34 job matcher din søgning 34 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kalundborg Kommune
Pædagog til Børnehuset Spiren

Kalundborg Kommune, Høng

Tænker du, at relationen er noget af det vigtigste for at skabe læring, udvikling og trivsel for det enkelte barn, så er du kommet til det rigtige hus, og det er lige dig, vi mangler til vores ledige pædagogstilling (33-35 timer) pr. 1. august 2022.

Børnehuset Spiren er en lille vuggestue med 24 børn, som arbejder med en anerkendende og ressourceorienteret tilgang til det enkelte barn. Vi arbejder med en tydelig struktur i hverdagen for at sikre genkendelighed for børnene.

Børnehuset ligger midt i Høng – centralt i byen tæt på bevægelsesparken og et dejligt naturskønt område. Vi bruger ofte nærmiljøet i det pædagogiske arbejde med børnene.

Vi er en del af dagtilbudsområde syd, hvor vi har et tæt samarbejde med de øvrige børnehuse i området. Vi er en lille institution, så vi er afhængige af at hjælpe hinanden. Hos os ser vi det, som et fælles ansvar at sikre, at alle børn trives, og er en del af det store fællesskab.

Kalundborg Kommune
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Roskilde Tekniske Skole
Underviser til Landbrugsskolen Sjælland

Roskilde Tekniske Skole, Høng

På Landbrugsskolen Sjælland uddanner vi kompetente faglærte landmænd, produktionsledere og agrarøkonomer til fremtiden i landbrugets virksomheder. Vi søger nu en underviser til økonomi- og ledelsesfag.

Du kommer til at arbejde i lærerteams, hvor der er et tæt og forpligtende samarbejde omkring elevernes læring og udvikling. Undervisningen tilrettelægges med fokus på høj faglighed, et fælles pædagogisk didaktisk grundlag og anvendelse af digitale værktøjer.

Du skal undervise i økonomifag, herunder virksomheds- og erhvervsøkonomi, budget, regnskab, skat, investering, finansiering og bogføring. Herudover skal du undervise i et eller flere af fagene virksomhedsetablering, virksomhedsstrategi, organisation, personlig ledelse og markedsføring.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Privatkunderådgiver til Høng

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Du bliver en del af vores fantastiske hold i Høng, som består af 6 personer. Afdelingen har både private- og mindre erhvervskunder, og vi er eneste pengeinstitut i byen. Vi har store markedsandele, og vi ønsker at byde velkommen til endnu flere tilfredse kunder.

Du får ansvar for en kundeportefølje, som primært vil bestå af privatkunder. Vi har et stærkt fokus på den gode kundeoplevelse og rollen som professionel sparringspartner. Derfor er du også proaktiv og opsøgende over for nye og bestående kunder, der kan have gavn af gode økonomiske løsninger – fx som følge af ændringer i markedet eller privatlivet.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Kalundborg Kommune
Pædagog til Løve børnehave

Kalundborg Kommune, Høng

Vi søger en pædagog, som vil være medskaber af en udviklende børnekultur, og som har lyst til at videreudvikle på den pædagogiske praksis. Løve børnehave ligger i dejlige naturskønne omgivelser, med marker og skov, som vores naboer. Vi vægter udelivet højt og hertil også, at vores små nye verdensborgere lærer at begå sig i naturen, men også i relation til hinanden.

Vi er en lille institution, som er normeret til 36 børn. Forældresamarbejdet vægtes højt og vi ser forældrene, som aktive medspillere, for at skabe den bedste udvikling hos børnene.

Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang og ønsker at skabe en tryg, understøttende og udviklende hverdag for alle vores børn.

Kalundborg Kommune
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

Genitor Rektor

Genitor søger for Høng Gymnasium og Hf

Kan du som leder sikre stabilitet for en værdistærk organisation? Kan du som rektor for en ungdomsuddannelsesinstitution bedrive højt kvalificeret strategisk ledelse og samtidig møde de unge i øjenhøjde? Forstår du værdien af et lille sted, hvor der er plads til den enkelte? Og kan du skabe stærke netværk og tiltrække unge fra hele landet? Så kan du blive den nye rektor for Danmarks mindste kostgymnasium, der udspringer af den danske folkehøjskole med en historie, der går mere end 100 år tilbage.

Høng Gymnasium & HF er kendt for sit stærke værdisæt. Og skolen søger nu en rektor, der med sin tydelige og værdibaserede ledelsesstil kan sikre stabilitet og trivsel for en medarbejdergruppe, der med stolthed, engagement og høj faglighed skaber resultater, der handler om mere end blot boglighed.

MD Anlæg Sjælland ApS Projekt Controller

MD Anlæg Sjælland ApS, Høng

Trives du med at have det store overblik og brænder du for Entrepriseretslige forhold, så kan du være med til at styre vores anlægsprojekter succesfuld i mål.

Du træder ind i et projektteam hvor du får ansvaret for MDAS' juridiske forhold.

Du vil varetage MDAS' administrative forhold fra virksomhedens administrationskontor, hvor det primære fokus vil være gennemførelse af vores byggesager.

Dit arbejdsområde vil specifikt være entrepriseretslige forhold, fra tilbudsgivning, kontaktudformning og opfølgning på debitorsager, samt tvistløsninger, der hovedsageligt ses i forbindelse med ændringsarbejder.

Du vil referere direkte til Direktøren og overlevere til entrepriseledere og projektsupport, herunder virksomhedens kvalitetsansvarlige.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
ECCO Sko A/S
Graphic Designer

ECCO Sko A/S

Do you want to visualise the ideas that define a global enterprise? Can you create clear communication though graphic design, text and other visual elements?

Then grab this opportunity to join a dynamic organisation where you are given vital design responsibility and are able to fully inspire and captivate people by utilising your graphic design skillset. You will be able to work remotely, attached to one of our European offices.

First and foremost, you will help us communicate with major stakeholders and other departments within the organisation. A lot of our work consists of facilitating or presenting projects at board meetings and committees, and this is where you come in. You will create smooth, easily understandable presentations that visualise our ideas and agendas though graphic design and other elements.

ECCO Sko A/S