15 jobannoncer matcher din søgning 15 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

IT Relation A/S

Linux Administrator – bliv en del af itm8

Herning, Viby J, København, Kolding eller Aalborg
Mulighed for hjemmearbejde

Hvis du er en mester inden for Linux Server og Linux-systemer, med en brændende passion for proaktiv problemløsning og en ubønhørlig stræben efter forbedring, så er du den Linux Administrator vi søger hos itm8.

Som Linux Administrator venter der en spændende hverdag, hvor du vil deltage i alt fra at samle, ombygge, integrere og installere operativsystemer og applikationssoftware, til at opbygge Linux systemer.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser

SAP-kurser for ledige

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Projektledelse – e-learningkurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Tryg Forsikring A/S

Skade- og Kunderådgiver til TrygHome

Hjemmearbejdsplads

Er du en rådgiver med exceptionelt salgs- og servicetalent, og søger du en arbejdsplads hvori din motivation og talent for salg og service både bliver anerkendt og udviklet til sit fulde potentiale?

Så har du lige nu en fantastisk mulighed for skabe en unik karriere hos Tryg Privat, hvor vi søger en ny skade- og kunderådgiver. Helt konkret at du vil arbejde med en forsikringsgennemgang af Trygs kunder.

Du vil få en personlig udviklingsplan, som kan videreudvikle dit talent i en stor og kendt forsikringskoncern med stabile rammer for personlig og faglig udfoldelse.

Tryg Forsikring A/S
Gem
Zealth ApS

Analyst - studentermedhjælper

København
Mulighed for hjemmearbejde

Zealth vokser og vi søger derfor en studentermedhjælper, som ønsker at arbejde i et team, hvor nøgleordene er kundefokus, teamwork og fokus på at skabe resultater.

Vi tilbyder et arbejde, hvor du kan bruge din viden fra studiet og være en integreret del af at supportere vores kunder.

Vi søger også ansøgere, som ikke er bosiddende i København, da der er mulighed for hjemmearbejde.

Watson-Marlow

Senior Key Account Manager, Nordics

Hjemmearbejdsplads

In this role, you will be an integral part of our dynamic commercial operation, establishing robust connections with the largest biopharma companies in the region.

If you possess a passion for navigating the complexities of the biopharmaceutical landscape, fostering relationships with key stakeholders, and delivering innovative solutions, we invite you to explore this exciting opportunity with us.

Revisor1 ApS

Onboarder/Sælger for vores bogføringsydelse - du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret. Potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller efter at have set vores annoncer andet sted.

Vi arbejder 100% digitalt, og du arbejder derfor hjemmefra og det er ligegyldigt om du er i Danmark eller udlandet. Arbejdstiden er fleksibel, og du kan i stor grad selv bestemme hvornår du arbejder.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Jobindex Kurser

Salgs- og kommunikationskurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Kontor- og økonomikurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
World Medico ApS

Skarpe sælgere søges!

Hjemmearbejdsplads

Nyt job, nyt år… Freelance

Vi søger telesælgere i Call Center/eget Call Center.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser!

World Medico ApS
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer.

Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer. Her er det en klar fordel at være nysgerrig og udforskende af sind, og at man ikke er genert.

TimeXtender

Finance Lead

Hjemmearbejdsplads

Are you looking for a chance to drive operational finance and make a significant impact in one of the fastest-growing global technology companies?

In this role, you will:

  • Own the development of the accounting department (principles for bookkeeping, cost setup, approvals, accounting principles, and more)
  • Have ownership of operational finance, including invoicing, bank reconciliations, travel expenses, etc.

Se video om TimeXtender som arbejdspladsWe offer a once-in-a-lifetime opportunity to join an ambitious, global, hyper-growth company that seeks to make a real impact on the world with our core purpose of "Empowering the world with data, mind, and heart. Because time matters."

TimeXtender

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV