22 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

22 jobannoncer

Gem
Cook Medical

Barselsvikar til complaint investigation team

Bjæverskov

Find din indre detektiv frem, og bidrag til sikkerheden i behandling af patienter med blodkarsygdomme.

Du skal sætte dig ind i, hvad kunden har oplevet i de forskellige hændelser, undersøge returnerede produkter og lave risikoanalyse ud fra de informationer, du har tilgængelig.

Du får 11 søde, hjælpsomme og dygtige kollegaer er klar til at modtage dig i teamet.

Cook Medical
Gem
Cook Medical

Erfaren CAPA Specialist med stærkt kvalitetsmindset søges til Medico virksomhed

Bjæverskov

CAPA-processen er en vigtig hjørnesten i vores virksomhed. Vi søger derfor en rutineret kollega, der har tung erfaring med problemløsning omkring afvigelser i alle dele af QMS.

Du får ansvaret for at drive CAPA’er fra opstart til afslutning, ligesom du medvirker i planlægningen sammen med Procesejer, og faciliterer de forskellige trin i CAPA-processen. Du er ansvarlig for CAPA review og medvirker til at sikre kvalitet i de valgte løsninger.

Gem
Cook Medical

Tekniker til vedligehold af finmekanisk og automatiseret produktionsudstyr

Bjæverskov

Er du nysgerrig på finmekanik og avancerede produktionsudstyr, så søger vi en dygtig og erfaren tekniker-kollega med kompetencer indenfor automation og PLC-styrede værktøjer og maskiner.

Jobbet indebærer en høj grad af faglighed og erfaring indenfor systematisk fejlfinding, vedligehold og reparation af vores finmekaniske- og automatiserede produktionsudstyr.

Dine opgaver bliver at sikre, at vores produktionsudstyr til enhver tid kører optimalt og effektivt, og det forventes, at du selv er opsøgende for merviden og deler denne og dine kompetencer med teamet.

Gem
Cook Medical

Production Manager med ansvar for ledelse af ledere

Bjæverskov

Kan du se dig selv i rollen som det stærke bindeled mellem mål, vision og den daglige drift, hvor produktionsmedarbejderne er vores vigtigste ressource, og har du evnerne og erfaringen til at sikre den fortsatte ledelse af produktionen og vores Continous Improvement-kultur?

Som Production Manager arbejder du med strategisk ledelse og Continous Improvement i en konstant udvikling af processer og medarbejdere. Du får indflydelse på udformningen af rollen og kan være med til at sætte retningen for din egen produktion samt bidrage til den fælles retning.

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

  • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
  • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Cook Medical

Senior vedligeholdelsestekniker eller -ingeniør som brænder for automation og vedligehold af produktionsudstyr

Bjæverskov

Vi søger en erfaren kollega, der vil være en central figur i vores vedligeholdelsesafdeling.

Du vil være ansvarlig for at sikre en højest mulig stabilitet af produktionsudstyret med et optimalt vedligeholdelses setup (TPM konceptet) samt datadrevne analyser, teknisk ekspertise og avanceret PLC-programmering.

ERHR Rekruttering ApS søger for DAV NORDIC A/S
Gem
ERHR Rekruttering ApS

Projektleder til støjreducerende løsninger i Bjæverskov

Bjæverskov

Til DAV Nordics afdeling i Bjæverskov, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektleder - med stort kendskab til anlægs- og infrastrukturprojekter.

  • Ønsker du et attraktivt projektlederjob, hvor du får ansvar for støjdæmpning af vej-og anlægsprojekter?

  • Vil du arbejde i en særdeles sund og velkonsolideret dansk koncern, hvor du får frihed under ansvar og et selvstændigt projektansvar?

  • Er du uddannet ingeniør eller har du anden faglig og relevant baggrund, eks. bygningskonstruktør med viden omkring stål og/eller byggemodning?

Gem
Moment

Webshopmedarbejdere til Unisports lager nær Køge

Bjæverskov, Køge, Lille Skensved, Solrød Strand

Unisport har travlt, og vi er derfor på udkig efter nye medarbejdere til deres Customization afdelingen.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Moment

Webshopmedarbejdere til Unisports lager nær Køge

Bjæverskov, Køge, Køge, Lille Skensved, Solrød Strand

Unisport har travlt, og vi er derfor på udkig efter nye medarbejdere til deres Customization afdelingen.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem

Børnehuset Guldminen søger pædagogisk assistent eller medhjælper

Bjæverskov

Kunne du tænke dig at arbejde i et stort dagtilbud med profilen idræt, leg og bevægelse?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
RB Business ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV