79 job matcher din søgning 79 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Is & Co ApSProduktionsmedarbejder til ismejeri i Sorø

Is & Co ApS, Sorø

En af vores mejerielever stopper uddannelsen i starten af august, hvorfor vi søger en produktionsmedarbejder med start 1. august.

Arbejdstid: Timeansat – arbejdsugen ligger mellem 0 – 37 timer efter behov og aftales ugentligt, men typisk svarer en måneds beskæftigelse til fuldtidsansat. Mejeriet holder åbent mandag til og med torsdag ugentligt i tidsrummet 7:00 til 17:00

Opgaver:

 • Deltage i den daglige produktion af is
 • Klargøring af produktionslokale
 • Assisterer med pluk og klargøring af dagens forsendelser
 • Vareopfyldning i frost
 • Evt. varetage dagens transport i isbilen til kunder på Sjælland.
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
MultiLine A/S
HANDELSELEV I SALG

MultiLine A/S, Sorø

Kunne du tænke dig en handelsuddannelse med fokus på salg og kundeservice i en stor handelsvirksomhed, hvor du får masser af muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer? Så er du måske vores kommende handelselev i et to-årigt elevforløb med opstart den 1. september 2021.

MultiLine A/S er en spændende virksomhed, der dagligt servicerer vores mange B2B-kunder og håndterer tusindvis af ordrer fra vores store logistikcenter i Sorø.

Du vil indgå aktivt i vores Kundeservice team og vores Custom Print team i Sorø, som udvikler kreative emballageløsninger med kundens eget logo og tryk. Under din uddannelse lærer du alt om salgets mange facetter, herunder:

 • At yde førsteklasses kundeservice
 • Værdibaseret salg og konceptsalg
 • Prissætning og ordrebehandling

Vi giver dig masser af udfordringer og et velstruktureret uddannelsesforløb, som giver dig de bedste forudsætninger for at komme videre i din karriere efter endt uddannelse.

MultiLine A/S
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
MultiLine A/S
Category Manager til stor handelsvirksomhed

MultiLine A/S, Sorø

Har du lyst til at udvikle dine kommercielle kompetencer inden for indkøb, leverandørforhandlinger og produktanalyser? Og kan du se dig selv som en del af vores team af Category Managers, som står for sourcing af forbrugsvarer fra danske og internationale leverandører? Så er du sikkert vores nye kollega.

Du får ansvar for sourcing, salgsperformance og indtjening inden for en portefølje af vores non-food forbrugsvarer. Hvis du ikke har branchekendskab på forhånd, sørger vi for, at du får specialiseret viden om produkter og leverandører.

Du får gode muligheder for at være innovativ og udvikle dig professionelt, og i hverdagen giver vi plads til, at du kan arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen.

Vi er leverandør af forbrugsvarer til private og offentlige virksomheder, og vi indgår i Bunzl-koncernen, der arbejder i mere end 30 lande.

MultiLine A/S
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

VKST I/S
Leder til Økologirådgivning i VKST I/S

VKST I/S, Sorø

Er du den leder og det faglige fyrtårn, der kan udvikle økologirådgivningen i Østdanmark til landets bedste?

Som leder af økologirådgivningen får du ansvaret for personale og udvikling af rådgivningen samtidig med, at du har din egen kundeportefølje. Tiden mellem ledelsesopgaver og rådgivning af egne kunder fordeler sig 50/50, dog med variationer over året.

Du bliver en del af ledelsesteamet i planteavlsrådgivningen, der består af tre andre afdelingsledere og planteavlschefen. Ledelsesteamet sparrer med hinanden om faglig udvikling, ledelse og drift.

VKST I/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
VKST I/S
Projekterende ingeniør med ansvar for ledelse af

VKST I/S, Sorø

Rådgivningsselskabet VKST søger en projekterende ingeniør, der er uddannet inden for byggeri, har arbejdet med ansvar for egne projekter, og som sætter en ære i at sikre en god dialog med hver enkelt kunde.

Du bliver ansvarlig for byggeprojekter, hvor vi arbejder sammen i teamet for at løse opgaverne og problemstillinger for vores kunder. Vores primære arbejdsområde er byggeprojekter inden for landbruget som fx stalde, foderlader, maskinhuse og stuehuse. Men vi arbejder også med andre brancher og rådgiver om lagerhaller, industrihaller, boliger og mindre erhvervsbygninger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Projekterende ansvarlig for udarbejdelse af projektmateriale, herunder tegninger, beskrivelser og tværfaglig koordinering
 • Ansvar for gennemførelse af projekter
VKST I/S
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

JYSK
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Sorø

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

JYSK

You meet possibilities and we offer you…

 • ansvaret for at skabe et motiveret og konkurrencedygtigt salgsteam
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
JYSK
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

People ExecutiveGlobal Product Manager

People Executive recruiting on behalf of Kongskilde Industries A/S in Sorø

Hands-on implementer with solid technical product management knowledge and a commercial mindset

Do you want to deliver professional product management? Can you identify potential new product opportunities in close cooperation with especially sales, marketing and R&D, (and the rest of the organization)? And will you be able to ensure that Kongskilde Industries’ product portfolio continues to be market leading and is developed to meet technical standards, customer demands and market needs?

The Global Product Manager reports directly to the CCO of the Industry division based at the company’s HQ in Sorø in Denmark. Approximately 1 hour by car from Copenhagen with the possibility of home office. As a Global Product Manager, it will be your overall mission to manage and improve the product offerings and to drive the sales effectiveness so that it meets the demands from the market segments.

Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring
Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.