172 job matcher din søgning 172 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kan du lide at lave mad? Så er det dig vi mangler i MENY Kalundborg!

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Vil du være kok eller delikatesseassistent i et MADarena, hvor du har alle tænkelige, friske råvarer lige ved hånden? Og vil du udvikle retter og måltidsløsninger, der inspirerer og skaber madglæde blandt vores kunder?

I MENY Kalundborg er vi kendte for vores kvalitet, og det er hos os, du finder alle ingredienserne, når maden skal smage af lidt mere. Vi tilbyder nemlig mere end blot de bedste råvarer. Og vores medarbejdere går det ekstra skridt for at få gourmet på kundernes menu.

Du bliver en del af delikatesseafdelingen, hvor du laver og udvikler lune retter. Her er du med til at gøre det nemt for kunderne at få et lækkert, færdiglavet måltid i en travl hverdag.

Meny
Gem
ALDI Danmark 1. assistent - Kalundborg

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Kalundborg Kommune
To nye kollegaer til at arbejde med jord, virksomheder og spildevand i Team Natur og Miljø

Kalundborg Kommune

Du bliver en del af Team Natur og Miljø, der er kendetegnet ved en høj faglighed og et godt socialt sammenhold. Det er vigtigt for os, at du har lyst til at bidrage både til det faglige og det sociale fællesskab.

Arbejdsopgaverne er bl.a. miljøgodkendelser, jordforureninger, spildevandstilladelser, tilsyn, jordflytning mv. Som miljømedarbejder kommer du også til at håndtere klagesager, f.eks. klager over lugt- eller støjgener.

Vi udarbejder de fleste af vores miljøgodkendelser, tilladelser og dispensationer selv. Det betyder, at du skal kunne arbejde systematisk og sætte dig ind i it-systemer og beregningsmetoder, arbejde med GIS-kort og være god til at skrive.

Der er en høj grad af borgerkontakt i jobbet, og du kommer til selvstændigt at have kontakt med borgere, virksomhedsejere og konsulenter.

Gem
Kalundborg Kommune
Dansk- og billedkunstlærer til Tømmerup skole

Kalundborg Kommune

Er du en dygtig, kreativ og engageret lærer? Skaber du læring gennem gode relationer? Er det vigtigt for dig at arbejde i et fagligt dygtigt og energisk team? Hvis ja, skal du helt sikkert læse videre:

Tømmerup skole søger en lærer til ansættelse på fuld tid, hurtigst muligt. Vi søger en kompetent og energisk lærer, der har ambitioner på alle børns vegne, til at træde ind i vores dygtige og ambitiøse personalegruppe.

Kan du gøre en forskel for vore elever i fag som: dansk, håndværk og design, billedkunst, så skynd dig at sende en ansøgning til os.

Øvrige kompetencer kan også komme i betragtning, og du får mulighed for, i samarbejde med kollegaer og ledelse, at sammensætte et skema, der matcher dine undervisningskompetencer.

Kalundborg Kommune
Kalundborg Kommune
Grundet øget elevtilgang søger vi en lærer med gode relationskompetencer og specialpædagogisk indsigt – til ansættelse 1. august 2022

Kalundborg Kommune

Sigrid Undset Skolen er et specialiseret § 20 stk. 2 skole- og SFO-tilbud for elever med generelle indlæringsvanskeligheder fra børnehaveklasse til og med 10. klasse. For det kommende skoleår 22/23 forventes elevtallet at være ca. 90.

Fælles for alle ansatte og faggrupper på Sigrid Undset er engagement og interessen for børn med særlige behov, deres trivsel og udvikling. Vores teoretiske grundlag i forhold til arbejdet med elevernes personlige og sociale udvikling er funderet i systemisk teori og neuroaffektiv udviklingspsykologi. Vores mål er, at alle elever får et så kvalitetsfyldt og selvstændigt liv, som muligt, under og efter deres skolegang.

Vi byder ansøgere velkommen, som har et ønske om at besøge skolen.

Kalundborg Kommune
NOV Flexibles, NOV
Fitter

NOV Flexibles, NOV, Kalundborg

VI laver fleksible rør på vores fabrik i Kalundborg, og vi har brug for en dygtig montør, der har lyst til at arbejde med maskiner og produkter, der ikke findes noget andet sted i Danmark. Er det dig?

Som montør bliver du en del af et fast hold på et 12-timers skift (5-holdsvagtplan), hvor du typisk arbejder sammen med én makker om at montere endfittings til vores rør. Arbejdet kræver høj faglighed og du tager ansvar for eget arbejde og sikkerhed. Der er stort fokus på kvalitet og dokumentation, for vores rør skal holde op til 20 år under vandet, uden vedligehold.

Du uddannet smed, maskinarbejder, mekaniker eller har en anden håndværksmæssig uddannelse, og du har interesse for at arbejde med special værktøj efter procedurer.

NOV Flexibles, NOV
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

NOV Flexibles, NOV
Rigging Foreman

NOV Flexibles, NOV, Kalundborg

Vi laver fleksible rør til olie- og gasindustrien på vores fabrik i Kalundborg Havn. Når produkterne skal udskibes, skal vi bruge to sjakbajser, der kan sørge for at arbejdet glider og som har lyst til at arbejde med store maskiner, enorme produkter og virkelig gode kolleger. Er du en af dem?

Som sjakbajs – Rigging Foreman – kommer du til at arbejde ude i alt slags vejr for at sikre, at vores enorme rør er pakket forsvarligt og kommer sikkert om bord de skibe, der lægger til kaj for at hente rørene. Det er vigtigt, at du som person går i front og er klar til at være en arbejdende formand for dit sjak.

NOV Flexibles, NOV
Kalundborg Forsyning A/S Er du vores nye klejnsmed i Spildevand og Rens?

Kalundborg Forsyning A/S

Kan du lide at arbejde selvstændigt og selv planlægge din arbejdsdag? Er service og ombygning på vores otte renseanlæg og 280 pumpestationer noget, der kunne interessere dig, så er du måske vores nye klejnsmed i Kalundborg Forsyning.

Vi er en multiforsyning med flere forsyningsarter, herunder spildevand, rens, varme, vand og overfladevand. Vi er en rummelig forsyning med højt til loftet, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med 25 andre kompetente medarbejdere i driftsafdelingen, Spildevand og Rens, herunder fire andre smede.

Dine arbejdsopgaver vil eksempelvis være

 • Service på vores 280 pumpestationer
 • Ombygning af pumpestationer
 • Tage dig af akutte nedbrud
Gem
ISS Facility Services A/S
Er du vores nye rengøringsmedarbejder i Herlev eller Kalundborg?

ISS Facility Services A/S

Som rengøringsmedarbejder har du ansvaret for den daglige rengøring, hvor dine opgaver blandt andet vil bestå af afvaskning af gulve og inventar samt rengøring af toiletter, omklædning og baderum.

Du bliver en del af et godt team, der sammen leverer den gode standard og kvalitet, der er aftalt med kunden. Du får desuden ansvar for dine egne områder, og vi ønsker, at du bliver motiveret af dine opgaver, og at du hjælper teamet under sygdom og ferie.

ISS Facility Services A/S

I stillingen som rengøringsmedarbejder tilbyder vi dig en løn efter overenskomst, en række personalegoder, gode kolleger, en ansvarlig ledelse samt gode muligheder for at udvikle dig. Arbejdstiden aftales nærmere ved ansættelse. Bemærk, at vi også søger rengøringsafløsere med varierende timetal.

ISS Facility Services A/S
Teknik Bureauet ApS Produktionsspecialist til international virksomhed

Teknik Bureauet ApS søger for NOV Flexibles, NOV i Kalundborg

Få en central rolle i produktionen hos en international og spændende produktionsvirksomhed.

Teknikbureauet skal for NOV Flexibles i Kalundborg finde en person med en stor interesse for produktionsstyring til en stilling som ansvarlig ingeniør/tekniker for vores produktionslinjer inden for fremstilling/armering samt udskibning af fleksible rør til den globale offshore olie- og gasindustri.

Du kommer til, med reference til produktionslederen, at have ansvar for alle aspekter af produktionslinjerne, herunder projektering, planlægning, teknisk overvågning og sikkerhed.

Teknik Bureauet ApS
Kalundborg Kommune
Økonomimedarbejder med talent for præcision og udvikling (genopslag)

Kalundborg Kommune

Fagcenter Børn og Familie søger en økonomimedarbejder til en fast stilling på 32 timer pr. 1. august 2022 eller snarest muligt.

Stillingen er tilknyttet vores administrationsteam, som består af seks medarbejdere. Hovedopgaverne i teamet er økonomistyring og budgetopfølgning, registrering af underretninger, understøttelse af DUBU, ledelsesunderstøttelse, plejekontrakter, personaleadministration, postfordeling og telefonbetjening.

Dine hovedopgaver bliver bl.a.:

 • Budgetlægning og regnskabsafslutning og bemærkninger
 • Budgetopfølgning månedsvis på flere områder
 • At følge KPI'er på udvalgte områder
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser El-teknisk-faglærer til Processkolen

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

Processkolen søger en engageret og kompetent el-teknisk faglærer, der skal indgå i vores lærerteam og undervise i teori og praktik. Har du en baggrund som el-installatør, elektriker, svagstrømstekniker, styrings- og reguleringstekniker, maskiningeniør eller anden relevant faglig uddannelse?

Kunne du tænke dig et meningsfuldt job, hvor du får mulighed for at give din faglige stolthed videre? Så er det dig, vi søger!

Processkolen uddanner operatører, elektrikere, tømrere, lager- og transportelever. Du skal som udgangspunkt undervise på grund- og hovedforløb på operatøruddannelserne samt vores efteruddannelsesforløb i både teori og praktik i fagene el, pneumatik, programmering og overvågning.

Gem
FOB Rengøringsassistenter til faste stillinger i Slagelse og Kalundborg

FOB

Har du en god portion erfaring inden for rengøring? Har du et godt drive, er du serviceminded og skaber du resultater ind i et fællesskab?

Så er du måske vores nye kollega i FOB. I FOB vil vi fremover selv stå for rengøringen i vores afdelinger i Slagelse og Kalundborg. Vi ønsker at levere en høj rengøringsstandard til vores mange beboere i vores lejemål.

Vi lægger stor vægt på god service og glæden ved at skabe synlige resultater. Vi søger nye kollegaer, der sætter en stolthed i at udføre et godt stykke rengøringsarbejde og er team-orienterede. Der er tale om trapperengøring, rengøring i vaskerier, festlokaler og kontorer.

Til vores rengøringshold søger vi 8 medarbejdere i Slagelse og 2 medarbejdere i Kalundborg. Der er som udgangspunkt tale om fuldtidsstillinger, men der vil også være mulighed for at aftale andet.

mobako P/S
Projektleder til Fjernvarmedrift

mobako P/S søger for Kalundborg Forsyning A/S

Kalundborg Forsyning søger en Projektleder til driftsafdelingen. Har du et godt kendskab til forsyningsområdet inden for fjernvarme, så er du måske den nye Projektleder.

Opgaverne er forskellige, men drejer sig primært om drift af fjernvarme, etablering af nye fjernvarmestik samt renoveringsopgaver. Der er et tæt samarbejde mellem driftsorganisationen og plan- og projektafdelingen, og der er et stort fokus på at finde de bedst mulige løsninger.

Faglige og personlige kvalifikationer:

 • Du har en relevant faglig uddannelse som smed, maskinmester eller lign.
 • Du er teknisk velfunderet, og du har gerne erfaring fra forsyningsbranchen
 • Du har viden og erfaring med fjernvarmedistribution, fjernvarmerør og fittings samt renovering af fjernvarmestik og fjernvarmeventiler
mobako P/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gyproc
Teknisk rådgiver

Gyproc, Kalundborg

Har du lyst til at rådgive omkring markedets bedste løsninger indenfor stål- og gipssystemer? Så får du i denne stilling mulighed for netop dette overfor kunder i hele byggeriets værdikæde.

IUNO

Du arbejder med dokumentation og formidling af bygningsfaglig viden, både eksternt til kunder, uddannelsesinstitutioner og rådgivere, og internt til salgs- og marketingskollegaer.

Dine primære opgaver bliver bl.a.:

 • Udarbejde statisk dokumentation for Gyproc systemløsninger
 • Generel kunderådgivning over for både projekterende, udførende og private
 • Rådgivning om komplette og optimale løsninger
Gyproc
Synscenter Refsnæs
Rengøringsassistent til Birkehuset på Synscenter Refsnæs

Synscenter Refsnæs, Kalundborg

Er du vant til at yde service, og har du erfaring med professionel rengøringsarbejde? Har du mod på at bidrage til det pædagogiske arbejde med unge med synsnedsættelse, samt andre funktionsnedsættelser? så læs videre.

Rengøringsassistentstillingen er en fast stilling på 31 timer om ugen mandag til fredag i dagtimer. Arbejdstiden vil typisk ligge i tidsrummet 07:00 – 14:00.

Som rengøringsassistent i Birkehuset vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå af daglig rengøring og oprydning af værelser, badeværelser, kontorer, køkken og fællesområder.

Vi tilbyder en god og attraktiv arbejdsplads i en organisation, der lægger vægt på kvalitet og udvikling, og med kolleger der er kompetente og lydhøre.