51 jobannoncer matcher din søgning 51 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Winncare Nordic ApS

Regulatory Affairs & QA Lead

Korsør

Har du lyst til at blive en del af en spændende arbejdsplads, som opererer globalt med nogle af markedets bedste produkter?

Som vores Regulatory Affairs & QA Lead bliver du en del af et velfungerende team med 5 engagerede kolleger, der hver dag arbejder målrettet og brænder for deres arbejde.

Der kan være mange indgangsvinkler til jobbet men du skal have erfaring med medicinsk udstyr, være omhyggelig, energisk og brænde for det regulatoriske arbejde.

Winncare Nordic ApS
Søfartsstyrelsen

Vil du arbejde med international politik i Søfartsstyrelsen?

Korsør

Vi leder efter en kollega, der har lyst til at arbejde med det internationale område i Søfartsstyrelsens politiske afdeling og som vil være med til at udvikle politikker og tiltag, der fremmer vækst og udvikling i et af Danmarks vigtigste erhverv.

Arbejdsopgaverne vil være alsidige og kan variere. Den nærmere sammensætning af opgaver vil afhænge af dine kvalifikationer og vil blive sammensat i samarbejde med dig ud fra dine interesseområder.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi har en travl hverdag med fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så jobbet kan kombineres med et aktivt familie- og fritidsliv.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
BoligKorsør

Har du god service i dit DNA, og er værktøjskassen i orden?

Korsør

Motiveres du af at arbejde med mennesker og deres bolig og være en vigtig medspiller til at skabe og vedligeholde den gode og trygge ramme for, at livet kan leves?

En typisk arbejdsdag: Du reparerer et toilet, du foretager ind- og udflytningssyn, reparerer blandingsbatterier, slår græs og luger ukrudt, og så når du også lige at svare på spørgsmål fra en beboer omkring affaldshåndtering.

Vi er en arbejdsplads med en positiv og uformel stemning, præget af teamånd og fællesskab.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
G4S Security Services A/S

G4S søger Trafikassistenter til sommer afløsning på Betalingsanlægget ved Storebæltsbroen

Korsør

Vi søger sommerafløsere til Betalingsanlægget ved Storebælt i Korsør.

Dine opgaver bliver information og servicering af kunder, samt medvirke til smidig trafikafvikling i Betalingsanlægget. Vi sørger for en grundig oplæring, så du er klar til mødet med kunderne.

Betalingsanlægget ved Storebæltsbroen er døgnbemandet, men som afløser vil dine arbejdstider primært ligge mellem 05:30-20:00.

G4S Security Services A/S
Slagelse Kommune

Børnefysioterapeut/børneergoterapeuet til Storebæltskolen

Korsør

Storebæltskolen har klassetrin fra 0. til 10. klasse, samt 4 ASK (Alternativ Supplerende Kommunikation)-klasser. Det er primært elever med generelle indlæringsvanskeligheder. Derudover kan de have udfordringer med autismespektrumforstyrrelser, ADHD, hjerneskader, gen- eller kromosomfejl, nedsat hørelse eller syn m.v.

Som terapeut på specialskoleområdet er det vigtigt at der er fokus på at øge mulighederne for elevens evne til at deltage i skoleaktiviteter og lege. Derudover skal man kunne hjælpe eleven med at udvikle færdigheder, så eleven opnår størst mulig selvstændighed, for at imødekomme både undervisningens og hverdagens krav.

Slagelse Kommune

Medarbejder til Vej-området

Korsør

Vi søger en engageret kollega til at varetage sagsbehandling, med hovedvægten på særlig råden over vejarealer særligt i forhold til stadepladser, større events, udeservering, renholdelse i bymidterne og lignende, samt tilgængelighed for alle i det offentlige rum og forsikringssager.

Vi har et tæt samarbejde med vores borgere, politikere og interessenter med stor fokus på borgerinddragelse. Vi har et godt samarbejde både internt i organisationen samt med eksterne parter.

To nattevagter til demensplejecenter Quistgården i Korsør

Korsør

Stillingerne ønskes besat med Social- og sundhedshjælperuddannet personale.

Indrykket:
Hentet fra SOSU.nu
Gem
Forsvaret

Taktisk Officer søges til fregatten IVER HUITFELDT

Korsør

Sammen med sine to søsterskibe er fregatten IVER HUITFELDT Danmarks mest højteknologisk og avancerede maritime arbejdsplads.

Indrykket:

Viceskoleleder til Baggesenskolen

Korsør

Vi søger en viceskoleleder, der har lyst til at være en del af et udviklingsorienteret ledelsesteam, hvor vi sammen skaber sammenhæng i...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Butiksassistent - 20 timer - Korsør

Korsør

Faglært fra 144,28 kr. - ufaglært fra 134,92 kr.

Indrykket:

Chauffører til kørsel med sættevognstrækker og medbringertruck Sjælland og Fyn

Korsør

Dygtige og kompetente medarbejdere er en vigtig ressource for P.K.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
FEMALE DLUXE ApS
Gem

FEMALE D’LUXE søger salgsassistent til barselsvikariat

Korsør

Er du vild med mode, og brænder du for salg og for glade kunder?

Indrykket:
Hentet fra ASE

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV