46 job matcher din søgning 46 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 46 resultater.
ATP
Sektionschef til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

ATP, Vordingborg

Har du erfaring med personaleledelse? Kan du gå forrest rent fagligt og optimere driften? Så er du den sektionschef, vi leder efter i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i Vordingborg.

Som sektionschef i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) får du ansvaret for den daglige ledelse og udvikling af et team bestående af 19 dygtige medarbejdere, der arbejder med fagligt komplicerede sager inden for arbejdsskadeområdet.

Du sikrer en effektiv og driftssikker sagsbehandling, er med til at levere synlige resultater, der motiverer og engagerer, ligesom du sørger for, at sektionen når de mål, der er sat.

ATP
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
VORDINGBORG KØKKENETSælger

VORDINGBORG KØKKENET, Vordingborg

Vil du være en del af et lille eksklusivt team, hvor du kommer til at arbejde i Vordingborg Køkkenets fødeby? Vi udvider nemlig i vores køkkenbutik i selve Vordingborg og mangler dig på vores hold!

Teamet i vores butik i Vordingborg består af 2 sælgere og en butikschef. I vil sammen få ansvaret for køkkenbutikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en fantastisk køkkenoplevelse for kunderne i Vordingborg og omegn. Du vil derfor blive en del af vores årelange historie i selve fødebyen for vores virksomhed.

Som sælger hos os sætter vi en stor ære i, at vi yder den bedste service, selvfølgelig gør vi det med et smil på læben. Som vores nye kollega skal du være med på, at arbejdsdagene ikke ligner hinanden og at det ofte skal gå stærkt. Du bestræber dig altid på at yde dit ypperste, være det gode eksempel, og du deltager aktivt i at nå salgstallene.

VORDINGBORG KØKKENET
fakta a/s
Souschef, Fakta Ndr. Vindinge

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

Vordingborg KommuneSSH i aftenvagt til Studieenheden

Vordingborg Kommune

Er du uddannet praktikvejleder og har du lyst til at være med til at give vores elever en god og grundig uddannelse.

Vi søger to social- og sundhedshjælpere.

Du vil overvejende være tilknyttet studieenheden, hvor der er 17 lejligheder tilknyttet. Du vil jævnligt, over tid, altid, have mindst én elev med i vagt.

Arbejde 28 timer/uge med arbejde hver 2. weekend. Mødetid 15-23 enten altid mandage og tirsdage samt fredag lørdag og søndag i lige uger (2020, ulige i 2021). I år 2020 arbejder dette hold juleaften.

VERO MODA
Butikschef Vero Moda Vordingborg

VERO MODA, Vordingborg

Er du resultatorienteret, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VERO MODA-butik i Vordingborg?

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Vi forventer, at du er en synlig og tilstedeværende leder, og det er vigtigt, at du er god til at fastholde fokus og bevare overblikket.

Du har ansvaret for butikkens drift, og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal. Som butikschef vil du få udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.

ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Vordingborg KommunePædagog til Skovhuset

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at være en del af en personalegruppe, der er fagligt velfunderet, vilde med at skabe og videreudvikle de allerbedste betingelser for et godt og udviklende børneliv med udgangspunkt i vores styrkede læreplan?

Er du grundlæggende en glad, og positiv pædagog, der forstår betydningen af refleksion og nærvær med opmærksomhed på at favne alle mennesker?
– så er det lige dig, vi ønsker os som ny kollega.

Skovhuset er et meget velfungerende 0-6-års dagtilbud med plads til 80 børn og vi søger en pædagog med ansættelse i 37 timer ugentlig pr. 1. december 2020.

Den kommende tid er præget af implementering af den styrkede læreplan, og her får du rig mulighed for at bidrage aktivt og sætte dit præg.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Museum SydøstdanmarkHåndværker søges til bygningsvedligeholdelse

Museum Sydøstdanmark, Vordingborg, Næstved, Køge og Stege

Museum Sydøstdanmark er en spændende og kreativ arbejdsplads med lokationer i enestående omgivelser. Dagene er sjældent ens i et afvekslende og udviklende job i et uhøjtideligt miljø blandt engagerede kolleger. Du får en travl og udfordrende hverdag.

Du kommer til at indgå i tæt samarbejde med ejendomslederen for ejendomsteamet i forbindelse med planlægning af daglige ad hoc-opgaver og større projekter samt prioritering af midler og sparring ift. budgetter.

Primære arbejdsopgaver:

 • at sørge for dagligt bygningsvedligehold (tømrer-, murer- og malerarbejde) på en række bygninger, både ind- og udvendig
 • at udføre større reparationer på museets bygninger, både planlagte og akut opståede opgaver
Storstroem Bridge Joint Venture I/SSkibsassistenter

Storstroem Bridge Joint Venture I/S, Vordingborg

Beliggende I Vordingborg, Danmark, vil den nye bro rumme en tosporet vej, en dobbeltsporet jernbane til højhastighedstog samt en fælles brugsrute for fodgængere og cyklister. Når den er færdig, er den nye Storstrøms bro den tredje længste bro i Danmark.

SBJV er på udkig efter erfarne skibsassistenter, der kan hjælpe med offshore operationer på den nye Storstrøms bro og som har følgende egenskaber:

Jobbet vil bestå af følgende:

 • Sejlads med koordination og arbejdsbåde
 • Kortlægningsopgaver
 • Sejlads med personale til forskellige opgaver
ALDI Danmark1. Assistent

ALDI Danmark, Vordingborg

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Randstad A/S
Group LEAN and Technical Specialist

Randstad A/S is recruiting on behalf of Viking Malt in Vordingborg

Randstad is recruiting on behalf of Viking Malt, who is looking for a competent and enterprising Group LEAN & Technical Specialist.

Your work tasks will include:

 • Implementation of LEAN and continuous development of LEAN principles and working methods
 • Ensuring that production and utility best practices are captured and rolled out in the maltings
 • Continuous production process optimization and coordination of trials with new technologies

You are offered an independent position that embraces a wide range of exciting challenges in a company where everybody works together to achieve the set goals, and where the focus is on solutions and opportunities.

Maersk Container Industry (MCI)
Mechanical Engineer to support Star Cool in R&D

Maersk Container Industry (MCI), Tinglev

You will be our new technical expert in a smaller team of young and dedicated employees. You will work closely with the R&D and Quality departments and report directly to the Head of System & Maintenance.

Based on input from the Quality department, your role will be to investigate and troubleshoot refrigeration components such as compressors, vacuum pumps, valves, etc. For this reason, it is important that you have some experience in coordinating smaller tasks/projects. As our trouble-shooter, you will also be our main person for communicating with relevant external suppliers.

Your key responsibilities will be to:

 • Lead the troubleshooting of refrigeration components on the Star Cool refrigeration machine
 • Identify mitigation areas and actions, and specify improvements to relevant parts
 • Act as the ‘go to’ person on the Star Cool refrigeration machine
VORDINGBORG KØKKENET IT-supporter

VORDINGBORG KØKKENET

Vi har rygende travlt, og derfor søger vi hurtigst muligt en ny kollega til jobbet som frontdesk supporter i vores IT-afdeling på hovedkontoret i Vordingborg.

Sammen med dem skal du løse de tekniske udfordringer i hverdagen. Jobbet går ud på, at du yder IT-support til dine kollegaer i hele virksomheden både telefonisk, via e-mail, on-site og ude i vores fysiske butikker. Supporten kan være alt fra fejlsøgning til fejlretning, klargøring, konfiguration, vedligeholdelse af nye Pc’er samt andet IT-udstyr.

Vi keder os aldrig i Vordingborg Køkkenet, så du vil blive udfordret fagligt på daglig basis.

Vi er et af Danmarks største køkkenfirmaer med et solidt brand, da vi har været i branchen siden 1963. Kommunikationsvejen er kort og referencen mellem dig og ledelsen er tæt, så der er ikke langt fra tanke til handling. Vi tror på dynamik på arbejdspladsen, og at det skal være sjovt at gå på arbejde.

VORDINGBORG KØKKENET