204 job matcher din søgning 204 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NettoSupply Chain Manager

Netto, Køge

Kan du gå forrest og være med til at sætte retningen? Kan du sikre, at det høje niveau opretholdes og udvikles for alle vores dygtige medarbejdere? Kan du lide at arbejde i et travlt miljø? Kan du sikre, at vi har rette mængder på rette sted til rette tid i vores mere end 500 butikker?

Hos os får du en spændende hverdag, hvor du kommer ind over forskellige opgaver på tværs af hele forsyningskæden. Din afdelings vigtigste opgave er at sikre, at varen er til rådighed for vores kunder. Det er vigtigt, at du kan sikre en struktureret og effektivt arbejdsgang, samt sikre, at fastlagte KPI’er efterleves. Du skal kunne trives i en omskiftelig og travl hverdag, hvor kravene er høje til kvalitet og overholdelse af deadlines.

Som leder har du en åben, ærlig og konstruktiv kommunikationsstil. Du er en synlig leder, som formår at skabe de tætte relationer til dine medarbejdere, samt gå forrest i samarbejdet med stakeholders, både internt og eksternt.

Habitus
Pædagog søges til botilbud i Køge for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus

Vil du være med til at skabe meningsfulde liv? Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din faglige viden og forslag til forbedringer er velkomne? Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Så læs videre.

Vi søger en dygtig kollega til vores team omkring en borger med autismespektrumforstyrrelser. Du kommer til at arbejde fokuseret omkring en enkelt borger med 1:1 normering. Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visualiseret struktureret pædagogik. Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte.

Som pædagog hos os får du en foranderlig hverdag, hvor der er fokus på faglig og personlig udvikling. Borgernes hverdag er bygget op omkring en dagsstruktur, der er tilpasset den enkelte og det er teamets opgave at sikre, at denne dagsstruktur bidrager bedst muligt til borgerens udvikling og trivsel.

Habitus
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
PostNord DanmarkProduktionsmedarbejdere til Pakketerminal Køge

PostNord Danmark

Bliv en del af vores team.

Nu kan du blive en del af vores professionelle team, som sorterer pakker med noget af den mest moderne og bedste teknologi i Europa.

 • Pakketerminal Køge ligger på Ullsvej 1, 4600 Køge
 • Du arbejder i gennemsnit 37 timer om ugen i tidsrummet mandag til fredag
 • Arbejdstiden er mandag-torsdag kl. 15:30 - 23:30 og fredag kl. 15:30 - 23:00
 • Timelønnen er 133,58 kr.

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Er du vores nye lønmedarbejder?

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Køge

Zealand søger en erfaren lønmedarbejder til vores HR- og lønafdeling.

Du vil få ansvar for at ”lave løn” for medarbejderne på tre af vores afdelinger. Opgaverne løses i tæt samarbejde med to HR-medarbejdere og en anden lønmedarbejder. Selvom vi arbejder tæt sammen, er det vigtigt, at du er selvstændig og har stor erfaring med at lave løn.

Vi har en bred vifte af arbejdsopgaver i vores HR- og lønafdeling, og du vil bl.a. komme til at beskæftige dig med:

 • indberetning og kontrol af lønoplysninger direkte i lønsystemet
 • behandling af blanketter i blanketflow
 • ferie- og fraværsregistrering
 • ansøgning af refusioner
 • udarbejdning af ansættelseskontrakter for timelønnede undervisere
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Region SjællandAnæstesisygeplejersker til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

Region Sjælland

Vi er landets nyeste universitetshospital og udvider igen vores afsnit. Vores ambition er at være blandt de bedste, så vi søger anæstesisygeplejersker på 37 timer om ugen eller efter aftale.

Region Sjælland

Vores arbejdsplads er en afdeling i udvikling, hvor en engageret og opmærksom personalegruppe er med til at øge arbejdsglæden og de faglige kompetencer.

I dig søger vi en anæstesisygeplejerske, der har lyst til at indgå i vores fantastiske fællesskab og faglige udvikling. Du har muligvis erfaring inden for en del af vores specialer, hvis ikke kan vi lære dig det.

Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
S/I FGU Midt- og ØstsjællandDansk-, DSA- og OBU-lærer med stærke relationskompetencer

S/I FGU Midt- og Østsjælland, Køge

Til vores FGU-skole i Køge søger vi en engageret og relationsstærk lærer, der har undervisningskompetence i dansk, dansk som andetsprog og Ordblindeundervisning – hvor særligt OBU-testning af afgørende.

Du skal være dygtig til at skabe trygge, stabile læringsrum, og du skal have lyst til at tage aktiv del i udviklingen af institutionens undervisningspraksis.

Som underviser hos os kommer du til at varetage almenundervisningen af vores elever på både den almene grunduddannelse (AGU) og produktionsgrunduddannelsen (PGU) og samarbejde tæt med skolens øvrige lærerstab om at udvikle nye praksisnære undervisningsforløb. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt.

Køge KommuneSystemadministrator søges til servergruppen

Køge Kommune

Køge Kommune søger en dygtig systemadministrator til en ny stilling, som har erfaring med drift af applikationer, servere og middleware. Vi bruger bl.a. produkter fra Microsoft og Cisco, ligesom vi bruger Office365 og forventer at outsource datacenteret (IAAS - til og med operativsystemet) i efteråret 2021.

Servergruppen er en del af driftsteamet med i alt 11 medarbejdere. Du kommer til at indgå i driften og administrationen af vores applikationer og servere, cloud og hostede services. Efter sourcing af datacenteret skal gruppens fokus i endnu højere grad rettes mod applikationslaget, systemintegrationer, implementeringer og IT-sikkerhed. Der bliver også et øget fokus og nye opgaver med leverandørsamarbejde og styring af serviceniveau og kapacitet. Det er derfor en fordel hvis du har erfaring med cloud, Office365 og et moderne it landskab.

Køge KommuneAdministrator til SCCM og Intune miljø

Køge Kommune

Brænder du for SCCM og Intune ?

Vi søger en kollega som brænder for at udvikle og holde vores udrulnigsmiljø godt kørende. Du vil indgå i vores deployment gruppe som står for al desktop management. Gruppen arbejder dels med styring af udrulningsplatformen SCCM og Software Central samt DNS, DHCP, Active Directory m.m., og dels med håndtering af hardware, pakketering og udrulning af Windows OS, programmer og styring af antivirus, opdateringer m.m. Gruppen administrerer omkring 8000 PC’ere og mere end 300 programmer på tværs af alle forvaltninger.

Din roller bliver primært drift, vedligehold og udvikling af SCCM og Intune, herudover kommer du også til at løse eller medvirke i en række andre opgaver og projekter. Vi forventer, at du bl.a. er skrap til SCCM, sql queries, rapportering, og du har indsigt i og styr på client hardware.

Køge KommuneVikariat som UU-vejleder/projektmedarbejder hos Ungdommens UddannelsesVejledning Køge

Køge Kommune

Er du optaget af at arbejde med unges vej til uddannelse og job? Kan du se dig selv i en tværfaglig organisation hvor vi er i rivende udvikling og hvor vi har gang i et spændende projekt med fokus på helhedsorientrets indsats for unge? Og kan du give unge en spændende og engageret uddannelsesvejledning - så er det måske dig vi er på udkig efter.

UUV Køge i Ungecentrum søger en barselsvikar pr. 1.9.2021 til 30.06.2022. Vikariatet er på 32 timer og består hovedsageligt af uddannelsesvejledning men også at projektarbejde og - koordinering. Både som UU-vejleder med egne unge, men også som vejleder i vores ’Åbne Vejledning’ i Ungecentrum. Ungecentrum hat et spændende projekt i gang om at styrke den helhedsorienteret indsats for unge på kanten af uddannelse og job i partnerskab med bl.a. Socialstyrelsen.

ToldstyrelsenAnsvarsbevidst sagsbehandler til kopivaresager

Toldstyrelsen, Køge

Vil du være med til at sikre Danmark bedst muligt mod varemærkeforfalskede og piratkopierede varer? Er du grundig i din sagsbehandling, og sætter du en ære i at få opgaverne godt i mål og overholde deadlines? Så er du måske vores nye kollega i Toldstyrelsen.

Din primære opgave er at behandle sager om kopivarer, der er stoppet via toldkontrol. Hvis der opstår spørgsmål eller udfordringer i en konkret sag, er du den faglige støtte til den juridiske del af sagsbehandlingen.

Dine opgaver omfatter bl.a. at:

 • registrere, behandle og afslutte sager ud fra fastlagte procedurer
 • være i dialog med varemodtagere, rettighedshavere og kontrolkolleger, både på skrift og telefonisk
 • sikre, at fristerne for sagsbehandling og indrapportering overholdes i henhold til EU-lovgivningen.
Toldstyrelsen
PersonalepolitikkenSå er den gal igen ... Economic superbruger søges

Personalepolitikken søger for Censea Consulting ApS i Køge

I Censea Consulting ApS i Køge fortsætter vi vores vækst, og søger derfor en ny fuldtidskollega.

Som ansat i Censea vil du hver dag gøre en forskel, ved at hjælpe vores kunder med mange varierende opgaver inden for økonomistyring. Vi tilbyder alle kunder – store som små - struktur, sparring og overblik.

Vi tilbyder dig et job i en nytænkende virksomhed, hvis mission er at skabe en forskel for vores kunder. Du får resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og med fagligheden i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør, tillid, respekt og frihed under ansvar.

Selvejende Institution Køge Nord Sport CenterAnsvarsbevidst servicemedarbejdere

Selvejende Institution Køge Nord Sport Center

Køge Nord Sport Center søger 2 servicemedarbejdere til effektiv styrkelse af vores facilitets service team. Som servicemedarbejder kommer du blandt andet til at arbejde med rengøring, tilsyn og mindre vedligeholdelsesopgaver.

Som servicemedarbejder indgår du i husets seks personer store personalegruppe med daglig reference til Køge Nord Sport Centers facilitetskoordinator. Vores nye servicemedarbejdere skal se sig selv, som en del af et hus i rivende udvikling og hvor det forventes at alle bidrager til modernisering af driften.

Den primær arbejdsopgave drejer sig om at renholde faciliteterne indendørs som udendørs. Dette forventes at vil fylde 70% af arbejdstiden, derudover vil der være klargøring af huset til forskellige aktiviteter samt mindre vedligeholdelsesopgaver.

JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S
Til vores salgsselskab i Køge søges en Country Sales Manager

JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S

Som vores kommende Country Sales Manager bliver du en del af virksomhedens salgsteam og refererer til vores tyske Managing Director og Global Sales Director.

Du er ansvarlig for budgetplanlægning og -opfølgning og at foretage kunde-, markeds- og omsætningsanalyser. Du vil være ansvarlig for at definere og implementere markeds- og salgsstrategien for at øge markedsandelen betydeligt og planlægge salgskampagner. Du skal sørge for at vedligeholde og udvikle eksisterende kunder, finde nye kunder og opbygge et stærkt forhold til disse. En vigtig del af din hverdag er også at motivere og lede vores unge salgsteam, og tage på kundebesøg selv eller sammen med de øvrige salgsingeniører.

Vi tilbyder et uformelt miljø med 6 gode kollegaer, hvor du vil opleve en alsidig hverdag, med gode muligheder for at udfordre dine faglige kvalifikationer. Derudover god lønpakke efter kvalifikationer.

Nomeco A/SGxP-supporter til Nomeco HealthCare Logistics

Nomeco A/S, Køge

Vi søger nu en dygtig GxP Supporter, der kan bidrage med fortsat udvikling af Nomecos kvalitetsniveau. Vi arbejder konstant på at forbedre vores arbejdsgange i hele virksomheden, og på baggrund af dine kompetencer og tidligere erfaring vil du få rig mulighed for at præge stillingen, som er nyoprettet.

Vores nye GxP-Supporter skal på daglig basis understøtte vores Customer Service med kvalitetsrelaterede opgaver, og dermed være med til at give afdelingen det allerbedste grundlag for at løse vores vigtigste opgave: at optimere vores kunders supply chain.

Med reference til afdelingschefen vil du skulle arbejde på tværs og løse opgaver for de 4 Customer Service-teams. Din hverdag vil præges af afvigelseshåndtering og diverse opgaver i tilknytning til vores Quality Management System - QMS.

Bjarne Nielsen A/S
Salgskonsulent – Ford

Bjarne Nielsen A/S, Køge

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Er du klar på at blive en del af Bjarne Nielsen-koncernen – og derved være med til at skabe værdi for vores kunder?

Til vores store Bjarne Nielsen-forretning i Køge søger vi en dygtig salgskonsulent til afdelingen for nye og brugte Ford-modeller. Vi er et moderne bilhus – et af områdets flotteste – med godt 40 dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Du vil indgå i et salgsteam på en halv snes mand.

Bjarne Nielsen A/S
Bjarne Nielsen A/S
Erhvervssælger – Ford og Volvo

Bjarne Nielsen A/S, Køge

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Er du klar på en udfordrende hverdag med mange bolde i luften, og er varebiler noget, du kan sælge? Så har vi jobbet til dig! Vi søger nemlig en erhvervskonsulent til vores bilhus i Køge, hvor vi forhandler Ford og Volvo – to af de mest succesfulde bilmærker.

Vi er et moderne bilhus – et af områdets flotteste – med godt 40 dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig.

Vi tilbyder et spændende job med masser af muligheder.

 • Gode kollegaer
 • Attraktiv lønpakke med mulighed for firmabil
 • Løbende relevante kurser og uddannelser
Bjarne Nielsen A/S