88 job matcher din søgning 88 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg Kommune Ungerådgivere (socialrådgivere/socialformidlere) til Ungecenter Vordingborg – KUI (Vikariat)

Vordingborg Kommune

Vil du være med til at styrke og udvikle arbejdet med udsatte børn og unge, i den tværfaglige enhed, med ansvar for alle unge fra 15-24 år i Vordingborg Kommune?

Vi søger en dygtig ungerådgiver (socialrådgivere/socialformidlere) til et barselsvikariat med sagsbehandlererfaring, der sammen med os vil skabe de bedste muligheder for udsatte unge i alderen 15-23 år.

Vi har fokus på tidlige, forebyggende og sammenhængende indsatser og arbejder målrettet med at hjælpe de unge videre i koordinerede uddannelses- og jobforløb. Samtidig arbejder vi kontinuerligt på at udvikle kvaliteten i det tværfaglige samarbejde omkring de unge.

ADVICE Ejendomsadministration a/s Er du vores nye foreningsadministrator?

ADVICE Ejendomsadministration a/s, Vordingborg

Vil du være en del af en mindre virksomhed, hvor du får lov til at arbejde med det du brænder for inden for ejendomsadministration?

Trives du som ejendomsadministrator, og vil du gerne arbejde med gode kollegaer i teams, en flexibel hverdag, hvor du i samarbejde med dine kollegaer løser de opgaver, som teamet har ansvaret for, og hvor du ikke er alene om hverdagens mangeartede udfordringer!

Arbejdet vil primært være administration af ejer- og andelsforeninger og opgaver relateret hertil.

Har du lyst til at blive en del af en innovativ ejendomsadministration, hvor du kan se frem til en alsidig hverdag? Er du på udkig efter en stilling, hvor du kan sætte din erfaring i spil samtidig med, at du fortsat kan udvikle dig og lære nyt?

Vordingborg Kommune Ungevejleder til grundskole og unge - Ungecenter (KUI)

Vordingborg Kommune

Da en af vores dygtige uddannelsesvejledere har valgt at gå på pension, søger vi en tillidsskabende og fagligt stærkt funderet uddannelsesvejleder, som brænder for at arbejde med elever, forældre og unge i tæt samarbejde med øvrige aktører på området.

Ungecenteret består af 37 medarbejdere, som skal sikre, at der sker en koordinering af den samlede ungeindsats i kommunen på tværs af uddannelses-, beskæftigelses- og social-indsatsen med det formål at gøre alle unge under 25 år parate til at gennemføre en ungdomsuddannelse eller komme i beskæftigelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Vejledning af elever i grundskolen og deres forældre
 • Vejledning af unge der har forladt grundskolen
 • Tæt, stærkt og selvstændigt samarbejde med øvrige aktører i skolen, på FGU og i ungdomsuddannelserne
Hansen Toft A/S HSE-koordinator til en virksomhed i vækst

Hansen Toft A/S søger for IBKA A/S i Vordingborg

Kan du løfte arbejdsmiljøet til det næste niveau? Så er det måske dig, vi leder efter til at blive en del af teamet hos IBKA. Vi søger lige nu en erfaren HSE-koordinator, som vil være en del af en virksomhed i vækst med en ambitiøs digital strategi og et grønt fokus.

Med reference til den adm. direktør får du, som den nye HSE-koordinator, ansvaret for at arbejdsmiljøkulturen i IBKA lever og udvikles. Du ajourfører løbende din viden inden for HSE, sparrer med ledelsen og nøglepersoner samt supporterer organisationen i at nå målene i overensstemmelse med HSE-strategien. En vigtig del af dit ansvar bliver også at have en løbende og tæt dialog med dine kollegaer samt sikre, at HSE bliver prioriteret højt og forankret i alle led af organisationen.

Du videreudvikler og optimerer systemer, processer, procedurer og instrukser, så de understøtter forretningen og skaber værdi samt målbare resultater.

Hansen Toft A/S
EUC Sjælland Underviser til faglige forløb

EUC Sjælland

Er du en stærk formidler og holder af at arbejde med unge mennesker? Så er du måske den underviser, vi søger på EUC Sjælland?

Vi søger en kollega, der

 • kan undervise i håndværksforløb for grundskoleelever
 • kan indgå i udvikling af nye forløb for grundskoleelever
 • har erfaring med at lave fagligt undervisningsmateriale, såvel som digitale forløb, kan der også blive mulighed for det
 • kommunikere i øjenhøjde i undervisningen

Du vil blive en del af et team, hvor engagerede kollegaer vil byde dig velkommen. Tonen er uformel, og der lægges vægt på at dele viden, tage ansvar og at have et godt samarbejde.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

ATP
Sektionschef til pensionsområdet i Udbetaling Danmark

ATP, Vordingborg

Vil du sætte rammerne for effektiv sagsbehandling?

Som vores nye sektionschef får du ansvaret for den daglige ledelse og udvikling af et team bestående af ca. 16 dygtige medarbejdere, der arbejder med sagsbehandling og kundeservice inden for folke- og førtidspension. Sektionen har desuden et landsdækkende fagansvar for blandt andet varmetillæg.

Du videreudvikler sektionen og sørger for effektiv og driftssikker sagsbehandling, som medvirker til, at teamet når de mål, der er sat. Du optimerer den daglige drift gennem læring og tavlestyring. Og så har du et helheds- og udviklingsorienteret perspektiv på opgaverne og formår at sætte dig ind i komplicerede og faglige problemstillinger samt arbejdsgange.

ATP
ATP
Kunderådgivere til pensionsområdet i Udbetaling Danmark

ATP, Vordingborg

Vil du rådgive og sagsbehandle?

Ydelsesområdet Pension består af folke- og førtidspension samt en række tillægsydelser herunder varmetillæg. Kontakten til kunderne foregår både via telefon og gennem sagsbehandling af vores digitale kundehenvendelser, og her er det din opgave at sikre, at kunden på en enkel og effektiv måde får svar på sin henvendelse.

Vi sørger for en god og grundig oplæring, som er en kombination af undervisning og praksis. Efterfølgende får du selv lov til at løse sager og møde kunden i telefonen med sparring fra dine kolleger.

ATP
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm søger underviser

Vordingborg Kommune

Autismecenter Storstrøm søger underviser 37 t/ugen til STU 1.8.22

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med en autismespektrumforstyrrelse og består bl.a. af døgn- og dagtilbud, STU samt aflastningstilbud, vejledning og støtteopgaver.

Vores arbejdsmetoder bygger på TEACCH principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering og tryghed som nøgleord.

Din arbejdsplads vil være vores STU som har til huse på Oringe i Vordingborg. Arbejdstiden ligger i dagtimerne. Der kan forekomme enkelte aftener med Cafe, LAN – og gamer aftener.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm søger pædagogiske tilkaldevikarer

Vordingborg Kommune, Næstved, Vordingborg eller Nørre Alslev

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med autisme og består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud.

Vi søger tilkaldevikarer til flere af vores afdelinger. På vores døgnmatrikler er det skiftende arbejdstider, dog primært i eftermiddags og aftentimerne samt weekend og helligdage.

I vores aktivitetshuse og STU er det dagarbejde. Som tilkaldevikar arbejder man uden fast timetal.

Hverdagen består af rutiner, regelmæssighed og forudsigelighed, som skabes gennem visuelle støttesystemer.

Vordingborg Kommune Vil du bidrage i et unik og velfungerende samarbejde mellem Arbejdsmarked og Sundhed?

Vordingborg Kommune

Og har du en sundhedsfaglig autorisation? Eller er du psykolog? Så er det nu, du skal slå til.

Team Tidlig Indsats har nemlig brug for endnu flere gode kræfter.

Team Tidlig Indsats – TIT - er et af Vordingborg Kommunes tilbud til sygemeldte personer. Teamets opgave er at hjælpe den enkelte tættere på arbejdsmarked - altså mod en raskmelding.

Midlerne er en skøn forening af social- og sundhedsfaglige indsatser, og teamet består aktuelt af 2 socialrådgivere, 2 fysioterapeuter, 1 ergoterapeut og 1 sygeplejerske.

Opgaverne som løses i et tæt og velkoordineret samarbejde, består af socialfaglige samtaler med fokus på borgernes muligheder i forhold til deres fremtid på arbejdsmarked, og af sundhedsfaglige indsatser som stress- og depressionskurser, forskellige former for fysisk træning og individuelle samtaler med fokus med håndtering af sygdom, krise og ændret livssituationer.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Vordingborg Kommune Timelønnede tilkaldevikarer/omsorgsmedarbejdere til botilbud Færgegaardsve

Vordingborg Kommune

Vi forestiller os, at du som ansøger kan være studerende i gang med en uddannelse, eller du kan være uddannet social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, socialpædagog, ergoterapeut, fysioterapeut og pædagogiske assistent og gerne med psykiatrisk og somatisk erfaring.

Socialpsykiatrisk Botilbud Færgegaardsvej i Vordingborg søger engagerede og ambitiøse timelønnede kolleger.

Vi søger dig med følgende kvalifikationer:

 • Trives i en foranderlig hverdag og formår at bevare fokus på det psykiatriske, pædagogiske og sundhedsfaglige felt.
 • Kan bevare overblikket og har flair for at lede og koordinere eget arbejde.
 • Kan arbejde i både team og arbejde selvstændigt i opgaveløsningen og målrettet ud fra pædagogiske handleplaner og indsatsmål.
Vordingborg Kommune Tandklinikassistenter

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at blive en del af en særdeles velkørende tandpleje, med et højt fagligt niveau og høj brugertilfredshed? Og har du lyst til at få nogle af landets måske bedste kolleger og en arbejdsplads med højt til loftet så er en af de 2 opslåede stillinger helt sikkert noget for dig.

Som KA hos os bliver du en del af et engageret team på 32 dygtige medarbejdere. Vi er tandlæger, specialtandlæge, tandplejere, klinikassistenter, administrative medarbejdere og en tandtekniker. Vi arbejder med de nyeste metoder og udfører specialopgaver – som eksempelvis narkose og kirurgi – for flere kommuner omkring os. Og vi tilbyder særdeles gode udviklingsmuligheder, afhængigt af dine ønsker.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Gem
AffaldPlus Weekend- og ferieafløsere til vores genbrugspladser

AffaldPlus

Har du lyst til et job med masser af frisk luft, søde kolleger og god kundekontakt? Så er det måske dig, vi står og mangler som afløser på vores genbrugspladser.

Vi søger i øjeblikket weekend- og ferieafløsere til vores genbrugspladser i team 2 og team 3. Team 2 dækker Vordingborg, Møn, Præstø, Mogenstrup og Holme-Olstrup Genbrugspladser, mens Team 3 dækker Ringsted, Sorø, Dianalund, Haslev og Herlufmagle genbrugspladser.

Som afløser på genbrugspladsen skal du bl.a. løse følgende opgaver:

 • Håndtering af affald og genbrugelige effekter på pladsen, herunder kørsel med diverse maskiner
 • Vejledning og hjælp til kunder
 • Opsøgende aktiviteter på pladsen
Professionshøjskolen Absalon
Center for Skole og Læring søger undervisere til fagområdet 'Lærerens Grundfaglighed'

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde og Vordingborg

Vi søger dig, der kan undervise i Lærerens Grundfaglighed med særligt fokus på ”Almen Undervisningskompetence” (AUK). Herudover skal du være klar til at indgå i projekter, samt undervise i studiegruppefacilitering og understøtte studiegruppearbejdet.

Opgaver kan foregå på centrets to lokationer i Roskilde og Vordingborg.

På Professionshøjskolen Absalon er det vores ambition at levere engagerende undervisning. Det er en del af vores uddannelsesløfte til de studerende, at du skal facilitere undervisning af høj kvalitet og samtidig brænde for at skabe læring og motivere de studerende.

Som underviser på læreruddannelsen vil du have en række forskellige opgaver i løbet af en arbejdsuge:

 • Undervisning og vejledning.
 • Et aktivt og spændende studiesocialt miljø.
 • Fagligt samarbejde er en del af hverdagen.
Professionshøjskolen Absalon
Pædagogisk didaktisk konsulent til Center for Undervisningsmidler

Professionshøjskolen Absalon, Vordingborg

Brænder du for pædagogisk didaktisk udvikling i folkeskolen?

I Center for Undervisningsmidler (CFU) er vi både med til at understøtte faglige initiativer, der er i gang lige nu, og vi er også med til at gå foran i at udvikle folkeskolen. Det gør vi blandt andet ved at indkøbe, udlåne og formidle nye læremidler til regionens skoler – fra e-bøger til robotter, podcastudstyr og tv-udsendelser. CFU er en organisation i rivende udvikling, og stedet hvor ideer bliver til nye tiltag. Nu har vi brug for dig.

Som konsulent vil din arbejdsdag kunne bestå af følgende opgaver:

 • Udvikle og gennemføre kurser – det kan være både fysiske og virtuelle
 • Udvikle og facilitere længere projekter der relaterer sig til dit fagområde.
 • Opsøgende dialog og sparring
 • Vedligeholde fagsider og fagrettede aktiviteter