24 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

24 jobannoncer

Fonden Øernes Autisme Tilbud Petersdal

Petersdal - Øernes Autismetilbud søger vikarer

Stege

Til sommerferien i dag- og aftentimer samt weekender. Der er også mulighed for at fortsætte som vikar efter sommerferien.

Vi er et privat opholdssted med flere afdelinger i Stege og omegn. Vi har eksisteret siden 2004. Vores primære målgruppe er børn- og unge med autisme.

Befinder du dig godt med at være omsorgs- og tryghedsperson, have et meningsfuldt arbejde i hyggelige rammer, så er det måske dig vi søger.

Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

om vores nye fundraiser får du glæden af:

  • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 24.800 kr. om måneden inkl. pension.
  • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
  • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
SKOV A/S Glyngøre

Student Worker - Business Controller

Hjemmearbejdsplads

Are you eager to put your theoretical business knowledge into practice? We are looking for a student worker to assist our business controlling team in taking our sales reporting to the next level.

Workplace and working hours:

  • SKOV HQ at Glyngøre, with the possibility of remote work from your home address.
  • Flexible working hours tailored to your studies, e.g. two days a week / 10-15 hours a week.
SKOV A/S Glyngøre
Fonden Øernes Autisme Tilbud Petersdal

Hus 21 søger pædagogisk personale

Stege

Hus 21 er et af Petersdal’s botilbud §108. Der er 4 unge tilknyttet tilbuddet, og de er mellem 17-20 år og har diagnosen autisme samt nedsat kognitivt funktionsniveau i forskellig grad. Flere af de unge har ikke noget verbalt sprog, og der kan forekomme udadreagerende adfærd.

Vi søger dig, der har lyst til at arbejde med netop denne målgruppe, og som motiveres af at arbejde tålmodigt og systematisk for at fremme livsglæde, trivsel, udvikling og selvstændighed hos de unge.

Vi søger dig, som kan arbejde i skiftende vagter og primært eftermiddag og aften, du skal kunne arbejde på helligdage og hver 2. Weekend. Vi har faste nattevagter.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Hansen Toft A/S søger for Jemo-pharm A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Teknik- og produktionschef

Stege

Vil du spille en afgørende rolle i at blive den førende leverandør af lægemidler og kosttilskud, til behandling og forebyggelse, til de danske apoteker og sundhedsbutikker? Har du erfaring med motivation af medarbejdere, drifts- og kvalitetssikring, og har du lyst til at bidrage til et sikkert arbejdsmiljø og en effektiv produktionsproces?

Med reference til COO bliver du ansvarlig for driften af fabrikken med fokus på produktionsledelse og holde maskinerne kørende, herunder ansvarlig for afvejning og blanding af råvarer, tablettering eller kapsulering, dragering af tabletter, pakning i dåser eller blister. Du får ledelsesansvar for teknik og produktion med cirka 18 medarbejdere.

Hansen Toft A/S
Gem
Agfa HealthCare

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics

Hjemmearbejdsplads

We are looking for a Business Development Manager (BDM) to join our experienced Sales team. The Business Development Manager will provide day-to-day sales activity to AGFA HealthCare customers, prospects and the AGFA HealthCare organisation.

The BDM acts as single point of contact to key customers and prospects for Agfa HealthCare IT products & services. He/she is responsible for identifying opportunities, creating an account strategy, coordinating and controlling the sales process, managing customer expectations and negotiating contracts.

Gem
Møn Vin ApS

Medarbejder med erfaring fra Friland

Stege

Vil du med på en spændende vinrejse med vækst og nye udfordringer, hvor du har mulighed for at præge din egen hverdag? Møn Vin er en ny ambitiøs vingård med erfarne kræfter bag. Vi søger en aktiv og dynamisk M/K med lyst til at passe vores vinmarker på Møn.

Med kompetencer fra Fransk vinproduktion, vil Møn Vin producere vine af høj kvalitet i Danmark, i de smukkeste omgivelser på Møn. Der vil både være tale om pasning af eksisterende stokke og nyplantning. Desuden vil der være diverse driftsmæssige opgaver på gården.

Møn Vin ApS
Gem
BELECTRIC GmbH

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics / Fre­elan­cer (m/f/d)

Germany, Denmark, remote
Hjemmearbejdsplads

Are you able to do acquisition and strategy development while sleeping? Are you happy to stay on international grounds, especially in Nordic countries like Denmark? Or maybe you are from a Nordic country?

We are a multicultural international company with a lot of team spirit. With 500 employees in 5 different countries, we work to ensure a climate-friendly energy production for future generations. We build ground-mounted solar power plants throughout Europe and, as one of the world's largest O&M service providers, ensure our costumers’ plant operation for decades to come.

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

  • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
  • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem

Plejecenter Ulvsund søger Social- og sundhedsassistent til nattevagt

Stege

Er du natteravn og trives du i arbejdet med ældre hvor værdighed, omsorg og empati er nøgleordene så er du den vi søger.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Stege Børnehus søger relations kompetent pædagog på 37 timer hurtigst muligt

Stege

Vi har brug for en uddannet pædagog der motiveres og som brænder for småbørnspædagogikken.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
BRIX DESIGN A/S
Gem

GENOPSLAG: - Brix Design A/S søger en erfaren salgskoordinator: Bliv en af vores nøglespillere på det nordiske marked

Stege

For at få succes i denne stilling skal du have en evne til at bevare overblikket – også når det går stærkt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Butiksassistent - 12 timer - Stege

Stege

Faglært fra 144,28 kr. - ufaglært fra 134,92 kr.

Indrykket:
Gem

Butiksassistent - 30 timer - Stege

Stege

Faglært fra 144,28 kr. - ufaglært fra 134,92 kr.

Indrykket:
Gem

Salgsleder - 30 timer - Stege

Stege

Faglært fra 150,28 kr. - ufaglært fra 140,92 kr.

Indrykket:
Gem

Ungarbejder - 7 timer - Stege

Stege

På #teamlidl bliver du en del af et seriøst godt sammenhold.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV