67 job matcher din søgning 67 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
Astra
Ernæringsassistent eller anden madglad ernæringsfaglig person 30-37 timer, søges til en spændende stilling blandt glade børn, unge og voksne

Astra, Sorø

Elsker du at arbejde med gode råvarer og lave mad fra bunden? Vil du have et alsidigt job med medbestemmelse og godt kollegaskab, hvor vi har det sjovt sammen, værdsætter hinandens forskelligheder og bliver inspireret af hinandens høje faglighed? Så har vi en spændende stilling ledig i vores Team Køkken, beliggende i skønne omgivelser på Akademigrunden i Sorø.

Vi bager selv vores kager, det meste af vores brød og laver dagligt tre hovedmåltider og tre mellemmåltider.

Vi kan tilbyde en stilling med stor faglig frihed og fornuftige arbejdstider.

Astra
VKST
Revisorassistent til dynamisk rådgivningsvirksomhed i Sorø

VKST

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor digitalisering står højt på dagsordenen, hvor du med tiden får din egen kundeportefølje, og hvor du på sigt kan få en rolle som controller? Så er du måske en af vores nye revisorassistenter i VKST.

Som revisorassistent er du et af de vigtigste bindeled mellem kunden og VKST. Du får opgaver, som du løser selvstændigt og andre, som du skal løse i samarbejde med dine kollegaer. Vi lægger stor vægt på at sparre med hinanden om faglige problemstillinger, så vi løser opgaverne for kunderne bedst muligt.

VKST
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Region Sjælland Region Sjællands klimasekretariat søger nye kollegaer

Region Sjælland, Sorø

Vil du være med til at sætte turbo på den grønne omstilling? Og motiveres du af at udvikle og formidle viden om grønne og bæredygtige løsninger til gavn for borgere og medarbejdere? Så har vi jobbet til dig!

Region Sjælland

Vi søger lige nu 1-2 nye kollegaer, der brænder for den grønne omstilling og kan facilitere og drive omstillingsprojekter i Region Sjællands organisation.

Du vil blive en del af et velfungerende tværfagligt miljø med dygtige og engagerede kolleger samt et godt arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæde, trivsel og medindflydelse er højt prioriteret. Det afspejler sig i afdelingens flotte trivselsmålinger.

EGHOLT
Klar til at gøre en forskel? Egholt ansætter miljøterapeuter, der kan og vil

EGHOLT, Sorø

Egholt er en miljøterapeutisk behandlingsinstitution, der giver børn, unge og voksne chancen for at skabe sig et godt liv. Vi ved, at dem med de mindste forudsætninger fortjener at blive hjulpet af dem, der kan og vil mest.

Vi ansætter både til vores opholdssted for børn og unge og til vores døgntilbud for unge voksne. De har forskellige psykiske lidelser, personlighedsforstyrrelser eller gennemgribende udviklingsforstyrrelser og har brug for særlig tæt støtte i vores højt specialiserede miljøterapeutiske tilbud.

Du har nok en mellemlang videregående uddannelse som fx pædagog, lærer, sygeplejerske, ergoterapeut el.lign. Og ja, din erfaring og uddannelse er vigtige for os, men det er samspillet mellem det, du kan, og din vilje til at gøre en forskel, der giver dig et godt arbejdsliv på Egholt, hvor vi sammen bygger videre på din faglighed og evner.

EGHOLT
HedeDanmark A/S
Supply chain manager

HedeDanmark A/S, Viborg, Kolding eller Sorø

Se video om HedeDanmark A/S som arbejdsplads

Brænder du for at optimere logistikhåndtering- og løsninger?

Du vil få det primære ansvar for logistik vedr. flisimport - specielt søfragt med coastere, havneterminaler og havneoperatører.

Vi tilbyder dig et attraktivt job i en spændende grøn virksomhed, og en alsidig hverdag, hvor du kommer til at arbejde sammen med nogle af landets mest erfarne kolleger inden for håndtering af råtræ og flis.

HedeDanmark A/S
MultiLine A/S
Category Manager

MultiLine A/S, Sorø

Har du erfaring med indkøb, leverandørforhandlinger og produktanalyser - og har du ambitioner om at udvikle dine kompetencer endnu mere? Så kan du få et spændende job hos os, hvor du bliver en del af vores dygtige team af Category Managers, som står for sourcing af forbrugsvarer fra danske og internationale leverandører.

Du får ansvar for sourcing, salgsperformance og indtjening inden for en bred portefølje af engangsemballage både til traditionel take away og til industriel pakning.

Der er mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 gange om ugen.

