85 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

85 jobannoncer

Gem
Tømmerup Fri- og Efterskole

Dansk, engelsk, idræt (og måske tysk?) på hyggelig friskole

Kalundborg

I både dansk og engelsk skal du være nysgerrig og undersøgende og bringe omverden med ind i klassen og klassen ud i omverdenen. Har du erfaring med at afslutte undervisningen med FS9, vil det være en fordel. Omvendt, er du helt nyuddannet, så skal vi nok støtte og hjælpe dig. Du skal enten være linjefagsuddannet eller have tilsvarende kompetencer.

Vi tilbyder til gengæld en lav klassekvotient og et godt arbejdsmiljø med gode samarbejdsmuligheder og sparring. Du planlægger selv, hvor og hvornår du har din forberedelsestid.

Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Ørsted

Senior Health & Safety Partner til Asnæsværket

Kalundborg

Forestil dig en fremtid, hvor du er med til at forbedre arbejdsmiljøet og sikkerheden på vores kraftværker og realisere vores ambitiøse strategi

I denne rolle vil du sammen med resten af dit team, være med til at drive indsatsen inden for arbejdsmiljø og sikkerhed på vores kraftværker i forretningsenheden Bioenergy.

Ørsted
Gem
NOV Flexibles, NOV

Operator

Kalundborg

Excellent Opportunity! NOV Flexibles DK is recruiting Machine Operators, experienced in Production Lines, to work in our Flexible Pipe Factory in Kalundborg, Denmark.

You will be part of Operations department in DK, working in one of the 5 shifts operating the plant and take part in a range of tasks, related to the production lines processes of Flexible Pipe fabrication.

NOV Flexibles, NOV
Gem
NOV Flexibles, NOV

Manager – Manufacturing

Kalundborg

This position has plays critical role in the business and requires a highly experienced individual, preferably with a deep understanding of flexible pipe production processes.

Key responsibilities includes:

  • Lead, mentor, and develop a high-performing team of managers and supervisors.
  • Oversee day-to-day plant operations, ensuring production targets and quality standards are met.
  • Develop and implement long-term strategic plans to enhance plant operations and support company growth.
NOV Flexibles, NOV
Gem
NOV Flexibles, NOV

Assembler General

Kalundborg

Vi har brug for dygtige Riggere, der har lyst til primært at arbejde med intern transport og håndtering af vores rørprodukter, færdigpakning og udskibning samt medvirkende til eksekvering af afdelingens øvrige opgaver.

Du bliver en del af et kompetent og erfarent team, som på 12-timers skift (5-holds vagtplan) håndterer og løser afdelingens arbejdsopgaver i tæt samarbejde med vores Sjakbajs team.

NOV Flexibles, NOV
Gem
NOV Flexibles, NOV

Fitter Operations

Kalundborg

Vi har brug for en dygtig montør, der har lyst til at arbejde med maskiner og produkter, der ikke findes noget andet sted i Danmark. Er det dig?

Som montør bliver du en del af et fast hold på et 12-timers skift (5-holdsvagtplan), hvor du typisk arbejder sammen med én makker om at montere endfittings til vores rør. Arbejdet kræver høj faglighed, og du tager ansvar for eget arbejde og sikkerhed. Der er stort fokus på kvalitet og dokumentation, for vores rør skal holde op til 20 år under vandet, uden vedligehold.

NOV Flexibles, NOV
Gem
Bravida Danmark A/S

Afdelingschef

Kalundborg

Er du en erfaren leder gerne med baggrund inden for byggeriet eller relaterede brancher? Har du evnen til at lede et team af dedikerede fagfolk? Så er du måske den afdelingschef, vi søger til at stå i spidsen for vores voksende VSS entrepriseafdeling i Kalundborg.

I teamet har vi en erfaren fagstærk VVS-afdelingsleder, som i samarbejde med dig skal planlægge og styre de store entrepriseprojekter vi har i Kalundborgområdet. Din rolle vil først og fremmest være ledelse, overblik, planlægning og det overordnede økonomiske ansvar.

Bravida Danmark A/S
Gem
Allé Salonen ApS

Frisør

Kalundborg

Allé Salonen er en travl og veletableret frisørsalon med mange trofaste kunder. Allé Salonen er en familiesalon med en hyggelig stemning.

Vi kan tilbyde en deltids/fuldtids-stilling, vi er fleksible i forhold til aftale om arbejdstid.

Dine kvalifikationer:

  • Gyldig 4-årig frisøruddannelse taget i Danmark
  • Gode kommunikations- og service-færdigheder
  • Vi ser helst, du kan varetage permanentning, farvning, klipning og styling
Gem
NOV Flexibles, NOV

FAT Technician

Kalundborg

Factory Acceptance Testing afd. Kalundborg søger medarbejdere.

Som FAT Tekniker i vores afdeling bliver du, i samarbejde med vores øvrige team, en del af et kompetent hold, der primært har til opgave at udføre test på færdige rør på daglig basis.

Din faglige baggrund er ikke afgørende. Det er meget vigtigere for os, at du har den rigtige indstilling til arbejde i offshore-industrien, som blandt andet stiller høje krav til sikkerhed og kvaliteten af vores arbejde.

NOV Flexibles, NOV
Gem
Kalundborg Kommune

Erfaren ergoterapeut til Hjælpemiddelområdet - genopslag

Kalundborg

Søger du efter en arbejdsplads med et dynamisk miljø, som prioriterer respekt, engagement, kommunikation, trivsel og løbende udvikling?

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være varetagelse af ansøgninger fra kommunens borgere vedrørende hjælpemidler, forbrugsgoder, boligindretning, biler, arbejdsredskaber til hjemmeplejen, hjælpemidler til genoptrænings- og rehabiliteringsforløb samt udskrivelser fra sygehus.

Du vil hos os få mulighed for hjemmearbejde og fra 2025 en fleksibel firedags arbejdsuge.

Gem
Helix Lab

Laboratory Technician til Helix Lab - genopslag

Kalundborg

Vil du være en del af Helix Lab Teamet, som er i færd med at udvikle et stærkt forsknings- og uddannelsescenter i Kalundborg? Vil du være med til at opbygge et internationalt cluster for industri 4.0 bioproduktion og industriel bæredygtighed i Skandinaviens største bioindustrielle klynge, som tiltrækker dygtige danske og internationale talenter?

Vi søger en erfaren tekniker/laborant, der har lyst til at udvikle laboratoriefaciliteter og støtte studerende i et tværligt udviklingsmiljø.

Er det dig, vi står og mangler?

Gem
NOV Flexibles, NOV

FAT Rigger/FAT Tekniker (Kalundborg)

Kalundborg

Du bliver en del af et kompetent hold, der primært har til opgave at udføre/forberede test på færdige rør på daglig basis.

Vi arbejder dagligt med at udføre div. test af færdigproducerede rør i henhold til API (American Petroleum Institute, Specification 17J) samt eventuelle kundespecifikke test.

Du får gode muligheder for at udvikle dig, både personligt og fagligt og interne træningsprogrammer, der øger din faglighed og dit ansvarsområde.

NOV Flexibles, NOV
CCI Offshore ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Novozymes A/S part of Novonesis A/S

Reparatør, Maintenance Execution, Kalundborg

Som reparatør i Novonesis, Kalundborg, bliver du en del af vedligeholdelsesafdelingen, hvor du både selvstændigt og i samarbejde med kollegaer arbejder med forebyggende og akut opståede vedligeholdelsesopgaver.

Som reparatør i vores vedligeholdelses team, vil du være tilknyttet et team, som yder support til driften. Du skal kunne lide nye udfordringer og søge forbedringer, når du udfører arbejdsopgaver alene eller i samarbejde med kollegaer på tværs af alle faggrænser.

Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV