21 jobannoncer matcher din søgning 21 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Stevns Kommune

Sygeplejersker søges til tværfaglige teams

Hårlev, Rødvig Stevns, Store Heddinge eller Strøby

Har du lyst til aktivt at deltage i det positive fællesskab og gøre en forskel for borgerne i Stevns Kommune?

Vi søger sygeplejersker til faste stillinger. Stillingerne er som udgangspunkt på 37 timer, der kan også aftales ansættelse på færre timer end de 37 timer. Stillingerne er med fortrinsvis dagvagter med weekendvagt hver 4. weekend og ca. 4 nattevagter på 16 ugers rul.

Vi tilbyder dig en god onboarding der tilpasses dine behov. Du bliver tilknyttet en mentor, som er ansvarlig for, at din begyndelse hos os bliver god.

Stevns Kommune

Tilkaldevikarer søges til Børnehaven Humlebien

Store Heddinge

Vi søger tilkaldevikarer til huset, som kan være hos os, når personalet skal afholde ferie, kursus eller ved fravær.

Humlebien har to børnehavestuer med 25 børn på hver stue og en vuggestue med 13 børn samt en specialgruppe med 6 børn. Humlebien har 17 medarbejdere inklusive lederen.

I samarbejde med personalet skal du medvirke til at skabe et harmonisk dagsforløb, som udvikler, udfordrer og stimulerer børnene, så de udvikler sig til den bedste udgave af sig selv.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Stevns Kommune

Demenscenter Stevnshøj og Rehabiliteringscenter Stevnshøj søger ferieafløsere

St. Heddinge

Demenscenter Stevnshøj og Rehabiliteringscenter Stevnshøj søger afløsere ifm. sommerferien, som er i ugerne 26-32, dvs. 24. juni 2024 – 11. august 2024.

Vi forventer, at du er faglært eller har interesse for faget

Vi kan bl.a. tilbyde:

  • En arbejdsplads med mange spændende og varierede arbejdsopgaver
  • God oplæring og løbende sparring
  • Et godt arbejdsmiljø, med humor og en uformel omgangstone
Stevns Kommune

Demenscenter Stevnshøj søger en SSH til fast aftenvagt

St. Heddinge

Demenscenter Stevnshøj søger en ny aftenvagt med start pr. 1. juli 2024. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. De 28 timer er i fast aftenvagt og de sidste 9 timer laves der aftale om. Der kan også aftales ansættelse på færre timer end de 37 timer.

Vi søger en SSH, der vil indgå i et stærkt team med høj faglighed, kompetenceudvikling, hvor vi vægter personcentreret omsorg højt, og hvor det tværfaglige samarbejde, delegering, sammenhold og arbejdsmiljø er i fokus.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Stevns Kommune

Tandlæge søges til Stevns Kommunale Tandpleje

Store Heddinge

Dygtig og engageret tandlæge søges til en fast stilling på fuld tid. Deltid er også en mulighed, hvis dette har interesse. Stillingen er til besættelse fra den 1. maj 2024 eller tidligst herefter. Vi er fleksible med hensyn til arbejdstider.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje og socialtandpleje.

Har du lyst til et job der byder på både udfordringer og muligheder?

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Stevns Kommune

Socialrådgiver til Børn, Unge og Familier

Store Heddinge

Vi er i fuld gang med implementering af Barnets Lov, som vores dygtige juridiske konsulenter står i spidsen for, ligesom afdelingen står på tærsklen til at afprøve en spændende model, hvor dine opgaver som medarbejder i en myndighedsafdeling sammensættes på en ny måde.

Med den nye model vil du komme til at arbejde med både myndighed, rådgivning, konsultativt og foretage lettere familieindsatser og herigennem samtidig få mulighed for at udvikle nye faglige og personlige kompetencer.

Gem
Nybolig

Nybolig Stevns søger salgstrainee

Store Heddinge

Vil du have en uddannelse i ejendomsmæglerbranchen? Og er du serviceminded, selvstændig og villig til at lære?

Så er det måske dig, der kan blive en del af vores stærke team. Som elev i Nybolig kommer du ind i en moderne mæglerkæde, hvor du hurtigt får opgaver og ansvar.

Dine kvalifikationerFor at få succes i jobbet skal du være klar til at lære en masse nyt og frisk på at yde en stor indsats. Du skal være pligtopfyldende og kunne arbejde selvstændigt. Det er også en stor fordel, at du kan lide at arbejde med mennesker, for du kommer til at have meget kontakt med kunderne.

Nybolig
Textilia Group A/S

Servicechauffør

St. Heddinge

Vores kunder er hotel- og restaurantionskunder i København, Sjælland, øerne og Sverige. Vi søger en fleksibel, engagereret og imødekommende servicechauffør med fast rute til kørsel i København.

Jobbet indebærer daglige leverancer til kunder, vejledning og opfølgning over for kunder samt hurtig reaktion på kundehenvendelser/forespørgsler.

Vi tilbyder en selvstændig og afvekslende hverdag i en dynamisk virksomhed.

Textilia Group A/S
Stevns Apotek

Farmakonom med flair for bogholderi

Store Heddinge

Vi søger en erfaren farmakonom, der har lyst til at arbejde decideret som bogholder.

Kan du sikre dig, at opgaverne løses med præcision og til tiden, samtidig med at du sikrer fremdrift i dine opgaver, er proaktiv og trives med at finde og træffe selvstændige beslutninger. Så har vi jobbet til dig hos Stevns Apotek.

Som bogholder hos Stevns Apotek bliver du en del af et stærkt team, der sætter det at give kunderne en god og tryg oplevelse øverst på listen. Desuden vil du få en nøglerolle i forhold til at holde styr på apotekets økonomi i samarbejde med apotekeren.

Marjatta
Gem

Pædagog/pædagogisk assistent og timelønnede medarbejdere

Store Heddinge

Får du mennesker til at trives og blomstre?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Serviceassistent søges til rengøring i Stevns

Store Heddinge

ProfilService A/S søger serviceassistent til erhvervsrengøring i St.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

1. assistent - Store Heddinge

Store Heddinge

Hvad slår en passioneret servicehaj, der lige hurtigt viser dig vej til ugens spottilbud?

Indrykket:
Gem

Butiksassistent - Store Heddinge

Store Heddinge

Hvad slår en dygtig butiksassistent, som helt overskudsagtigt lige giver dig et smil med på vejen?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV