143 jobannoncer matcher din søgning 143 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
REMA 1000

Souschef

Køge

Se video om REMA 1000 som arbejdspladsVil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept?

Dine arbejdsopgaver vil være både ledelsesorienterede og praktiske:

  • Du skal motivere og lede vores dygtige medarbejdere, så I sammen kan give kunderne gode oplevelser, når de handler hos os.
  • Du skal arbejde med vareopfyldning, disponering og sortimentspleje, så butikken altid fremstår indbydende og overskuelig.
REMA 1000
Bjarne Nielsen A/S

Erhvervssælger til stort og moderne Ford-bilhus i Køge

Er varebiler noget, du kan sælge? Er du klar på en udfordrende hverdag med mange bolde i luften? Så har vi jobbet til dig!

Som erhvervskonsulent er du vores mand i ”marken”. Du opdyrker kundeemner gennem canvas, kundemøder og relationer.

Din succes er vores succes, og det betyder, at du selvfølgelig vil blive klædt godt på til dine opgaver.

Bjarne Nielsen A/S
KLAR Forsyning A/S

Laborantpraktikant

Køge

Vi søger en motiveret laborantstuderende som brænder for faget, og ønsker et praktikforløb med faglig udfordring og personlig udvikling.

Du skal primært arbejde på vores renseanlæg i Køge, hvor vi arbejder for miljø, sundhed og sikkerhed. Du vil blive tilknyttet laboratoriet, hvor tre dygtige miljøteknikere lærer dig op. Her analyseres spildevands- og slamprøver og det bliver et lærerigt år, hvor du opnår brede kompetencer inden for spildevandsbranchen.

KLAR Forsyning A/S
EUC Sjælland

Fysik- og matematiklærer søges

Køge og Næstved

Kunne du tænke dig at arbejde med undervisning i helhedsorienterede og erhvervsmæssige sammenhænge? Og er du har lyst til at udvikle unge mennesker? Så er du måske dén vi søger.

Vi søger en inspirerende og dygtig lærer til at undervise vores elever i grundfagene matematik, fysik og evt. naturfag på EUD-grundforløb.

Du vil blive en del af et team, hvor engagerede og kompetente kollegaer vil byde dig velkommen. Tonen er uformel, og der lægges vægt på at dele viden og have et godt samarbejde.

Gem
Watts A/S

Kundesupporter til barselsvikariat til Watts

Køge

Verden bliver større og det gør Watts også. Derfor har vi brug for en endnu stærk ressource det næste års tid.

Se video om Watts A/S som arbejdsplads

Du besvarer kundernes mange spørgsmål om alt fra hvordan man installerer produkter, hvordan man bruger vores app, til hvornår strømmen er billigst, og alt derimellem. Sådan hjælper du vores kunder. Og gennem dem hjælper du vores planet.

Vi brænder for vores arbejde, og det kan man virkelig mærke i hverdagen. Så det er et skønt sted at være, hvis du har interesse for bæredygtighed og kunne tænke dig at arbejde med folk, der har samme interesse.

Jeppe Christensen, afdelingsleder
Watts A/S
Køge Hospital Project Team I/S

Surveyor with Italian Language Skills

Køge

Køge Hospital Project Team I/S, owned by Italian Itinera Group and CMB, a leading construction and infrastructure development enterprise, is currently seeking a skilled and dynamic Surveyor to join our team.

As a surveyor, you will play a crucial role in calculating land boundaries and generating accurate maps and reports.

We offer a competitive salary and unique working environment in an international organization, as well as a project with unique challenges and opportunities to grow.

Tømrermester Bo Hvid ApS

Tømrer søges til alsidigt tømrerarbejde

Arbejdet kan blandt andet bestå af montage af udestue, skift af tag, skift af vinduer, totalrenoveringer af enfamiliehuse, opsæt af inventar osv.

Den person, vi søger, skal ikke nødvendigvis være en ”vårhare”, men selvom du ikke har meget erfaring, er du velkommen til at ringe for en snak. Svendebrev er et krav.

Arbejdet er over det meste af Sjælland; du skal helst være bosat i Køgeområdet. Og vi stiller kassebil til rådighed fyldt med værktøj. Du vil indgå i en flok af p.t. 5 mand. Det vil sige et mindre firma, hvor vi alle taler sammen uden titler og lignende.

Profil Optik

Style & Customer Advisor

Er du vild med mode, sætter du en ære i at yde fantastisk kundeservice og er du dén kollega, man bare ikke kan undvære på holdet?

Som Style and Customer Advisor i Profil Optik vil din arbejdsdag bestå af mange forskelligartede opgaver. Din fornemmeste opgave er dog altid at sørge for, at kunden føler sig velkommen, imødekommet og set.

Det gør du ved aktivt at lytte til kunden, rådgive om vores attraktive LifeStyle koncept og dermed i fællesskab med kunden finde frem til den helt rigtige løsning, baseret på vores store udvalg af designerbriller, solbriller, sportsbriller, linser og bæredygtige valg.

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Selvejende Institution Køge Nord Sport Center

Rengøringsmedarbejder til Køge Nord Sport Center (20 timer)

Køge

Er du morgenfrisk og sætter en ære i at skabe rene og indbydende omgivelser? Køge Nord Sport Center søger en dedikeret rengøringsmedarbejder, som kan være med til at sikre, at vores faciliteter altid fremstår præsentable og imødekommende for vores gæster.

Arbejdsopgaver er bl.a.:

  • Daglig rengøring af centerets faciliteter, inklusiv omklædningsrum, fitnessområder, kontorer og fællesarealer.
  • Hygiejnisk rengøring og desinficering af alle kontaktflader.
  • Udførelse af periodiske rengøringsopgaver, såsom vinduespolering og dybderengøring af specifikke områder.
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I

Underviser i programmering på IT-teknologuddannelsen

Køge

Vi søger en underviser, der ser det som en spændende udfordring at formidle programmering samt netværksteknologi til vores IT-teknolog-studerende. Dit primære fagområde vil være programmering (Python, C++, Linux) og programudvikling.

Du vil være med til at skabe et undervisningsmiljø, der møder de studerende i øjenhøjde og som motiverer, og du vil i høj grad komme til at præge uddannelsen.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
føtex

Teamleder til Food - Køge

Køge

Vil du styrke din lederprofil i en virksomhed, hvor vi er fælles om at levere høj kvalitet?

Som teamleder i Food har du det overordnede ansvar for, at vores kunder aldrig går forgæves efter flåede tomater, rugbrød, sodavand, slik, vin og alle vores mange andre varer i kolonial, køl og frost.

Du går forrest og fungerer som rollemodel for dine kolleger, så I sammen kan skabe positive kundeoplevelser.

Gem
føtex

Driftsleder - Køge

Køge

Har du en stærk lederprofil, masser af struktur og overblik, og kan du tage ansvar for driften i varehuset?

Du har overblik og er en dygtig leder, der kan tænke bredt og strategisk, og som gennem udvikling af og uddelegering til dine medarbejdere kan skabe resultater, der danner grundlag for gode indkøbsoplevelser for vores kunder. Du har et stort overblik, der gør, at du kan sikre, at procedurer og retningslinjer bliver overholdt.

Gem
føtex

Driftstrainee - Køge

Køge

Har du viljen til at blive den dygtigste driftstrainee?

Traineeuddannelsen er en udbygning af uddannelsen til salgsassistent. Vi har lagt lidt mere på, så denne uddannelse er for dig, der brænder for drift, og som allerede nu ved, at du gerne vil være leder med fokus på drift i detailhandlen.

Uddannelsen er nemlig målrettet et fremtidigt job som mellemleder i Salling Group som driftsleder - og på sigt en chefstilling.

Gem
Netto

People & Culture Partner

Køge

Det går stærkt i Netto – rigtig stærk. Aldrig vi har vi solgt så mange varer, renoveret så mange butikker eller haft så meget fokus på den gode kunde- og medarbejderoplevelse.

Vi søger derfor en People & Culture Partner, der med sin forretningsforståelse og Partner-erfaring, aktivt vil kunne bidrage til at sikre den gode kunde- og medarbejderoplevelse, for derved at skabe bemærkelsesværdige resultater i en af Danmarks største virksomheder.

Som People & Culture Partner bliver du ansvarlig for People & Culture-relationen til og samarbejdet med Nettos ledere og medarbejdere i region Nordsjælland.

Semler Gruppen

Servicerådgiver med Skadecenterchef ambitioner søges til Semler Mobility Køge

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. professionel rådgivning af kunder ift. forsikringsverdenen samt at sikre gode kundeoplevelser i en dynamisk hverdag.

Det er vigtigt at understrege, at vi søger en kollega, som har interessen og ambitioner om at udvikle og påtage rollen som skadecenterchef på sigt. Vi udarbejder en hensigtsmæssig udviklingsplan, så du får tilegnet de rette redskaber og kompetencer og bliver klædt på til rollen.

Semler Gruppen
Tandlæge Bodil Diernæs ApS

Rengøring søges

Køge

Har du lyst til at arbejde 7,5 time pr. uge?

Du kommer til at lave daglig rengøring af tandklinik i Køge. Klinikken rengøres i hverdagen efter kl. 18 og i weekender.

Startdato for jobbet er d. 1. maj 2024. Vi ser frem til at høre fra dig.

Sjællandske Medier A/S

Bliv sælger på deltid i vores energiske telemarketingteam i Køge

Køge

Er du fuld af energi, elsker at tale med mennesker og ønsker du at stifte bekendtskab med salg?

Fra vores centrale kontor på Køge Torv, vil du sammen med dine kolleger kontakte potentielle kunder med henblik på tegning af abonnement på vores nyhedsprodukter. Vi bruger et af markedets bedste telemarketing-systemer. Erfaring med telemarketing er ikke nødvendigt - vi sørger for grundig oplæring.

Lønnen er provisionsbaseret med en fast timeløn og giver god mulighed for en høj indtjening.

Sjællandske Medier A/S
pK Chemicals A/S

Er du vores nye, erfarne Proces Support Kemiker/Ingeniør?

Køge, Hårlev

Er du interesseret i gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i en spændende kemisk virksomhed i vækst?

Til støtte af produktionen, optimering og indkøring af processer og nye produkter i vores produktion søger vi en procesorienteret ingeniør eller kemiker, som kan se sig selv i en rolle med stor selvstændighed og væsentlig indflydelse på udviklingen af vores processer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV