27 job matcher din søgning 27 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 27 resultater.
Reddernes FagforeningSekretær med flair for bogholderi (deltid)

Reddernes Fagforening

Er du grundig, serviceminded og har du erfaring med bogholderi?

Reddernes Fagforening søger en deltidsbestyrelsessekretær (5 timer/uge) til varetagelse af bestyrelsens administrative opgaver og let medlemskontakt.

Dine opgaver vil bestå i:

 • Bogholderi (lave løn, udbetale kørepenge, udbetale udlæg, lave regnskab og sende dette til vores eksterne revisor, og forestå øvrige udbetalinger til medlemmer og bestyrelsesmedlemmer)
 • Administrere udlejningen af sommerhus til medlemmer.
 • Modtage og fordele mails til bestyrelsen

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig for os, men vi forventer at du har erfaring med bogholderi.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Sano SkælskørSygeplejefaglig projektleder med ansvar for kvalitet, data og patienttilfredshed

Sano Skælskør

Sanos rehabiliteringscentre søger en stærk sygeplejefaglig projektleder, som har interesse for kvalitetsarbejde. Sano er ejet og drevet af Gigtforeningen. Sano bedriver tværfaglig rehabilitering, hvor sygeplejerskens rolle er både koordinerende og coachende i patientens rehabiliteringsforløb.

Projektlederen refererer til den sundhedsfaglige chef og har herunder et specifikt ansvar for dokumentation, kvalitetsmonitorering og patienttilfredshed. Som en del af kvalitetsstaben på Sano vil dine opgaver bestå i hhv. projektledelse af Sanos aktiviteter ift. kvalitetsmonitorering og patientoplevelser samt på den lidt længere bane at medvirke til, at Sano opnår en tydelig profil ift. at understøtte rehabiliteringsforskning ved Dansk Gigthospital.

Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Inter Terminals Denmark A/S
2 Driftsoperatører/Terminalarbejdere

Inter Terminals Denmark A/S, Skælskør

Du vil i et konstruktivt og resultatorienteret samarbejde med Driftsafdelingens øvrige 9 Driftsoperatører/Terminalarbejdere være ansvarlig for at udføre bl.a. følgende opgaver:

 • Daglig drift og tilsyn af en olieterminal inkl. tankanlæg, pumpeinstallationer og varmecentral
 • Modtagelse, losning og lastning af tankskibe ved terminalen
 • Vedligehold og reparation af olieterminal-installationer
 • Deltage i planlægning og styring af driftsopgaver, herunder tilsyn med eksterne entreprenører/håndværkere

Arbejdet foregår både i dag- og nattetimerne samt i skift under lastning og losning af tankskibe. Der må påregnes en del weekendarbejde.

Inter Terminals Denmark A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
SuperBrugsenBagersvend, SuperBrugsen Skælskør

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 78 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Viminco
Operatør til skiftehold i tabletproduktion

Viminco, Skælskør

Viminco er i en rivende udvikling, derfor udvider vi nu produktionen, og søger en ny dygtig operatør til vores fabrik i Skælskør, som del af vores skiftehold. Din baggrund og erfaring sætter ingen begrænsninger, men der forventes en sund arbejdsmoral.

Vores fabrik i Skælskør fremstiller lægemidler og kosttilskud, vores produkter er af høj kvalitet, og vi prioriterer et godt arbejdsmiljø.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af

 • Blanding af granulater i vores produktion
 • Sikring af produktionshygiejne ved at følge vores GMP krav
 • Løbende rengøring af produktionsområder, udstyr samt lokaler
Viminco
Viminco
Driftskoordinator til udviklingslaboratorium

Viminco, Skælskør

Har du erfaring med koordineringsrollen, og brænder du for analysearbejde og GMP? Sætter du pris på at have ansvar, og er du god til at bevare overblikket, selv når der er mange bolde i luften? Så er du måske vores nye driftskoordinator i Vimincos analytisk-kemiske udviklingslaboratorium!

Som driftskoordinator vil du i samarbejde med laborant kollegaer varetage den daglige drift i laboratoriet. Du forventes at løse både administrative- og udviklingsopgaver, og indgå i den daglige opgaveløsning både internt i afdelingen og tværgående.

Dagligdagen er opdelt i koordinerings- og opfølgningsopgaver på driften. Derudover skal du bruger du tid til analysearbejde, således du fastholder den daglige rutine og kontakt i laboratoriet.

Viminco
Orkla Foods DanmarkProduktionsleder til fødevarevirksomhed

Orkla Foods Danmark, Skælskør

Er du en erfaren produktionsleder med lyst til daglig drift og med stærke tværfaglige samarbejdsevner? Kan du skabe kvalitetsforståelse og gode resultater gennem daglig ledelse, motivation og udvikling af operatørerne i afdelingen?

Vi søger nu en Produktionsleder, der har indgående kendskab til levnedsmiddelproduktion og som via stærke tværfaglige samarbejdsevner kan sikre vores egne og vores kunder krav til høj hygiejne og kvalitetsstyring.

Vi søger dig, der trives med at udvikle både medarbejdere, kompetencer og processer i overensstemmelse med vores overordnede strategi ,og som kan skabe tæt og godt samarbejde med Kvalitet og Produktudvikling samt øvrige produktionsledere og funktioner på tværs af virksomheden.

JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
Foodjob Nordic
Technical Sales Manager – Plant-Based Food Ingredients

Foodjob Nordic recruiting on behalf of AM Nutrition

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber.

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber. The Technical Sales Manager will be responsible for technical sales across Global markets.

The Technical Sales Manager will identify the most relevant client segments and will develop go-to-market plans in close cooperation with the VP Sales & Marketing and Sales team. The Technical Sales Manager should identify the best distribution channels and partners and interact with customers and representatives of associated industries to evaluate and promote growth and efficiency in commercial operations, including input to product development and drive new product launches.

Foodjob Nordic
Slagelse KommuneSygeplejerske til Primærsygeplejen

Slagelse Kommune

Har du interesse og lyst til prøve at arbejde i borgerens hjem og er bevidst om din selvstændighed i arbejdet, samt kan se dig selv i til tider kreative løsninger. Så kan dette være det rette match for dig!

Vi søger sygeplejerske til pleje og behandling af borgere ude i eget hjem - i stabile/komplekse, såvel som ustabile forløb. Vi sørger for god og sikker introduktion, således at erfaring fra primærområdet ikke nødvendigvis er en forudsætning, omend dette foretrækkes.

Man tilknyttes eget team med ca. 3 sygeplejerskekollegaer. Temaet matcher en hjemmeplejegruppe som består af social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, planlægger og områdeleder som tætte samarbejdspartnere i hverdagen. Sygeplejen har sin egne planlæggere.