktionen og indgå i skiftehold som procesoperatør på et hold bestående af 15-17 kollegaer. Dette kan være í flere forskellige funktioner, der har relation til sukkerproduktionen.

Nordic Sugar A/S

Vægter til Nordic Sugar i Nakskov

Vi søger en operatør i vejerboden, kombineret med opgaven som vægter - så er du parat til nye udfordringer, så er du muligvis vores nye kollega.

Forskellige tider til forskellige jobkombinationer – jobbet er todelt efter følgende model:

Fra september til januar vil jobbet bestå i at være operatør i vores vejerbod og vægter efter kl. 20.30. Du vil sammen med dine kollegaer dække arbejdstiden i tidsrummet kl. 05.30-01.30.

Fra januar til september vil jobbet bestå i at være vægter. I mellemkampagnen dækker vægterne også weekender og helligdage fra kl. 07-19 og 19-07.

Foreningen UngTrivsel

Rådgiver/behandler

Nakskov

Vil du hjælpe unge til at trives og blive bedre rustede til at mestre deres situation? Brænder du for socialt udsatte unge?

Så er stillingen som rådgiver/behandler i Foreningen UngTrivsel’s tilbud CTU – Center for Trivsel og udvikling på Lolland-Falster måske noget for dig?

CTU Center for Trivsel og Udvikling er Foreningen Ung Trivsel’s projekt for børn og unge som er vokset op i familier med rusmiddelproblemer på Lolland-Falster

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Grundforbedringskonsulenter K. Morel ApS

Tekniske tegnere, tekniske designere, tekniske assistenter

Nakskov

Vi søger 2 medarbejdere, der trives med en afvekslende hverdag kombineret mellem især CAD tegning /-konstruktion og i mindre grad opmålinger/registreringer i felten.

Vi forventer IKKE, at du har erfaring inden for virksomhedens arbejdsområde, hvorfor grundig oplæring/introduktion skal forventes.

Vi tilbyder fleksibel arbejdstid, attraktiv aflønning og sundhedssikring, samt mulighed for delvis hjemmearbejde.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Nakskov Kirkegårde

Kirkegårdsassistent

Nakskov

Kirkegårdslederen har det daglige ansvar sammen med kirkegårdsudvalget. Du vil sammen med dem være med til at tegne kirkegården og ledelsen af samme.

Som kirkegårdsassistent:

 • deltager du i administrationen på kirkegårdskontoret
 • skal du i samarbejde med kirkegårdslederen stå for personaleledelsen på kirkegården

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job med afvekslende hverdag samt en arbejdsplads, der giver mulighed for personlig og faglig udvikling.

Actief Hartmanns søger for Alfa Laval in Denmark
Gem
Actief Hartmanns

Make a difference for people, customers, and the planet by transforming and upgrading the factory

Nakskov

Are you equipped with solid project management skills?

You will play a central role in driving their improvement and optimizing projects on existing equipment and also expanding with new production equipment and methods.

You will become part of a dynamic team driven by a shared vision of innovation and sustainability.

Your work and projects will contribute to, and be an essential part in, achieving Alfa Laval’s ambitious goal: To become carbon neutral in 2030.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
Imerco

Salgsassistent til Imerco Nakskov - deltid på 30 timer

Nakskov

Til vores hyggelige butik i Imerco Nakskov søger vi en salgsassistent på 30 timer, og du vil blive en del af et team på 5 engagerede medarbejdere. Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks største kæde indenfor køkken, gaver og bord?

Så tilbyder vi dig en stilling som salgsassistent hvor du:

 • får en uforudsigelig hverdag med masser af udfordringer
 • bliver en del af et ambitiøst og fagligt stærkt team
 • skal sælge nogle af Danmarks stærkeste brands.
Imerco
Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Mindmill Denmark

Norsktalende mødebooker

Mulighed for hjemmearbejde

Brænder du for kommunikation, og elsker du at skabe nye relationer?

Så har du nu muligheden for at tilegne dig dybdegående viden om og opbygge erfaring med telemarketing, hvor dit primære arbejde vil bestå i at skulle tage kontakt og skabe dialog med en række af de største B2B-virksomheder i Danmark, såvel som i udlandet.

Du kan arbejde mellem 1 – 36 timer ugentligt og gøre det hjemmefra eller på kontoret i Aarhus.

Mindmill Denmark
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV