31 job matcher din søgning 31 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg KommuneSpændende barselsvikariat som udekørende hjemmesygeplejerske i aftenvagt

Vordingborg Kommune

Trives du med en blanding af faste og akutte opgaver? Har du erfaring som hjemmesygeplejerske – eller er du nysgerrig på jobbet?

Som aftensygeplejerske i Distrikt Solhøj, vil du blive en del af et lille team, hvor I har et tæt samarbejde, er afhængige af hinanden, og hvor der er gode muligheder for faglig sparring.

Den ledige stilling er et barselsvikariat i perioden fra den 13. august 2021 til den 22. september 2022. Stillingen er på 28 timer ugentligt i et 5/2 rul, og arbejdstiden er fra kl. 15.00 til kl. 23.00 med weekendvagt i ulige uger.

Aftensygeplejen dækker hele Vordingborg Kommune, og du vil få samarbejdspartnere i alle distrikter og på alle centre i kommunen.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Vordingborg KommuneVi søger en kompetent SSH eller SSA til vores udekørende dagvagtsgruppe – er det dig?

Vordingborg Kommune

Vil du bruge din erfaring i et selvstændigt job i hjemmeplejen? Og vil du være med til at skabe de bedst mulige betingelser for at understøtte vores borgere i at leve et godt og værdigt liv?

Vi kan nu tilbyde en stilling som udekørende dagvagt på 32-35 timer med opstart pr. 1. september 2021. Vores udekørende plejegruppe dækker området omkring Mern, Stensved, Langebæk og Kalvehave i dag- og aftentimerne.

Som medarbejder hos os skal du være med til at sikre, at vi er en arbejdsplads med fokus på kvalitet og udvikling. Samtidig er det vigtigt, at du er positiv, stabil og har fokus på både et fagligt og socialt godt miljø og fællesskab.

Vi har fokus på det enkelte menneske, og når vi yder pleje og omsorg til ”vores” borgere, bruger vi den rehabiliterende tilgang med fokus på ressourcer frem for begrænsninger.

Fonden StartskuddetDygtig Tilbudschef med solid ledelsesfaglig ballast og indsigt i sociale tilbuds drift

Fonden Startskuddet, Mern

Har du mod på at gå helhjertet ind i en opgave, hvor udvikling af tilbudsledere og understøttelse af drift samt koordinering af tilsyn og kvalitetsudvikling går hånd i hånd? Kan du skabe ro omkring dig og inspirere kolleger til at finde nye løsninger på ofte komplekse problemstillinger? Så er du måske vores nye Tilbudschef.

Vi har tilbud til børn, unge og voksne med problemskabende adfærd og gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Nogle af vores tilbud rummer mennesker med misbrug andre er specialiseret i eks. Prader-Willis syndrom. Fælles for vores tilbud er, at vi hjælper mennesker, andre har givet op overfor.

Som Startskuddets Tilbudschef er din opgave derfor at være det anker, som holder tilbuddene på sporet i forhold til vores udvikling. Tilbudschefen er en del af chefgruppen og refererer til direktionen.

Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Vordingborg KommuneKoordinerende sygeplejerske til Distrikt Solhøj

Vordingborg Kommune

Vil du være med til at styrke den faglige udvikling blandt vores medarbejdere, så er her en spændende stilling dig.

Da vi har brug for en faglig udvikling og oplæring, søger vi endnu en uddannet sygeplejerske med bred klinisk erfaring, med base på Plejecenter Solhøj. Stillingen er på 32-35 timer ugentligt, fortrinsvis i dagvagt, og er ledig til besættelse 01. september 2021.

Som koordinerende sygeplejerske er du ansvarlig for at koordinere og rammesætte hverdagen. Du er meget tilstedeværende blandt personalet og skal være en tydelig rollemodel for at sikre det gode patientforløb, især hos borger med ustabile forløb og komplekse behov.

Vordingborg KommuneKompetent og ansvarsfuld administrativ medarbejder søges til Distrikt Solhøj

Vordingborg Kommune, Mern

Vi søger dig, som har lyst og evne til at fungere som administrativ sparring og backup for distriktsledelsen i Distrikt Solhøj. Vi søger dig, der i hverdagen kan møde borgerne og personalet med et smil og venlighed.

Du vil sammen med en kollega arbejde med løn, lønstyring og ledelsesinformation samt med varetagelse af bogholderi og øvrige opgaver i den daglige drift. Opgaver som at godkende kørsler, arbejde i vagtplan, oprette stillingsopslag i Emply samt at varetage forskellige ad hoc-opgaver og telefonpasning vil blive en fast del af hverdagen.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Vordingborg KommuneSelvstændig sygeplejerske til stilling som udekørende nattevagt

Vordingborg Kommune, Mern

Er du i tvivl om hvad du skal, så kom til os. Vi kan tilbyde dig en spændende stilling, hvor der er tilknyttet et fast tillæg for arbejde i nattevagt.

 • Tænder du på en blanding af faste og akutte opgaver?
 • Trives du med at arbejde selvstændigt og selv prioritere dine opgaver?
 • Har du erfaring som hjemmesygeplejerske, eller er du nysgerrig på jobbet?

Du vil du blive en del af et lille team, hvor I har et tæt samarbejde, er afhængige af hinanden og hvor der er gode muligheder for faglig sparring.

Natsygeplejen dækker hele Vordingborg Kommune og du vil få samarbejdspartnere i alle distrikter og på alle centre i kommunen.

Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring
Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp