15 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

15 jobannoncer

Gem
Frode Laursen A/S

Gruppeleder til vores lager i Jyderup

Jyderup

Du bliver en del af et team, som har til ansvar at håndtere vores kunders varer på bedst mulig måde. Du bliver en del af en spændende og omskiftelig hverdag, med mulighed for udvikling af kompetencer inden for lagerfunktioner, logistik og ledelse.

Vi er ét lager med forskellige arbejdsområder, hvor vi samarbejder og løfter i flok.

Gem

Social- og sundhedsassistent til Plejecenter Elmelunden

Jyderup

En rigtig god arbejdsdag for dig er samarbejdet med engagerede kollegaer når natten er stundet til.

Indrykket:
Hentet fra SOSU.nu
Gem
Kriminalforsorgen Øst

Køkkenfaglig medarbejder søges til Jyderup Fængsel - barselsvikariat

Brænder du for at lave mad? Trives du med at arbejde med indsatte og se dem udvikle sig? Kan du se dig selv bidrage til, at indsatte kommer videre til et liv uden kriminalitet?

Du vil indgå i et teamsamarbejde med de 4 øvrige kollegaer i køkkenet, hvor du skal formå at støtte og motivere de indsatte i de daglige opgaver. Køkkenet beskæftiger op til 16 indsatte, og din rolle vil hovedsagligt være at vejlede og tilse, at de indsatte under kyndig faglig ledelse fremstiller god mad.

Gem
Kriminalforsorgen Øst

Medarbejder med håndværksmæssig baggrund søges til Jyderup Fængsel, Kriminalforsorgen Øst

Er du uddannet tømrer, snedker, VVS, elektriker, gartner og lignende, eller har du en håndværksmæssig stor erfaring?

Har du lyst til at gøre en forskel for indsatte i Kriminalforsorgen, hvor vi har fokus på at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet?

Vi tilbyder et spændende arbejde med masser af udfordringer og engagerede og fagligt dygtige kolleger. Meningsfuld beskæftigelse under afsoningen af en fængselsstraf er et af de resocialiserende tiltag, som du skal være med til at tilbyde den indsatte.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Jyderup Fængsel
Gem

Ledelseskonsulent til Institution Nordvestsjælland, Kriminalforsorgen Øst

Jyderup

Vil du være med til at sikre en effektiv drift og være med til at udvikle et professionelt og driftssikkert arbejdsmiljø på Institution Nordvestsjælland?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Kriminalforsorgen Øst

Genopslag: Håndværker/værkmester med maleruddannelse søges til beskæftigelsen i Jyderup Fængsel, Kriminalforsorgen Øst

Jyderup Fængsel hører til Institution Nordvestsjælland og søger uddannet maler til at beskæftige de kvindelige indsatte.

Som værkmester skal du indgå i fængslets beskæftigelse af de indsatte, som beskæftiges inden for en række forskellige faglige håndværksspor samt montageopgaver.

Gem

Postomdeler til PostNord Jyderup - Deltidsstilling på timeløn

Jyderup

Bliv en del af vores team Nu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger omdeler post på cykel eller i bil.

Indrykket:
Hentet fra Transportjob
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS

Vi søger stabile chauffører som vil være med til at gøre en forskel for vores elever

Vig, Jyderup og Hjembæk

Til vores dagbehandlingsskoler i Vig, Jyderup og Hjembæk søger vi chauffør til afhentning og hjemkørsel af elever. Det er en deltidsstilling, som forudsætter en høj grad af fleksibilitet og omstillingsparathed, da det kan variere hen over skoleåret hvordan køreplanerne ser ud, afhængig af eleverne på skolen.

Udgangspunktet er at eleverne skal hentes hjemme eller på børne-ungehjem. Det betyder at der køres i en afhentningsrute, som kan variere, hvis der f.eks. kommer en ny elev til afhentning.

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Centerpubben
Gem

Bartender søges

Jyderup

Centerpubben i Jyderup søger en dygtig og frisk medarbejder på fuldtid, som kan være med til at bidrage til den gode barstemning.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
SPAR

SPAR Jyderup søger salgsassistentelev

Hvad vil du gerne arbejde med i fremtiden? Vælg en uddannelse i SPAR, der åbner dine karrieremuligheder.

Som elev i SPAR får du en solid faglig uddannelse inden for retail, hvor fokus er på at skabe oplevelser. Du kommer til at skabe service- og madoplevelser sammen med dine kollegaer og kunder i butikken og på skolen sammen med dine nye bedste holdkammerater fra SPAR og de andre butikskæder i Dagrofa.

SPAR
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Projekt Menneske

Gør en forskel som behandler hos Projekt Menneske!

Jyderup, Slagelse og Næstved

Projekt Menneske søger en engageret behandler til at styrke vores rusmiddelbehandling i arresthuse og fængsler på Midt- og Vestsjælland.

P.t. søges en behandler til at varetage rusmiddelbehandlingen i Næstved Arrest med 2 dage om ugen og 2 dage i Slagelse Arrest. Derudover vil du 1 dag om ugen skulle indgå i Projekt Menneskes døgnbehandlingsafdelinger i Jyderup Fængsel.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi vægter medarbejdernes trivsel og faglige udvikling højt. Du får grundig introduktion, faglig supervision og kollegial sparring samt internt og eksternt undervisning.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV