132 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

132 jobannoncer

Gem
SuaVida ApS

Ny kollega søges i vores team til behandling af spiseforstyrrelse til børn og unge i eget hjem

Køge

SuaVida er en dedikeret privat virksomhed, der specialiserer sig i behandling af børn og unge med spiseforstyrrelser. Vi tilbyder blandt andet individuel spisestøtte i hjemmet.

Du vil blive ansvarlig for at yde spisestøtte til unge mennesker i deres eget hjem. For at aflaste den unges forældre og værne om forældre-barn-relationen støtter vi den unge til at gennemføre et måltid og har samvær med den unge umiddelbart efter måltidet.

Selvejende Institution Køge Nord Sport Center

Rengøringsmedarbejder til Køge Nord Sport Center (20 timer)

Køge

Er du morgenfrisk og sætter en ære i at skabe rene og indbydende omgivelser? Køge Nord Sport Center søger en dedikeret rengøringsmedarbejder, som kan være med til at sikre, at vores faciliteter altid fremstår præsentable og imødekommende for vores gæster.

Arbejdsopgaver er bl.a.:

  • Daglig rengøring af centerets faciliteter, inklusiv omklædningsrum, fitnessområder, kontorer og fællesarealer.
  • Hygiejnisk rengøring og desinficering af alle kontaktflader.
  • Udførelse af periodiske rengøringsopgaver, såsom vinduespolering og dybderengøring af specifikke områder.
Gem
Semler Gruppen

Servicerådgiver med Skadecenterchef ambitioner søges til Semler Mobility Køge

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. professionel rådgivning af kunder ift. forsikringsverdenen samt at sikre gode kundeoplevelser i en dynamisk hverdag.

Det er vigtigt at understrege, at vi søger en kollega, som har interessen og ambitioner om at udvikle og påtage rollen som skadecenterchef på sigt. Vi udarbejder en hensigtsmæssig udviklingsplan, så du får tilegnet de rette redskaber og kompetencer og bliver klædt på til rollen.

Semler Gruppen
Gem
VEKS

Kundekonsulent med rådgiverpotentiale

Køge

Kan man høre dit smil i telefonen, og er du optaget at give den bedste kundeservice?

Se video om VEKS som arbejdsplads

Vi har brug for en kundekonsulent, der sammen med kollegerne besvarer kunde-henvendelser på mail og telefon og er med til at sikre, at der bliver fulgt op på kundeaftalerne.

Du vil få en bred snitflade til mange forskellige afdelinger i vores organisation, når du skal hente viden til dine kundebesvarelser eller bidrage til forbedringer. Afdelingen er forholdsvis ny, så der er rigtig gode muligheder for at få indflydelse på dine opgaver og arbejdsprocesser.

VEKS
Gem
Lån & Spar Bank

Finansiel Rådgiver

Køge

Er du fyldt med god energi? Og ser du muligheder frem for begrænsninger?

Som finansiel rådgiver vil arbejdsopgaverne og ansvarsområderne blandt andet bestå i helhedsrådgivning ud fra egen kundeportefølje. Du skal derfor drives af at skabe gode kundeoplevelser og relationer.

Udover rådgivning skal du ligeså være proaktiv ift. at skaffe nye kunder og samarbejdspartnere.

Lån & Spar Bank
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
Hans Følsgaard A/S

Koncernregnskabschef med stærke faglige værdier

Køge

Med reference til firmaets CFO indgår du som koncernregnskabschef i ledergruppen indenfor Finance & IT med ansvaret for virksomhedens regnskabsafdeling bestående af 5 medarbejdere. Du sikrer den fortsatte videreudvikling af afdelingen og medarbejderne i et velfungerende og motiveret finance-team.

Der vil være flere muligheder for at sætte dit eget aftryk på de identificerede områder og stillingen, blandt andet i form af udvikling og optimering af processer, gerne med anvendelse af ny teknologi.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Køge Kommune

Administrativ stilling til Sundhedstjenesten

Køge

Som administrativ medarbejder er du en vigtig brik i afdelingens dagligdag, også på distancen. Vi søger en erfaren administrativ medarbejder, som selvstændigt løser klassiske administrations- og serviceopgaver, herunder ledelsesunderstøttelse inden for økonomi, personaleadministration samt projektledelse.

Du finder glæde ved at være den der binder ting sammen for kollegaerne og ledelsen i det daglige. Både opgaver du selv holder snor og fremdrift i, men også ad hoc-opgaver af praktisk eller administrativ karakter, som fremmer opgaveløsningen for kollegaer og tværfaglige samarbejdspartnere.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Be Sporty ApS

Be Sporty-Trainer til børn i idræt eller dans

Vi ønsker at være ugens højdepunkt for hvert børn. Vi skaber boblende følelser og fremtryller latter med vores måde at lede på.

Hos Be Sporty får du

  • Op til 177 kr. pr. træning
  • Mulighed for at skærpe dine lederevner
  • Festligt samvær i vores community

Arbejdet finder sted i løbet af efterårs- og forårssemestret, og vi har et færdigt træningsindhold. Hvert semester indeholder 10 træningsuger, og det næste semester starter i september 2024. Du arbejder 2-10 timer/uge.

Be Sporty ApS
Jobindex søger for KLAR Forsyning A/S
Gem
Jobindex

Debitorbogholder – få gode kolleger og stor kundekontakt

Køge
  • Vil du have stor fleksibilitet i dit job?
  • Kan du se dig selv i en vigtig funktion, hvor du er i kontakt med kunder hver dag?
  • Og giver det mening for dig at være en del af en bæredygtig virksomhed, der renser spildevand og udvikler området med bæredygtige løsninger til gavn for det danske samfund?

Du får et virkelig godt job, hvis jeg selv skal sige det, for vi har meget fokus på medarbejdertrivsel. Og så er vi utrolig gode til at hjælpe hinanden og samarbejde.

– Carsten Ring, økonomichef

Du har solid erfaring fra en lignende rolle med debitorbogholderi i centrum.

Er du interesseret?

Jobindex
Gem
DreistStorgaard Advokater A/S

Jurist til Team Erhverv

Køge

Trives du med en hverdag med både juridiske og administrative opgaver?

Dine primære opgaver vil være at håndtere alle aspekter af sagsbehandlingen fra dialog med vores klienter til udarbejdelse af juridiske dokumenter.

Vi er ambitiøse på både dine og virksomhedens vegne. Vi har en flad organisationsstruktur, og alle medarbejdere har et stort ansvarsområde uanset uddannelse og erfaring.

DreistStorgaard Advokater A/S
Selvejende Institution Køge Nord Sport Center

Timelønnet holdtræningsinstruktør

Er du drevet af at skabe motiverende og inspirerende træningsoplevelser?

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. planlægning og udførelse af forskellige holdtræninger, der appellerer til medlemmer på alle niveauer, samt at skabe motiverende og støttende træningsmiljøer, der inkluderer alle typer medlemmer.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider, der omfatter morgen, dag, aften og weekend.

Gem
Semler Gruppen

Erhvervssalgschef til Semler Mobility Køge og Ringsted

Erhvervssalgchef søges til en spændende stilling med fokus på erhvervsbiler og erhvervssalg!

Din rolle indebærer er at drive og skabe VW-salgsaktiviteter inden for erhvervssegmentet, hvor din primære opgave er at opsøge og vinde nye kunder inden for erhvervsbiler samt opretholde og udbygge eksisterende kundeforhold.

Vores omgangstone er fri og uformel med et positivt arbejdsmiljø.

Semler Gruppen
Gem
Køge Kommune

Ernæringsassistentelev - caterelev til Køge Rådhus og Sandmarksbo

Køge

Vi udvider teamet, så vil du udvikle din faglighed og blive en del af et team, hvor kvalitet og service er i højsædet?

Som ernæringsassistentelev hos os vil du møde både forskellige behov og brugere. Hos os får du en alsidig hverdag med højt tempo, mange forskellige opgaver og et stærkt fællesskab i vores team.

Du vil få rig mulighed for at udvikle din faglighed, og du vil få opgaver og ansvarsområder, der passer til dine kompetencer og interesser. Der er tale om en meget alsidig uddannelse, hvor du lærer at lave spændende og kvalitetsbevidst mad til personalet på rådhuset, til diverse møder/selskaber og til vores borgere.

Gem
BHS Logistics A/S

Financial Controller

Køge

Har du styr på tallene og kan lide en hverdag, hvor du får lov at udfolde din faglighed i en familieejet virksomhed, som en del af et team?

Du får en enestående mulighed for at arbejde i et dynamisk miljø, hvor du vil blive udfordret og have ansvar for en bred vifte af finansielle opgaver. Vi værdsætter initiativ, gåpåmod og en proaktiv tilgang, og vi tilbyder et inspirerende arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle både dine faglige og personlige kompetencer

BHS Logistics A/S
Gem
Sjællandske Medier A/S

Bliv sælger på deltid i vores energiske telemarketingteam i Køge

Køge

Er du fuld af energi, elsker at tale med mennesker og ønsker du at stifte bekendtskab med salg?

Fra vores centrale kontor på Køge Torv, vil du sammen med dine kolleger kontakte potentielle kunder med henblik på tegning af abonnement på vores nyhedsprodukter. Vi bruger et af markedets bedste telemarketing-systemer. Erfaring med telemarketing er ikke nødvendigt - vi sørger for grundig oplæring.

Lønnen er provisionsbaseret med en fast timeløn og giver god mulighed for en høj indtjening.

Sjællandske Medier A/S
Gem
pK Chemicals A/S

Er du vores nye, erfarne Proces Support Kemiker/Ingeniør?

Køge, Hårlev

Er du interesseret i gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i en spændende kemisk virksomhed i vækst?

Til støtte af produktionen, optimering og indkøring af processer og nye produkter i vores produktion søger vi en procesorienteret ingeniør eller kemiker, som kan se sig selv i en rolle med stor selvstændighed og væsentlig indflydelse på udviklingen af vores processer.

Gem
Exodraft Climate

Specialarbejder med base i Køge

Køge

Er du en erfaren håndværker med ambitionen om nye spændende udfordringer? Du får ansvaret for specialfremstilling af kobberrørssæt til kølekompressorer. Stillingen fordrer en stor forståelse for præcisionsarbejde og en passion for at levere kvalitet til tiden hver gang.

Du arbejder med fremstilling af kobberrørssæt baseret på målfaste tegninger. Du bliver en del af et team, hvor samarbejde og vidensdeling er i højsædet, du vil blive sidemandsoplært af en erfaren kollega.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV