10 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

10 jobannoncer

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Forsvaret

Elektronikfagtekniker/radartekniker til Air Control Wing, Flyvestation Skalstrup

Gadstrup

Har du lyst til et fagligt udfordrende og spændende job med fejlfinding og vedligehold af Flyvevåbnets avancerede radar- og...

Indrykket:
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Næste ApS

Økonomiansvarlig blæksprutte

Gadstrup

Vi søger en erfaren og serviceminded økonomiansvarlig, som også kan være lidt en blæksprutte. Du kan arbejde selvstændigt og engageret og er samtidig tændt på at være med til at sætte dit præg på en meget dynamisk virksomhed i vækst inden for bæredygtighed i byggeriet.

Dit primære ansvarsområde vil være at varetage lønadministration, bogføring, SKAT, moms, forberedende arbejde ifm. aflæggelse af halv- og helårsregnskaber samt anvendelsen af regnskabssystemet og generel rapportering. Derudover lagerstyring og fakturering i samarbejde med hhv. produktion og projekteringsmedarbejderne.

Næste ApS
Gem
JMV-Cables A/S

Teamleder til lager – kan du gå forrest?

Gadstrup

Vi søger en leder og ikke en chef til vores lager. Det betyder, at du ikke skal beskæftige dig med kedelige chefopgaver, men derimod fokusere på at sikre dagens ordrer afvikles rettidigt og korrekt.

Vi søger en person, som har lyst til at tage ansvar og gå forrest og få tingene løst. Hvis du er en no-nonsens type, der stadigvæk kan være positiv når tingene driller (som de jo gør en gang imellem), så kommer du til at passe godt ind hos os!

Gem
Næste ApS

Bygningskonstruktør

Gadstrup

Ønsker du som bygningskonstruktør at arbejde helt i front med den cirkulære omstilling, og har du lyst til at blive fagligt udfordret i en spændende virksomhed, hvor vi industriproducerer arkitekttegnede skure af kvalitets genbrugstræ? Så er jobbet som projekterende hos Næste helt sikkert noget for dig!

Vi har en betydelig stigning i efterspørgsel på vores skure og er derfor samtidig i gang med en udvidelse og digitalisering af vores projekteringsafdeling og produktion i Gadstrup ved Roskilde.

Næste ApS
Gem
JMV-Cables A/S

Glad intern sælger med teknisk forståelse – er det dig?

Gadstrup

Hvis du er en person, der med sin positive indstilling, problemknusende mentalitet og ikke mindst behagelige væsen kan sikre, at vores kunder altid modtager god service og har lyst til at kontakte os igen, så er det dig, vi har brug for.

Stillingen byder på forskelligartet arbejdsopgaver, og du vil af og til opleve presserende arbejdsopgaver, men vi prioriterer et sundt arbejdsmiljø med fokus på medarbejdertrivsel.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV