152 job matcher din søgning 152 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sonova Audiological Care Denmark ApS
Front Office-medarbejder

Sonova Audiological Care Denmark ApS, Kalundborg

Er du et serviceorgan med stort kundetække, og brænder du for at give vores kunder den bedste oplevelse?

Som Front Office-medarbejder er du kundens første møde med AudioNova og spiller derfor en vigtig rolle for vores hørecenter. Hverdagen kan til tider være travl og hektisk, hvorfor du er butikkens praktiske og kommercielle samlingspunkt. Stillingen er på 37 timer om ugen, hvor dine primære arbejdsopgaver bl.a. er følgende:

 • Ansvar for receptionen
 • Kalenderbooking, kundemodtagelse- og service
 • Mindre småreparationer og udskiftning af smådele på høreapparater
Sonova Audiological Care Denmark ApS
XL-BYG
Trælastsælger søges til XL-BYG Meredin Kalundborg

XL-BYG, Kalundborg

Hos os bliver du en del af en velfungerende organisation med korte beslutningsveje og et uhøjtideligt arbejdsmiljø præget af et optimistisk og positivt arbejdsklima. Nøgleordet er kvalitet, og alle dine nye kolleger er fagligt dygtige på hvert deres område og bidrager gennem et tæt samarbejde til at fastholde og udvikle forretningens kunderelationer.

Derfor lægger vi vægt på, at du er en holdspiller, som vil medvirke til, at trælastafdelingen fungerer optimalt. Til gengæld får du en alsidig hverdag i en virksomhed, hvor vi tager os af og investerer i vores medarbejdere.

XL-BYG
HRS A/S Dygtig industritekniker

HRS A/S, Kalundborg

HRS Innovation Kalundborg søger en dygtig industritekniker til betjening af Hurco VMX84t 4-akset bearbejdningscenter. Vi forventer, at du har:

 • Uddannelse som industritekniker eller maskinarbejder.
 • Længere erhvervserfaring.
 • CAM-erfaring (HRS anvender Esprit).
 • Omhyggelighed og sans for god kvalitet på emner.

Det er vigtigt, at du får en god start i dit nye job. Derfor vil du blive koblet på en kollega, en styrmand, som introducerer dig for de andre på kontoret, viser dig huset og sikrer, at du føler dig godt tilpas.

Synscenter Refsnæs
Synscenter Refsnæs søger pædagogiske eller sundhedsfaglige vikarer til vores botilbud – med mulighed for fast timeantal

Synscenter Refsnæs, Kalundborg

Vil du være med til at bringe livsglæde, skabe mening og understøtte børn og unges trivsel og udvikling og samtidig arbejde i et specialiseret område – så er det lige dig vi mangler!

Vi er et synscenter med specialiseret viden inden for synsnedsættelse og blindhed. Vi har flere botilbud, skole og efterskole lignende tilbud samt specialrådgivning.

Målgruppen som du skal arbejde med er børn og unge fra 7-29 år, med synsnedsættelse, og dertil yderligere funktionsnedsættelser.

Vi tilbyder introduktion og oplæring i relevante arbejdsopgaver med erfarne medarbejdere, obligatorisk medicinkursus samt muligheden for fast timeansættelse på sigt.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Innergy Associate Manager, Miljøteknik

Innergy søger for Novozymes A/S i Kalundborg

Vil du være med til at udvide Danmarks i forvejen største rensningsanlæg og kunne du tænke dig at sætte et bæredygtigt aftryk? Har du lyst til at spille en afgørende rolle i at sikre, at den daglige drift kører optimalt og at arbejdsmiljøet og sikkerheden er i top, samtidig med at dine medarbejdere trives og udvikles?

Så er du måske den nye Associate Manager i Miljøteknik i Kalundborg, Novozymes har brug for.

Produktionen kører i 3-holdskift, alle ugens 7 dage. Du skal med din synlige og tilstedeværende lederstil sørge for, at alle 3 skift kører optimalt, også når du ikke er der.

Du vil som en del af ledelsesteamet, der udover dig består af 1 Associate manager og Director for området, have ansvaret for den daglige drift og udvikling.

Gem
Kalundborg Forsyning A/S
Projektleder til udrulning af fjernvarme

Kalundborg Forsyning A/S

Kalundborg Forsyning søger en projektleder, der skal frelse byer i kommunen for naturgas og udrulle fjernvarmen. I den ideelle verden har du ingeniørmæssig baggrund, et godt kendskab til forsyningsbranchen og et drive der gør, projektet kommer i hus.

Forsyningen står overfor en udvidelse af fjernvarmenettet og her skal der tænkes innovativt, fx større ø-drift løsninger eller mere klassiske løsninger med et tvist.

Dit fokus er udrulning af fjernvarme og projekterne står klar og venter på dig. Du er med i hele processen i alt fra rammesætning, udvikling af konceptet, design, udførelse og den efterfølgende læring.

Kalundborg Forsyning A/S
Brødrene Dahl
Bliv handelselev i Brødrene Dahl

Brødrene Dahl, København, Slagelse, Kalundborg, Nykøbing F. og Esbjerg

I Brødrene Dahl gør du en forskel for vores kunder, når du sørger for, at de altid har de varer, som de skal bruge. Du bliver en del af en uformel kultur, hvor samarbejde, humor og en positiv stemning vægtes højt. Som elev hos os får du gode karrieremuligheder, de bedste kollegaer, stor faglighed, et stærkt fællesskab - og fri i weekenden!

Se video om Brødrene Dahl som arbejdsplads

Du kommer til at arbejde i en af vores butikker. Dine dage bliver aldrig ens. Du ekspederer ved kassen, finder varer frem, fylder varer op, rådgiver håndværkerne, bestiller varer, administrerer og hjælper hver dag dine kolleger med at sikre, at håndværkerne kan arbejde så sikkert, effektivt og smart som muligt.

Brødrene Dahl
alles Lægehus A/S
Serviceminded lægesekretær til lægepraksis

alles Lægehus A/S, Kalundborg

Brænder du for at hjælpe patienterne, og sætter du en ære i at give patienterne den bedst mulige oplevelse, så er stillingen måske lige noget for dig?

Vi søger en lægesekretær, som kan blive én del af vores arbejdsplads i Kalundborg. Lægeklinikken er en stor og veldrevet lægepraksis, med et meget kompetent sundhedsfagligt personale, hvor der i høj grad er fokus på det gode arbejdsmiljø og den faglige sparring.

Som klinikkens lægesekretær vil du både komme til at arbejde med en høj grad af selvstændighed, men også i et samarbejde med klinikkens øvrige personale. Dine opgaver vil overvejende være administrative opgaver og telefonhåndtering samt få lette patientopgaver.

alles Lægehus A/S
Jobindex
Controller til at udvikle og styrke vores produktion og drift

Jobindex søger for Meliora Bio ApS i Kalundborg

Kunne du tænke dig at stå for driftsøkonomien og være med til at opbygge processerne hos en nyopstartet state-of-the-art bioethanol-produktionsvirksomhed?

Her venter 35 kolleger på at byde dig varmt velkommen. Vi tog de første spadestik til anlægget i 2020, et nyt fabriksafsnit er tilføjet, og produktionen kører. Nu mangler vi blot dig og dine gode idéer til at styrke vores driftsomkostninger i produktionen.

Jobindex
Kalundborg Kommune
Fysio-/ergoterapeut til Hjælpemiddelteamet

Kalundborg Kommune

Vil du arbejde på en arbejdsplads, hvor respekt, engagement, trivsel, kommunikation og udvikling er de bærende elementer? Ønsker du engagerede og dygtige kolleger?

Vores kerneopgave er sagsbehandling af ansøgninger vedr. hjælpemidler, forbrugsgoder, boligindretning, biler, arbejdsredskaber til hjemmeplejen, hjælpemidler i forbindelse med genoptrænings- og rehabiliteringsforløb samt udskrivelser fra sygehus.

Du vil hos os få grundig oplæring af dine kollegaer. Der er altid mulighed for faglig sparring, både i hverdagen og på vores sagsmøder. Vi har alle specialer, hvor vi er inddelt i mindre teams.

alles Lægehus A/S
Praksisleder til alles Lægehus i Kalundborg

alles Lægehus A/S

Vi søger en sundhedsfaglig leder, som vil fortsætte den positive udvikling af vores klinik i Kalundborg. Brænder du for at give den bedste service og sikre den bedste pleje af patienterne, så er stillingen måske lige noget for dig?

Som Praksisleder vil du blive nærmeste leder for det sundhedsfaglige personale i klinikken. Du vil have ansvaret for at planlægge og koordinere lægehusets hverdag, med fokus på udvikling af klinikken og medarbejdernes kompetence. Ligeledes vil du have ansvaret for at sikre kvalitet, nærhed, og respekt blandt kollegaer og patienter.

alles Lægehus A/S
Nordic Medicare Group A/S Konsultationssygeplejerske til lægeklinik i Gørlev og Kalundborg

Nordic Medicare Group A/S

Er du sygeplejerske og ønsker nye udfordringer? Nordic Medicare søger en konsultationssygeplejerske til Almen Lægeklinik Gørlev og Almen Lægeklinik Kalundborg snarest muligt.

Du vil som konsultationssygeplejerske hos Nordic Medicare opleve at blive opkvalificeret gennem kurser og i høj grad internt undervisning for at sikre du opnår de ønskede kernekompetencer.

Du vil få mange forskellige selvstændige arbejdsopgaver relateret til både sygepleje- og sekretærfunktioner, hvilket i høj grad vil bestå af telefonvisitation men også sårbehandling, vaccinationer mv.

Compass Group Danmark A/S
Køkkenchef med flair for ledelse søges til personalekantine

Compass Group Danmark A/S, Kalundborg

Bliver du motiveret af at forkæle dine gæster med fantastiske smagsoplevelser? Og vil du samtidig have tid til at forkæle familien derhjemme?

Vi søger en nytænkende køkkenchef og madhåndværker, der elsker at lave mad fra bunden, af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du står i spidsen for at motivere medarbejderne, og igangsætte lokale initiativer, som sikrer, at vi når de aftalte målsætninger indenfor omsætningsvækst, udvikling, kundetilfredshed og fastholdelse.

Compass Group Danmark A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
BWT Danmark
Serviceteknikere - industriel vandbehandling i Kalundborg og på Sjælland

BWT Danmark

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger dygtige serviceteknikere til vores serviceteam på Sjælland og en specifikt til Kalundborg.

Servicering og installation af vandbehandlingsanlæg

Du bruger størstedelen af tiden på serviceopgaver, derudover vil der også være opstarts- og installationsopgaver. Vores kerneprodukter er omvendt osmoseanlæg, blødgøringsanlæg og ionbytningsfiltre, som anvendes i bl.a. restaurationer, hoteller, tandklinikker, plejehjem, svømmehaller, medicinalindustrien.

Som servicetekniker i BWT vil du:
 • have en selvstændig hverdag, hvor du planlægger dine opgaver ud fra ugens pulje
 • køre ud i egen servicebil, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi
BWT Danmark
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV