13 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

13 jobannoncer

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Profilpartners søger for VPD Bearbejdning
Gem
Profilpartners

Planlægnings- og logistikansvarlig med øje for god kundepleje

Regstrup

Vi søger en multikunster, der både kan håndtere kunder, stå for det overordnede indkøb og den daglige disponering af forbrugsstoffer og varer samt styre logistikken.

Da stillingen er nyoprettet, vil du få god mulighed for at være med til at præge opgaverne.

Du tilbydes en spændende og selvstændig stilling i en dynamisk virksomhed med korte beslutningsprocesser.

Profilpartners søger for VPD Bearbejdning
Gem
Profilpartners

Kvalitetsstyringssystem specialist

Regstrup

Du kommer til at arbejde tæt sammen med konsulenter fra leverandøren af kvalitetsstyringssystemet omkring selve opbygningen, men skal være indstillet på at arbejde meget hands-on specielt i implementeringsfasen, hvor der er mange data, der skal håndteres.

Du tilbydes en meget selvstændig stilling, hvor du i høj grad selv planlægger dit arbejde og din tid. Du bliver en del af et meget dedikeret team, hvor alle spiller sammen og er meget ærekære både omkring deres arbejde og virksomheden generelt.

Gem
Schoeller-Plast-Enterprise A/S

Bliv en del af vores ansvarlige plastproduktion

Regstrup

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Opstilling af værktøjer og indkøring af sprøjtestøbemaskiner samt robotter iht. produktionsplan.
  • Overvågning af sprøjtestøbeproduktionen for sikring af en stabil produktion i den rette kvalitet

Du vil indgå i et arbejdsmiljø præget af engagement og en uformel omgangstone, hvor håndværksmæssig og faglig kunnen, forståelse for hinanden og forandringsvilje værdsættes.

Schoeller-Plast-Enterprise A/S
Gem
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem

Social- og Sundhedsassistent søges til Regstrup hjemmepleje

Regstrup

Vil du være en del af en fantastisk arbejdsplads, så GLÆDER vi os til at høre fra dig.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Nr. Jernløse Skole søger dygtige dansklærere til både små og store elever – klar på at sætte ny kurs på dit lærerliv sammen m...

Regstrup

Har du lyst til at være helt tæt på vores elevers trivsel, skoleglæde og faglige udvikling, og skabe de bedste muligheder for et godt og sundt skoleliv?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV