54 job matcher din søgning 54 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 54 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Vordingborg KommuneMedarbejder til Ledelsessekretariatet og Afdeling for IT

Vordingborg Kommune

Vi søger en medarbejder med juridiske kompetencer og erfaring indenfor aftaleindgåelse, IT-kontrakter, licensstyring og persondatabeskyttelse, samt med viden om sikkerhedsmæssige aspekter af informationsteknologi og med mod på administrative opgaver.

I stillingen skal du indgå i kommunens arbejde med forhandling af IT-kontrakter med leverandører, køb af licenser og licensstyring, med vedligeholdelse af kommunens systemoverblik i KITOS for så vidt angår databehandleraftaler og arkiveringsforpligtelser, og med sikring af kommunens overholdelse af reglerne i databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven, herunder indgåelse af og tilsyn med databehandleraftaler.

Forsvarsministeriet
Regnskabscontroller i Forsvarsministeriet for Hjemmeværnskommandoens økonomiafdeling

Forsvarsministeriet, Vordingborg

Vi søger en specialkonsulent - regnskabscontroller - til det økonomiske kontrolmiljø. Du skal i stillingen være som en ”edderkop”, der kan strukturere, overvåge, vedligeholde og gribe ind over for risici og udfordringer på kontrolområdet.

Som regnskabscontroller (compliance specialist) er dit ansvarsområde kontrolmiljøet inden for vores indkøbs- og øvrige regnskabsrelaterede område.

Du vil arbejde tæt sammen med ledelsen i Hjemmeværnskommandoen og stå for at rådgive denne i forhold til status på kontrol- og regnskabsområdet samt hvad der er behov for at forbedre.

Du vil konkret skulle være med til at udvikle et nyhedsbrev inden for kontrolmiljø som både følger op på regnskabsområdet over for vores myndigheder men samtidig er med til at formidle best practices, lessons learned og opmærksomhedspunkter på en let og overskuelig måde.

Forsvarsministeriet
Vordingborg KommuneAfløsere i hjemmeplejen - Distrikt Solvang

Vordingborg Kommune

Distrikt Solvang søger afløsere, der er uddannet social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, der mestrer og nyder at køre ude i hjemmeplejen i dagvagt og/eller aftenvagt, evt. ved siden af studie eller lignende.

Distrikt Solvang er en del af Vordingborg Kommunes pleje- og omsorgsafdeling.

Vi har brug for timeafløsere, der kan springe til når det faste personale holder fri.

Vi tilbyder:

 • Borgere der individuelt har brug for guidning og hjælp via dit faglige nærvær
 • Dygtige og samarbejdsvillige kollegaer
 • God introduktion til et varmt og levende miljø
 • En kultur hvor vi til stadighed reflekterer over vores handlinger og holdninger.
Vordingborg KommunePersonale til Solvang Plejecenter

Vordingborg Kommune

Er du uddannet SSA og har du erfaring med opbygning af relationer til borgere med demensrelaterede sygdomme? Så er en stilling som SSA i fast dagvagt på Solvang måske noget for dig?

Vi tilbyder dig:

 • Borgere der individuelt har brug for guidning/pleje og hjælp via dit nærvær.
 • Dygtige og samarbejdsvillige kollegaer.
 • God introduktion til et varmt og levende miljø.
 • En kultur hvor vi til stadighed reflekterer over vores handlinger og holdninger.
Vordingborg KommuneDagvagt i hjemmeplejen

Vordingborg Kommune

Udekørende social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper i dagvagt til Solvangs udegruppe søges. Vi skal starte op med projekt ”tidlig opsporing”, og har derfor brug for flere kollegaer.

Du sætter stor pris på at arbejde med borgere, der individuelt har brug for fagligt velkvalificeret pleje. Du kan handle selvstændigt og er fagligt godt klædt på.

Timetal 32-37 timer om ugen - det bestemmer du. Vi arbejder hver anden weekend.

Vi tilbyder dig:

 • God introduktion og god sparring kollegaerne imellem i hverdagen
 • Et hold af dygtige og samarbejdsvillige kollegaer
 • Opkvalificering hvis du mangler enkelte kvalifikationer
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Vordingborg KommuneFaglig stærk teamleder til Ydelseskontoret

Vordingborg Kommune

Vil du stå i spidsen for et team i konstant udvikling i en organisation, hvor faglighed og arbejdsglæde er i højsædet, så er du måske vores nye kollega.

Ydelseskontoret er et team under Borgerservice & Ydelse, som er én ud af 4 afdelinger i det samlede Borger- & Arbejdsmarked, og arbejder bl.a. med udbetaling og administration af; fleksrefusion, løntilskud, sygedagpenge, flekslønstilskud, kontanthjælpsydelser, ressourceforløbsydelse, ledighedsydelse, selvforsørgelse og hjemrejse ydelse og enkeltydelser.

Som teamleder refererer du til afdelingslederen for Borgerservice & Ydelse, og har i det daglige det faglige og personalemæssige ansvar for ydelseskontorets 15 medarbejdere. Vi har stort fokus på at sikre kvalitet og udvikling i opgaveløsningen og vi ønsker fortsat at udvikle og styrke dette.

ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Profil Search

Ingeniør med el-kompetencer - Marinebranchen – Sydsjælland

Profil Search søger for Atlas Incinerators i Vordingborg

Kunne du tænke dig at blive en vigtig del af Atlas Incinerators' tekniske team, motiveres du af at arbejde med udvikling og konstruktion af tekniske anlæg?

Atlas Incinerators søger en ingeniør, maskinmester eller lignende til konstruktion og udvikling. Jobbet omfatter specifikation og dokumentation af produktionsgrundlaget for kundespecifikke ordrer, samt udvikling af nye produktområder, herunder blandt andet nye incinerator-modeller og størrelser, samt røggasrensningsanlæg for disse.

Dine opgaver og daglige arbejde vil være meget alsidigt og kommer blandt andet til at omfatte:

 • Konstruktion og udvikling ifb. med nye produktområder og igangværende kundeordrer
 • Design og konstruktion af el-og automationshardware samt programmering af PLC-styringer og HMI-paneler
 • Mekanisk design og konstruktion i 3D

Søg information om virksomheden på www.atlasinc.dk.

Vordingborg KommuneMedarbejder til Vintersbølle Vaskeri

Vordingborg Kommune

Vil du være en del af et aktivt og spændende vaskeri i kraftig udvikling med gode kolleger, der støtter dig i arbejdsprocesserne?

Stillingen er på 37 timer. Arbejdstiden ligger i tidsrummet kl. 7.00 til 17.00 mandag til fredag, Derudover skal det forventes at der skal arbejdes ca. 1/3 af helligdagene og enkelte lørdage.

Vi er et aktivt og ambitiøst vaskeri, der vasker beklædning for beboerne på plejecentrene. Vi vasker både linned, personalebeklædning, håndklæder, viskestykker, madrasser, dyner og i det hele taget alt vaskbart til diverse institutioner i Vordingborg Kommune. Det betyder at der arbejdes både med urene og rene processer.

ATP
Driftsleder til Udbetaling Danmark

ATP, Vordingborg

Er du hjemme i drifts- og personaleledelse samt procesoptimering? Er du en engageret leder? Og kan du skabe gunstige rammer for trivsel, så dine medarbejdere har mulighed for at udfolde deres potentiale? Så er det måske dig, vi søger til fagområdet Boligstøtte, der er en del af Udbetaling Danmark i ATP.

Som driftsleder (med titel som sektionschef) for Boligstøtte i Vordingborg får du ansvaret for den daglige ledelse, lokale driftsstyring og udvikling af en sektion med ca. 25 dygtige kunderådgivere. Du er med til at sikre en effektiv og driftssikker sagsbehandling, løbende forbedre og optimere arbejdsprocesser samt sikre en god kundebetjening og høj kundetilfredshed.

Konkret er det dig, der:

 • opretholder og udvikler den gode medarbejdertrivsel
 • formår at holde overblikket i en travl hverdag
 • kan planlægge og prioritere opgaver i en driftsorganisation.
ATP
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

VORDINGBORG KØKKENET Kvalitetsmedarbejder

VORDINGBORG KØKKENET

Vil du have Vordingborg Køkkenets vigtigste job? Du bliver centrum i vores stræben efter altid at levere absolut fejlfrie køkkendrømme.

Vi har rygende travlt, og derfor søger vi en ny kollega til vores kvalitetsafdeling i administrationen i Vordingborg. Afdelingen består i dag af 10 medarbejdere, der sammen danner et stærkt team med øje for detaljen.

Jobbet går ud på, at du i tæt samarbejde med dine kolleger, kvalitetssikrer det tekniske grundlag for vores kunders drømmekøkkener. Det vil sige, at du kvalitetssikrer ordren og de tekniske tegninger fra din computer, og du sørger for, at alle de tekniske specifikationer er på plads, når dine kolleger fra hele landet har solgt køkkener.

VORDINGBORG KØKKENET
VORDINGBORG KØKKENET SÆLGER TIL VORDINGBORG

VORDINGBORG KØKKENET

Er du til succes og glade kunder?

Vi har rygende travlt! DU kan være den mand eller kvinde, som vi står og mangler! Vi søger en butikskonsulent til vores butik i Vordingborg Køkkenets fødeby, Vordingborg!

Dine arbejdsdage er aldrig ens og kan bl.a. bestå af:

 • Kundekontakt, hvor et smil og oprigtig interesse er det første, du møder kunden med.
 • Møde hjemme hos din kunde, hvor behov og forventninger til et nyt køkken afstemmes.
 • Besøg hjemme hos din kunde, hvor du foretager grundig opmåling - det er derfor vigtigt, at du kan håndtere en tommestok, da vi hver gang skal sørge for, at det nye køkken kan passe ind.
VORDINGBORG KØKKENET
Vordingborg KommuneEGU-vejleder til Ungecenter Vordingborg og FGU Syd og Vestsjælland

Vordingborg Kommune

Ungecenteret søger i samarbejde med FGU Syd- og Vestsjælland (Vordingborg) en EGU-vejleder på fuld tid (EGU = Erhvervs Grunduddannelsen).

Ungecenteret søger en medarbejder der kan medvirke til at øge antallet af EGU-elever i Vordingborg Kommune og varetage vejlednings- og driftsmæssige opgaver i forbindelse med dette. Målet er at gå fra 5 til 20 løbende EGU-aftaler i løbet af 1-1½ år.

Opgaverne består i at finde/matche virksomheder og unge, der har behov for et EGU-forløb – og at indgå EGU-praktikaftaler mellem den unge og virksomheden. Desuden indgår vejledningsmæssige og administrative opgaver som er en del af FGU skolens arbejde med EGU-eleverne.

Vordingborg KommuneVi søger en faglig dygtig og initiativrig vejleder til Vordingborg Jobcenter

Vordingborg Kommune

Brænder du for at have løsningsorienteret og motiverende dialoger med forsikrede ledige? Har du et indgående kendskab til arbejdsmarkedet og kan sætte opkvalificering og uddannelse på dagsordenen?

Kan du formidle lovgivningen på beskæftigelses- og uddannelsesområdet i øjenhøjde, og har du tilstrækkelig viden og erfaring til, at du kan se dig selv styrke en målrettet opkvalificering af dagpengemodtagere, som har et uddannelsesbehov? Er du vant til at samarbejde på tværs af faglige organisationer og uddannelsesinstitutioner?

Dagpenge og opkvalificering søger en faglig dygtig og initiativrig vejleder, der trives med og formår at tage udgangspunkt i borgerens situation. Du er god til at lytte og rumme de forskellige udfordringer, den ledige står i, og du ved, at det er vigtigt at have fokus på en tidlig indsats.

Recover
Fugtsanitør til Vordingborg

Recover

Har du lyst til et arbejde, hvor du:

 • har "hands on" opgaver, med primært fokus på fugtopgaver?
 • har mulighed for faglig udvikling?
 • og bliver en del af et godt kollegialt team?
Recover Nordic ApS

Som fugtsanitør arbejder du primært med akutte vandskader i tæt samarbejde vores fugtteknikere, hvor du bl.a. vil få til opgave at foretage affugtning og fugtmålinger. Du skal dog også forvente, at få opgaver efter storm-, hærværks- og brandskader, hvor arbejdet primært består af oprydning og specialrengøring.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, og derudover indgår du i en vagtordning, hvor du typisk har vagt hver 4. uge.

Recover