94 job matcher din søgning 94 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 94 resultater.
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Unibio A/SProcesoperatør eller procesteknolog søges til fermentering med tilhørende downstream-proces

Unibio A/S, Kalundborg

Vi søger en procesoperatør, procesteknolog el.lign. til vores anlæg i Kalundborg, hvor du vil indgå i vores pilot- og produktionsteam på i alt 14 medarbejdere. Her lægger vi vægt på et godt kollegialt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden og samarbejder på tværs af organisationen.

Unibio er en biotekvirksomhed, som ejer og udvikler en patenteret fermenteringsteknologi til fremstilling af protein, hvor metan anvendes som fødekilde for metanotrofe bakterier

Som operatør hos Unibio A/S vil dine primære arbejds- og ansvarsområder være

 • overvågning og betjening af procesanlæg
 • prøveudtagning og analyse
 • arbejde i henhold til GMP-regler og instruktioner
Synoptik A/SSalgsrådgiver til Kalundborg

Synoptik A/S

Er du vores nye salgsrådgiver i Synoptik?

Lige nu er vi på udkig efter en ny kollega, der kan være med til at gøre salgs- og købsoplevelsen i butikken komplet. Hvis du brænder for det samme som os, og hvis du elsker at sælge og rådgive kunder i, hvordan de kan få mest værdi for pengene, så er det måske dig, der er vores nye salgsrådgiver.

Som salgsrådgiver i Synoptik tager du dig af butikkens salgsdel og alle kundevendte opgaver, mens vores optikere tager sig af den faglige, optiske del. Men hvad kommer du mere konkret til at lave? Du får en spændende hverdag med varierende arbejdsopgaver. Du skal blandt andet:

 • Være en del af et glad, smilende og imødekommende team, der elsker at have det sjovt sammen
 • Tage imod kunder, sælge de bedste løsninger og formidle de nyeste modetrends
 • Rådgive og vejlede om stel, solbriller og kontaktlinser
Region SjællandPsykolog til National Specialrådgivning, Synscenter Refsnæs, Kalundborg

Region Sjælland

Synscenter Refsnæs søger erfaren børne- og ungepsykolog til landsdækkende specialistfunktion.

Stillingen er organisatorisk placeret i Specialrådgivningen på Synscenter Refsnæs. Med dig vil psykologteamet bestå af 4 psykologer, der medvirker til visitation, udredning og specialrådgivning i et veludviklet samarbejde med synskonsulenter, ergoterapeuter, specialpædagoger, lærere og videnskonsulenter. Der arbejdes ud fra en bio-psyko-social forståelsesramme, og blandt andet inddrages elementer fra det systemisk-narrative. Vi arbejder tværprofessionelt i et tæt samarbejde med de familier og fagpersoner, som vi rådgiver.

Region Sjælland

Opgaven

 • Observation og evt. testning i forbindelse med udredning, fulgt op med specialrådgivning og vejledende anbefalinger, samt rapportskrivning
 • Afklarende samtaler og specialrådgivning til forældre og fagfolk
 • Kollegial supervision/sparring
Novozymes A/SProcesoperatør

Novozymes A/S, Kalundborg

Ønsker du at Rethink your impact, og har du en passion for at producere og levere de biologiske løsninger, der baner vejen for en lysere fremtid? Så er du måske vores nye Procesoperatør.

Stilling er på skiftehold (dag, eftermiddag, nat), så fleksibilitet ang. arbejdstid er nødvendigt. Der arbejdes i selvstyrende teams, og sammen med dit team får du ansvar for at afvikle produktionen med afsæt i produktionsplaner, produktionsforskrifter, arbejdsprocedurer samt de rammer og opgaver der er aftalt med jeres leder.

De konkrete opgaver består typisk af: Blanding af råvarer, klargøring af udstyr, opstart samt overvågning af processer, prøveudtagning, udførsel af procesmålinger og kontroller, rapportering/dokumentation samt rengøring af udstyr/fabriksafsnit.

Novozymes A/SElektriker i Maintenance Execution, Gæring

Novozymes A/S, Kalundborg

Ønsker du at Rethink your impact, og har du en passion for vedligehold?

Novozymes vedligehold I Kalundborg søger en glad elektriker/automatiker, med god procesindsigt og erfaring med at servicere, reparere og fejlsøge på industritekniske produktionsanlæg. Du skal kunne lide nye udfordringer og søge forbedringer når du udføre opgaver alene, eller i samarbejde med kollegaer på tværs af alle faggrænser.

Du kommer til at gøre en forskel ved at løse arbejdsopgaver relateret til vedligehold, fejlfinding og reparation af elinstallationer og udstyr som: Motorer, lys, Kalibreringer, ventilstyringer, UPS-anlæg, relæstyringer, PLC-styringer, forsyningstavler samt ajourføring af dokumentation, herunder opdatering af vores KLS system.

BDO
Regnskabsmedarbejdere med flair for IT til BDO – vi søger i hele landet

BDO

Har du erfaring med bogføring, løn og rapportering? Og har du et digitalt mindset? Så har vi jobbet til dig.

BSO-afdelingen servicerer BDO’s kunder med fleksible løsninger inden for alt fra fakturering til den overordnede økonomibaserede ledelsesrapportering. I jobbet som BSO-medarbejder bliver du en del af et lokalt kontor og vil i samarbejde med dine kollegaer servicere egne kunder inden for bogholderi, lønadministration og økonomistyring.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning
BDO
Lidl Danmark K/S
Souschef til Lidl Kalundborg

Lidl Danmark K/S

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Novozymes A/SProcesopratørelev, Operations, Supply & Quality, Kalundborg

Novozymes A/S

Ønsker du at Rethink your impact, og har du en passion for at producere og levere de biologiske løsninger, der baner vejen for en lysere fremtid? Så er du måske vores nye procesoperatørelev.

Novozymes søger procesoperatørelever med start 1. september 2021. Du vil arbejde på 3- holdskift (dag-aften-nat) i et selvforvaltende team, hvor du som elev får specifikke opgaver, så du i samarbejde med din vejleder og øvrige kolleger kan sikre afvikling af produktionen med afsæt i de arbejdsprocedurer, rammer og opgaver, der er aftalt med jeres leder. I afdelingen er der en elevvejleder som udarbejder din uddannelsesplan, og løbende sørger for opfølgning på din uddannelse.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Region SjællandPædagog til botilbud, Synscenter Refsnæs

Region Sjælland, Kalundborg

Botilbuddet Birkehuset vil gerne udvide medarbejdergruppen med endnu en pædagog som brænder for målgruppen af unge med syns- og multiple funktionsnedsættelser.

Region Sjælland

Vi søger en pædagog der motiveres af, at bidrage til de unges trivsel og udvikling – også når udviklingen sker i små skridt. Du skal have gode relationelle kompetencer og lyst til faglig udvikling. Vi vil også sætte stor pris på, at du er fagligt reflekterende og god til skriftlig dokumentation.

De primære mål for det pædagogiske arbejde er, at støtte beboerne i deres hverdag, så de vedligeholder deres ressourcer og forudsætninger for indflydelse på eget liv mest muligt.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Unibio A/SSenior kemi-/procesingeniør med erfaring inden for fermentering

Unibio A/S, Kalundborg

Unibio søger en senior kemi-/procesingeniør med erfaring inden for fermentering, der som en del af vores process support team kan styrke vores fermenteringskontrol samt hjælpe med videreudvikling. Du vil komme til at spille en vigtig rolle i stabilisering af fermenteringen i Unibio's pilot- samt demonstrationsanlæg i Kalundborg. Anlæggene har en dobbeltfunktion i virksomheden, da vi skifter mellem udviklingsprojekter og længere testproduktioner af nye produkter. Procesudvikling er dermed en vigtig del af stillingen.

Primære arbejds- og ansvarsområder

 • Daglig support af fermenteringsprocesser på vores anlæg i Kalundborg
 • Support af fermenteringsprocesser på vores licenserede anlæg i Rusland samt andre fremtidige anlæg
 • Udvikling af fermentering i samarbejde med process support teamet og laboratoriet
S/I Huset ved SkovenVil du være med til at byde nye beboere velkommen i en organisation som vægter En God Dag højt

S/I Huset ved Skoven, Kalundborg

Huset ved skoven er et privat opholdssted med borgere under §107 og 108. Voksne borgere med brug for massiv støtte i alle døgnets timer. Det er borgere med hjerneskade – autisme – psykiske udfordringer - personlighed og adfærds – forstyrrelser m.m.

Vi har p.t. 10 enheder som kører i små teams, her bor der fra 1-4 borgere i hvert hus. Det er små huse, hvor det skinner tydeligt igennem, at vi er en ”familie”, det er vores borgers hjem, og det vægter vi højt. Der kommer nu nye borgere til i vores ”hjem”, og derfor søger vi nye faste kollegaer, som har et glimt i øjet og glæde ved arbejde med vores dejlige målgruppe.

Gyproc
Operatører og lagermedarbejdere til produktionsvirksomhed i Kalundborg

Gyproc

Vi tilbyder mulighed for at blive en del af Saint-Gobain Denmark A/S - Gyproc og vi har ambitioner om at skabe til en ”high performing facility”. Vi ser både udfordringer og masser af potentiale. Såvel lokalt som fra vores moderselskab og vores koncern er der positive forventninger til udvikling af virksomheden.

Vi søger dygtige og fleksible operatører og lagermedarbejdere til vores produktion og lager med 150 medarbejdere.

IUNO

Du vil indgå i et stærkt produktionsteam, hvor du vil rokere mellem alle arbejdsprocesser i afdelingen og få løbende oplæring.

Du vil blive oplært som maskinoperatør og tildelt opgaver efter kompetenceniveau. Der er rig mulighed for at udvikle dine kompetencer.

Gyproc
JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S