37 job matcher din søgning 37 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 37 resultater.
føtexSalgschef til Fresh Food - Korsør

føtex

Har du en stærk lederprofil og godt købmandsgen og kan du løfte ansvaret for alle salgsaktiviteterne, driften og personalet i frugt-/grønt- og slagterafdelingen?

Du er salgs- og resultatorienteret, har overblik og er en dygtig leder, der kan tænke bredt og strategisk, og som gennem udvikling af og uddelegering til dine medarbejdere kan skabe resultater og gode indkøbsoplevelser for vores kunder.

Dine opgaver inkluderer at:

 • sikre, at enhederne fungerer og uddelegere opgaver og ansvar til dine medarbejdere
 • lægge en overordnet linje til at optimere omsætning og indtjening
 • planlægge salgsaktiviteter og kampagner
 • følge op på budgetter og regnskaber
 • sikre, at vores koncepter altid bliver opfyldt, og at din enhed altid er klar til ugens salgsavis
ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
SøfartsstyrelsenVil du stå i spidsen for et af verdens førende skibsregistre?

Søfartsstyrelsen, Korsør

Kan du træffe skarpe afgørelser? Kan du skabe overblik, styre en drift og drive store udviklingsprojekter? Så er det måske dig, der skal være Skibsregistrator og lede Søfartsstyrelsens Skibsregister.

Skibsregistret er en af ”grundstenene” i de danske maritime rammevilkår og har en central rolle i arbejdet for at fastholde Danmark som en førende søfartsnation. Det Danske Internationale Skibsregister er i dag et af verdens førende registre.

Til vores skibsregister søger vi en kontorchef, som kan styre den daglige drift og samtidig sikre den forestående digitalisering af skibsregistreringen.

Du får ansvaret for at lede vores enhed i Skibsregistret, hvor alle danske erhvervsskibe registreres. Som kontorchef i Skibsregisteret udpeges du samtidig som Skibsregistrator, hvilket betyder, at du får det endelige ansvar på statens vegne for afgørelser om registreringer i det danske skibsregister.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
3FVikarer til callcenter

3F

Har du et enestående servicegen? Søger du et studiejob, flexjob eller fritidsjob? Og har du en brændende lyst til at servicere vores medlemmer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Som landets største fagforening håndterer 3F dagligt mange opringninger fra især medlemmer. Bl.a. grundet Covid-19 er der ekstraordinært mange opkald til 3F for tiden, og vi søger derfor hjælp til vores callcenter, som udover opkald til Forbundshuset også håndterer opkald til 33 lokale 3F-afdelinger.

Arbejdet består i at håndtere indgående og udgående opkald for vores callcenter. Din opgave bliver hovedsageligt indgående opkald. Du vil få en grundig introduktion til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Du arbejder hjemmefra. 3F leverer hjemmearbejdsplads med skrivebord, stol og lampe samt to skærme, bærbar pc, tastatur og headset, hvilket du skal have plads til i dit hjem.

SøfartsstyrelsenStudentermedarbejder til både udvikling og drift i Skibsregistret

Søfartsstyrelsen, Korsør

Har du lyst til at gøre en forskel og være med til at sikre, at Danmark fortsat er en af verdens førende søfartsnationer?

Vi vil være verdens bedste digitale skibsregister, der er med til at sikre fremtiden for dansk skibsfart.

Du vil som det vigtigste skulle bistå med udvikling af det Digitale Skibsregister i forhold til datakonvertering og overholdelse af lovgivningen i den forbindelse. Men du vil også kunne få opgaver i relation til skibsregistrering, herunder telefonbetjening og mailbesvarelse af kundehenvendelser. Du vil derudover skulle bistå med mindre praktisk opgaver, herunder i forhold til vores håndtering af fysiske dokumenter.

EDC-gruppen a/s
Salgskoordinator

EDC-gruppen a/s, Korsør

Vi søger en motiveret, dygtig og erfaren salgskoordinator. Søger du nye udfordringer i en innovativ og dynamisk virksomhed, så er chancen her nu.

Som vores nye salgskoordinator skal du:

 • Gerne selvstændigt kunne forestå den administrative del af en ejendomshandel fra a til z, herunder både før- og eftersalg
 • Gerne have kendskab til Domidont og digital tinglysning
 • Gerne have erfaring fra lignende job
 • Få tingene til at lykkes ved en vedholdende indsats
EDC-gruppen a/s
Slagelse KommuneBeredskabsassistent til Brand og Redning

Slagelse Kommune, Korsør

Slagelse Brand og Redning søger en dygtig beredskabsassistent med tiltrædelse snarest muligt.

Slagelse Brand og Redning er et kommunalt brandvæsen, der består af tre brandstationer (hvoraf to er delvist udliciteret til Falck) samt to Ø-beredskaber. Vi har endvidere en brandskole (Rednings og Sikkerhedscenter RESC) og en stor frivillig afdeling, som begge er hjemhørende på Slagelse Landevej 3 i Korsør. I samarbejde med A/S Storebælt varetager vi Storebæltsberedskabet, hvor vi har køretøjer og materiel stående på brandstationerne i Korsør og Nyborg.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være

 • vedligeholdelse af køretøjer og materiel på brandstationerne og i Storebæltsberedskabet
 • vedligeholdelse og nybygning af øvelsesobjekter på brandskolen
 • deltage i forfaldende driftsopgaver på brandskolen.
Hovedstadens BeredskabVærkfører til auto- og elektronikværkstederne

Hovedstadens Beredskab, København

Hver eneste dag yder vores medarbejdere en stor indsats for at hjælpe borgerne i Hovedstadsområdet – hvor udviklingen går rigtig stærkt. Vi skal derfor være med til at sætte retningen og være på forkant med det, der møder os.

Du skal som vores nye værkfører stå i spidsen for et højprofessionelt værksted og sørge for at det hele tiden er på forkant med den nyeste udvikling og teknologi. Du brænder for at lede og motivere mennesker til at yde deres bedste, også når det brænder på og vores operative enheder har brug for støtte, for eksempel ved store ulykker, hvor der er behov for maksimal backup til de indsatte styrker.

Vi tilbyder et selvstændigt og fagligt udfordrende job, hvor du selv tilrettelægger det daglige arbejde med reference til den tekniske chef

TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob - alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Mercuri Urval
Konstruktør/projektingeniør

Mercuri Urval søger for Paroc Panel System A/S

Stærk på detaljen og gode interpersonelle evner.

I rollen som konstruktør/projektingeniør hos Paroc Panel System arbejder du i en velkonsolideret virksomhed, der er blandt Europas førende leverandører af sandwichelementer til tage og vægge, og som er kendt for sine løsninger, der både er energieffektive, har en høj sikkerhed og et godt design.

Du varetager en nøgleposition i et mindre dansk team, og det er dig, der er ansvarlig for processen – fra kunden har afgivet sin ordre til ordren er leveret. Således er det dine primære opgaver at planlægge større og mindre kundeprojekter, udvikle projekttegninger i AutoCAD, udfærdige styrkeberegninger samt i nogle tilfælde også at udvikle projektspecifikke løsninger. I din dagligdag har du en stor berøringsflade; du har tæt dialog med dine to danske kolleger i salget, som du understøtter med teknisk support.

Mercuri Urval
Medtronic Danmark A/SCareers that change lives

Medtronic Danmark A/S

Main job duties

 • Lead workplace risk assessments as well as specific risk assessments including chemical, biological agents, fire, radiation, PPE, manual handling, ergonomics, displace screen equipment etc. with external & internal EHS teams in accordance with national legal requirements.
 • Propose mitigation measures/controls arising out of risk assessments to the local management team.
 • Participate in regular meetings with local & regional EHS team as well as management.

You will cover Denmark & Norway. And we will also be looking for a Student being based in Sweden supporting Finland & Sweden.

 • This is a temporary Student job for one year
 • You will work approx. 15 hours per week
 • You will have to be based in Denmark and you will be able to work from home
Næstkommanderende søges til Fregatten NIELS JUEL
Forsvaret Du er en erfaren og ambitiøs officer med en solid taktisk baggrund, der brænder for det operative miljø, og ønsker at gå forrest i udvikling...
Forsvaret, Korsør
Forsvaret
Oversergent til stillingen som kampinformationsbefalingsmand Sea Combat (KIB-SC) til Fregatten PETER WILLEMOES i Korsør.
Forsvaret Oversergent til stillingen som kampinformationsbefalingsmand Sea Combat (KIB-SC) til Fregatten PETER WILLEMOES i Korsør.
Forsvaret, Korsør
Forsvaret
Pædagog til Børnehuset Smørblomsten til vuggestuen 30 timer
Smørblomsten er en integreret daginstitution.
Slagelse Kommune, Korsør
Jobcenter
Butiksmedarbejder - 8 timer om ugen - Korsør
I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt.
Lidl Danmark, Korsør
Lidl Danmark