134 job matcher din søgning 134 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 134 resultater.
Køge KommuneIT-projektleder

Køge Kommune

IT- og Digitaliseringsafdelingens projektteam søger en ny kollega med erfaring for projektledelse og interesse for web-området (intranet og hjemmeside). Som IT-projektleder skal du have flair for såvel forretningsorienteret og teknisk projektledelse.

Du vil blive medansvarlig på den daglige ”tekniske” drift af vores hjemmeside og intranet. Dette inkluderer fejlhåndtering, leverandøropfølgning og økonomiopfølgning. Vi har netop etableret et nyt intranet baseret på Microsoft office 365. Så det vil være en fordel hvis du er velbevandret i Office 365. Du vil får ansvar for tekniske projekter og koordinationsopgaver relateret til intranettet og vores hjemmeside. I 2021 skal vi etablere en ny hjemmeside, hvor du også vil få en væsentlig projektlederrolle og komme til at arbejde tæt sammen med vores kommunikationsafdeling.

AS3 Work&CareFREELANCE FYSIOTERAPEUTER - Frederikssund, Ballerup, Køge, Greve og Allerød

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care er specialiseret i helhedsorienterede og tværfaglige arbejdsmarkedsrettede forløb for sygemeldte og ledige med psykiske og fysiske problemstillinger. Vi søger freelance fysioterapeuter til vores centre i Frederikssund, Ballerup, Køge, Greve og Allerød, der er motiverede for at optimere vores kandidaters fysiske og mentale helbred, så de bliver helt eller delvist raskmeldt eller på anden vis opnår opkvalificering og afklaring af deres fysiske funktionsevne.

Det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til opgaver og arbejdssteder. Som freelance-tilknyttet er der tale om et samarbejdsforhold mellem din virksomhed og AS3. Omfanget af opgaver er varierende og aftales individuelt.

NettoSupply Chain Coordinator

Netto, Køge

Arbejder du effektivt og med en høj detaljegrad? Kan du lide at arbejde i et travlt miljø? Kan du sikre, at vi har rette mængde på rette sted til rette tid i vores mere end 500 butikker? Tager du ansvar og kan du lide udfordringer?

Hos os får du en spændende hverdag, hvor du kommer ind over forskellige opgaver på tværs af hele forsyningskæden. Afdelingens vigtigste opgave er at sikre varen er til rådighed for vores kunder. Det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret og effektivt samt sikre, at fastlagte KPI’er efterleves.

Sammen med dine kolleger i teamet skal du sikre varens vej helt fra internationale og nationale leverandører til vores mere end 500 butikker. Det vil sige, at du skal sikre rettidige leveringer fra leverandør til lager, og fra lager til butik – herunder placering af ordrer, ordreopfølgning, allokeringer til vores butikker samt overvågning af lagerbeholdninger.

Semler GruppenServicerådgiverelev til Semler Retail Køge – Volkswagen

Semler Gruppen

Er du klar til at kickstarte din karriere i Danmarks største bilkoncern? Vi står klar med hænderne i vejret for at tilbyde dig en af de bedste elevpladser med et godt arbejdsmiljø og gode kolleger, hvor læring og udvikling er en høj prioritet.

Du bliver en del af et team på omkring 3 servicerådgivere, som har ansvaret for at indfri kundernes forventninger og behov, når bilen skal til service og når en bil bliver solgt.

Du vil blandt andet varetage opgaver som at planlægge og booke servicetider, fakturering, tage imod bestillinger og andre henvendelser fra vores kunder.

KineticoHORECA - B2B Sales Consultant

Kinetico, Køge

Are you looking for a challenge and a way to make an impact in a global company? Do you have what it takes to help us win new market shares and opportunities?

As a B2B Sales Consultant, you report to the General Manager in Denmark and work closely with your colleagues in the Sales department, counting sales managers, sales supporters and our technical staff.

Your focus will be working in European markets and over time, you will get the opportunity to expand your area of responsibility to other markets, and you get the chance to set the direction. Your new position will take you travelling 20-30 days a year to meet your accounts and to build up and maintain long-term relationships.

Kinetico is a dynamic organisation characterised by professionalism, an open atmosphere and great opportunities for professional and personal development. We offer a comprehensive 2-week introduction program and on-the-job training.

Boligselskabet SjællandSynsfunktionærer

Boligselskabet Sjælland, Roskilde eller Køge

Kan du sørge for den gode oplevelse, når vores beboere flytter ind og ud?

Brænder du for at gøre ind- og fraflytningssyn, boligservice og indvendige vedligeholdelsesopgaver til den bedste beboeroplevelse? Hvis du kan svare ’ja’ til det, er stillingen som synsfunktionær måske noget for dig.

Vi mangler tre synsfunktionærer, der har det rigtige service-gen koblet med en høj grad af både praktisk og administrativ erfaring. Du skal have en god situationsfornemmelse og kunne stikke en finger i jorden og samtidig give vores beboere en god oplevelse, når de skal flytte ind eller ud hos os, og du står for synet af boligen.

Arbejdsmæssigt er administrative opgaver en del af din hverdag, men du har samtidig skruet hænderne rigtigt på i forhold til praktisk orienterede opgaver. Som person er du stabil, ansvarsbevidst og effektiv.

Boligselskabet Sjælland
ToldstyrelsenAnsvarsbevidste sagsbehandlere til kopivaresager

Toldstyrelsen, Køge

Vil du være med til at sikre Danmark bedst muligt mod varemærkeforfalskede og piratkopierede varer? Er du grundig i din sagsbehandling, og sætter du en ære i at få opgaverne godt i mål og holde deadlines? Så er du måske en af vores nye kolleger i Toldstyrelsen.

Din primære opgave er at behandle de sager om kopivarer, der er stoppet via toldkontrol. Hvis der opstår spørgsmål eller udfordringer i en konkret sag, er du den faglige støtte til den juridiske del af sagsbehandlingen.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

 • dialog med varemodtagere, rettighedshavere og kontrolkolleger, både på skrift og telefonisk
 • registrering, behandling og afslutning af sager ud fra fastlagte procedurer
 • sikring af, at fristerne for sagsbehandling og indrapportering overholdes i henhold til EU-lovgivningen.
Toldstyrelsen
ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Imerco
Butikschef til Imerco HOME Strædet, Køge

Imerco

Sætter du altid tonen for en god shoppingoplevelse, når kunderne træder ind ad døren? Og kan du motivere dit team af medarbejdere til at gøre det samme?

Som butikschef i Køge får du sammen med dine 5 kolleger ansvaret for at skabe gode kundeoplevelser og inspirerende salgsopstillinger. Butikken er centralt beliggende ved Køge station og åbnede i 2018.

Som butikschef er det din vigtigste opgave at inspirere og motivere dine medarbejder til at give kunderne en positiv salgsoplevelse, som giver dem lyst til at komme igen.

Som leder bruger du ca. 80 % af din arbejdstid ude på gulvet sammen med dine medarbejdere. Udover at sørge for en salgsklar og inspirerende butik bliver du ansvarlig for at:

Imerco
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
NettoStrategi- og projektchef for Netto Group CEO

Netto, Køge

Vi har sendt den forrige strategi- og projektchef videre i organisationen og nu leder vi efter en en ny ambitiøs, omgængelig og driftig højre hånd til at hjælpe CEO'en og lederteamet i Netto.

Opgaverne er stærkt alsidige og inkluderer:

 • Hjælpe CEO'en og lederteamet med analyser, præsentationer og mødeforberedelse
 • Lede og drive højt prioriterede projekter på tværs af organisationen
 • Sikre klare og implementerbare forretningsplaner samt opfølgning
 • Facilitere samarbejder på tværs af interne og eksterne interessenter

Dette er jobbet, hvor du kan bruge din erfaring som konsulent og samtidig få unik erfaring og forretningsindsigt i international retail. Forventningen er derfor også, at den rigtige kandidat kan gå videre til en relevant lederstilling efter ca. 2 år i Netto eller Salling Group.

Friluftsinstitutionen FuglevængetKøkkenmedhjælper

Friluftsinstitutionen Fuglevænget, Køge

Da vores køkkenmedhjælper har skiftet forklædet ud med legetøjet og nu er en del af vuggestueteamet, søger vi en ny kollega til vores køkken. Stillingen er på 30 timer, og arbejdsopgaverne er primært opvask, hjælpe vores kok med maden og innovative spændende pædagogiske køkkenopgaver.

Fuglevænget er en friluftsinstitution, hvor køkkenet er en fast del af vores pædagogik med madmodige børn som målet. Du vil både arbejde i selve køkkenet, men også stå for mad på bål, have børn med i køkkenet og deltage i vores projekter.

Vores kok har køkkenansvaret og har styr på ernæringen, varebestilling m.m., men ved ferier skal du kunne fungere alene i køkkenet og sikre, at børnene får mad, og alle opgaver i køkkenet er løst.

3FVikarer til callcenter

3F

Har du et enestående servicegen? Søger du et studiejob, flexjob eller fritidsjob? Og har du en brændende lyst til at servicere vores medlemmer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Som landets største fagforening håndterer 3F dagligt mange opringninger fra især medlemmer. Bl.a. grundet Covid-19 er der ekstraordinært mange opkald til 3F for tiden, og vi søger derfor hjælp til vores callcenter, som udover opkald til Forbundshuset også håndterer opkald til 33 lokale 3F-afdelinger.

Arbejdet består i at håndtere indgående og udgående opkald for vores callcenter. Din opgave bliver hovedsageligt indgående opkald. Du vil få en grundig introduktion til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Du arbejder hjemmefra. 3F leverer hjemmearbejdsplads med skrivebord, stol og lampe samt to skærme, bærbar pc, tastatur og headset, hvilket du skal have plads til i dit hjem.

HTH
Salgstrainee

HTH, Køge

Drømmer du om en spændende karriere med mulighed for at blive verdens bedste køkkensælger?

HTH

HTH Køge søger trainee til HTHs salgsuddannelse, hvor du lærer at gøre kundernes ønsker og drømme til virkelighed.

HTH Køge tilbyder et arbejdsmiljø i verdensklasse, hvor du aldrig føler dig alene. Du får ansvaret for egne kunder og møder, dog er der altid hjælp at hente hos dine venlige kollegaer.

Uddannelsen tager 2 år, hvor du har en aktiv hverdag i en af vores butikker. Det er arbejdsdage med fuld fart på, hvor kunderne skal have suveræne oplevelser. Undervejs skal du også på 4x2-ugers skoleophold på Handelsfagskolen i Odder.

HTH
 XL-BYG,
Projektsælger

XL-BYG, Køge

Vi søger en erfaren Projektsælger til vores afdeling for professionelle kunder i Køge

Jobbets primære indhold:

 • Opsøgende salg til -og servicering af vores mange loyale professionelle kunder, der er bredt repræsenteret af tømrermestre, murer/kloakmestre samt entreprenører og øvrige erhvervskunder
 • Tilbudsudarbejdelse af større projekter, koordinering af leverancer samt mængde og materialeberegning af alle typer byggematerialer
 • Tæt samarbejde med øvrige eksterne kollegaer og i høj grad med teamet i dit bagland som består af kompetente, servicemindede og erfarende kollegaer som er tilknyttet vores store proffcenter

Vi tilbyder den rigtige kollega:
En spændende og afvekslende hverdag ”både i marken og på kontoret” i vores proffcenter/salgsafdeling. En velfungerende, fremtidsorienteret og nytænkende organisation med korte beslutningsveje og et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

XL-BYG
Museum SydøstdanmarkHåndværker søges til bygningsvedligeholdelse

Museum Sydøstdanmark, Vordingborg, Næstved, Køge og Stege

Museum Sydøstdanmark er en spændende og kreativ arbejdsplads med lokationer i enestående omgivelser. Dagene er sjældent ens i et afvekslende og udviklende job i et uhøjtideligt miljø blandt engagerede kolleger. Du får en travl og udfordrende hverdag.

Du kommer til at indgå i tæt samarbejde med ejendomslederen for ejendomsteamet i forbindelse med planlægning af daglige ad hoc-opgaver og større projekter samt prioritering af midler og sparring ift. budgetter.

Primære arbejdsopgaver:

 • at sørge for dagligt bygningsvedligehold (tømrer-, murer- og malerarbejde) på en række bygninger, både ind- og udvendig
 • at udføre større reparationer på museets bygninger, både planlagte og akut opståede opgaver
Nigel Wright Consultancy DenmarkIT Controls Engineer

Nigel Wright Consultancy Denmark recruiting on behalf of Vanderlande in Køge

Become a part of Vanderlande and join the market leader in material flow systems and support a company that continuously seeks to improve their way of working and counts sustainability to one of their most important values.

As an IT Controls Engineer, you will be a part of an on-site service team for complex incident and problem analysis especially for the 1st line support. You will be working with the team from Lidl in Køge on one of Vanderlande’s innovative warehouse solutions.

YOUR TASKS

 • Solving incidents, analyzing root causes and support change deployments
 • Problem Management: responsible for overseeing all outstanding problems of the system
 • Hands-on training-on-the-job of the customer to improve their use of the system