67 job matcher din søgning 67 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 67 resultater.
Vordingborg KommuneSSH til praktiske opgaver i aftenvagt på Præstø Multicenter.

Vordingborg Kommune

Er du klar til at medvirke til at vores ældre beboere på Præstø Multicenter får en dejlig aften, med fokus på det hyggelige måltid og de praktiske opgaver omkring dette, så er denne stilling måske noget for dig.

Stillingen er på 21 timer ugentligt og der arbejdes hver 2. weekend. Stillingen er ledig fra 01.08.20.

Du møder kl. 13.30 og går i gang med praktiske opgaver såsom oprydning og opvask fra dagen, klargøre kaffe, gøre beboerne klar og hjælpe dem ned til kaffebordet.

Senere er det tid til at dække hyggeligt aftenbord, tilberede mad og medvirke til det hyggelige måltid for vores beboere. Efter oprydning og opvask, slutter din vagt kl. 19.30.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedshjælper til dagvagt i demensafsnittet på Præstø Multicenter.

Vordingborg Kommune

Skal du være vores nye kollega?

Vi søger vi en SSH i dagvagt på vores demensafsnit. Vagterne er nuværende 7-13 eller 7-15, men vi ændre den af og til for at tilpasse vagten til beboernes behov.

Stillingen er på 32 timer og er ledig fra 01.08.20

Du skal være en del af et team bestående af SSH og SSA, som hjælpes ad med at gøre hverdagen hyggelig og tryg for vores demente beboere, der tages udgangspunkt i den enkelte beboer. Vi har alle former for demens på afdelingen, hvor der er 12 boliger.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistent til dagvagt på Præstø Multicenter

Vordingborg Kommune

Vil du bruge dine kompetencer som SSA. i et spændende job på Præstø Multicenter, som udover vores faste beboere også har 10 akutpladser. Så er denne stilling måske lige noget for dig.

Stillingen er på 32 timer ugentligt.

Stillingen er ledig fra 01.08.20, der arbejdes nuværende 7-15 eller 7-13.

Du skal deltage i den personlige pleje og de sygeplejefaglige opgaver der er omkring beboerne og borgerne på vores 10 akutpladser. På vores akutpladser, modtager vi borgere fra hele Vordingborg Kommune. Modtagelsen kan ske over hele døgnet, i tæt samarbejde med sygeplejersker og praktiserende læger.

Vordingborg KommuneAdministrativ medarbejder til Center for Socialpædagogik i Præstø

Vordingborg Kommune

Har du et godt overblik, er du god til at betjene en computer, iPad og mobiltelefon, er du god til økonomi og har du en positiv indstilling til et dynamisk arbejdsmiljø? – Så er denne stillingsannonce efter en administrativ medarbejder i Center for Socialpædagogik, det ideelle job for dig at søge.

Center for Socialpædagogik er en arbejdsplads der til dagligt støtter omkring 450 borgere i Vordingborg Kommune, der er 290 ansatte og afdelingerne spreder sig fra Præstø, til Vordingborg og videre til Stege. Din base vil være i Præstø, hvorfra dine arbejdsopgaver løses via mail, telefon, teams og kollegialt samarbejde.

Vi søger en medarbejder der er omstillingsparat, da vores kerneopgave er livskvalitet i stort set alle aspekter af borgerens liv. Derfor kan de administrative opgaver og krav til kompetencer løbende skifte.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistent til nattevagt på Præstø Multicenter

Vordingborg Kommune

Har du lyst til nye udfordringer, hvor du får brug for dine kompetencer som ssa, selvom det er nat, så er her et godt tilbud.

Stillingen er ledig fra 01.08.20.

Da det nære sundhedsvæsen rykker tættere på, har vi i Vordingborg Kommune oprettet 10 akutpladser på Præstø Multicenter, hvor borgere fra hele kommunen kan indlægges gennem hele døgnet. Derfor er der en del sundhedsfaglige opgaver omkring disse beboere.

Du vil som social- og sundhedsassistent i nattevagt indgå i den direkte beboerpleje. Derudover er der praktiske opgaver omkring stedets 35 andre beboere, som er fordelt på 3 afdelinger.

Jobindex Kurser
MCSA Microsoft SQL 2016 Database Administration (start 22. juni online)

Jobindex Kurser

Lær at konfigurere, klargøre og administrere SQL-databaser, samt at implementere og integrere applikationer - og bliv Microsoft Certified Solutions Associate.

Du får undervisning i sikkerhed, infrastruktur samt database-server og forespørgsler. Dertil vil du lære om disaster recovery, virtual machines og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med databaser og Microsoft SQL.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
MCSA Microsoft Azure Developer Associate (start 22. juni online)

Jobindex Kurser

Få nye kompetencer, så du kan udvikle og optimere Azure-infrastruktur og blive Certified Azure Developer Associate.

På e-learningskurset får du undervisning i Azure-sikkerhed, optimering af løsninger, cloud-services, samt hvordan disse services bliver levere med Microsoft Azure. Samtidig opnår du kompetencer og viden inden for udvikling af Azure-infrastruktur, storage og platform – alle som Service Compute Solutions.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med udvikling af Microsoft Azure.

Jobindex Kurser
Vordingborg KommuneViceskoleleder til Præstø Skole - Genopslag

Vordingborg Kommune

Præstø Skole søger en viceskoleleder med stor lyst til læringsledelse og kompetencer inden for økonomistyring, vikardækning, planlægning af arbejdstiden for lærerne, og skemalægning. Samtidig skal du være afdelingsleder af 6. – 9. klassetrin.

Du har faglige styrker indenfor læringsledelse, personaleledelse og pædagogisk administrative opgaver. Du er ambitiøs, og kan understøtte faglige krav til eleverne og styre personalets rammer, så Præstø Skole forbliver en attraktiv skole. Du kan navigere i krydspres, og styre i forskellige forandringsprocesser.

Som viceskoleleder, skal du kunne vejlede og supervisere det pædagogiske personale, så de kan implementere tankerne i skolens pædagogiske dagligdag. Du har flair for de pædagogisk administrative processer, som understøtter den fælles kerneopgave, f.eks. læringsplatforme og AULA. Har du viden om afvikling af prøver er det et ekstra plus.

Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 29. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din online mentor, som svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 29. juni online)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 29. juni online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkommen. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 29. juni online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette online kursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående Linux-kursus 6-ugers E-learning (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Linux-kursus er for dig, der vil arbejde professionelt med Linux. Med en CompTIA Linux+-certificering på CV’et, får du et konkret og håndgribeligt bevis på, at du har de fundamentale færdigheder, der skal til, for at kunne konfigurere, administrere og fejlfinde på Linux-systemer.

Linux er blevet det industriledende software og den foretrukne platform for snart sagt alt fra supercomputere og webservere til store virtualiserede systemer og de massive content delivery networks (CDN), som sørger for at indhold via nettet når slutbrugerne i en fart.

Benytter du en Android-telefon, benytter du Linux. Og IT-folk, der kan håndtere Linux på et professionelt niveau, er der bud efter.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-kursus - course language is English (start 15. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

Med en CompTIA Server+-certificering på CV'et kan du dokumentere, at du har en forståelse af, hvordan det mest almindelige hardware fungerer, samt hvordan forskellige softwaretyper og -teknologier håndteres.

Du bliver blandt andet i stand til at supportere og arbejde med kompleks IT i bred forstand, og ComptTIA Server+ er et rigtig godt sted at starte for dig, der gerne vil arbejde professionelt med IT.

Kurset henvender sig til alle, der vil arbejde professionelt med IT i bred forstand.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-netværkskursus (start 15. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig, som vil arbejde professionelt med IT-netværk. Den platformsuafhængige CompTIA Network+-certificering giver dig et håndgribeligt papir på dine kompetencer inden for IT-netværk.

Dette videregående netværkskursus vil give dig den nødvendige viden og de fornødne evner til at opsætte, konfigurere og administrere de fleste enheder, der er forbundne i netværk, herunder trådløse. Ligeledes får du stærke kompetencer inden for fejlfinding, der er en kernediciplin i enhver netværksadministrators værktøjskasse.

Foruden CompTIA A+ afsluttes kurset med den internationalt anerkendte CompTIA Network+-certificering. Den er komplet platforms- og leverandøruafhængig, og derfor anvendelig i et utal af sammenhænge.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Microsoft Windows Server 2016 R2 - MCSA (start 15. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) er for dig, der godt ved, hvad der er op og ned på en Windows Server, men som trænger til at opgradere CV'et med struktureret, fleksibelt og dokumenterbart kursus.

Her får du de grundlæggende kompetencer til at komme godt i gang med at arbejde med Windows Server 2016 i et ægte forretningsmiljø - for eksempel som netværksadministrator, systemadministrator eller i forskellige specialist- og konsulentjobs.

Forløbet udbydes som et fagspecifikt kursus og skal ansøges via den regionale pulje i dit jobcenter. Det er tiltænkt ledige IT-professionelle, som vil arbejde med serveradministration på Windowsarkitektur i komplekse miljøer i mellemstore og store virksomheder.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Microsoft Office 365-specialist (start 15. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig som vil arbejde professionelt med Office 365. Du lærer arkitekturen at kende og bliver i stand til at rådgive, implementere samt at yde support på løsninger baseret på Microsoft Office 365.

Her er kurset for dig, som vil arbejde som IT-supporter, system- eller softwareadministrator, som systemspecialist eller med Software as a Service (SaaS) i bred forstand. Med en MCSA-eksamen på CV'et vil du også være i stand til at fungere som konsulent indenfor evaluering, implementering og drift af tjenester baseret på Office 365.

Microsoft Office 365 er i voldsom vækst. Flere og flere danske virksomheder flytter deres dokumenter i skyen hver eneste måned - men desværre ikke altid i det tempo, som man gerne vil.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
IT-sikkerhedskursus - it security course in English (start 15. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

IT-sikkerhedskursus for dig, som har behov for at få afklaret de helt essentielle principper for netværkssikkerhed og risikohåndtering.

CompTIA-certificeringerne er for dig, som gerne vil have foden inden for i IT-branchen.

De leverandøruafhængige certificeringer er kendte og respekterede i hele verden. De er derfor særdeles relevante for dig, som søger jobs i store virksomheder, der også har aktiviteter i andre lande end Danmark.

Jobindex Kurser
TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob – alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig - arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde eller sidde på et støjende kontor - bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg. Omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater - vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!

Jobindex Kurser
App-udvikling med Xamarin (start 15. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset i mobil appudvikling er opbygget over Microsoft MCSD i Windows Store Apps samt et sæt spritnye kurser i appudvikling i Xamarin.

Xamarin muliggør mobilappudvikling til såvel iOS, Android og Windows via samme kodebase - så det er et rigtig snedigt værktøj at lære at kende, hvis man gerne vil arbejde med appudvikling.

I 2016 blev Xamarin opkøbt af Microsoft. Det er efterfølgende komplet vævet ind i Visual Studio, så hvis du allerede kender det, er du faktisk rigtig godt på vej.

Jobindex Kurser