12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
Evida

Projektleder til Miljøvurdering og Anlægsprojekter

Middelfart, Nyrup eller Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsI rollen som projektleder til miljøvurdering og anlægsprojekter vil du primært skulle udarbejde screening og miljøvurderinger for vores anlægsprojekter. Du får ansvaret for at bidrage med faglig viden, udarbejde miljøvurdering og gennemfører mindre anlægsprojekter. Du vil være en vigtig sparringspartner for dine kolleger og sikre kvalitet i alle led af processen.

Når du bliver en del af vores team, træder du ind i en behagelig arbejdsplads, hvor respekt, ordentlighed, humor og godt humør er nøgleord. Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for hjemmearbejde.

Evida
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Gem
Evida

Teknisk rådgiver til gasinstallationer og sikkerhed

Middelfart, Nyrup eller Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsVil du arbejde med sikkerhed og beredskab i Evida, som ejer Danmarks gasdistributionssystem? Så skal du være teknisk rådgiver til myndighedsopgaver og beredskabsaktiviteter hos Evida

I Evida søger vi en engageret kollega til at udføre myndighedsbehandling på erhvervs-, industri- og procesinstallationer og holde øje med sikkerheden på gasinstallationer i samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen, herunder rådgivning af potentielle og nye gaskunder.

Evida
Gem
Evida

Maskinmester/maskiningeniør - fagansvarlig i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur

Nyrup

Se video om Evida som arbejdspladsKnap 350.000 kunder er afhængige af, at gassen flyder 365 dage om året – 24 timer i døgnet. Og her kommer du ind billedet som vores nye kollega. Du vil bl.a. arbejde med:

  • Specialisering inden for F-net (stålnet) og ventiler
  • Sikre at lovgivningen og diverse myndighedskrav overholdes
  • Planlægge og gennemføre lækagesøgning på F-nettet og ventiler

Din arbejdsgang vil være på Evidas lokation i Stenlille, men vi har også en høj fleksibilitet, og tilbyder derfor op til to hjemmearbejdsdage om ugen.

Evida
Gem

Sales & Operation Master Planner til DEIF A/S

Nyrup

På DEIF er vi i rivende udvikling og har det seneste år etableret en ny og moderne flow-optimeret fabrik.

Indrykket:
Gem

Resultatsøgende medarbejder til slagtesvin søges

Nyrup

JC Landbrug, ved Sorø søger en medarbejder til pasning af slagtesvin i en integreret produktion med 1100 årssøer og slagtesvin, fordelt på flere ejendomme.

Indrykket:
Hentet fra JobStafet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV