12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Jobindex Kurser

SAP-kurser for ledige

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Projektledelse – e-learningkurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Vordingborg Kommune

Faglig stærk pædagog til Børnehuset Elnasminde, 37 timer

Langebæk

Brænder du – lige som os – for at arbejde med høj faglighed og fokus på kerneopgaven i et dagtilbud, hvor der er engagement, god stemning – hvor humor og glæde fylder meget i hverdagen?

Du har gerne særlige kompetencer inden for sprog, sang og musik, udeliv og science. I Elnasminde forventer vi, at man er fleksibel og kan arbejde med forskellige aldersgrupper.

Vi er en 0-6 års institution og har 94 børn. Børnehuset Elnasminde ligger i et naturskønt område tæt på sø og skov i udkanten af Stensved. Vi har en stor naturlegeplads og vores egen skov.

Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer.

Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer. Her er det en klar fordel at være nysgerrig og udforskende af sind, og at man ikke er genert.

Vordingborg Kommune

Vi søger en SSH, der har lyst til at slå rødder og blomstre sammen med vores elskede beboere og kollegaer

Langebæk

Er din humor pink og har du det sorte bælte i omsorg - så er det lige dig vi søger.

Vil du være en del af et team, hvor vi ofte spiser kage, ser skidegodt ud og er vilde med at være fjollede sammen – så læs endelig videre.

Er du social- og sundhedshjælper og har du lyst til at arbejde i et rehabiliterende perspektiv, hvor borgernes individuelle rehabiliteringsmål tænkes ind i de daglige rutiner og gøremål? Deler du borgernes glæde, når de bliver i stand til at rejse sig fra kørestolen og gå ud ad døren samt bliver i stand til at udtrykke sig sprogligt? Så har vi brug for dig på Rehabiliterings- og plejecenter Skovbo.

Jobindex Kurser

Salgs- og kommunikationskurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Kontor- og økonomikurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Vordingborg Kommune

Vi søger en SSA, der har lyst til at slå rødder og blomstre sammen med vores kære beboere og kollegaer

Langebæk

Vil du være en del af et team, hvor vi ofte spiser kage, ser skidegodt ud og er vilde med at være fjollede sammen?

Vi søger en Social- og sundhedsassistent til Rehabiliterings- og plejecenter Skovbo, som har lyst til at arbejde fortrinsvis i aftenvagt kombineret med enkelte dagvagter.

Vi tilbyder dig bl.a.:

  • Arbejde hver anden weekend.
  • Ønsker du ikke at arbejde det klassiske kl. 7-15 el. 15-23, så byd endelig ind med ønsker.
  • Grundig introduktion med mentor tilknyttet
TimeXtender

Finance Lead

Hjemmearbejdsplads

Are you looking for a chance to drive operational finance and make a significant impact in one of the fastest-growing global technology companies?

In this role, you will:

  • Own the development of the accounting department (principles for bookkeeping, cost setup, approvals, accounting principles, and more)
  • Have ownership of operational finance, including invoicing, bank reconciliations, travel expenses, etc.

Se video om TimeXtender som arbejdspladsWe offer a once-in-a-lifetime opportunity to join an ambitious, global, hyper-growth company that seeks to make a real impact on the world with our core purpose of "Empowering the world with data, mind, and heart. Because time matters."

TimeXtender
Medtronic Danmark A/S

Sales Re­p­re­sen­ta­ti­ve, Re­spira­tory In­ter­ven­tion – Finland and Denmark

Copenhagen, Uusimaa or remote
Mulighed for hjemmearbejde

Would you like to bring your talents to an industry leader in medical technology and healthcare solutions ? This position is an exciting and new opportunity to work with Medtronic’s Patient Monitoring and Respiratory Interventions businesses.

Currently part of Medtronic, Medtronic has announced its intention of separation of Patient Monitoring and Respiratory Interventions businesses to advance the future growth and innovation of PM and RI and to reallocate investments and resources within Medtronic. The intended separation would provide our team a bold opportunity to unleash our potential and move with even more speed and agility.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV