13 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

13 jobannoncer

Gem
Andel Energi

Bæredygtighedskonsulent – vil du være ansvarlig for at udvikle bæredygtighedsprofilen for en af Danmarks ledende energivirksomheder?

Svinninge, Virum

Du har nu mulighed for at forme bæredygtighedsagendaen gennem afdelingen Strategy & Management Support.

Du vil blive en del af et lille, dedikeret team med fødderne plantet i jorden, hvor vi arbejder tæt sammen for at nå vores mål. Selvom vi er meget seriøse omkring det faglige, er vi ret uformelle, og sætter pris på at kunne joke med hinanden – også i travle perioder

- afdelingsleder Stine Kania Nygaard
Andel Energi
Gem
Moment

Frisk ejendomstekniker til virksomhed i Svinninge

Haslev, Svinninge

Leder du efter et job med spændende og vekslende arbejdsopgaver?

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Andel Energi

Erhvervsrådgiver til Andel Energi – vær med til at gøre en forskel

Svinninge

Se video om Andel Energi som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at være en del af vores professionelle erhvervsteam?

Din vigtigste opgave, vil være at bidrage til den bedste kundeoplevelse. Du vil blive mødt af 12 gode kollegaer, hvor i sammen arbejder om lige præcis dét fælles mål.

Vi har et godt sammenhold, hvor vi sætter pris på hjælpsomhed og sociale initiativer.

Andel Energi
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Andel Energi

Product Manager – 12 måneders vikariat

Svinninge

Vil du være med til at drive udviklingen og implementeringen af et produktområde med stort vækstpotentiale?

Du kommer både til at have det store overblik over området, men skal også kende til en masse detaljer, så du ved, at det hele spiller sammen – du bliver med andre ord den, der ved mest om serviceydelser til de grønne løsninger i Andel Energi.

- Anders
Andel Energi
Gem
Andel Holding A/S

Afdelingsleder for Financial Operations

Svinninge

Er du en erfaren leder inden for finansiel drift, og brænder du for udvikling, procesoptimeringer samt digitalisering?

Sammen med medarbejderne, egne specialister, eksterne konsulenter og i sync med vores IT-afdeling vil din hovedopgave være at drive optimeringer af arbejdsgange og udvikle området til det næste niveau:

Vores hovedopgave er at drifte effektive operationelle processer, som understøtter forretningens behov. Vi er en helt central komponent i koncernens drift og ambitionerne er store.

Henrik Styrishave, funktionschef Back Office
Andel Holding A/S
Gem
Andel Energi

Studentermedhjælper til digitalt salgsteam

Svinninge

Vi du være en del af en spændende arbejdsplads, hvor grøn energi ikke kun er noget vi snakker om, men noget vi arbejder med? Har du lyst til at arbejde med digitalt salg og marketing? Og har du en god IT-forståelse?

Så kan du være med til at sætte præg på udviklingen af hjemmeside og digitale aktiviteter i en stor virksomhed, med grøn omstilling øverst på agendaen.

Andel Energi
Gem
Andel Energi

Kunderådgiver til Andel Energi – vær med til at gøre en forskel

Svinninge

Se video om Andel Energi som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at komme midt ind i maskinrummet i Danmarks ledende energi koncern?

Din vigtigste opgave, vil være at bidrage til den bedste kundeoplevelse. Du vil blive mødt af 100 gode kollegaer, hvor i sammen arbejder om lige præcis dét fælles mål.

I Kundeservice er vi ikke bare problemknusere; vi er brobyggere mellem vores kunder og virksomheden, skaber tillid og løser udfordringer med et smil og en målrettet indsats.

Thorben, afdelingsleder
Andel Energi
Gem
Andel Energi

Studentermedhjælper til helt nye team i Partner Channels

Svinninge

Vi er ved at skabe vores helt nye team i Partner Channels. Vi bliver ét solidt team, med ét fælles mål om at nå og overgå vores målsætninger. I fællesskab skal vi arbejde for at blive den foretrukne samarbejdspartner i vores eksisterende- og nye partnerskaber. Skal du være med?

Du vil være ansvarlig for at supportere vores partnere og kollegaer. Du bliver en vigtig brik i at skabe struktur og løse opgaver, der understøtter vores partnere og kollegaer, så vi lykkes bedst muligt sammen.

Andel Energi
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Andel Energi

Retentionkonsulent - Skab energifyldte forbindelser gennem salg og rådgivning

Svinninge

Er du god til tale med mennesker i øjenhøjde og levere troværdig rådgivning? Har du lyst til at være en del af en dynamisk virksomhed, der bidrager til den grønne omstilling? Kom med på holdet hos Andel Energi og bliv en del af et stærkt fællesskab!

Som retentionkonsulent hos os får du en sjov hverdag, hvor ikke 2 dage er ens. Du indgår i et nært team, der går op i godt sammenhold – og så bliver du en del af en spændende virksomhed.

- Rikke Jehrbo, din kommende afdelingsleder
Andel Energi

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV