15 jobannoncer matcher din søgning 15 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Andel Holding A/S

Treasury controller – Vil du arbejde med treasury, controlling og FP&A?

Svinninge
Koncern Treasury er en specialist-afdeling, der til dagligt understøtter koncernens ledelse og forretningsenheder og er ansvarlig for koncernens treasury-politik, cash management, likviditet, finansiering, finansielle risici, finansielle forecast og -rapporteringer samt banker.

Som vores nye kollega vil du få en nøglerolle i vores afdeling, da du gennem dine arbejdsopgaver vil få ansvaret for ”maskinrummet” i Koncern Treasury.

Dit primære arbejdssted 3 dage om ugen er på kontoret i Svinninge, små 40 minutter fra Roskilde og 1 time fra København.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S

Due diligence manager, miljømæssige forhold til investeringer i vedvarende energi

Svinninge

Vil du være med til at sikre miljømæssig due diligence i udbygningen af vedvarende energiproduktion? Har du blik for den forretningsstrategiske værdiskabelse, som due diligence kan bibringe?

Vi har en uformel omgangstone, høj faglighed og højt til loftet – og vi gør en dyd ud af at skubbe til det nu og da.

Nette Kirkegaard, din kommende afdelingsleder
Andel Holding A/S
Andel Holding A/S

Due diligence manager, menneskerettigheder og sociale forhold til investeringer i vedvarende energi

Svinninge

Vil du være med til at sikre menneskerettigheds-due diligence i udbygningen af vedvarende energiproduktion? Har du blik for den forretningsstrategiske værdiskabelse, som due diligence kan bibringe?

Vi har en uformel omgangstone, høj faglighed og højt til loftet – og vi gør en dyd ud af at skubbe til det nu og da.

Nette Kirkegaard, din kommende afdelingsleder
Andel Holding A/S
Andel Holding A/S

Biodiversitetsspecialist til investeringer i vedvarende energi

Svinninge

Vil du være med til at fremme biodiversitet i udbygningen af vedvarende energiproduktion? Har du et solidt fagligt grundlag og indsigt i den jura, som knytter sig til naturforvaltning?

Vi har en uformel omgangstone, høj faglighed og højt til loftet – og vi gør en dyd ud af at skubbe til det nu og da.

Nette Kirkegaard, din kommende afdelingsleder
Andel Holding A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Andel Energi

Senior marketing-konsulent

Svinninge

Har du lyst til at sætte dit præg på Andel Energis kundekommunikation og kundeoplevelser? Har du masser af erfaring med at drive og eksekvere projekter? Er du en haj til Marketing Automation?

Og vil du være en del af et marketingteam, hvor vi er drevet af at gøre en forskel?

Så er det lige dig, vi leder efter!

Andel Energi
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Andel Holding A/S

Bliv graduate i performance management

Svinninge

Er du uddannet kandidat i 2023 eller 2024, og brænder du for at arbejde med økonomiske analyser, finansielle fremskrivninger, business controlling samt rådgivning af forretningen?

Som graduate hos os indgår du i et 2-årigt skræddersyet forløb, hvor du undervejs deltager i spændende opgaver og udviklingsprojekter, der er centrale for vores forretning. Efter de 2 år kan du regne med at have omsat din teoretiske viden til praksis og udviklet både generalist- og stærke specialistkompetencer.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S

Kontorelev, hvor kodeordene er struktur, samarbejde og service

Svinninge

I Andel prioriterer vi energi i alle former og forbindelser. Den, som vi giver til hinanden. Den, vi producerer. Den, vi leverer. Det kan du blive en del af.

I Andel har vi fokus på dig og din udvikling. Vi har dine karrieredrømme på agendaen og lader dig være en del af den digitale transformation, som vi befinder os i. Du vil være en del af et andelsselskab, der hver dag arbejder på at skabe en grøn fremtid for alle.

Lyder det som noget, du kan melde JA til? Så læs lige videre.

Andel Holding A/S
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Kildehaven A/S

Pædagogiske medarbejdere

Svinninge

Hvis du bliver drevet af at være med til at skabe faglig udvikling, samarbejde og bidrage til et godt arbejdsfællesskab, er denne stilling helt sikkert noget for dig.

Beboerne er unge voksne mellem 18-45 år, som har behov for pædagogisk støtte samt hjælp til det praktiske. Derudover har størstedelen af beboerne brug for hjælp til personlig pleje.

Du vil blive tilknyttet en af vores 4 enheder i Kildehaven, som har 48 friplejeboliger. Du vil være en del af en engageret medarbejdergruppe, som i fællesskab med beboerne er med til at skabe en værdifuld hverdag.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV