36 job matcher din søgning 36 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Cook Medical
Marketing Specialist

Cook Medical, Bjæverskov

We are looking for a Marketing Specialist to the Regional Vascular Divisional Marketing Team.

The primary purpose of this position is to project manage regional marketing and communication initiatives, while working closely with business management, market development and divisional support in the EMEA region and Global teams.

You will be an important member of the marketing team, helping to support the entire vascular portfolio business in the EMEA region for Cook Medical.

Cook Medical
Cook Medical
Produktionsleder med fokus på personaleledelse og produktionsoptimering

Cook Medical, Bjæverskov

Cook tager næste skridt til at styrke vores organisation, gennem yderligere optimering og investering i vores produktion, og står derfor med en fantastisk mulighed for at tilføje endnu flere stærke, teknisk dygtige kræfter til vores produktionsledelse.

Trives du med ansvar og udfordringer i hverdagen, og kan du se dig selv blive en del af en kultur hvor den enkelte medarbejder anses som virksomhedens absolut største og vigtigste ressource, så er denne stilling måske noget for dig.

Du bliver ansvarlig for:

 • Den daglige drift og målopfyldelse.
 • At sikre den fortsatte trivsel og udvikling af medarbejderne.
 • Leveringsplaner og rapportering.
Cook Medical
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Cook Medical
Ingeniør til produktudvikling i medico – bliv en del af et team, hvor vi synes det er sjovt at lykkes med noget, der er svært

Cook Medical, Bjæverskov

Vi søger en ingeniør, gerne med kendskab til medicobranchen, som har lyst til at være en del af et internationalt Research & Development-miljø og udvikle innovative løsninger, som giver mennesker over hele verden en bedre livskvalitet.

Som ingeniør i Aortic Interventions-teamet arbejder du tæt sammen med dine kolleger i projektteamet. Sammen bidrager I til udvikling og modning af produktet i alle udviklingsfaser.

Du er med til at sikre, at produktet har de rigtige specifikationer i forhold til slutbrugeren og de tekniske krav. Det gør du i dialog med kolleger i udviklingsteamet samt øvrige afdelinger i huset. Med baggrund i specifikationerne sikrer du ligeledes, at produktet testes og dokumenteres i henhold til de givne standarder.

Cook Medical
Cook Medical
Senioringeniør – sæt din ekspertise i produktionsoptimering i spil

Cook Medical, Bjæverskov

Er du en erfaren ingeniør? Og vil du være med til at skabe en strømlinet produktion af medicinsk udstyr, der gør en forskel for patienter med bl.a. blodkarsygdomme over hele verden?

I denne rolle får du et særligt tæt samarbejde med manager. Sammen sætter I niveauet for afdelingens leverancer samt udvikler processer og instruktioner. Og du sætter din faglighed i spil, når du går forrest i opgaveløsningen og bliver go-to-person for teamet.

Herudover driver du komplekse projekter i samarbejde med dine kolleger, når vi skal udskifte dele i vores maskiner eller opgradere med nyt udstyr. Det sker fx, når vi skal blive mere effektive eller tage nye miljøhensyn.

Cook Medical
Cook Medical
Ingeniør med flair for tekniske løsninger

Cook Medical, Bjæverskov

Kan du lide at løse produktionstekniske problemer, analysere data, deltage i test og praktiske arbejdsopgaver samt dokumentere vurderinger, løsninger og resultater? Er du klar til at være specialist på fremstillingsprocesser, værktøjer og maskiner og drive forskellige produktændringsprojekter med korte og kritiske deadlines?

Du bliver en del af vores Production Support-afdeling, der består af 9 dedikerede kolleger. I denne rolle arbejder du særligt tæt sammen med Product Development vedrørende transfer to manufacturing-processerne samt Quality Engineering, Test & Validation og dine kolleger i teamet. Hertil sikrer du, at de tekniske løsninger til enhver tid lever op til de gældende standarder.

Cook Medical
Cook Medical
Kan du yde softwarevalidering til fingerspidserne, og leder du efter et job fyldt med udfordringer og ansvar?

Cook Medical, Bjæverskov

Er du specialist i softwarevalidering, og kunne du tænke dig at have følelsen af at din arbejdsindsats er med til at redde liv? Så er du måske den nye kollega, de 9 andre i teamet går og venter på.

Teamet har ansvaret for test og validering af produktionsudstyr, højteknologiske værktøjer og processer, der indgår i Cook Medicals produktion.

Du skal i det daglige blandt andet:

 • Samarbejde med QA, udviklingsafdelingen, værkstedet og produktionen med henblik på et optimalt forløb af test- og valideringsopgaver.
 • Foretage review og godkende softwarevalideringsprotokoller.
 • Udarbejde softwarevalideringsrapporter og yde support ved dokumentation i forbindelse med valideringsaktiviteter.
Cook Medical
Cook Medical
Brænder du for kvalificeringsaktiviteter inden for Test Metode- og Procesvalidering, og har du en udpræget sans for kvalitet og detaljer?

Cook Medical, Bjæverskov

Sætter du en ære i at nå fastsatte mål og deadlines? Vil du sætte dit præg på og være med til at udvikle Cook Medical i en positiv retning? Og har du interesse for at tage et overordnet ansvar for en forretningsproces for Test & Validering?

Som procesvalideringsingeniør (PV) vil du være ansvarlig for, at test og valideringsaktiviteter lever op til de krav, der stilles internt såvel som eksternt til Cook Medical’s produkter.

Du skal, i det daglige, sikre, at kvaliteten i arbejdet overholder eksisterende krav samt bidrage til afdelingens fortsatte udvikling. Foretage review og godkende PV-protokoller og PV-rapporter (OQ, IQ og PQ), MVP og MVR samt yde support i forbindelse med valideringsaktiviteter samt at behandle og analysere data.

Cook Medical
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.