42 jobannoncer matcher din søgning 42 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gran Recovery And Health

Butiksmedarbejder til Nygårdens gårdbutik

Nykøbing Sj

Drømmer du om at arbejde i socialansvarlig livstilsbutik, hvor vi værner om den hyggelige atmosfære? Og vil du være med til at levere den bedste service til vores besøgende?

Se video om Gran Recovery And Health som arbejdsplads

Så bliv en del af Nygårdens Gårdbutik, som er en socialansvarlig butik ejet af koncernen Gran Recovery and Health. Vi tilbyder en stilling på 30 timer, og vi står klar til at byde dig velkommen til vores lille butiksteam.

Vi søger dig, der har lysten til at arbejde i en livstilsbutik lidt ud over det sædvanlige, dig der ønsker at give vores kunder en god oplevelse og som har lyst til at være en del af et lille team – hvor vi værdsætter hinanden

- siger Nini, din nye kollega
Gran Recovery And Health
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Region Sjælland

Socialrådgiver til den sikrede institution Bakkegården

Nykøbing Sj

Er du interesseret i at indgå i et samarbejde om at videreudvikle Bakkegården og har du lyst til at være med til at skabe grobund for kimen til forandring for de unge og har du viden og erfaring med unge med kriminel adfærd?

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsVi søger en socialrådgiver, der vil hjælpe os med den daglige sagsbehandling, samarbejdet med kommunerne og kvalificering af vores dokumentation.

Du vil få ca.140 engagerede kolleger, der brænder for arbejdet med de unge og for at gøre en forskel.

Region Sjælland

Pædagog til Bakkegården - en organisation i udvikling

Nykøbing Sj

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsVi søger kollegaer, der er uddannet pædagog, og som vil være med til at yde en særlige indsats i arbejdet med unge med en kriminel adfærd og særlige udfordringer.

Når du starter på Bakkegården, vil du komme igennem et introforløb på 2 måneder, hvor du vil blive introduceret til de unge, det pædagogiske arbejde, rammerne og organisationen. Du vil blive tilknyttet en ”mentor”, og vi vil forsøge at støtte dig godt ind i organisationen.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Odsherred Kommune

Administrativ medarbejder til Familieafdelingen 37 timer om ugen (Opnormering)

Nykøbing Sj

Vil du være med til at udvikle et stærkt administrativt team endnu mere?

Trives du i en travl hverdag, hvor vi løfter i flok? Har du lyst og kendskab til den brede vifte af administrative opgaver i en Familieafdeling i en kommune?

Så er du formentlig vores kommende kollega i erfarent administrativt team med godt humør, høj arbejdsmoral og spændende opgaver.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Kirkens Korshær

Social- eller sundhedsfaglig medarbejder til Kirkens Korshær i Odsherred

Asnæs og Nykøbing Sj

Banker dit hjerte for at hjælpe mennesker med misbrug, psykiske lidelser, ensomhed og hjemløshed? Kan du udvikle mangfoldige fællesskaber hvor udsatte mennesker trives og finder tryghed?

Kirkens Korshær i Odsherred har Varmestue i Asnæs og Nykøbing Sjælland og er i gang med udvikling af disse tilbud. Vi søger en dygtig kollega til 25 timer om ugen.

Du får en grundig intern grunduddannelse i Kirkens Korshærs arbejde sammen med kollegaer fra hele landet og et meningsfuldt arbejde hvor er er fokus på sikkerhed og trivsel.

Odsherred Kommune

Maritim administrator

Nykøbing Sj

Er du en haj til kundeservice, økonomi, kontoradministration og projektledelse samtidigt med, at du har en passion for det maritime havne- og sejlsportsmiljø?

Stillingen er på 37 timer om ugen. Der er i udgangspunktet tale om, at administrations- og økonomidelen vil fylde ca. halvdelen af tiden og resten af tiden går med kundeservice, IT-styring (KMD, OPUS, SBSYS og Harba, hjemmeside og en masse ad hoc-opgaver, som bare opstår.

Vi tilbyder bl.a. gode personlige udviklingsmuligheder og plads til dine idéer.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Region Sjælland

Afdelingsleder til Bakkegården - Sikret afdeling

Nykøbing Sj

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsBakkegården er blandt andet en sikret institution med plads til 15 unge, fordelt på 3 afdelinger. Du vil have ansvaret for den daglige drift af en døgnafdeling med ca. 11 ansatte.

Hverdagen byder på en høj grad af frihed, udfordringer og komplekse opgaver. Opgaverne er både af socialfaglige, såvel som ledelsesfaglige karakter. Hverdagen er ofte præget af travlhed og forandring, hvor Bakkegårdens fokus er på at skabe udvikling.

Vi tilbyder dig mulighed for relevante uddannelsesprogrammer, samt kurser ift. neuropsykologi og neuropædagogik, konflikthåndtering, førstehjælp, medicinkursus m.m.

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Odsherred Kommune

Teamkoordinator til det socialpsykiatriske botilbud Grønnehaven

Nykøbing Sj.

Er du velfunderet i socialpædagogisk faglighed, samarbejder du ud fra et anerkendende perspektiv, har du organisatorisk tæft og kan du planlægge arbejdstid, så er du måske den nye teamkoordinator på Grønnehaven.

Vi ønsker en kollega, der deltager i arbejdet på gulvet, varetager planlægningsopgaver og løbende sparrer pædagogiske problemstillinger med teamleder og personale.

Gem
Granhøjen

Vikarer til botilbud i Nykøbing Sjælland

Kan du lide at have en fleksibel hverdag, hvor du selv byder ind på vagter? Og bliver du en halv meter højere af hverdagens små øjeblikke, i en socialpædagogiske praksis?

Se video om Granhøjen som arbejdsplads

Så bliv en del af Granhøjen. Her arbejder du med hele mennesket, da vi tilbyder både bolig, behandling og beskæftigelse til voksne med fysiske og psykiske vanskeligheder.

Hos Granhøjen tror vi på, at alle mennesker er andet og mere end deres udfordringer eller diagnoser – og vi tror på, at du kan gøre en forskel sammen med os.

Granhøjen
Gran Recovery And Health

Beskæftigelsesmedarbejder til Løvdalen

Nykøbing Sj

Har du lyst til at udfolde din kreative side og gode idéer? Og samtidig være med til at gøre en reel forskel for mennesker med sociale og psykiske udfordringer?

Se video om Gran Recovery And Health som arbejdsplads

Vi mangler nemlig en beskæftigelsesmedarbejder til vores beskæftigelsesindsats på Fyrrehus i Nykøbing Sj, som er en del af Løvdalen under koncernen Gran Recovery and Health.

Din baggrund er ikke så vigtig for os, det vigtigste er at du har erfaring fra arbejdsmarkedet, er kreativ og har lyst til at være en del af vores beskæftigelsestilbud for mennesker med psykiske udfordringer. Du anser dig selv som imødekommende, venlig og forstår at sætte grænser

- Helle Eriksen, din kommende kollega i KREA
Gran Recovery And Health
Hotel Du Vest

Rengøringsassistent til Hotel Du Vest

Nykøbing Sj

Vil du svinge støvsugeren og gulvmoppen? Og trives du med selvstændigt arbejde, i et hus fuld af liv?Så bliv vores nye rengøringsassistent på Hotel Du Vest. Her får du ansvaret for at vores cafe, mødefaciliteter og kontorer altid er indbydende og rene.

Se video om Hotel Du Vest som arbejdsplads

Hotel Du Vest består i dag af mødefaciliteter til interne workshops og møder, et kontorfællesskab og en hyggelig lille cafe, hvor vi mandag til fredag har åbent for gæster, der kan nyde en lækker frokost eller kaffe og kage i skønne omgivelser.

Hotel Du Vest
Gem
Lundbeck

Vedligeholdelsesplanner

Nykøbing Sjælland

Har du erfaring med planlægning og koordinering af vedligehold? Er du interesseret i at bidrage til at forbedre vores vedligeholdelsesstandarder?

Dine primære ansvarsområder er, at…

  • sikre optimal vedligeholdelsesplanlægning & schedulering.
  • fungere som koordinator ved planlagte nedlukninger.

Hos Lundbeck tilbyder vi en inspirerende arbejdsplads med en kultur, der er karakteriseret ved samarbejde – en nødvendighed for at vores produkter kan udvikles og nå hele vejen ud til vores patienter.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Profil Optik

Style & Customer Advisor

Er du vild med mode, sætter du en ære i at yde fantastisk kundeservice og er du dén kollega, man bare ikke kan undvære på holdet?

Som Style and Customer Advisor i Profil Optik vil din arbejdsdag bestå af mange forskelligartede opgaver. Din fornemmeste opgave er dog altid at sørge for, at kunden føler sig velkommen, imødekommet og set.

Det gør du ved aktivt at lytte til kunden, rådgive om vores attraktive LifeStyle koncept og dermed i fællesskab med kunden finde frem til den helt rigtige løsning, baseret på vores store udvalg af designerbriller, solbriller, sportsbriller, linser og bæredygtige valg.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV