52 job matcher din søgning 52 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Marsøe ApS Distriktsleder til hjemmeplejen i område syd

Marsøe ApS søger for Faxe Kommune

Er du til den moderne ledelsesstil? Evner du at skabe følgeskab, og har du ledelseserfaring i en politisk styret organisation, er det måske dig, vi leder efter.

Vi søger en erfaren leder til distrikt syd. Vi tilbyder en unik mulighed for at sætte dit præg på udviklingen og nytænkning af en helt ny hjemmepleje og hjemmesygepleje, hvor borgerinddragelse, medarbejderindflydelse, faglighed og kompetencer går op i en højere enhed.

Rammen er sat - og du skal sammen med medarbejdere og ledelseskolleger være med til at udfylde rammen.

Faxe Kommune Spændende nyoprettet udviklingsstilling som rehabiliteringsterapeut

Faxe Kommune

Glædes du over at se et menneske blomstre op ved at igen at blive herre over sin egen tilværelse? Har du lyst til at være med til at understøtte den enkelte i at leve så indholdsrigt som muligt på egen præmisser? Kan du lide at videregive dit fag og ser du det om en værdi i udvikling og styrkelse af den rehabiliterende indsats i tæt samarbejde med andre sundhedsfaglige?

Faxe Kommune har i 2022 indført selvplanlæggende teams i hjemmeplejen, hvor rehabiliteringsindsatsen nu skal inkluderes. Som rehabiliteringsterapeut vil du sammen med andre tværfaglige kollegaer blive tovholder på udviklingsarbejde.

Royal Unibrew A/S
Network Engineer

Royal Unibrew A/S, Faxe

Har du fundet ud af, at netværk er det, du synes er mest spændende? Kunne du samtidig tænke dig at blive primær netværksspecialist i en succesrig, international virksomhed, der udvikler sig hastigt bl.a. via mange opkøb?

Fra første dag kan du se frem til at blive del af et rigtig godt team i en virksomhed, der er en fantastisk arbejdsplads. Det er bare sjovt at være del af en succes.

Royal Unibrew A/S
Haribo Produktion Operatører til fast nathold og skifteholdsarbejde i produktionen og pakkeriet

Haribo Produktion, Faxe

Har du lyst til at arbejde for et af Danmarks mest kendte og største slikbrands?

Haribo ansætter løbende nye operatører til fast nathold og skifteholdsarbejde, hvor arbejdstiden skifter ugevis mellem daghold og aftenhold på hverdage fra mandag til fredag.

Vi tilbyder

  • Gode ansættelsesforhold i en spændende og travl hverdag, hvor der lægges vægt på et åbent og uformelt arbejdsklima med dygtige og engagerede kolleger og med respekt for hinanden og selskabets værdier
  • Aflønning sker i henhold til overenskomst mellem NNF og DI, derudover tilbydes en række personalegoder som eksempelvis firmabetalt sundhedsforsikring m.m.
Faxe Kommune Ungebehandler til Faxe rusmiddelcenter

Faxe Kommune

Er det sociale behandlingsområde dit foretrukne arbejdsområde? Er du faguddannet på minimum bachelorniveau? Har du en solid socialfaglig erfaring, meget gerne kombineret med specifik erfaring i arbejdet med unge med rusmiddelproblematikker? Har du en personlighed, der udtrykker engagement og åbenhed?

Vi er et tværfagligt behandlingshus med i alt ni ansatte, hvor I er to, der varetager ungebehandlingen. Vi varetager ambulant behandling af borgere med stof- og/eller alkoholproblemer samt deres pårørende. Herudover varetager vi behandling af unge under 18 år samt anonym stofmisbrugsbehandling. Behandlingsarbejdet finder sted i tæt samarbejde med Faxe Kommunes øvrige afdelinger, regionen, egen læge, Kriminalforsorgen m.fl.

Royal Unibrew A/S
Field Sales and KAM Support

Royal Unibrew A/S, Faxe

Vi søger 2 Field Sales & KAM-supportere til vores salgssupport team i On Trade. Den ene stilling er et barselsvikariat ideelt med start 1. juni 2023 og cirka et års varighed, og den anden stilling er en fast stilling med 37 timer pr. uge med ansættelse hurtigst muligt.

Er du til en hverdag med mange forskellige opgaver, hvor dagene sjældent er ens, og brænder du samtidig for at levere den bedste service, så er det netop dig vi søger.

Royal Unibrew A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Faxe Kommune Banebryderne søger to nye kollegaer til Værestederne i Haslev og Faxe 

Faxe Kommune

Kunne du tænke dig at hjælpe mennesker i udsatte positioner i Faxe Kommune, og trives du med at have mange bolde i luften, og at ikke to dage er ens?

Værestederne er uvisiterede, så du ved aldrig, hvem der kommer ind ad døren, eller hvad dagen kan bringe. Det sætter høje krav til faglighed, refleksion og kendskab til dig selv. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men du er ikke alene. Du skal kunne danne et overblik, når tingene går stærkt. Du skal kunne deltage i samarbejdet, den faglige sparring og supervision med dine kollegaer for derved at skabe et godt arbejdsmiljø, som også skaber de bedste betingelser for værestedernes brugere. 

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

  • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
  • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
  • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor Stilling som speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser, og vi er stolte af at give danskerne en service, de kan stole på. Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje. 

Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret, alt efter dine behov og ønsker.

Boligkontoret Danmark Ejendomsfunktionær til Faxe Ældreboligselskab

Boligkontoret Danmark

Til Faxe Ældreboligselskab søger vi en ny kollega til teamet af ejendomsfunktionærer, som er ansvarlige for at yde en positiv og god service til beboerne og for den daglige drifts- og vedligeholdelse af bygninger og udearealer i vores 3 boligafdelinger med i alt 218 lejligheder.

Udover et tæt samarbejde med kollegaer og ejendomsmesteren byder jobbet på en bred vifte af service-, vedligeholdelses- og renholdelsesopgaver. Det er f.eks. beboerservice, tilsyn med ejendommens stand, vaskerier, varmecentraler, beboerlokaler, ind- og fraflytningssyn, kontakt til håndværkere, indhentning af tilbud samt daglige opgaver med vedligeholdelse og renholdelse af afdelingerne, herunder de grønne områder. Desuden vil du ved ejendomsmesterens fravær skulle varetage nogle af hans ledelsesopgaver.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland

NCC Danmark

Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland.

Du bliver tilknyttet vores fræserafdeling i Greve, hvor vi har et godt sammenhold og en stor erfaring, så der vil være gode muligheder for at få den rigtige oplæring og sparring, når du starter job hos os.

NCC Danmark
Hjemmearbejdsplads
Gem
GF Forsikring
Salgschef til GF Hovedstaden

GF Forsikring

Er du en dygtig leder med salgserfaring fra forsikringsbranchen? Kan du motivere og udvikle dine medarbejdere?

Vi søger nu en dygtig salgschef til at lede et af vores teams på 10 medarbejdere bestående af både rådgivere og assurandører fordelt på vores to kontorer på Gammel Kongevej og i Vallensbæk.

Du bliver en del af en travl, dynamisk og lokalt orienteret forsikringsklub med stort fokus på medlemspleje. Vi arbejder godt sammen i forhold til at skabe resultater, og hjælper hinanden på tværs af kontorerne.

GF Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV