189 job matcher din søgning 189 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Silvan A/S Souschef til Silvan Køge

Silvan A/S

Har du været på detailgulvet i et par år og drømmer du om nye udfordringer med mere ansvar? Så er dette din mulighed for at blive varehuschefens højre hånd og få medansvar i driften af en hel butik. Vi søger lige nu en Souschef til vores butik i Køge!

I denne nøglerolle kommer du i tæt samarbejde med varehuschefen, hvor i sammen har ansvaret for at optimere og skabe udvikling i butikken samt hos jeres dygtige medarbejdere. Du vil bl.a. få ansvaret for at:

 • Danne overblik over dagens opgaver.
 • Sikre en inspirerende og salgsklar butik.
 • Omsætte salgstal til praktiske opgaver og mål for dagens salg.
 • Inddrage, motivere og coache dine medarbejdere.
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Vi søger en ny teamleder for Studieservice

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Køge

Vil du være med til at sikre, at studerende, kursister og kolleger får rigtig god service, når de henvender sig i Studieservice? Har du lyst til at skabe gode rammer for vores Studieservice team, der er spredt over fem byer i Region Sjælland?

Dine primære arbejdsopgaver

 • daglig ledelse af Studieservice på Zealands fem afdelinger, herunder sikre bemanding af reception, telefon og besvarelse på mail
 • sparring med medarbejdere om administrative område som f.eks. SU og SPS, samt sikre koordinering af praktiske opgaver omkring studiestart, brobygning m.m.
 • stå i spidsen for udviklingen af studieservice og være med til at sikre, at studieservice leverer service af høj kvalitet
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Netto IT-konsulent

Netto, Køge

Har du en solid basisviden på PC SW og HW, og vil du have hele bredden af denne viden i spil i dit nye job? Trives du i en dynamisk hverdag, hvor der er fart på, og hvor tingene hurtigt kan ændre sig?

Organisatorisk bliver du en del af Netto IT, der er et team på 15 kolleger med en bred spredning i både alder og erfaring. Vi har en særdeles travl hverdag med en seriøs og professionel tilgang til opgaverne - tilsat et stænk humor, og vi har et stærkt samarbejde med fokus på at nå vores fælles mål.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Vil du være vores teamleder for praktikområdet?

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Køge

Vores teamleder for praktikområdet skal på barsel inden længe, og vi søger derfor en vikar, der kan være med til at sikre en god start på studerendes praktikforløb i virksomheder.

Du skal dels sikre faglig sparring og udvikle fælles processer for praktikkoordinatorerne, herunder at der bliver indberettet og lavet statistik på praktikområdet. Du skal samtidig selv varetage praktikkoordinering på uddannelserne i Køge.

Dine primære arbejdsopgaver er bl.a. at afholde arrangementer for studerende, der klæder dem på til at søge praktik, afholde individuelle samtaler med studerende, herunder sparring omkring CV og ansøgning, samt etablere og vedligeholde gode kontakter med virksomheder omkring praktik.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
SSI Schäfer A/S
Serviceteknikere til vedligehold og service af lagersystemer

SSI Schäfer A/S, Køge

Vil du have et selvstændigt job med tekniske udfordringer og en alsidig stilling, der stiller krav til dine tekniske evner? Her får du gode arbejdsforhold og udviklingsmuligheder, samtidig med at du bliver en del af et stærkt team med et godt kammeratskab.

Til at servicere og vedligeholde lagersystemer hos vores kunde i Køge, skal vi bruge en ny tekniker. Der er tale om en fast ansættelse, hvor du indgår i det team af serviceteknikere, der er tilknyttet opgaven. Din arbejdsdag foregår udelukkende hos kunden, og overordnet set kommer du til at tage dig af:

 • service på og drift af højlager og transportanlæg
 • fejlhåndtering/fejlfinding på anlægget (mekanisk, elektrisk og it-mæssigt)
 • diverse ad hoc-opgaver.
SSI Schäfer A/S
Røde Kors
Produktionsmedarbejder til Genbrugscenter i Køge

Røde Kors

Er du vild med genbrugstøj? Kunne du tænke dig at arbejde med genbrugsmode og være med til at præge sortimentet i vores 253 genbrugsbutikker?

Ansvarsområder og opgaver som produktionsmedarbejder:

 • Sortere og udvælge det helt rigtige tøj til Røde Kors-butikkerne
 • Rokering med kollegaerne på linjerne
 • Forefaldne opgaver

Vi tilbyder et godt og sikkert arbejdsmiljø med gode kolleger, hvor du bidrager til at hjælpe udsatte og sårbare mennesker i Danmark og i Verden

Røde Kors
VEKS
Kundekonsulent

VEKS, Køge

Se video om VEKS som arbejdsplads

Kan man høre dit smil i telefonen, og vil du bruge din erfaring med kundeservice til at opbygge en ny afdeling?

VEKS søger en energisk og dygtig kundekonsulent til at hjælpe med vores udbygning af fjernvarmen i Køge. Kan man høre dit smil i telefonen, og er du optaget at give den bedste kundeservice? Så har vi en interessant stilling i vores organisation, Køge Fjernvarme.

Du vil få en bred snitflade til mange forskellige afdelinger i vores organisation, når du skal hente viden til dine kundebesvarelser eller bidrage til forbedringer. Afdelingen er forholdsvis ny, så der er rigtig gode muligheder for at få indflydelse på dine opgaver og arbejdsprocesser.

VEKS
Bygma
Sælger

Bygma, Køge

I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Se video om Bygma som arbejdsplads

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med en ekstern sælger, hvor din opgave er at effektuere ordrerne.

Bygma
Friluftsinstitutionen Fuglevænget Genopslag – vi ved, du findes derude!

Friluftsinstitutionen Fuglevænget, Køge

Vi søger legende, inspirerende, igangsættende, nærværende, naturinteresserede og også gerne lidt fjollede pædagoger 30-37 timer snarest til vores børnehave eller vuggestue.

”Som nytilkommen i Fuglevænget blev jeg mødt af en højt ønsket åben og flad ledelsesstruktur, hvor man bliver set og hørt. Det er en fantastisk arbejdsplads med faglige velfunderede og yderst engagerede kollegaer. Her hedder det ikke ”Vi plejer”, men nærmere ”Fedt, at du kommer med nye ideer – lad os afprøve det”. Charlotte, pædagog ansat i vuggestuen.

Vi kan tilbyde et hus med bl.a. dyr, udeværksted, to legepladser, bål, 4 elcykler, skovuger, skovpatruljer, spændende projekter og fantastiske børn og gode kollegaer.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Er du vores nye underviser på fuldtids- eller timelønsunderviser til vores finansielle uddannelser

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Køge, Næstved og Holbæk

Vi oplever stor søgning til vores finansielle uddannelser. Vi søger derfor nye kollegaer, som vil være med til at uddanne vores finansøkonomer både i Næstved, Køge og Holbæk samt professionsbachelorer i Næstved.

Som underviser får du en afvekslende hverdag, hvor du har stor selvbestemmelse kombineret med en fleksibel arbejdstid. Du vil selvstændigt skulle gennemføre og tilrettelægge undervisningen inden for uddannelsernes område i tæt samarbejde med kolleger og studieleder.

På Zealand uddanner vi til job i erhvervslivet, med fokus på at forene teori og praksis i tæt samarbejde med regionens virksomheder.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Nomeco A/S Applikationsspecialist søges til Nomeco HealthCare Logistics

Nomeco A/S, Køge

Vil du være en del af et logistikteam inden for lægemidler? Kan du arbejde med opsætning og drift af applikationer?

Som applikationsspecialist vil du blive en del af vores Supply Chain Management team.

Du bliver en del af et kompetent, uformelt, udviklende og professionelt miljø, hvor tingene går stærkt og engagementet er stort.

Gem
Würth Danmark A/S
Metalsælger Roskilde-Ishøj-Køge

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for personligt salg, og har du viljen til at skabe resultater?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdspladsMed et stærkt brand i ryggen, salgsbackup i verdensklasse, kvalitetsprodukter og en salgsuddannelse, der klæder dig på til salg i verdensklasse, mangler vi kun sælgeren, der med entusiasme, vilje og robusthed kan skabe langvarige relationer hos vores kunder. Er det dig?

Würth Danmark A/S
Fonden Novavi Tilkaldevikar som sekretær i vores alkoholambulatorier

Fonden Novavi, Kastrup, Glostrup, Lyngby, Hvidovre, Herlev, Roskilde, Køge og/eller Frederikssund

Har du tid til overs? Er du serviceminded? Har du et smil på læben, selvom du har travlt? Kunne du tænke dig at have kontakt med mange mennesker?

Din hovedopgaver som tilkaldevikar i Fonden Novavi vil bl.a. være:

 • Modtagelse af telefonhenvendelser og tidsbestilling
 • Modtagelse af patienter og andre brugere
 • Måling af promille og udlevering af antabus efter ordination af vores læger

Vi ringer til dig, når vi har brug for din assistance i forbindelse med ferie, fridage eller sygdom blandt de faste sekretærer.

Habitus
Pædagog søges til botilbud i Køge for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus

Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din faglige viden og forslag til forbedringer er velkomne? Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Så læs videre.

Vi søger en dygtig kollega til vores team omkring en borger med autismespektrumforstyrrelser. Du bliver en del af et engageret team, der centrerer sig omkring en enkelt borger med 1:1-normering. Selvom vi er opdelt i teams, skal du være indstillet på at være en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi løfter i flok og altid med kerneopgaven i fokus.

Habitus
Louis Nielsen A/S
Salgselev til Louis Nielsen Køge

Louis Nielsen A/S

Hos Louis Nielsen får du som salgselev et spændende forløb i et fagligt og energisk team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg. Som salgselev i Louis Nielsen bliver du klædt på til at rådgive vores kunder personligt omkring valg af briller og kontaktlinser.

Du vil få et indgående produktkendskab, forståelse for mode og personlig fremtoning. Du vil blive en del af et stærkt og professionelt team, der har fokus på, at kundernes oplevelse er helt i top.

Louis Nielsen A/S
De Glade Vikarer ApS
Social- og sundhedsassistenter søges til aftenvagt

De Glade Vikarer ApS, Køge

Brænder du for udvikling af kompetencer?

Kan du stå i front og undervise, vejlede og evaluere dine kollegaer?

Vil du være sygeplejerskens forlængede arm i forhold til oplæring, vejledning og kvalitetsudvikling?

Vi søger 2 fagligt dygtige social- og sundhedsassistenter til aftenvagt, der ud over at pleje vores komplekse borgere og udføre diverse sygeplejeopgaver, også brænder for at skabe udvikling og dygtiggøre personalet i form af oplæring, vejledning og undervisning.

Stillingerne er på 26,25 eller 28 timer ugentligt.

Kvalitet og trivsel er i højsædet, og en rehabiliterende, værdig og omsorgsfuld hverdag for vores borgere er vores kerneopgave.

De Glade Vikarer ApS
Habitus
Daglig leder søges til pædagogisk botilbud i Køge/Greve

Habitus

Er det arbejdet med kerneopgaven og personaleledelsen der motiverer dig i dit lederskab? Ønsker du at arbejde med højt fagligt og engageret personale i en tilgang som tager udgangspunkt i den enkelte borgers forudsætninger?

Så er du heldig at vi søger en daglig leder som vil være med til at sikre, at vi fortsat er tæt på den pædagogiske praksis i hverdagen.

Vores to huse Habitushuset Jernstøbervænget i Køge og satellitenheden Habitushuset Rønnebærkæret i Greve danner rammen for i alt 10 menneskers hverdag. Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visualiseret struktureret pædagogik.

Vi søger en daglig leder til at støtte op om den komplekse pædagogiske opgave. Dette fordrer, at du har lyst til at lære vores borgere og deres hverdag at kende.

Habitus
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV