13 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

13 jobannoncer

Gem
Faxe Kommune

Fysioterapeut søges til spændende stilling til specialiseret neurorehabilitering på Kildebo

Kildebo søger en fysioterapeut med stor interesse for det neurologiske speciale og tværfagligt samarbejde på 32-37 timer.

Det forventes, at du er indstillet på at bidrage med din faglighed til at berige de øvrige faggrupper, ligesom du kan forvente, at dine kolleger også beriger dig med viden.

Det gode arbejdsmiljø er vigtigt for os, vi er meget opmærksomme på hinanden, vi hjælper hinanden på tværs, og vi finder plads til humor og hygge.

Gem
Habitus

HabitusHuset Sølyst åbner flere tilbud nær Faxe Ladeplads – er du den pædagogiske medarbejder, vi er på udkig efter?

Motiveres du af at blive fagligt udfordret? Og brænder du for at fremme udviklingen og trivslen for mennesker med særlige behov? Så er du havnet det rette sted. Vi leder efter dig, der vil være med ved opstarten af vores nye solisttilbud.

Som pædagog hos os bliver du tilknyttet et fast team, hvor I på Gyvelvej arbejder med en 2:1 normering og på Hylledevej arbejder med hhv. 2:1 og 1:1-normering omkring borgeren. Her får du mulighed for at fordybe dig i arbejdet med borgeren og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier.

Habitus
Marjatta
Gem

Omsorgsmedhjælper til Breidablik

Vidarslund er et af Marjattas fire voksencentre, og er naturskønt beliggende i den lille landsby Vindbyholt ved Faxe.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Faxe Kommune

Tandlæge til Faxe Kommunale Tandpleje

Vi søger en tandlæge, som:

  • Ønsker at arbejde med børn og unge med fokus på at skabe tryghed hos patienten.
  • Har et højt fagligt niveau, er engageret og følger med i den nyeste viden.
  • Har gode samarbejdsevner og kommunikerer godt med både børn og unge, forældre og kollegaer.
  • Vil indgå i et større team med andre engagerede kollegaer og bidrage til klinikkens generelle udvikling.

Vi tilbyder et højt fagligt niveau med åben dialog mellem faggrupperne samt mentorordning og faglig sparring.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Faxe Kommune

2 rusmiddelbehandlere til Faxe Rusmiddelcenter

Vi søger 2 rusmiddelbehandlere, hvoraf den ene skal være sundhedsfagligt uddannet – sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent, 37 timer ugentligt, den sundhedsfaglige fra d. 1. oktober 2024 og den socialfaglige fra d. 1. november 2024.

Vi varetager ambulant behandling af borgere med stof- og eller alkoholproblemer samt medicinsk behandling.

Dine primære opgaver:

  • Rådgivning og behandling af voksne med rusmiddelproblematikker, familier og pårørende – såvel individuelt som i grupper.
  • Vi lægger særlig vægt på at du ønsker at arbejde med den brede målgruppe, arbejde såvel selvstændigt, som i samarbejde med kolleger.
Gem
Faxe Kommune

Ergoterapeut med faglig tyngde og ambitioner om at gøre en reel forskel for borgerne

Vi søger en fast ergoterapeut med udgangspunkt i vores dag-, uddannelses- og beskæftigelsestilbud.

Vi arbejder med en høj grad af borgerinvolvering, hvor vi sætter dagsordenen i samspil med de mennesker, som kommer hos os. Du skal derfor formå at se mulighederne for udvikling hos borgerne og samtidig være stærk i at dokumentere dette på skrift.

Gem
Faxe Kommune

Socialpædagog med faglig tyngde og ambitioner om at gøre en reel forskel for vores unge

Vi søger til botilbuddet Mosaik Husene i Faxe, hvor der er plads til 14 unge fordelt over 3 huse. Mosaik Husene er i tilknytning til vores Særlig Tilrettelagte Ungdomsuddannelse (STU) samt til resten af FSU, ud over det søger vi også efter vikarer.

I FSU tror vi på, at det betyder noget for alle mennesker, at have betydning for andre, og det bl.a. er med til at give mening med livet. Vi tror på, at alle har ressourcer til at kunne indgå i fællesskaber, der både forpligter og inkluderer.

Derfor arbejder vi for at støtte menneskers deltagelsesmuligheder i meningsfyldte fællesskaber.

Gem
Faxe Kommune

Socialfaglig person med faglig tyngde og ambitioner om at gøre en reel forskel for borgerne – meget gerne med musiske kompetencer

Så er der plads på holdet i Faxe Sociale Udviklingscenter (FSU). Vi søger en fast kollega til vores dag og beskæftigelsestilbud (§ 104 aktivitets- og samværstilbud/§ 103 Beskyttet beskæftigelse) ud over det søger vi også efter vikarer.

Vi arbejder som organisation med distribueret ledelse og skabelsen af stærke medarbejderteams, som arbejder helhedsorienteret og du skal derfor trives med at tage ansvar og beslutninger sammen med kollegaer både i dit team samt på tværs af FSU. Ingen enheder i FSU arbejder isoleret – vi tager helhedstænkning alvorligt, fordi vi ved, at det skaber flere og bedre muligheder for borgerne.

Gem
Super Dæk Service

Mekaniker

Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Vi søger derfor en udlært mekaniker.

Teamet på Faxe tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser, også hos vores nye samarbejdspartner Bosch Car Service, så du kan yde den bedste service.

Vi tilbyder også, at det er muligt at få den bedste tekniske uddannelse igennem Bosch Car Service.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV