27 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

27 jobannoncer

Gem
SuperBrugsen

Bager mestersvend, SuperBrugsen Brf. Skælskør

Med SuperBrugsens stærke lokale forankring er din kontakt med kunderne vigtig. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har gode muligheder for at præge sortimentet i din afdeling og skabe gode resultater.

Vi tilbyder:

  • Et arbejde, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag
  • Et job, der kan harmonere med et privatliv
  • Frie rammer til udfoldelse af talent
Anzet A/S søger for SKARK - Skælskør Arkitekterne
Gem
Anzet A/S

Bygningskonstruktør

Skælskør

Er du en nyuddannet bygningskonstruktør, eller har du et par års erfaring og er klar til at kaste dig ud i nye udfordringer med fuld fart på?

Som bygningskonstruktør hos SKARK vil du få en central rolle i vores team. Du vil blive involveret i mange aspekter af byggeprocessen og vil have mulighed for at lære og vokse i dine opgaver.

Du bliver en del af en flad virksomhedsstruktur med højt til loftet og plads til det enkelte individ.

Anzet A/S søger for SKARK - Skælskør Arkitekterne
Gem
Anzet A/S

Senior Bygningskonstruktør

Skælskør

Er du en erfaren bygningskonstruktør med erfaring inden for myndighedsbehandling, og er du klar til at tage næste skridt i din karriere?

Vores opgaver spænder fra ombygning og renovering til nybyggeri, erhvervsejendomme og boligforeninger. Du skal kunne håndtere selvstændig projekt- og byggeledelse og være velbevandret i alle byggeriets faser.

Du får rig mulighed for at præge din stilling og sætte dit eget aftryk på hverdagen, hvor ingen dage er ens.

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
Harboes Bryggeri A/S

Kontorassistent

Skælskør

Brænder du for at sikre god service og god modtagelse af vores chauffører? Trives du med at sikre, at ordrer er korrekte, og at leverancer er koordineret korrekt?

Dine opgaver vil omfatte modtagelse og kontrol af indkomne varer samt koordinering af udgående leverancer. Du vil være ansvarlig for at opdatere vores lagerstyringssystemer i samarbejde med resten af teamet.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Sano Skælskør

Teknisk medarbejder søges

Skælskør

Vi søger en dygtig og fleksibel medarbejder M/K med håndværksmæssig baggrund, og tekniske kompetencer, til vores smukke rehabiliteringscenter i Skælskør.

Ansvars- og funktionsområde:

  • Løbende drift og vedligehold af vores bygninger
  • Sikre den daglige drift af vores store varmtvandsbassin
  • Hjælpe med at løse tekniske udfordringer i huset ved behov

Vi tilbyder en 37 timers stilling i en attraktiv og eftertragtet virksomhed inden for rehabilitering, et godt arbejdsmiljø med gode kolleger, hvor der bliver lagt vægt på god tone og tværfagligt samarbejde.

Gem
Julemærkehjemmet Skælskør

Pædagog til Julemærkehjemmet Skælskør, 37 timer

Julemærkehjemmet Skælskør har plads til 48 børn i alderen 7-14 år, fordelt med 16 børn på tre afdelinger. Børnene er på ophold i 10 uger. Børnene er hjemme i weekenderne.

Vi tilstræber at skabe et rart og trygt miljø, hvor der er en systematisk og gennemtænkt tilrettelæggelse af hverdagen for børnene. Gennem en struktureret hverdag med fokus på fællesskab, nærvær og sunde vaner, arbejder vi for at skabe de bedste udviklingsbetingelser for vores børn, uanset hvad deres mål for opholdet er.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Orkla Danmark

Project Manager

Er du passioneret omkring at skabe effektivitet og kontinuerlig forbedring? Har du ekspertise inden for Lean-metoder og en stærk forståelse for drifts- og produktionsprocesser?

Som projektleder vil du få ansvaret for at drive projekter – uanset størrelse – gennem hele værdikæden. I tæt samarbejde med kolleger på fabrikken vil du lede både forbedrings- og investeringsprojekter baseret på vores masterplan.

Gem
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Gem

Planlægger til hjemmeplejen Præstevangen i Skælskør

Skælskør

Har du en sundhedsfaglig uddannelse som SSA, flair for planlægning og en robust personlighed, så er det lige dig vi søger.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Sundhedsfagligt personale til hjemmeplejen - Område Præstevangen

Skælskør

Da en af vores dygtige kollegaer har søgt nye udfordringer, søger vi en social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper til...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Rengøringsassistent til eftermiddag/aftenrengøring mandag til fredag ca. 20-29 timer ugentlig i Skælskør

Skælskør

Cleansafe A/S søger rengøringsassistent til traditionel rengøring på virksomhed i Skælskør.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Serviceassistent søges til kunde i Skælskør

Skælskør

Servicesassistent til kunde i Skælskør søges .

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV