18 jobannoncer matcher din søgning 18 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stevns Kommune

Vi søger pædagogisk/socialfaglig medarbejder til Socialpsykiatrien

Hårlev

Brænder du for socialpsykiatrien og trives du på en arbejdsplads i udvikling, så har vi den perfekte stilling til dig.

Dine arbejdsopgaver i Socialpsykiatrien vil bl.a. være at:

 • Yde støtte til borgeren, enten i eget hjem eller i form af gruppetilbud/kursusforløb i forhold til servicelovens §82, §85 og §99.
 • Arbejde med borgere med henholdsvis psykisk sårbarhed, senhjerneskade og udfordringer indenfor autismespektret.

Vi kan tilbyde et team som har arbejdet sammen i mange år, hvor du vil møde gode kollegaer, en uhøjtidelig omgangstone og et psykisk godt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden.

Stevns Kommune

Afdelingsleder til Magnoliegården pr. 1. juni 2024

Hårlev

Vil du være med til at lede og motivere vores dygtige og dedikerede medarbejdere? Er du optaget af høj trivsel blandt børn og medarbejdere?

Magnoliegården er en specialiseret døgnbehandlingsinstitution. Målgruppen er potentielt normalt begavede børn med svære psykosociale vanskeligheder, tilknytningsforstyrrelser samt neuropsykiatriske diagnoser som bl.a. ADHD og lettere autisme.

På Magnoliegården får du mulighed for at lede og udvikle sammen med to andre afdelingsledere, en skoleleder og en forstander. Du vil være nærmeste daglige leder for en døgnafdeling.

Stevns Kommune

Ergoterapeut til hverdagsrehabilitering

Hårlev

I Sundhed & Omsorg i Stevns Kommune har vi fokus på at fremme borgers mulighed for at leve et selvstændigt og meningsfuldt liv.

Vi er i en udviklings- og forandringsproces med omlægning til tværfaglige teams bestående af sygeplejersker, SSA og SSH tæt på borgeren. Vi har også brug for stærke terapeutkompetencer, hvor rehabilitering skal tænkes ind i borgerforløb, og medarbejdere er optaget af at hjælpe borgerne til at klare hverdagsaktiviteter selvstændigt.

Derfor søger vi en ergoterapeut til hverdagsrehabilitering, som har lyst og kompetencer til at være med til at præge egen stilling og det faglige felt.

Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer. Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer.

Når du er logget ind, bliver kundens opkald automatisk omdirigeret til din telefon fra vores system. Arbejdet kan kombineres med studier, deltidsjob eller andet.

Gem
Superprof

Undervis online og del din interesse!

Hjemmearbejdsplads

Vi leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp og meget mere.

Fordelene:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
Superprof
Stevns Kommune

Vi søger en sygeplejerske til fast vikariat med start 1. april, gerne før hvis det er muligt

Hårlev

Vi udgør et team på 40 dedikerede sygeplejersker, der dækker dag, aften og nat. Vi brænder for vores fag, er nysgerrige og lydhøre over for vores borgeres behov.

Stillingen som udekørende sygeplejerske er primært i dagvagt, med 4-8 vagter, primært nattevagter over 16 uger. Stillingen er på 32-35 timer, det aftaler vi ved evt. ansættelse. Du vil spille en nøglerolle i varetagelsen af komplekse sygeplejeopgaver i private hjem. Samarbejdet med udekørende SSH og SSA er centralt, hvor du vil yde faglig vejledning og sikre et sammenhængende borgerforløb. Triagering og klinisk lederskab er en del af dine ansvarsområder.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer.

Stevns Kommune

Vi søger en sygeplejerske til fast nattevagt med start 1. april, gerne før hvis det er muligt

Hårlev

Vi stræber efter faglighed af høj kvalitet, skaber positive fællesskaber, sikrer gode arbejdsvilkår og prioriterer personlig udvikling.

For at skabe kontinuitet i nattevagten og sikre læring og kompetenceudvikling hele døgnet søger vi en sygeplejerske til en fast nattevagt. Stillingen er på 28 timer om ugen, eller hvad der kan passe dig, og vi kan sammen planlægge en vagtplan til dig, hvor der tages højde for dine ønsker.

Du vil spille en nøglerolle i varetagelsen af komplekse sygeplejeopgaver i private hjem. Samarbejdet med udekørende SSH og SSA er centralt, hvor du vil yde faglig vejledning og sikre et sammenhængende borgerforløb.

Stevns Kommune

Hjemmeplejen i Strøby søger SSH/SSA i dagvagt og aftenvagt

Hårlev

Hvad med et job i et af de skønneste områder på Stevns. Høj grad af frihed - også et stort ansvar og med det masser af udfordringer. Indflydelse på egen arbejdstid og rigtig gode kollegaer der hjælper og rummer hinandens forskelligheder.

Du får mulighed for udvikling i den retning, der viser sig at være den rette for dig. Der hvor motivationen er størst, tror vi på den sunde udvikling. Vi vil derfor i tæt samarbejde kunne skabe et solidt udgangspunkt for din videre arbejdsrejse - om det er rehabilitering, demens eller noget helt andet, så er mulighederne mange i Hjemmeplejen.

Gem
Webhelp

Kundesupporter for stor streaming klient, hjemmefra!

Hjemmearbejdsplads

Er du en ægte tv-serieafhængig, der elsker at binge-watche? Så er du lige den person, vi leder efter til at arbejde hjemmefra!

Dine fineste opgaver bliver bl.a.:

 • Besvare henvendelser fra abonnenter via telefon, e-mail eller chat
 • Yde teknisk support og løse streaming-relaterede udfordringer
 • Guide seere i brugen af vores app og platform

Vi tilbyder en grundig træning og en god arbejdsplads, hvor teamwork og kreativitet er i fokus.

Webhelp
FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S
Gem
FOGH NISSEN Management

Area Sales Manager

Hjemmearbejdsplads

Danmark - 600 faste kunder fra start – kørende 3-4 dage pr. uge hjemmekontor afhængig af bopæl – attraktiv bonusordning

Du vil fra start få overdraget ca. 600 danske kunder, som i dag handler hos NGI. Produktporteføljen er gennem de seneste år blevet udvidet betragteligt, og det bliver dig, der skal brede det ud.

Du vil indgå i NGIs teamopdelte salgsafdeling, og du vil blive en del af det skandinaviske team på i alt 3 dygtige og energiske NGI-medarbejdere. Din hverdag vil være hos kunderne og på landevejen, når du ikke er på dit hjemmekontor.

JS Danmark A/S

Annoncekonsulent

Åbyhøj
Mulighed for hjemmearbejde

Har du erfaring indenfor annoncesalg eller som mediekonsulent? Ønsker du at arbejde i en performance drevet virksomhed, med fart over feltet?

Som annoncekonsulent skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning.

Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelses niveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annonce materiale og overholdelse af deadlines.

MVP Factory

Country Manager & Insurance Broker (f/m/d) - Transportation & Logistics

Hjemmearbejdsplads

Are you a forward-thinking insurance broker with a passion for digital innovation and a deep understanding of the transportation and logistics sector?

We are a technology-driven international insurance brokerage focused on redefining how risks are evaluated and predicted for large fleets of vehicles. Our mission is to bring transparency, fairness, exceptional service, proactivity, and mutual profitability to the forefront of the insurance experience using data and technology.

We offer the chance to be a key player in a startup that prioritizes innovation and impact.

MVP Factory
Stevns Kommune

Serviceafsnittet i Stevns Kommune søger flittige vikarer for ernæringsassistenter og rengøringsassistenter, som kan hjælpe os igennem sommeren, hvor vi alle skal holde ferie

Hårlev

Har du mod på at prøve kræfter med et midlertidigt job med meget varieret indhold?

Stillingerne mere konkret:

 • Tiltrædelse efter aftale.
 • Ansættelsesform på timeløn, som tilkaldevikar.
 • Arbejdstiden ligger indenfor tidsrummet kl. 06.00-16.00.
 • Få weekendvagter.
 • Du skal have kørekort.
Hellested Friskole og Børnehus
Gem

Hellested Friskole og Børnehus søger skolesekretær

Hårlev

Hellested Friskole og Børnehus søger en skolesekretær i en fast stilling pr. 1. april 2024 med en arbejdstid på 32 timer om ugen.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
ACTAS A/S - Hårlev
Gem

Projekt- og servicekoordinator med sikringsteknisk flair

Hårlev

Actas er specialist i sikkerhedsteknologi og tilbyder alt indenfor sikring og sikkerhedssystemer, herunder alarmer og adgangskontrol,...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
ACTAS A/S - Hårlev
Gem

Sikringstekniker med passion for service

Hårlev

Kan du lide at fejlfinde og se mange forskellige installationer?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV