13 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

13 jobannoncer

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Bay Christensen A/S

Værkfører – koordinator til vores udekørende serviceafdeling

Rønnede

Kan du få kabalen til at gå op, når du hver dag sender dine dygtige montører og mekanikere ud på opgaver?

Du står for den daglige ledelse af vores udekørende montører og mekanikere, som laver alt fra fejlfinding og reparation til service og vedligehold på vores maskiner.

Du får masser af kontakt med kunderne, som du igennem tiden lærer godt at kende.

Som en del af lederteamet bliver du inddraget i beslutningerne. Når vi køber nyt udstyr såsom servicebiler og værktøj, har din stemme stor vægt.

Bay Christensen A/S
Gem
Sidors ApS

Økonomimedarbejder

Rønnede

Drømmer du om at have frihed under ansvar og blive en del af en mindre virksomhed, hvor service, smil og tillid er i højsæde?

Du vil få mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for økonomi, men du kommer til at få ansvaret for din egen kundeportefølje.

Stillingen er 25-37 timer ugentligt.

Gem
Bay Christensen A/S

El hydraulisk mekaniker eller lign.

Rønnede

Vi søger en kollega med elektro og hydraulisk forståelse. Hvad du har af uddannelse, er ikke så afgørende, men din væremåde, interesse og færdigheder inden for området er!

Vores klargøring og reparationsafdelinger søger ny kollega, der kan hjælpe til med fejlfinding, opbygge, reparere og montere elektroniske og hydrauliske dele på vores grave og læssemaskiner.

Bay Christensen A/S
Gem
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Gem
Moment

Motiveret truckfører til Andel Holding Haslev

Ballerup, Faxe Ladeplads, Haslev, Herlufmagle, Holmegaard, Hårlev, Karise, Rønnede, Tappernøje

Til Andel Holding i Haslev søger vi en frisk truckfører, da de er midt i et lagerflyt.

Indrykket:
Hentet fra Moment

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV