226 job matcher din søgning 226 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Adsbøll Entreprise A/S Projektchef

Adsbøll Entreprise A/S, Køge

Som projektchef hos Adsbøll Entreprise vil du få en unik mulighed for at tage ledelsesansvaret for produktionen af et eller flere spændende nybyg projekter på Sjælland inden for både hoved- og totalentrepriser.

Som projektchef spiller du en vigtig rolle i implementeringen af vores overordnede projektmodel, som skal understøtte den strategiske styring af vores projekter.

Du vil med reference til projektdirektøren blive ansvarlig for et eller flere projekter og sikrer, at disse bliver styret sikkert i mål fra kontrakt til aflevering. Antal og type af projekter, du bliver ansvarlig for, koordineres i forhold til bygherre, størrelse og kompleksitet. Ligeledes vil du få det overordnet ansvar for budgetter og tidsplaner.

Konsulenthuset ballisager A/S 3 Team Managers til PostNord

Konsulenthuset ballisager A/S søger for PostNord i Køge eller Brøndby

Ender du tit med kold kaffe i dit krus, når snakken falder på udviklingsmuligheder i driften? Og er du kendt for din anerkendende og coachende ledelsesstil? Så er det nu, du bør læse videre.

Hos PostNord søger vi lige nu 3 Team Managers til vores Pakketerminaler i Køge og Brøndby. Vi mangler dig, der har lysten og evnerne til at bakke os op i at sikre effektiv sortering og distribuering af pakker til den bedste kvalitet og med de laveste omkostninger.

Vi søger to Team Managers til vores Pakketerminal i Køge og en til Brøndby. Uanset hvor du lander, vil du opleve den bedste teknologi i Europa med vores fuldautomatiserede sorteringsanlæg. Din primære opgave som Team Manager er ledelse af medarbejdere, og du får ansvaret for pakkeproduktionen med ca. 50-60 medarbejdere i reference, både fuldtids- og deltidsmedarbejdere.

Nomeco A/S Logistikkonsulent søges til Nomeco HealthCare Logistics i Køge

Nomeco A/S

Som logistikkonsulent bliver du en integreret del af et kundeserviceteam på otte medarbejdere. Du kan forvente daglige kundeserviceopgaver og et selvstændigt ansvar for diverse logistikopgaver, der løses i hyppig og tæt kontakt med såvel dine kolleger i Nomeco som vores eksterne kunder. De sidste kommer du meget tæt på. Gennem daglig kontakt vil du få et indgående kendskab til vores kunders virksomhed – og på den måde få det bedste grundlag for at løse vores vigtigste opgave: at optimere vores kunders supply chain.

Dine arbejdsopgaver bliver, at:

 • Varetage den administrative del af kundernes logistikfunktion - herunder koordinering af indgående og udgående leverancer, håndtering af bl.a. kundeforespørgsler, ordrer, varemodtagelser, reklamationer, priser mv.
 • Supportere kunderne på de tilbudte logistikløsninger via mail, telefon og online serviceløsninger.
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Uddannelseskonsulent/underviser til vores Efteruddannelse

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Køge

Vi søger en kombineret underviser/uddannelseskonsulent, der brænder for at gøre en forskel og som kan understøtte vores ønske om at sætte efter- og videreuddannelse endnu mere på dagsordenen. Dette til gavn for vores deltidsstuderende og vores gode samarbejdspartnere. Stillingen er en kombineret underviser- og konsulentstilling (som udgangspunkt 50/50).

Som konsulent
skal du initiere, assistere, rådgive om og koordinere vores efteruddannelsesaktiviteter eksternt i forhold til virksomheder/organisationer og øvrige samarbejdspartnere samt internt i forhold til vores 5 afdelinger på Sjælland.

Som underviser
Du vil selvstændigt skulle gennemføre og tilrettelægge undervisningen og i tæt samarbejde med kollegaer og studieleder indgå i planlægning og udvikling af uddannelsesforløb.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Murer & Entreprenørfirmaet Niels Poulsen ApS Administrativ medarbejder

Murer & Entreprenørfirmaet Niels Poulsen ApS, Køge

Vi søger en medarbejder der kan varetage en del af firmaets administrative arbejdsopgaver.

Vi er et murerfirma med 70 ansatte, der udfører større skalmuringsentrepriser på Sjælland, og primært i Københavnsområdet. Din hverdag vil finde sted på vores nybyggede kontor i Køge, sammen med firmaets 4 andre administrative medarbejdere.

Vi tilbyder en stilling på en arbejdsplads der er i udvikling, hvor stemningen er uformel og hvor man hjælper hinanden og løfter i flok. Stillingen er på 21 timer fra mandag til onsdag 8:00-15:00 inkl. frokost.

Vi forventer, at du er ansvarsbevidst og engageret, har ordenssans og trives med rutineprægede arbejdsopgaver. Du har godt humør og gode samarbejdsevner. Vi lægger vægt på, at du både kan arbejde selvstændigt og være en del af et team, er positiv og udadvendt, fleksibel, detaljeorienteret og motiveret for at sætte sig ind i nye ting.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Køge Børneasyl Er du en kærlig og nærværende pædagog?

Køge Børneasyl

Pr. 1. juli, - gerne før - søger vi en uddannet, dygtig og nærværende pædagog til vores vuggestuebørn. Stillingen er normeret til 31 timer.

Institutionen blev etableret den 16. november 1856, hvilket gør os til en af landets ældste. Vi har været en privat institution siden 1. februar 2011.

Vi søger en pædagog med erfaring indenfor arbejdet med børn i alderen 0-3 år og har forståelse for det nærvær det kræver/der ligger i at arbejde med børn.

Du skal indgå i et samarbejde med den øvrige personalegruppe, hvor børnene er i centrum, og hvor du skal være med til at skabe en hverdag fyldt med udvikling, omsorg, trygge rammer, hygge og gode sociale relationer, hvor der er opmærksomhed på det enkelte barn og børnegruppen som helhed.

Gem
Dansk HøreCenter Salgs- og serviceassistent

Dansk HøreCenter, Hjørring, Aalborg, Helsingør, Charlottenlund, Køge eller Holbæk

Der er plads til dig hos Dansk HøreCenter, uanset om du er uddannet audiologiassistent, ønsker en uddannelse som audiologist eller er administrativ medarbejder.

Hos Dansk HøreCenter sætter vi en ære i, at kunderne oplever verdens bedste service. Det sker via højt humør, faglighed og empati. Vi søger dig, der elsker at arbejde selvstændigt med salg, kundeservice og lette administrative opgaver. I Dansk HøreCenter har vi ambitionerne om at levere de bedste kundeoplevelser i markedet – vil du være med og vil du gå forrest?

Vi oplever netop nu markant fremgang i hele landet – og har derfor brug for dig i jobbet som salgs- og serviceassistent i vores afdelinger i:

 • Hjørring / Aalborg
 • Helsingør / Charlottenlund
 • Køge / Holbæk
Nomeco A/S Warehouse Manager søges til Nomeco Health Care Logistics

Nomeco A/S, Køge

Vil du være med til at lede og udvikle nordens største medicinallager? Vil du være en del af en virksomhed, som gør en forskel for mange tusinde mennesker i hele norden hver dag? Så er du vores nye Warehouse Manager.

Der er tale om en stilling, hvor ikke to dage er ens – og hvor kvalitet, produktivitet, forbedringer, ledelse og samarbejde er nøgleordene. Du vil blive leder for et team af otte teamledere og specialister og en medarbejderstab på cirka 80 ansatte. Dit ansvarsområde er at sikres driftsafviklingen og overholdelse af deadlines, performance- og kvalitetsmål. Dette i samarbejde og dialog med tillids- og arbejdsmiljørepræsentanterne.

JKS Tilbudsleder hos Strukton Rail A/S i Jylland eller på Sjælland (hybridstilling)

JKS søger for Strukton Rail Danmark A/S

Vi søger en faglig dygtig og selvstændig tilbudsleder indenfor anlæg, til en ”hybrid stilling” i Danmark. Vil du være en del af holdet, som sikrer fremtidens jernbane, og trives du i en selvstændig og fleksibel rolle? Så er det lige dig, vi søger.

Du får en spændende dagligdag med stor indflydelse på dine arbejdsopgaver, hvor du primært bruger din tid på kalkulations- og tilbudsarbejde samt udbud. Du skal koordinere og samle flere fagområders bidrag til en samlet tilbudsafgivelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil indbefatte følgende:

 • Tilbudsledelse og styring af tilbudsprocesser ved små og store tilbud
 • Tilbudskalkulationer, særligt med spor som fagområde
 • Indhentning af priser fra relevante underentreprenører
JKS
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Unique Human Capital Associate Commercial Manager

Unique Human Capital søger for Citycon i Albertslund og/eller Køge

Vil du være med til at drifte og drive udviklingen af Citycon Danmark?

Som Associate Commercial Manager hos Citycon vil du, i tæt samarbejde med den danske Commercial Manager, få en yderst central rolle i Citycon Danmark og blive en vigtig del af den samlede værdiskabelse i Citycon.

Du vil i samarbejde med Commercial Manager drifte og drive udviklingen af Citycon Danmark. Herunder får du særligt fokus på drifts-, ejendoms- og formueforvaltningsaktiviteter i centrene. Dette indebærer bl.a. identificering af potentielle lejere, forhandling og lukning af lejekontrakter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Gem
BHS Logistics A/S
Disponent til Kontinent-afdeling

BHS Logistics A/S, Køge

Hvis du har interesse og evner inden for transport – så er dette drømmejobbet for dig! Du bliver en meget vigtig medspiller i at servicere vores kunder og være med i speditionsarbejdet fra A-Z. Du bliver en del af vores Kontinent-afdeling på 12 kolleger, som alle er målrettede og ønsker at gøre en forskel i en spændende og sjov hverdag. Og vi vil gerne have dig med ombord!

Vi tilbyder en arbejdsplads med et udfordrende og spændende arbejdsmiljø og meget passionerede og dygtige kolleger. Du vil indgå i vores eksportteam, som servicerer kunder fra både ind- og udland, og du vil få ansvar for at stå for den daglige disponering af dine egne biler.

Du skal forvente følgende arbejdsopgaver:

 • Disponering af den daglige trafik med ansvar for egne biler
 • Kontakt til vognmænd, chauffører, kunder og samarbejdspartnere
 • Deltage i det udviklende arbejde med trafikkerne
BHS Logistics A/S
VEKS
Maskinmester/ingeniør

VEKS, Køge

Vil du være med til at optimere arbejdet med mekanisk vedligehold på Køge Kraftvarmeværk og dermed understøtte VEKS’ bidrag til den grønne omstilling?

Vestegnens Kraftvarmeselskab

Vi søger en energisk og dygtig maskinmester/ingeniør, der skal være med til at udføre og optimere det mekaniske vedligehold på Køge Kraftvarmeværk, hvis brændsel er certificeret, bæredygtig biomasse.

Du får forskellige opgaver i forbindelse med den årlige revision af anlægget og vil stå i spidsen for at planlægge og afvikle denne på en effektiv måde i forhold til arbejdsmiljø, miljø og økonomi. Du vil derudover arbejde med forbedringer på anlægget i forhold til vedligehold, som du skal organisere i samarbejde med interne og/eller eksterne samarbejdspartnere.

VEKS
Klar Forsyning A/S Er du vores nye økonomielev?

Klar Forsyning A/S, Køge

KLAR Forsyning A/S søger en økonomielev, der er god til tal og har lyst til at løse mange forskellige opgaver i en travl økonomiafdeling.

Vi tilbyder dig en alsidig elevuddannelse i en spændende virksomhed med start den 1. september 2022. Du vil blive introduceret til en række arbejdsopgaver og funktioner i afdelingen Kundeservice og Økonomi.

For at komme i betragtning skal du have afsluttet/eller være ved at afslutte en EUX eller HHX. Alternativt har du en STX/HTX/HF/EUX (teknisk) suppleret med den adgangsgivende 5 ugers supplerende uddannelse (EUS).

XL-BYG
Salgsassistent til Byggecenter, XL-BYG CF KØGE

XL-BYG, Køge

Vi søger en engageret og energisk Salgsassistent til vores store Byggecenter med erfaring inden for områderne have / bolig / interiør & livsstil samt sæsonvarer. Vores nye kollega skal stortrives med masser af kundekontakt og motiveres af at rådgive og vejlede vores kunder til at finde den rigtige løsning.

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • Rådgivning og servicering af forretningens mange lokale kunder
 • Medbestemmende ansvar for ovennævnte vareområder.
 • Udvikling af produktkategorierne i egne afdelinger
 • Skabe mersalg gennem inspirerende vareudstillinger
 • Klargøring af afdelingen til kampagner, trimning og vareopfyldning
XL-BYG
Gem
Projekt Menneske Vil du være misbrugsbehandler i Projekt Menneske?

Projekt Menneske, Næstved, Roskilde, Ringsted, Slagelse, Holbæk, Kalundborg eller Køge

Projekt Menneske er en selvejende organisation, som tilbyder misbrugsbehandling indenfor Kriminalforsorgen. Vi tilbyder forbehandling og primærbehandling i arresthusene i Næstved, Roskilde, Ringsted, Slagelse, Holbæk, Kalundborg og Køge.

Vi søger en behandler pr. 1. juli 2022, som kan varetage behandlingen i 2-3 af ovenstående arresthuse.

Projekt Menneske arbejder ud fra en italiensk behandlingsfilosofi, som er baseret på Ce.I.S. i Rom, hvor ansvar og respekt for individet er nøgleord i behandlingen. Projekt Menneskes tilbud retter sig til indsatte kvinder og mænd med misbrug af stoffer og/eller alkohol, som har et ønske om en forandring. Behandlingen består af gruppebehandling, aktiviteter, NADA øreakupunktur og individuelle samtaleforløb.

HR-Sprint
Marketingskoordinator

HR-Sprint søger for kunde i Køge

Til vores BackOffice i Køge søger vi en dygtig marketingskoordinator, som kan indgå i vores Nordeuropæiske marketingafdeling. Stillingen giver mulighed for at arbejde bredt med marketing, hvor du skal være med til at drive både online og offline aktiviteter for vores brand i de Nordiske lande.

Vi håber du har arbejdet med marketing nogle år i en lignende rolle, hvor du har haft succes og trives med mange varierende opgaver. I din hverdag hos os vil du bl.a. skulle arbejde med følgende opgaver:

 • Grafisk opsætning og produktion af POS-materiale, annoncer og kataloger iht. brand guidelines.
 • Vedligeholdelse af vores database til kunder med produkttekster og billeder.
 • Opdatering og udvikling af online platforme i samarbejde med kunder og salgspartnere.
HR-Sprint