109 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

109 jobannoncer

Gem
NOV Flexibles, NOV

Fitter (Kalundborg)

Kalundborg

Vi laver fleksible rør på vores fabrik i Kalundborg, og vi har brug for en dygtig montør, der har lyst til at arbejde med maskiner og produkter, der ikke findes noget andet sted i Danmark. Er det dig?

Som montør bliver du en del af et fast hold på et 12-timers skift (5-holdsvagtplan), hvor du typisk arbejder sammen med én makker om at montere endfittings til vores rør. Arbejdet kræver høj faglighed, og du tager ansvar for eget arbejde og sikkerhed.

NOV Flexibles, NOV
DeZignated ApS søger for Kalundborg Refinery A/S
Gem
DeZignated ApS

Head of Project, Procurement & Control

Kalundborg

Træd ind i en nøglerolle i vores øverste ledelsesteam, hvor du vil være ansvarlig for projektgennemføring af virksomhedens mange målsatte optimerings- og udviklingsprojekter.

Din divisions bidrag til virksomhedens vækst udgør kernen i denne rolle. Du bliver ansvarlig for porteføljestyring med tilhørende projektøkonomi, allokering af ressourcer, omfattende stakeholder management og videreudvikling af projektledelsen. Som leder for din divisions ledergruppe vil du have det overordnede ansvar for at styre både Capex og Opex projekter og sikre en effektiv og økonomisk bæredygtig gennemførelse. Er du den erfarne leder, der har evnerne til at drive vores raffinaderi fremad?

DeZignated ApS søger for Kalundborg Refinery A/S
Gem
DeZignated ApS

Afdelingsleder Procurement & Warehouse

Kalundborg

Er du på udkig efter en spændende karrieremulighed i en international virksomhed? Har du en passion for ledelse af indkøbsprocesser og leverandørstyring på tværs af virksomheden?Kom og vær en del af et ambitiøst raffinaderi med dygtige medarbejdere, hvor vi kontinuerligt arbejder på at udvikle bedste praksis og sikre optimale resultater i vores forsyningskæde.

Som Manager for Procurement & Warehouse vil du lede afdelingen, som varetager vores store strategiske og komplekse indkøb af både materialer og ressourcer. Her vil du sætte standarden for forhandling og kontrahering af optimale forretningsbetingelser baseret på en god kommerciel forståelse for de tilhørende markedsforhold.

Gem
Ørsted

Maskinmesteraspirant

Kalundborg

I denne rolle vil du være tilknyttet et kraftværk under hele dit 4½-årige studieforløb. Her vil du få praktisk erfaring med at drive og vedligeholde termiske anlæg, der hver dag sikrer energi til tusindvis af danske hjem.

Du vil også blive del af bæredygtige projekter, der er med til at forme fremtidens grønne energiforsyning. Du har mulighed for at præge dine opgaver efter interesser og kompetencer. Samtidig er du sikret en plads på maskinmesterskolen, når du får jobbet.

Ørsted
Gem
Maskinmesterskolen København

Vil du være med til at uddanne fremtidens ledere på Maskinmesterskolen København?

Kgs. Lyngby og/eller Kalundborg

Vi søger en adjunkt eller lektor til undervisning i ledelse.

Se video om Maskinmesterskolen København som arbejdsplads

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

Vi tilbyder bl.a. et stærkt fagteam, hvor du vil opleve rum for faglig og pædagogisk sparring, kolleger, der deler ambitionen om at give de studerende den bedste ramme omkring deres uddannelse samt mulighed for at deltage i den løbende udvikling af uddannelsen.

Maskinmesterskolen København
All Recruit ApS søger for Kalundborg Refinery A/S
Gem
All Recruit ApS

Serviceminded og struktureret SAP-specialist med bred viden

Kalundborg

Se video om Kalundborg Refinery A/S som arbejdsplads

Skal du være med på rejsen fra ECC6 til S4/Hana sammen med dedikeret kollegaer i en IT-afdeling, hvor hovedfokus er på at levere et sikkert og pålideligt IT-landskab?

Vi leder efter en person med en solid baggrund i håndtering og vedligeholdelse af SAP-løsninger. Det afgørende for os er, at du er indstillet på at udforske nye muligheder og tager ansvar for de opgaver, der kommer din vej.

All Recruit ApS
Gem

Uddannet kok til MENY Kalundborg

Kalundborg

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye kok?

Som kok i MENY arbejder du med Danmarks måske bredeste cuisine. For du tilbereder alt lige fra de smålune retter, som stiller den lille sult til de helt store bestillinger som kunderne kan få på bestilling. Og du har selvfølgelig adgang til de friskeste råvarer og bedste udskæringer, når du arbejder side om side med vores slagtere og delikatesseassistenter.

Meny
Gem

Slagtersvend til MENY Kalundborg

Kalundborg

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Som slagtersvend er du musklerne bag vores succes, for du er både bag skæredisken, hvor du udskærer og tilbereder kød, og bag køledisken, hvor du inspirerer og servicerer vores kunder. Samtidig får du også mulighed for at bruge din viden og dine ideer til at forme afdelingen, og have medindflydelse på hvilket sortiment vi skal tilbyde vores kunder.

Meny
Gem
Kalundborg Forsyning A/S

Business Controller

Ønsker du at arbejde i en spændende virksomhed i vækst, der værdsætter innovation og bæredygtighed, og har du et servicegen og en naturlig organisatorisk sans, således du kan have flere bolde i luften og samtidig servicere Kalundborg Forsynings forretningsområder? Så har Kalundborg Forsyning det helt rette job til dig.

Se video om Kalundborg Forsyning A/S som arbejdsplads

Kalundborg Forsyning søger en business controller, der kan agere i et krydsfelt mellem praktisk håndtering af økonomiske opgaver og de mere udviklende, komplekse analyseopgaver.

Du vil blive tilknyttet økonomiafdelingen for Kalundborg Forsyning, og du vil dagligt have snitflade med flere forskellige fagligheder i dit arbejde omkring at servicere forretningsteamet.

Kalundborg Forsyning A/S
Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Novozymes A/S part of Novonesis A/S

Laborant, Global Optimization

Kalundborg

Vi har brug for dit talent, din viden og dit engagement, så vi kan forbedre verden med biologi.

I Novonesis ved vi, at løsninger, der er forankret i biologi, kan hjælpe med at løse menneskehedens største udfordringer. Dette været vores ledesnor, fra vi begyndte vores rejse for mere end et århundrede siden.

Vores afdeling har til formål at optimere Novonesis gæringsprocesser ud fra en videnskabelig og databaseret tilgang. Afdelingen er sammensat af 15 dedikerede kemikere, laboranter og teknikere, som driver optimeringsprojekter gennem dataanalyse og viden opnået i vores laboratorium.

Gem
Bravida Danmark A/S

Teknikere til brand- og sikringsanlæg

Kalundborg

Vil du være med til at stoppe branden før den starter, eller sørge for en indbrudsalarm der holder de ubudne gæster ude? Vil du være med i et specialiseret team af dygtige kollegaer, der sørger for teknisk sikkerhed i de danske bygninger?

På servicedelen bliver man den, der sikrer den daglige drift og vedligeholdelse af vores kunders anlæg.

Du får muligheden for at arbejde med en bred vifte af spændende drift- og vedligeholdsopgaver, fejlfinding og mindre udvidelser af brand og sikringsanlæg.

Bravida Danmark A/S
Gem
Kalundborg Forsyning A/S

Projektleder, Plan og projekt, vandafdeling

Kalundborg

Ønsker du at arbejde i en spændende virksomhed i vækst, der værdsætter innovation og bæredygtighed, og har du erfaring med at lede anlægsprojekter af varierende størrelse og karakter fra start til slut og kan du samtidig samarbejde på tværs af en organisation, og nå i mål indenfor tidsrammen og budget, så har vi i Kalundborg Forsyning jobbet til dig.

Se video om Kalundborg Forsyning A/S som arbejdsplads

Du vil blive tilknyttet afdelingen Plan og Projekt Vand, som består af et team af engagerede medarbejdere, der spænder fagligt bredt fra geologer, biologer til projektledere og specialister blandt andet. Dine primære opgaver vil være at have ansvaret for at lede anlægsprojekterne sikkert i mål.

Kalundborg Forsyning A/S
Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

 • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
 • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
Kalundborg Forsyning A/S

Projektledere til Plan & Projekt Spildevand og Renseanlæg

Kalundborg

Kalundborg Forsyning er på udkig efter dynamiske og initiativrige projektledere til Plan & Projekt Spildevand og Renseanlæg.

Se video om Kalundborg Forsyning A/S som arbejdsplads

Er du klar til at blive en del af en fremadstormende virksomhed, der prioriterer innovation og bæredygtighed? Har du erfaring med at lede anlægsprojekter af forskellige størrelser og kompleksitet fra start til slut? Og kan du navigere smidigt gennem samarbejde på tværs af organisationen for at nå målene inden for tidsramme og budget?

Vi søger to dedikerede projektledere, der kan håndtere en bred vifte af anlægsprojekter i forsyningsnettet: fx renovering, separat kloakering, klimasikring, LAR-løsninger, renoveringer og ombygninger af vores renseanlæg.

Kalundborg Forsyning A/S
Gem
Beritech A/S

Construction Manager

Kalundborg

Har du erfaring med opbygning af rørarbejde og procesanlæg indenfor farma- eller fødevareindustrien?

Som Construction Manager hos Beritech kommer du til at spille en vigtig rolle, hvor du får ansvaret for både projektplanlægning og ledelse af eget team på 5-40 medarbejdere, afhængig af projektets størrelse.

Din rolle vil indebære direkte kontakt med vores kunder samt aktiv deltagelse i alle faser af projekterne fra planlægning til eksekvering, så vi sikrer, at projekterne lever op til de højeste standarder og er i overensstemmelse med både kundens behov og gældende regulativer.

Gem
Synscenter Refsnæs

Læreruddannet skolekonsulent til nationalt skoletilbud

Kalundborg

Er du motiveret for at prøve dig selv af i et specialpædagogisk undervisningsmiljø for elever med synsnedsættelse og yderligere funktionsnedsættelser? Kan du se dig selv arbejde i et mindre skolemiljø med lav klassekvotient?

Det er spændende, sjovt og udviklende at arbejde i skolen på Synscenter Refsnæs, og indimellem er det også krævende. Derfor er teamsamarbejde, kompetenceudvikling og fleksibilitet nøgleord hos os. Det betyder bl.a. fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge din undervisning (i samarbejde med dit team) og til at forvalte din forberedelse.

  Gem
  GE HealthCare

  MR Product Sales Specialist

  Brøndby or remote
  Mulighed for hjemmearbejde

  As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

  While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

  GE HealthCare
  Gem
  NOV Flexibles, NOV

  Electrical Technician

  Kalundborg

  Duties & responsibilities includes:

  • Maintenance according to PM5
  • Troubleshooting on electrical installations and machines
  • Assisting Electrical Engineers in upgrading production facility

  Every day, the oil and gas industry’s best minds put more than 150 years of experience to work to help our customers achieve lasting success.

  NOV Flexibles, NOV
  Gem
  Kalundborg Kommune

  Datateknikerelev med speciale i infrastruktur

  Kalundborg

  Er du nysgerrig på teknologi og drømmer om en spændende karriere i IT-branchen?

  Når du starter hos os, åbner du døren til en hel verden af IT. Du kommer til at lære alt fra at tackle tekniske udfordringer til at hjælpe med at holde vores servere og netværk kørende. Vi lærer dig alt fra at installere og konfigurere hardware og software til fejlfinding og løsning, når tingene går galt.

  Vi tror på dig! Vores mål er, at du bliver så dygtig, at vi ikke kan undvære dig, når du er færdiguddannet.

  Har du et Jobindex CV?

  Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

  Opret CV