17 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

17 jobannoncer

Gem

Ledsager

Hvalsø

Ledsager søges til 23 årig aktiv ung mand.

Indrykket:
Hentet fra DUOS
Gem
Kirke Hvalsø-Særløse Kirkekasse

Kirke- og kulturmedarbejder søges til Hvalsø kirke

Hvalsø

Stillingen har en gennemsnitlig arbejdstid på 15 timer om ugen.

Arbejdsopgaverne kan variere og derfor forventes fleksibilitet og forståelse for kirkens skiftende behov. Arbejdsopgaverne er bl.a. undervisning af minikonfirmander med elever fra 3. klasse, børnetjenesten med kirkebesøg, afholdelse af spaghettigudstjenester samt hjælp til undervisning af konfirmandhold. Du får også mulighed for selv at foreslå opgaver og aktiviteter.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Røde Kors Asylafdeling

Pædagog til klubben på Udrejsecenter Avnstrup

Brænder du for at gøre en forskel for en særlig gruppe af børn i en svær livssituation, og ønsker du at arbejde i en humanitær organisation, hvor du dagligt møder mange nationaliteter?

Se video om Røde Kors Asylafdeling som arbejdspladsVores overordnede opgave er at skabe en tryg, værdig og meningsfuld hverdag med fremtidsperspektiv for beboere, mens de befinder sig i asylfasen. Det gør du bl.a. ved at sikre et udviklende og pædagogisk kvalificeret fritidstilbud, hvor du gerne byder ind med aktiviteter indenfor musik, natur, bevægelse eller gaming.

Røde Kors Asylafdeling
Gem
Region Sjælland

Sygeplejerske til behandlingstilbud for børn og unge med autisme

Hvalsø

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsPå Himmelev behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab, som er glade for, at arbejde sammen. I fællesskab udvikler vi vores kompetencer. Efteruddannelse, grunduddannelse, supervision, feedback og sparring er en del af vores hverdag.

Lige nu søger vi en sygeplejerske som har interesse for sygepleje- og sundhedsfaglige opgaver ift. børn/unge indenfor autismespekteret og psykiatri. Måske er det dig?

Gem

Børne- og ungerådgiver til Handicap

Hvalsø

Børn- og Ungerådgivningen varetager alle myndighedsopgaver for målgruppen af udsatte børn og unge mellem 0-18 år, der har behov for...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
SuperBrugsen

Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Hvalsø

Hvalsø

SuperBrugsen Hvalsø er inde i en rivende udvikling med meget stor vækst.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en butikskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Opgaver:

  • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
  • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
Gem

Børne- og ungerådgiver i Lejre Kommunes Team Nord

Hvalsø

Vi mangler dig på holdet - når 6 bliver til 7!

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Trællerupskolen søger lærere

Hvalsø

Brænder du for undervisning i sprog - særligt i tysk, så er Trællerupskolen lige præcis stedet for dig!

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem

Børnehuset Den Grønne Kile søge pædagog til skøn vuggestuegruppe

Hvalsø

Vi søger en pædagog til at indgå i en fantastisk vuggestuegruppe med en pædagog, en pædagogisk assistent og en pædagogmedhjælper.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Personale søges til Opholdsstedet Hjortemarksgaard

Hvalsø

I landsbyen Kisserup mellem Hvalsø og Lejre ligger Hjortemarksgaard, som er hjem for en lille gruppe unge med handicap som f.eks. kromosomfejl og udviklingsforstyrrelser.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Lejre Kommune

Mødestabil chauffør til Teknisk Service

Hvalsø

Er du en pålidelig og ansvarlig chauffør med stærke praktiske evner og et godt humør? Har du lyst til at spille en vigtig rolle i driften af vores kommunale servicefunktioner?

Som chauffør i Lejre Kommune vil du få en spændende og alsidig hverdag, hvor du vil arbejde med forskellige transport- og serviceopgaver. Du vil spille en central rolle i at sikre, at vores biblioteker og daginstitutioner fungerer optimalt, og at vores kommunale elbiler holdes i god stand.

Gem
Røde Kors Asylafdeling

Socialkoordinator til Center Avnstrup (deltid)

Hvalsø

Røde Kors asylafdeling søger en socialkoordinator til koordinering af det tværfaglige samarbejde og indsatsen over for særligt sårbare beboere på Center Avnstrup.

Se video om Røde Kors Asylafdeling som arbejdsplads

Du bliver en del af et team med en anden socialkoordinator på centret, der sammen varetager funktionen og understøtter hinanden i det daglige arbejde. Derudover vil du indgå i et fagligt fællesskab med socialkoordinatorer på andre Røde Kors-drevne asylcentre på Sjælland og i Jylland og i et tværfagligt fællesskab med centrets andre funktioner som f.eks. socialt netværk, pædagogiske tilbud, sundhed m.fl.

Røde Kors Asylafdeling
Gem
Lejre Kommune

Teknisk servicemedarbejder

Hvalsø

Elsker du et job, hvor hver dag er unik, og hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne? Så er dette din chance for en varieret og meningsfuld arbejdsdag!

Velkommen til Teknisk Service, hjertet af Teknisk Drift i Lejre Kommune! Vi er mere end bare en afdeling – vi er et dedikeret hold, der tager os af alle kommunens bygninger, fra skoler og daginstitutioner til sportshaller.

Du vil få en inspirerende og travl hverdag og arbejde med mange typer service og håndværksmæssige opgaver på og i Lejre kommunes mange bygninger.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV