75 job matcher din søgning 75 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 75 resultater.
Lidl Danmark K/S
Souschef til Kalundborg

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
S/I Huset ved SkovenVil du være med til at tage ansvar for en organisation i udvikling?

S/I Huset ved Skoven

Har du ben i næsen og benene plantet solidt på jorden? Kan du sætte grænser og være omsorgsfuld på samme tid?

Har du erfaring med og brænder for at arbejde med miljøterapi – er det måske dig vi søger. Vil du være med til give vores borgere en god dag, og samtidig være med til at udvikle og styrke deres kompetencer i et trygt miljø?

Vi søger nye kollegaer, som er uddannet pædagog eller sundhedsfagligt til 30 og 37 timers stillinger, samtidig søger vi vikarer i flere af vores huse. De ledige stillinger vil p.t. være i Kalundborg, Eskebjerg, Høng og Dalmose.

De fysiske rammer rummer både hus og have, og på sigt også høns og urtehave, og du skal være indstillet på at være med til at holde de udvendige rammer, også gerne fantasi og ideer.

Equinor Refining Denmark A/SLager- og logistikelev pr. 1. januar 2021

Equinor Refining Denmark A/S, Kalundborg

Vi er Danmarks største olieraffinaderi med en kapacitet på cirka 5,5 million tons/år.

Uddannelsen som lager- og logistikelev veksler mellem skoleforløb og praktik hos Equinor Refining Denmark A/S. Arbejdet omhandler varemodtagelse og certificering af indkomne varer, plukning af reservedele for udlevering, kørsel med truck samt optælling af varelager. De fleste operationer, der foregår på lageret, er indbefattet af PC-arbejde.

Dine kvalifikationer

 • Har gennemført minimum grundforløb 1
 • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Personlige kvaliteter

 • Udadvendt, god til at kommunikere og serviceminded
 • Har ordens- og kvalitetssans
 • God til at arbejde selvstændigt og i teams
 • Sikkerheds- og ansvarsbevidst

Vi tilbyder

 • Løn i hele uddannelsesforløbet
 • Bonusordning
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring
Equinor Refining Denmark A/S
Novo Nordisk A/S
Marine Engineer for the largest Insulin Factory in the World

Novo Nordisk A/S, Kalundborg

Are you energised by the kind of problem solving that allows your group to be the reason major losses are avoided and huge potential is harvested? If you know your way around pipes, tanks and valves, and you always seem to know about problems before they arise, you may be the one we are looking for.

Novo Nordisk A/S

As our new colleague, your days will be highly varied. Mostly, you will work around pipes, valves, centrifuges, pumps and chromatography columns and all the maintenance and production people that handle them as part of their daily work. Sometimes, your expertise will be needed for problem solving – facilitating the systematic root cause finding that we can base corrective and preventive measures on.

Novo Nordisk A/S
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Innergy Factory Associate Manager

Innergy Factory søger for Novozymes A/S i Kalundborg

For Novozymes i Kalundborg søger vi en Associate Manager, Supply Chain Operation (SCO) Liquid Formulation

Brænder du for ledelse og produktion i stor skala, og har du erfaring med at lede timelønnede på skiftehold?

Du vil få ansvaret for 22 medarbejdere, fordelt på 19 operatører og 3 laboranter. Produktionen kører i 3-holdsskift, 5 dage om ugen. Du skal, med din synlige ledelse i dagtimerne, sikre at alle 3 skift kører optimalt, også når du ikke er der.

I området er der en sund værdibaseret kultur, hvor høj faglighed, udvikling og resultater er i fokus. Derfor er det en selvfølgelighed, at der bliver fokuseret på din udvikling, blandt andet med coaching og sparring fra nærmeste leder og kollegaer, men også i form af relevant uddannelse.

Kalundborg Kommune
Sagsbehandlende fysio-/ergoterapeut til Hjælpemiddelteamet

Kalundborg Kommune

Vi mangler en kollega til Hjælpemiddelområdet, er det dig?

Du bliver en del af en spændende og alsidig arbejdsplads, med høj faglighed, et godt arbejdsmiljø og plads til humor. Stillingen er på 37 timer ugentligt og er til besættelse 1. december 2020.

Hjælpemiddelteamets kerneopgave er sagsbehandling af ansøgninger vedr. hjælpemidler, forbrugsgoder, boligindretning, biler, arbejdsredskaber til hjemmeplejen, hjælpemidler i forbindelse med træning/rehabilitering samt udskrivelser fra sygehus.

Arbejdsopgaverne veksler mellem administrativt arbejde, hjemmebesøg hos borgere, koordinering, tværfagligt og tværsektorielt samarbejde i og udenfor organisationen.

LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

BDO
Ambitiøs og fagligt nysgerrig statsautoriseret revisor

BDO, Kalundborg

Har du erfaring med revision, regnskab og rådgivning? Vil du arbejde i en af landets absolut førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder?

Vi har vokseværk og mangler derfor en ambitiøs og erfaren medarbejder til at udføre rådgivnings- og revisionsopgaver samt regnskabsudarbejdelse inden for mange forskellige brancher.

Du vil naturligvis få ansvaret for dine egne kunder, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger skal servicere med fremtidssikret og værdiskabende rådgivning inden for skat, revision og regnskab. Din rådgivning og revision vil baserer sig på en række BDO-ydelser, og du vil altid have adgang til på BDO’s specialafdelinger og deres ekspertise.

BDO
Novozymes A/SFermentation Scientist & Project Leader, Fermentation Optimization

Novozymes A/S, Kalundborg

We are offering an attractive position with the responsibility for fermentation process optimization and project leadership. You will be the project leader for some of our optimization projects and introductions of new strains and products in production. We do fermentation process optimization based on in-depth microbial understanding, scientific understanding, pilot experiments, lab investigations, production trials and advanced analytics.

You will be optimizing processes based on scientific knowledge, lab investigations in 20 L scale, production trials, and identify optimization leads from mathematical and statistical treatment of data. We typically work on projects of 6-12 months’ duration with focus on making significant and value creating process improvements. We work in projects with focus on team work.

Novozymes A/SFermentation Scientist & Project Leader, Fermentation Optimization

Novozymes A/S, Kalundborg

We are offering an attractive position with the responsibility for fermentation process optimization and project leadership. You will be the project leader for some of our optimization projects and introductions of new strains and products in production. We do fermentation process optimization based on in-depth microbial understanding, scientific understanding, pilot experiments, lab investigations, production trials and advanced analytics.

You will be optimizing processes based on scientific knowledge, lab investigations in 20 L scale, production trials, and identify optimization leads from mathematical and statistical treatment of data. We typically work on projects of 6-12 months’ duration with focus on making significant and value creating process improvements. We work in projects with focus on team work.

Academic WorkFleksibelt studiejob som bot whisperer!

Academic Work søger for Front AI

Deltag i Front AIs 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye bot whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag?

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Lær chat-botterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project
HRS Luftteknik A/SVentilationstekniker til Kalundborgområdet

HRS Luftteknik A/S

Har du en bred erfaring og teknisk indsigt i montage samt servicering af ventilationsanlæg - og kan du arbejde selvstændigt samt gå forrest? Så har vi den rette stilling for dig.

Afdelingen er en del af HRS Luftteknik Slagelse, Rødovre og Kalundborg, som udfører service- og projektarbejder indenfor ventilation. Alle 3 afdelinger er samlet i en fælles organisation under HRS Luftteknik Slagelse, med en kundeorienteret opbygning, der sikrer et godt og effektivt samarbejde på tværs af regionen.

Til vores afdeling i Kalundborg søger vi en tekniker inden for ventilation, med erfaring inden for service og reparation samt montagearbejde.

Arbejdet omfatter bl.a. servicering, fejlfinding og optimering på eksisterende samt montering af nye anlæg.

Kalundborg Kommune
Tydelig overtandlæge med ledelseserfaring

Kalundborg Kommune

Vores mangeårige overtandlæge i tandplejen i Kalundborg Kommune går på pension. Derfor søger vi nu en engageret person til en spændende og attraktiv stilling som overtandlæge.

Vi søger efter en engageret, faglig stærk overtandlæge med humor, som kan fortsætte og forny den gode indsats, der allerede er sat i gang på vores 2 tandklinikker. Du skal have styr på driften, så det kræves at du er – og har lyst til at være - en dygtig administrator, der sikrer at budgettet holder. Det kræver at du har overblik og vilje, og samtidig kan vise og skabe retningen for medarbejderne.

For at få succes i jobbet, skal du have fokus på kerneopgaven, og kunne udfordre personalet i udviklingen af arbejdsgange, og i at tage nye velfærdsteknologiske løsninger i brug. Du skal kunne skabe og fastholde en god virksomhedskultur, der balancerer økonomi, personalebehov og trivsel.

Novozymes A/SProcess Engineer, Enzyme Recovery Kalundborg

Novozymes A/S

Are you looking for new challenges in a fast-paced environment where no two days are the same? If so, you could be one of our new colleagues in Enzyme Recovery Kalundborg. Recovery AC is the biggest enzymes recovery unit in Novozymes, with decanter and drum lines and a spray drying unit. The open position is anchored on the decanter line, with cross-functional collaboration across the department and other parts of Novozymes’ Supply Chain.

You will be part of a team of dedicated and skilled engineers and technicians with four main responsibilities:

 • Process responsibility including daily supervision and optimization to meet business targets for quality, economy and regulatory requirements.
 • Optimization activities including identifying and driving technology projects to further improve our production processes and secure future capacity.
Kalundborg Kommune
Skoleleder til Specialcenter Sigrid Undset

Kalundborg Kommune

Tillidsfuld leder med ledelseserfaring og faglig indsigt

Vores mangeårige leder af Sigrid Undset er gået på pension. Derfor søger vi en rodfæstet person til en spændende og attraktiv stilling som skoleleder på Specialcenter Sigrid Undset. Det omfatter ledelse af administration, specialbørnehaven Lærkereden, Sigrid Undset skolen, Kildebo samt CSU.

Vi søger en leder, der ikke ”kun” er skoleleder, men som kan navigere i det specialpædagogiske og socialfaglige felt. En fagligt forankret profil som har øje for metodiske og samfundsmæssige tendenser.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du kan mærke og fornemme ledere, medarbejdere, samarbejdspartnere, forældre og pårørendes ønsker/behov og have lyst til, så vidt muligt, at modellerer det ind i dagligdagen.