25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 25 resultater.
Vordingborg KommuneKoordinerende sygeplejerske til Distrikt Præstø

Vordingborg Kommune

Vil du være med til at styrke den faglige udvikling blandt vores medarbejdere, så er her en spændende stilling til dig.

Vi søger en uddannet sygeplejerske med bred klinisk erfaring.
Stillingen er på 35 timer ugentligt, fortrinsvis i dagvagt, og er ledig til besættelse 01.01.21.

Som koordinerende sygeplejerske er du ansvarlig for at koordinere og rammesætte hverdagen. Du er meget tilstedeværende og skal være en tydelig rollemodel for at sikre det gode patient forløb, især hos borger med ustabile forløb og komplekse behov.

Du er tovholder for at højne de faglige kompetencer blandt vores medarbejdere ved instruktion, undervisning og oplæring i såvel dokumentation, pleje og komplekse forløb. Du skal sikre det gode samarbejde mellem borger, plejepersonale og pårørende.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistent til aftenvagt på Aggerhus

Vordingborg Kommune, Præstø

Vi søger en erfaren social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Aggerhus, som hører under Distrikt Præstø.

Stillingen er på 28 timer og er ledig fra 01.01.21

I aftenvagten hjælper du vores beboere til at få en god aften, samtidig med du skal varetage de ssa-opgaver der måtte komme. Vagten er fra kl. 15-23. Du starter med at danne dig et overblik over beboerne. Udover dig som ssa, er der 2 ss. på arbejde.

Vi tilbyder:

 • God introduktion.
 • Et godt aftenvagtsteam, som er gode til at hjælpe hinanden og som arbejder med den rehabiliterende tilgang til plejeopgaver.
 • Fokus på kvalitet og udvikling.
Meny
Delikatesseassistent

Meny, Præstø

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

MENY er byens og hele Danmarks førende fødevaremarked, og vi søger en passioneret og engageret delikatesseassistent. Så ka' du flække en hummer og skære hovedet af en grøn asparges? Er du kreativ, elsker du at arbejde med mad og synes MENYs delikatessekoncept er spændende? Ja, så er jobbet måske lige dig.

Du skal blandt andet:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • Sikre at vores stærke koncepter og faste rutiner overholdes
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Vordingborg KommunePPR i Vordingborg Kommune søger 1 ny tale-hørekonsulent

Vordingborg Kommune, Præstø

Vil du være en del af en gruppe på 6 tale-hørekonsulenter, der dels arbejder selvstændigt, men også er forankret i et stærkt monofagligt fællesskab, som både rummer stort fokus på faglighed, organisering og godt kollegaskab? Så er dette måske noget for dig.

PPR i Vordingborg Kommune er en organisation i konstant udvikling med 24 entusiastiske eksperter, der brænder for deres arbejde med PPR-funktioner, rådgivning og undersøgelser i henhold til Serviceloven.

Dine primære opgaver bliver:

 • Konsulentfunktion i forhold til dagtilbud og skoler
 • Fast deltagelse i flerfaglig sparring i dagtilbud
 • Vejledning og rådgivning af forældre
Vordingborg KommuneSocial- og sundhedshjælper til ude kørende dagvagt i Distrikt Præstø

Vordingborg Kommune

Skal du være vores nye kollega?

Vi har en stilling ledig som social- og sundhedshjælper i vores udekørende dagvagtteam. Stillingen er på 32 timer ugentligt. Du skal arbejde hver 2. weekend.

Vagterne er nuværende enten fra kl. 7.00-13.00 eller 07.00-15.00. Der mødes ind på Præstø Multicenter, hvor disponenten har kørelister klar. Efter et kort start møde, køres der ud til opgaverne i hjemmene. Der er både praktisk og personlig hjælp og du vil blive lært op til visse sygeplejefaglige opgaver.

Du får en grundig introduktion.

Distriktet består af 2 plejecentre, Aggerhus og Præstø Multicenter, samt en hjemmepleje med 2 udekørende dagvagtgrupper og 1 udekørende aftenvagtgruppe. I de 2 dagvagtgrupper er der et fremmøde på ca. 8-10 medarbejdere dagligt alt efter visitationer. det er i sidstnævnte stilling vi mangler dig.

Vordingborg KommuneEngageret anbringelseskonsulent

Vordingborg Kommune, Præstø

Vil du være med til at skabe gode løsninger for udsatte børn og unge, som ikke kan bo hos deres biologiske forældre? Har du lyst til at samarbejde med plejefamilier og understøtte deres arbejde med at sikre anbragte børn og unges trivsel? Holder du af at samarbejde med mange forskellige aktører og have opgaver med stor kompleksitet?

Som anbringelseskonsulent vil du blive en del af anbringelseskonsulentteamet, som er forankret i Børn og Familie. Du får 3 dygtige kollegaer, som du skal koordinere og samarbejde med i det daglige. Derudover bliver de 20 sagsbehandlere i Børn og Familie samt ungerådgiverne i Ungecentret nogle af dine nærmeste samarbejdspartnere. Børn og Familie varetager målgruppen af udsatte børn og unge mellem 0-14 år, mens Ungecentret har fokus på de 15-22-årige, som har behov for en social foranstaltning.

Vordingborg KommuneVikariat på Aggerhus, tilhørende Distrikt Præstø

Vordingborg Kommune

Vi søger vi en ssh. til blandede vagter på Plejecenter Aggerhus, som ligger tæt på motorvejsafkørsel Bårse. Stillingen er på 32 timer og er ledig fra 01.12.20.20 til d. 28.02.21 evt. med mulighed for forlængelse.

Du skal være en del af et team bestående af ssh og ssa, som hjælpes ad med at gøre hverdagen hyggelig og tryg for vores beboere på Aggerhus. Der er brug for dig i en længere periode til at hjælpe os i blandede vagter, der tages udgangspunkt i den enkelte beboer.

Vi forventer, at du:

 • har viden indenfor personlig pleje og praktisk bistand
 • har fokus på aktivering udfra den enkeltes behov
 • dokumenterer og tager hånd om relevante observationer og reagerer på ændringer i beboernes tilstand i samarbejde med ssa. og sygeplejerske
 • er medskaber af et godt og aktivt hverdagsliv for beboerne i tæt samarbejde med kollegaer, beboere og deres familie/netværk
 • bidrager til konstruktivt og positivt arbejdsmiljø
Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistent i dagvagt på Aggerhus, hørende til Distrikt Præstø

Vordingborg Kommune

Vil du bruge dine kompetencer som SSA i et spændende job på Aggerhus, som udover vores 28 faste beboere også har 2 aflastningspladser, så er denne stilling måske lige noget for dig.

Stillingen er på 32-35 timer ugentligt, i dagvagt , der arbejdes hver 2. weekend.

Stillingen er ledig fra d. 01.12.20.

Du skal deltage i den personlige pleje og de mange specifikke sygeplejefaglige opgaver der er omkring beboerne på Aggerhus, hvor vi lægger vægt på rehabilitering og sundhedsfremme.

Vores kerneopgave er at hjælpe borgeren til at anvende egne ressourcer og leve et for dem værdigt liv.

LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

Academic WorkFleksibelt studiejob som bot whisperer!

Academic Work søger for Front AI

Deltag i Front AIs 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye bot whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag?

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Lær chat-botterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project
Jobindex A/S
Ingeniør med erfaring i produktudvikling og PLM

Jobindex A/S søger for IPES A/S i Aarhus

Har du erfaringen i og viden om produktudvikling? Og vil du være konsulenten, som kommer ind og effektiviserer udviklingsprocessen hos nogle af Danmarks største virksomheder?

Hos IPES forhandler og implementerer vi 3D softwareløsninger bl.a. fra Dassault Systèmes til danske produktionsvirksomheder. Sammen med vores dygtige konsulenter hjælper vi vores kunder med at implementere state-of-the-art-løsninger, som sikrer en optimal produktudvikling og produktion.

Du bliver applikationskonsulenten, som kan sætte dig ind i kundernes designproces og formidle fordelene ved at anvende et nyt koncept til produktudvikling og samarbejde. Du vil typisk køre flere projekter på samme tid, som kan vare alt fra 1 uge til 1 år.

Jobindex A/S
TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob – alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!

ALDI DanmarkUngarbejder - Præstø

ALDI Danmark

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud.

Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne.

Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Bager søges
Vi søger fagudlært bager snarest.
Bårse bageri, Præstø
Jobcenter