MultiLine er en velkonsolideret virksomhed i Sorø med 225 medarbejdere og indgår i den internationale koncern, Bunzl plc, der er i over 30 lande.

MultiLine A/S
MultiLine A/S
SALGSCHEF TIL OFFENTLIGT SALG

MultiLine A/S, Sorø

Er du den ambitiøse og motiverende leder, som kan skabe resultater med dit team og ser spændende muligheder i at være en del af salgsledelsen?

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du får ansvar for en trecifret millionomsætning og for at lede og udvikle et salgsteam bestående af 7 salgskonsulenter, der sammen dækker hele Danmark.

Du har et strategisk mindset, hvor du ser fremtidige muligheder og kan omsætte dem til strategi og konkrete handlinger for dit team.

MultiLine er en velkonsolideret virksomhed i Sorø med 225 medarbejdere og indgår i den internationale koncern, Bunzl plc, der er i over 30 lande.

MultiLine A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Magdalene Mariehjemmet
Pedel til Magdalene Marie – Nybygget plejehjem

Magdalene Mariehjemmet, Sorø

Vi får brug for en dygtig og erfaren pedel med hænderne skruet godt på til vores nye dejlige friplejehjem Magdalene Marie i Sorø. Vi åbner dørene for nye beboere den 1. august, men vil gerne have dig med ombord allerede fra den 1. juni 2023. Vi rekrutterer i god tid, så du kan være med, når vi får byggeriet overdraget fra bygherre.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med DAB-bolig, som hjælper os med vedligeholdelse og drift af bygningen. Du vil samtidig have arbejdsopgaver på tværs af hele huset.

Stillingen som pedel er på 32-35 timer med dagligt fremmøde. Lønindplacering jf. overenskomsten med relevant fagforbund.

Magdalene Mariehjemmet
Kom og vær med til at skabe noget nyt! Sygeplejerske til dagvagt

Magdalene Mariehjemmet, Sorø

Vi skal bruge dygtige og erfarne sygeplejersker til dagvagt til vores nye dejlige friplejehjem Magdalene Marie i Sorø.

Vi kommer til at rekruttere medarbejdere i to etaper – i juli og i august/september. Hvis du vil være med til at præge udviklingen, er det derfor vigtigt, at du holder tidlig ferie i år.

På Magdalene Marie har sygeplejerskerne en nøglefunktion og et stort ansvar i forhold til at sikre et højt fagligt niveau. Du kommer til at arbejde tæt sammen med teamlederne, og du får stor indflydelse på udviklingen.

Magdalene Mariehjemmet
Sekretær til Magdalene Marie – Nybygget friplejehjem

Magdalene Mariehjemmet, Sorø

Vi får brug for en dygtig og erfaren sekretær til vores nye dejlige friplejehjem Magdalene Marie i Sorø. Vi er klar til at byde 64 nye beboere velkommen fra den 1. august 2023, men vil gerne have dig ombord fra den 1. juli.

Som sekretær har du en meget central rolle og vil have en meget stor berøringsflade. Du bliver indgangen til Magdalene Marie både pr. telefon, men også når man besøger vores friplejehjem. Som person er du meget åben og imødekommende. Du elsker udfordringer – både de store og de små – og du løser dem altid med et smil.

Magdalene Mariehjemmet
Køkken- og serviceleder til Magdalene Marie – Nybygget plejehjem

Magdalene Mariehjemmet, Sorø

Vi får brug for en dygtig og erfaren køkken- og serviceleder til vores nye dejlige friplejehjem Magdalene Marie i Sorø. Vi åbner dørene for nye beboere den 1. august 2023, men vil gerne have dig ombord fra den 1. juli. Vi rekrutterer i god tid, så du kan få indflydelse på indretning af køkkenet, indkøb m.m.

Du står i spidsen for at motivere medarbejderne og igangsætte lokale initiativer, som sikrer, at vores beboere får madoplevelser i særklasse. Du og dit team skal have sans for at kæle for detaljerne, og I skal brænde for at give beboerne fantastiske madoplevelser.

Magdalene Mariehjemmet
Teamledere til Magdalene Marie – Nybygget friplejehjem

Magdalene Mariehjemmet, Sorø

Vi får brug for 2 dygtige og erfarne teamledere til vores nye dejlige friplejehjem Magdalene Marie i Sorø.

Vi kommer til at rekruttere medarbejdere i to etaper – i juli og i august/september. Hvis du vil være med til at præge udviklingen, er det derfor vigtigt, at du holder tidlig ferie i år.

Teamlederne for plejen har ansvaret for to bogrupper med 16 beboere i hver. Den ene teamleder er souschef for forstander, og den anden teamleder er også sygeplejefaglig leder.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV