36 job matcher din søgning 36 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 36 resultater.
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Moment Hollandsktalende kundeservicemedarbejdere

Moment søger for Hobbii ApS i Rødovre

Vil du yde kundeservice for Danmarks hurtigst voksende virksomhed? Hobbii.dk søger hollandsktalende kundeservicemedarbejdere til et-måneds fuldtidsvikariat med hurtig opstart!

Som Danmarks hurtigst voksende virksomhed får hobbii.dk en masse henvendelser fra deres mange kunder. En del af kunderne er fra Holland og taler, samt skriver, hollandsk, hvorfor vi, på vegne af hobbii.dk, søger hollandsktalende medarbejdere til deres hollandske kundeserviceteam til et et-måneds vikariat.

Din opgave bliver at yde skriftlig kundeservice for virksomhedens mange hollandsktalende kunder. Dette er primært på mail men kan også være via andre skriftlige kanaler såsom trustpilot.dk. Derfor er det også et krav, at du kan formulere dig professionelt på hollandsk - skriftligt og mundtligt.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
ALDI Danmark1. assistent

ALDI Danmark, Nakskov

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Lolland Kommune
Viceskoleleder til fremtidens Ungdomsskole

Lolland Kommune, Maribo og Nakskov

Vil du være med til at lede og udvikle Ungdomsskolens mange tilbud og på den måde være med til at skabe rammerne for det gode ungeliv i Lolland Kommune? Så har vi jobbet til dig.

Vi kan tilbyde dig en spændende og varieret arbejdsdag, hvor du, sammen med Ungdomsskolelederen, har det daglige ansvar for driften og udviklingen af fritidsundervisningen, heltidsundervisningen og vores junior- og ungdomsklubber. Dine arbejdsopgaver er mangeartede og kan spænde fra pædagogik og didaktik til at arrangere ture eller udvikle aktiviteter med foreninger eller andre af vores samarbejdspartnere.

Jobbet forudsætter, at du er relationel stærk, har stor lyst til ledelse og at du trives i en hverdag fyldt med mange bolde i luften på samme tid. Du skal have erfaring eller interesse i at arbejde med Unge, og du ved, hvad der rører sig på området.

Nordic Sugar A/SAutomationsingeniør

Nordic Sugar A/S, Nakskov

Til Nordic Sugar QIPS-afdeling i Nakskov

Du får i rollen som automationsingeniør ansvaret for at være med til at drive den fortsatte udvikling af avanceret produktionsautomation på Nordzuckers fabrikker i 7 lande. Herunder skal du også være med til at udvikle og vedligeholde standarder for vores produktions kontrolsystemer (fortrinsvis Siemens PCS7 og Foxboro EVO). Du vil sammen med dine kolleger deltage i udviklingen, implementeringen og vedligeholdelsen af Avanceret Proces Control, AI og Machine Learning.

Dit udgangspunkt vil være kontoret hos QIPS i Nakskov, men du bliver i din rolle også en del af vores udviklingsprojekter i resten af koncernen. Det betyder, at når forholdene tillader det, vil du deltage i projekter i andre lande, og dermed vil der også være noget rejseaktivitet i jobbet – forventeligt 10 til 20 overnatninger om året.

JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
Lolland Kommune
Teamleder til udekørende social- og sundhedsteam Nakskov Syd

Lolland Kommune

Kan du understøtte og løfte dine medarbejdere til at klare hverdagens udfordringer? Kan du samle trådende i en travl hverdag og kan du styre ressourcer og økonomi? Så er du måske vores nye teamleder til Team Nakskov Syd i Personlig & Praktisk Hjælp.

Vi søger en ny teamleder til det udekørende Team Nakskov Syd, da vores teamleder gennem mange år har valgt at gå på pension sommer 2021. vi stiler mod at der vil være en overlevering på cirka 4 uger fra den afgående til ny teamleder.

Medarbejdergruppen og dine lederkollegaer er kendetegnet ved deres engagement og vi har et godt arbejdsmiljø.

Team Nakskov Syd er et udekørende cykelteam (dog anvendes biler aften og nat), der dækker halvdelen af Nakskov by. Teamet har ca. 60 medarbejdere med social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistentbaggrund, samt elever og trainees.

Foodjob Nordic
Technical Sales Manager – Plant-Based Food Ingredients

Foodjob Nordic recruiting on behalf of AM Nutrition

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber.

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber. The Technical Sales Manager will be responsible for technical sales across Global markets.

The Technical Sales Manager will identify the most relevant client segments and will develop go-to-market plans in close cooperation with the VP Sales & Marketing and Sales team. The Technical Sales Manager should identify the best distribution channels and partners and interact with customers and representatives of associated industries to evaluate and promote growth and efficiency in commercial operations, including input to product development and drive new product launches.

Foodjob Nordic
NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark
Lolland Kommune
PPRC Lolland søger deltids administrativ medarbejder

Lolland Kommune, Nakskov

Motiveres du af at arbejde i en dynamisk organisation og af at yde et administrativt arbejde af høj faglig kvalitet sammen med dine kollegaer? Så er denne stilling måske noget for dig?

Du bliver en del af et stærkt administrativt team. Hos os vil du blive mødt med åbenhed, tillid, og ordentlighed - og vi forventer, at du møder os med samme værdier. Du vil komme til at opleve kompetente og hjælpsomme kolleger, og en organisation båret af høj faglighed og med ”højt til loftet”.

Vi søger dig, der er interesseret i at bidrage positivt til varetagelsen af organisationens administrative arbejde i tæt samarbejde med organisationens anden administrative medarbejder og øvrige administrative kollegaer fra andre sektorer i et kontorfællesskab.

Lolland Kommune
Park og vej søger maskinfører

Lolland Kommune, Nakskov

Kan du godt lide at køre i store maskiner? Så læs mere her! Vi søger netop nu to erfarende maskinfører med kendskab til kørsel med traktor og entreprenørmaskiner.

Du bliver en del af Park og Vej, hvor vores fremmeste opgave at sikre vedligeholdelsen af anlæg, veje og grønne områder til gavn for borgere og erhvervsdrivende. Det er vores ansvar at pleje og vedligeholde kommunen, og hver dag arbejder medarbejderne på tværs af fag sammen om at lappe hullerne i asfalten, sikre at gadebelysningen virker, slå græs og beskære træer så de grønne områder fremstår indbydende og klar til brug.

Lolland Kommune
Anlægsgartner til Park og Vej

Lolland Kommune, Nakskov

Kan du godt lide at arbejde under åben himmel, og har du grønne fingre? Så søger vi, i Team Nakskov, en anlægsgartner til pasning af grønne områder i Lolland Kommune. Lyder det som noget for dig? Så læs mere her!

Du bliver en del af Park og Vej, hvor vores fremmeste opgave er at sikre vedligeholdelsen af anlæg, veje og grønne områder til gavn for borgere og erhvervsdrivende. Det er vores ansvar at pleje og vedligeholde kommunen, og hver dag arbejder medarbejderne på tværs af fag sammen om at lappe hullerne i asfalten, sikre at gadebelysningen virker, slå græs og beskære træer så de grønne områder fremstår indbydende og klar til brug.

Red HatDansktalende vejledere

Red Hat

Hver dag arbejder vi på at forbedre kundeoplevelsen. Har du lyst til at hjælpe os? Vi ønsker at være en perfekt arbejdsplads for folk, der er på udkig efter en spændende karriere inden for vores voksende markedsområder. Red Hat Holdings Limited er konstant på udkig efter nye talenter.

Arbejdet kan let udføres hjemmefra. Du er velkommen til at arbejde så meget som du kan og vil, eller du kan kombinere arbejde med studier, deltidsjob eller andet.

Vi tilbyder dig en grundløn og en timeløn baseret på taletid. Fra starten deltager du også i et bonussystem, hvor du får en højere timeløn, jo mere taletid får du.

jem & fix A/S
Souschef - Nakskov

jem & fix A/S

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

jem & fix A/S