42 job matcher din søgning 42 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Vordingborg Kommune Partnerskabskonsulent til unik udviklingsstilling

Vordingborg Kommune

Vil du være med til at udvikle fremtidens forebyggende indsatser målrettet børn og unge? Vil du have en central rolle i et unikt partnerskab tæt på både praksis, nyeste forskning og beslutningstagere? Så har vi en verdensklassestilling til dig!

Vordingborg Kommune tilbyder i samarbejde med SDCS en stilling som partnerskabskonsulent, hvor du får en nøglerolle i partnerskabets initiativer og fortsatte udvikling.

Du får ansvaret for en vifte af spændende opgaver, som forandrer sig i takt med partnerskabets udvikling og indsatser. Og du får mulighed for at udvikle konkrete indsatser og en samarbejdsmodel, som kan blive best-practice for den måde, kommuner og forskning samarbejder mod at skabe stærkere indsatser i fremtiden.

AffaldPlus
Genbrugsvejleder

AffaldPlus, Faxe, Næstved, Ringsted, Slagelse, Sorø og Vordingborg

Har du lyst til et job med masser af frisk luft, søde kolleger og god kundekontakt? Så er det måske dig, vi står og mangler som afløser på vores genbrugspladser.

Foråret og sommeren er vores højsæson. Derfor søger vi i øjeblikket weekend- og ferieafløsere til vores 19 genbrugspladser fordelt i Faxe, Næstved, Ringsted, Slagelse, Sorø og Vordingborg kommuner.

Som afløser på genbrugspladsen skal du bl.a. løse følgende opgaver:

 • Håndtering af affald og genbrugelige effekter på pladsen, herunder kørsel med diverse maskiner
 • Vejledning og hjælp til kunder
 • Opsøgende aktiviteter på pladsen
AffaldPlus
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Anzet A/S Revisor

Anzet A/S søger for Øernes Revision Registreret Revisionsaktieselskab i Vordingborg

”Revision handler for os lige så meget om mennesker, som det handler om kolde, nøgne facts. Revisors rolle i dagens samfund handler nemlig om at kunne rådgive på en lang række områder – både over for private og virksomheder”

Dine arbejds- og ansvarsområder:

 • Du får ansvar for din egen kundeportefølje
 • Regnskabsudarbejdelse, herunder revision og udvidet gennemgang

Vi vil være en revisions-virksomhed, som fagligt indeholder alle kompetencer og specialister. Vores arbejde vil blive udført effektivt på et højt fagligt niveau tilpasset den enkelte kundes behov. Det skal være nemt at være kunde hos os.

BUPL Sydøst Sekretær til BUPL

BUPL Sydøst, Vordingborg

BUPL Sydøst søger sekretær, der vil bidrage til at indfri fagforeningens ambitioner.

Som sekretær i BUPL bliver dine primære opgaver at opdatere vores registre og databaser, servicere fagforeningens medlemmer, varetage administrative opgaver i forbindelse med kurser og møder og opgaven som IT-superbruger. Dertil kommer en række ad hoc-opgaver.

Vi tilbyder trygge og velordnede ansættelsesforhold på en arbejdsplads med en uformel omgangstone.

Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
ATP
Kunderådgivere til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i Haderslev og Vordingborg

ATP

Har du erfaring med administration og kundeservice? Vil du gøre en forskel for mennesker, der er kommet til skade på arbejdet?

Vi søger dig, der sætter en ære i at rådgive og vejlede via telefonen og kan tage de indledende skridt i sagsbehandlingen af arbejdsskadesager.

Vi forventer ikke, at du har styr på reglerne inden for arbejdsskadeområdet – det sætter vi dig godt ind i. Vi forventer imidlertid, at du har gode forudsætninger for at sætte dig ind i de gældende regelsæt og procedurer, som du oplæres i.

ATP
VORDINGBORG KØKKENET
Kvalitetsmedarbejder

VORDINGBORG KØKKENET

Vi har rygende travlt og søger derfor dig som vores nye kvalitetsmedarbejder.

Vil du have Vordingborg Køkkenets vigtigste job? Du bliver centrum i vores stræben efter at levere absolut fejlfrie køkkendrømme. Vi har travlt i afdelingen, og derfor søger vi dig som vores nye kollega til vores kvalitetsafdeling i administrationen i Vordingborg.

Jobbet går ud på, at du i tæt samarbejde med dine kolleger, kvalitetssikrer det mulige/tekniske grundlag for vores kunders drømmekøkkener. Det vil sige, at du kvalitetssikrer ordren fra din computer, og du sørger for, at alle regler og specifikationer er på plads, når dine kolleger fra hele landet har solgt køkkener.

VORDINGBORG KØKKENET
World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
ATP
Kunderådgivere til Udbetaling Danmark

ATP, Vordingborg

Er du interesseret i at arbejde med sagsbehandling og professionel kunderådgivning?

I jobbet er det afgørende, at du har lyst til at arbejde med sagsbehandling og administrative opgaver i en organisation, hvor vi prioriterer et stærkt kundefokus gennem kvalitet og professionel kundebetjening.

Som vores nye kollega i ATP’s Udbetaling Danmark har du kontakt til både arbejdsgivere, selvstændige og borgere, der har mangeartede spørgsmål til deres sagsbehandling.

ATP
Vordingborg Kommune Nysgerrige økonomikonsulenter med analytiske evner

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at bidrage med en solid og effektiv økonomistyring af Vordingborg Kommune med henblik på at skabe råderum til fremtidens velfærd? Så har vi to spændende stillinger i Afdeling for Styring og Analyse, som passer perfekt til dig.

Vi tilbyder et alsidigt og udviklende job i en afdeling med højt kompetenceniveau og godt samarbejde. Som afdeling prioriterer vi et fagligt miljø med videndeling og læring. Vi har et godt humør, en uformel omgangstone og en god balance mellem arbejde og privatliv. Vi tilbyder dig mulighed for at arbejde hjemmefra 2 dage om ugen.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm afd. Kullekærvej søger uddannet pædagog 32-35 t/uge

Vordingborg Kommune

Kullekærvej er et botilbud for 24 voksne beboere. Vores arbejdsmetoder bygger på TEACCH-principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering samt tryghed som nøgleord.

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med en autismespektrumforstyrrelse og består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud, vejledning og støtteopgaver.

Du får faglige udfordringer og en grundig introduktion samt kursus i grundlæggende viden om autisme.

Arbejdstiden ligger primært i eftermiddags– og aftentimerne samt hver anden weekend og på helligdage. Desuden skal du deltage i den årlige ferie med beboerne.

Profil Search
Global Key Account Manager - Marinebranchen - Sjælland

Profil Search søger for G&O Maritime Group

Brænder du for at gøre en forskel, vil du bidrage til den grønne omstilling og er du kundeorienteret og har en positiv indstilling?

Vi søger en handlekraftig og robust profil, der med sit store drive og engagement kan udvikle salget af incineratorer og bioreaktorer på det internationale maritime marked. Begge produkter medvirker aktivt til at sikre en miljørigtig håndtering af affald, herunder spildevand, slamolie og fast affald.

Vores nye global key account manager skal kunne agere i et producent/agent-netværk, der i fællesskab skal udvikle og fremme salgsarbejdet og hvor de primære kunder er skibsredere og værfter.

Søg information om virksomheden på www.gomg.dk

Vejdirektoratet
Erfaren Claim Manager til anlæggelse af Storstrømsbroen

Vejdirektoratet, Vordingborg

Vil du være vores nye kollega på projekt Storstrømsbro? Vi søger en medarbejder som Claim Manager til styrkelse af projektets Finance og Legal Management team.

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Som Claim Manager i Vejdirektoratet vil du få ansvaret for styring og opfølgning på ændringer og krav i projektet.

”Du skal løfte opgaven i et tæt samarbejde med det øvrige bygherreteam. Du vil få en bred kontaktflade og kommer til at arbejde tæt sammen med bygherres eksterne samarbejdspartnere, leverandører og rådgivere. Overfor vores samarbejdspartnere vil du have rollen som bygherre og repræsentere projektet”, fortæller projektchef Niels Gotlieb.

Vejdirektoratet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV