16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 16 af 16 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
SuperBrugsenSouschef, SuperBrugsen Bjæverskov

SuperBrugsen

Da vores souschef Jacob har fået nyt job som uddeler søger vi en ny souschef, der kan bidrage til at bringe SuperBrugsen Bjæverskov et step videre i den meget positive udvikling, butikken har oplevet de sidste 3 år.

Vi tilbyder:

 • Ledelse af mange dygtige og engagerede medarbejdere
 • En butik med masser af salgsmuligheder
 • Et job hvor du kan sætte dit præg på SuperBrugsen Bjæverskovs fremtid

Som souschef har du det overordnede ledelsesansvar for butikken drift, herunder medarbejdere, økonomi og salg. Det indebærer f.eks.:

 • Drive butikken frem mod nye rekorder på salg og indtjening
 • Sørge for en dynamisk og salgsklar butik med høje standard – hver eneste åbningstime
 • Skabe et vedvarende højt aktivitetsniveau
Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Ingemann Components A/SFinance Assistant

Ingemann Components A/S, Bjæverskov

Vi søger en dygtig, selvstændig og alsidig Finance Assistant.

Vi kan tilbyde ansættelse i en spændende og ambitiøs virksomhed, hvor der er behov for stærke kompetencer i den daglige økonomiske drift af koncernens virksomheder. Vi tilbyder dig en stilling med mange forskellige arbejdsopgaver og en høj grad af selvstændighed. Du skal derfor have et naturligt drive og sætte pris på en fleksibel hverdag med mulighed for at udvide din professionelle horisont.

Dine primære ansvarsområder og opgaver:

 • Expense management
 • Fakturering eksternt og internt
 • Kreditorbogføring i Document Capture
Køge KommuneSkovboskolen søger uddannet lærer

Køge Kommune

Veldrevet og højt præsterende skole med et tydeligt læringsdesign og elevmindset søger en lærer – senest pr. 1. marts 2021.

Vi er en skole, der har et undervisningsdesign med metoder fra True North læringssystem. Vi bruger effektive indlæringsteknikker i et engagerende læringsmiljø – vi har differentieret undervisning og tydelig struktur og klasseledelse, hvor positive relationer er i højsædet.

Er du visionær, udviklingsorienteret, faglig velfunderet - og kan du brænde for at arbejde med og udvikle skolens elever i forhold til vores positive mindset og udviklende design, resultater og kvalitet – så er det lige noget for dig.

Indrykket: 
DAV NORDIC A/SKey Account Manager - projektsalg

DAV NORDIC A/S, Silkeborg eller Bjæverskov

Kunne du tænke dig en salgsstilling med stor handlefrihed? Motiveres du af opsøgende salg og relationssalg, hvor du både skaber værdi for kunden og for virksomheden? Og har du lyst til at blive en del af et arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger, som hjælper hinanden? Så er jobbet som key account manager i vores masteafdeling, måske din næste udfordring.

Til yderligere styrkelse af vores organisation søger vi en sælger til vores kontor i Silkeborg. For den rette person kan arbejdet udføres fra Bjæverskov. Du skal være med til at løfte DAV NORDICs masteafdeling til næste niveau. Du bliver en del af en aktiv og voksende virksomhed med et uformelt arbejdsmiljø, hvor du med reference til Salgschefen får et selvstændigt og alsidigt job, med stor medbestemmelse og indflydelse.

ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Jobindex A/S
Produktionsingeniør

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Vil du være med til at udvikle og kvalitetssikre medicinsk udstyr i klasse-3 til behandling af patienter med kritiske blodkarsygdomme over hele verden?

Så bliv en del af Cook Medical og få ansvar for egne projekter samt et stort netværk i en global organisation. Her træder du ind i et team, som har rigeligt at se til – og hvor din ekspertise i høj grad er efterspurgt.

  Jan-Erik Enoch Rasmussen, Head of R&D Process Development fortæller: ”Du er med til at sikre kvaliteten af vores produkter, som er med til at højne livskvaliteten hos brugerne – og som i sidste ende er med til at redde liv.”

Interesseret? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

Jobindex A/S
Projektleder med LEAN-erfaring til medicobranchen

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Har du det store overblik og erfaring med at optimere administrative processer? Og vil du sætte din erfaring med LEAN i spil?

Så bliv en del af Cook Medical og få et job med mening. Vi udvikler medicinsk udstyr, der gør en forskel for patienter med bl.a. blodkarsygdomme over hele verden.

I rollen som projektleder bruger du meget af din tid på at følge op hos de forskellige stakeholders på igangværende projekter og aktiviteter. Men du vil også starte nye projekter op, hvor du sikrer klare målsætninger, sætter delmål, laver tidsplaner og ikke mindst risikovurderer de forskellige trin i projekterne.

Jobindex A/S
Rengøringsassistent søges (Bjæverskov )
Nordisk Erhvervs Partner leverer professionel rengøring til virksomheder og offentlige institutioner over hele landet med samme engagement og...
Nordisk Erhvervs Partner, Bjæverskov
Jobcenter
Indrykket: