49 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

49 jobannoncer

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn (Deltid).

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - mindst 150 kr. i timen plus feriepenge
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
FGU Syd- og Vestsjælland

Tilkaldevikarer søges

Vordingborg, Korsør, Næstved og Slagelse

FGU Syd- og Vestsjælland (FGUSV) tilbyder en anden vej for unge til job, uddannelse og et godt liv. FGUSV tilbyder 3 spor på alle vores skoler: Almen-, produktion-, og erhvervsgrunduddannelsen.

Vores mål er et inkluderende og trygt skolemiljø med fokus på udvikling af den enkelte elev, og med praksis/produktion som udgangspunkt.

For at sikre et godt tilbud til de unge, vil vi gerne ansætte nogle faste tilkaldevikarer, så det bliver genkendelige ansigter, de unge møder ved evt. sygemeldinger fra deres faste underviser/holdleder.

Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 24.800 kr. om måneden inkl. pension.
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
SKOV A/S Glyngøre

Student Worker - Business Controller

Hjemmearbejdsplads

Are you eager to put your theoretical business knowledge into practice? We are looking for a student worker to assist our business controlling team in taking our sales reporting to the next level.

Workplace and working hours:

 • SKOV HQ at Glyngøre, with the possibility of remote work from your home address.
 • Flexible working hours tailored to your studies, e.g. two days a week / 10-15 hours a week.
SKOV A/S Glyngøre
Gem
Zealand Business College

ZBC søger pr. 1. august 2024 dygtige og engagerede undervisere i forskellige gymnasiefag

Næstved, Ringsted, Vordingborg eller Slagelse

Elsker du at være med til at uddanne de bedste elever? Brænder du for at gøre en forskel?

ZBC søger pr. 1. august 2024 dygtige og engagerede undervisere i forskellige gymnasiefag til såvel den teknisk EUX-uddannelse som den merkantile. Der er tale om følgende fag: Dansk A, Engelsk B, Afsætning B, Virksomhedsøkonomi B og Innovation C.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Anzet A/S søger for Finmekanisk Fabrik
Gem
Anzet A/S

Teamleder

Vordingborg

Som medarbejdende teamleder til produktionen hos Finmekanisk Fabrik vil du på sigt skulle stå for oplæringen af nye kollegaer, være ansvarlig for firmaets lærlinge (der er for nuværende 3 lærlinge). Du skal desuden være med til planlægningen af produktionens ressourcer, i forhold til opgaver.

Du tilbydes et godt arbejdsmiljø i en flad og uformel organisation, med grundig oplæring og får frihed under ansvar til at løse dine arbejdsopgaver.

  Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

  Bogholder/regnskabskonsulent

  Vordingborg

  Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som bogholder på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

  Her træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og til at være der for dine nærmeste. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og at vi værdsætter, at du tager ansvar.

  Du skal bl.a. løse opgaver såsom bogføring a-z, afstemning og indberetning af moms m.m.

  Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
  Gem
  dansk

  Dedikerede butiksansatte

  Vordingborg

  Er du vild med at tale med alle typer mennesker, og elsker du at hjælpe kunderne med at finde lige netop det, de søger? Og brænder du samtidig for at arbejde med beklædning og rådgive om mode og stil?

  Hos dansk er god kundeservice vores vigtigste arbejdsopgave, og vi tænker altid kunderne først. Derfor er det også vigtigt, at du besidder et stærkt servicegen, altid møder kunderne med et smil og brænder for at give kunderne den bedst mulige oplevelse.

  Gem
  dansk

  Er du vores nye butikschef i Vordingborg?

  Vordingborg

  Drømmer du om at drive din egen butik med en stærk organisation i ryggen? Er du en passioneret købmand (m/k), som brænder for at arbejde med mode og beklædning? Og er både kundeservice, salg og ledelse dine absolutte spidskompetencer?

  Du skal ikke bruge tid på alt det administrative, da du supporteres af vores hovedkontor, og kan i stedet koncentrere dig om lige netop det, du er bedst til – at skabe en fantastisk shopping-oplevelse for kunderne i din butik og en god arbejdsplads for dine medarbejdere.

  Gem
  Agfa HealthCare

  Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics

  Hjemmearbejdsplads

  We are looking for a Business Development Manager (BDM) to join our experienced Sales team. The Business Development Manager will provide day-to-day sales activity to AGFA HealthCare customers, prospects and the AGFA HealthCare organisation.

  The BDM acts as single point of contact to key customers and prospects for Agfa HealthCare IT products & services. He/she is responsible for identifying opportunities, creating an account strategy, coordinating and controlling the sales process, managing customer expectations and negotiating contracts.

  Gem
  BELECTRIC GmbH

  Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics / Fre­elan­cer (m/f/d)

  Germany, Denmark, remote
  Hjemmearbejdsplads

  Are you able to do acquisition and strategy development while sleeping? Are you happy to stay on international grounds, especially in Nordic countries like Denmark? Or maybe you are from a Nordic country?

  We are a multicultural international company with a lot of team spirit. With 500 employees in 5 different countries, we work to ensure a climate-friendly energy production for future generations. We build ground-mounted solar power plants throughout Europe and, as one of the world's largest O&M service providers, ensure our costumers’ plant operation for decades to come.

  Gem
  Synoptik A/S

  Salgsrådgiver til Lolland og omegn

  Vordingborg, Nakskov og Maribo

  Arbejder du i dagligvarebranchen, tøjbranchen eller inden for personlig pleje og er klar på nye muligheder?

  Lige nu er vi på udkig efter en ny kollega, der kan være med til at gøre salgs- og købsoplevelsen i vores 3 butikker (Maribo, Nakskov og Vordingborg) komplet.

  Du behøver ikke have tidligere erfaring fra branchen, vores onboarding-program skal nok lære dig det hele. Du tager dig af butikkens salgsdel og alle kundevendte opgaver, mens vores optikere tager sig af den faglige, optiske del.

  Gem
  Legal People ApS

  Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

  Hjemmearbejdsplads

  Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

  Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

  Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

  Gem
  Concentrix

  Customer Service Representative - Remote

  Hjemmearbejdsplads

  Er du på udkig efter nye udfordringer?

  Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

  Hvad gør det hele ud på?

  • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
  • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
  Concentrix
  lev-vel sjælland aps
  Gem

  Aftenvagt (ikke blandede vagtlag)

  Vordingborg

  Lev-Vel er en af Danmarks største virksomheder inden for privat hjemmepleje.

  Indrykket:
  Hentet fra Jobcenter

  Har du et Jobindex CV?

  Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

  Opret CV