36 job matcher din søgning 36 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 36 resultater.
Professionshøjskolen Absalon
To teamorienterede administrative medarbejdere til optagelsesteamet

Professionshøjskolen Absalon, Sorø

Er du en stærk teamplayer, der brænder for administrative driftsopgaver? Er du samtidig en struktureret sagsbehandler med stor interesse for IT-systemer? Så er det måske dig, vi har brug for.

Vores ene kollega valgte tidligere på året at skifte Sjælland ud med Fyn, og vores anden kollega skal på barsel. Derfor søger vi nu to kolleger til vores optagelsesteam i Sorø. Den ene stilling er fast, og den anden er et barselsvikariat på et år.

I optagelsesteamet kommer du til at arbejde med opgaver, der knytter sig til optagelse af nye studerende på Absalons professionsbacheloruddannelser. Herunder sagsbehandling af ansøgninger samt kommunikation med ansøgeren før, under og efter i ansøgningsprocessen.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Region SjællandVi søger en mobilitetskonsulent

Region Sjælland, Sorø

Vil du være med til at udvikle den kollektive trafik i Region Sjælland, så alle har gode mobilitetsmuligheder – uanset hvor de bor? Har du lyst til at gøre din indflydelse gældende i en politisk organisation tæt på topledelsen og beslutningsprocesserne? Så kunne en stilling som konsulent i Region Sjællands afdeling for Regional Udvikling være noget for dig.

Som konsulent i Regional Udvikling er du med til at understøtte Region Sjællands udviklingsstrategi, der bl.a. sætter ambitiøse mål for, at vi skal have flere ind i den kollektive trafik.

Som mobilitetskonsulent skal du løbende udarbejde sagsfremstillinger til Udvalget for Regional Udvikling, og der vil løbende være behov for, at du kan udarbejde kommenterede dagsordener til direktion og politikere.

Du kommer til at samarbejde med vores trafikselskab MOVIA, og du bliver involveret i projekter og samarbejder med partnere fra både ind- og udland.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobmægleren ApSSelvstændig advokatsekretær/juridisk assistent til Sorø – 25 timer

Jobmægleren ApS søger for Advokat Lindahl Andreasen

Vi søger for vores kunde, advokat Lotte Lindahl Andreasen i Sorø, en dygtig advokatsekretær, der brænder for faget.

Du vil blive en del af et mindre og veletableret advokatkontor, hvor arbejdsopgaverne er mange.

Til dine primære arbejdsopgaver hører:

 • Direkte kundekontakt pr. telefon og mail
 • Selvstændig sagsbehandling
 • Kontakt og opfølgning overfor sags parter

Vi tilbyder 25 timer, ansvar, udviklingsmuligheder, frihed, fleksibilitet, et dejligt uformelt, dynamisk og humoristisk arbejdsmiljø i skønne lokaler i domicil i villa beliggende i hjertet af Sorø.

Region SjællandKonsulent til indsats mod social dumping til Intern Kontrolenhed i Region Sjælland

Region Sjælland, Sorø

Vil du være med til at bekæmpe social dumping i Region Sjælland? Har du indsigt i løn- og arbejdsmarkedsforhold? Kan du færdes på byggepladser, sygehuse og sociale institutioner? Så er du måske vores nye kollega.

Region Sjælland

Region Sjælland vil sikre ordentlige vilkår for alle ansatte, der udfører arbejde for regionen, samt sikre gode muligheder for at flere får en uddannelse.

Siden september 2018 er der sket en styrkelse af kontrolindsatsen, hvor opgaven er blevet samlet i regionens interne kontrolenhed, og den ønskes nu yderligere styrket med en konsulent til indsatsen mod social dumping.

Dine opgaver

 • fortolke overenskomster og vurdere om leverandørers løn til ansatte svarer til niveauet i relevant overenskomst
 • følge op på om omfanget af elever, lærlinge og praktikanter hos leverandører svarer til de krav, der fremgår af indgåede kontrakter.
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Professionshøjskolen Absalon
To teamorienterede administrative medarbejdere til efter- og videreuddannelsen

Professionshøjskolen Absalon, Sorø

Kunne du tænke dig at være en del af et professionelt arbejdsfællesskab, der brænder for at udbyde den bedste efter- og videreuddannelse i Region Sjælland?

På Professionshøjskolen Absalon ser vi uddannelse som en regional drivkraft. I EVU/CFU-administrationen ser vi det som en af vores fornemmeste opgaver at bidrage til Absalons strategi om at skabe vækst og velfærd i regionen. Det gør vi ved at understøtte og samarbejde med konsulenter og ledere på tværs af faglige områder.

Du skal arbejde med en bred vifte af administrative opgaver indenfor efter- og videreuddannelsesområdet. Det er sagsbehandling, der knytter sig til diplom- og akademiuddannelser samt kurser.

Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Comwell Sorø
Kok

Comwell Sorø

- Dygtig, engageret og som kan skabe madglæde

Comwell Sorø

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Comwell Sorø har en stærk gastronomisk profil og både køkken og restaurantpersonalet har stor fokus på, at konferencegæsten får en helt særlig oplevelse hos os. Grundet vores smukke omgivelser, og blandt andet egen vinmark, har vi også mange selskaber og a la carte gæster.

Comwell Sorø
EGHOLT
Psykolog

EGHOLT, Sorø

Egholt er et miljøterapeutisk behandlingstilbud for børn/unge og unge voksne med sindslidelser og/eller udviklingsforstyrrelser, organiseret i følgende afdelinger:

Opholdssted for børn & unge – Intern skole – Botilbud for unge & voksne – Dagtilbud for voksne, der driver økologisk landbrug – STU-forløb – Fælles afdeling med ledelse og administration. Vi søger en autoriseret psykolog med erfaring fra og interesse for miljøterapeutiske behandlingssteder.

Egholt tilbyder:

 • At du kommer til at arbejde helhedsorienteret og tværfagligt med såvel visitation, udredning og behandling
 • At du i en organisation med lang erfaring kommer til at arbejde med en psykodynamisk og mentaliseringsbaseret miljøterapeutisk tilgang
 • At du under ansættelsen vil modtage individuel supervision
EGHOLT
CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
Tups & Tups Management ConsultantsManaging Director/CEO (f/m/d) for the Danish company

Tups & Tups Management Consultants recruiting on behalf of GRIMME Group

A challenging task for an entrepreneur within the company

Our client is the GRIMME Group, a very successful, globally active, German family manufacturing business in the demanding agricultural machinery industry with 2,700 employees, which is characterised by technology orientation, innovation dynamics, high quality in all products and processes and healthy growth.

Our client includes the Danish company ASA-LIFT A/S with 130 employees in Sorö, approx. 80 km south of Copenhagen with excellent transport connections to Copenhagen, a specialist manufacturer of vegetable harvesting equipment.

An extract from your range of tasks:

 • Overall corporate responsibility for ASA-LIFT A/S
 • Constructive cooperation with the Grimme Group (the Grimme agricultural machinery factory and the worldwide sales and service organisations)
VKST I/S
Administrativ koordinator

VKST I/S, Sorø

Hos Økologisk VKST har vi travlt, og vi har derfor brug for endnu en kollega til en stilling som administrativ koordinator i vores afdeling.

Som koordinator i Økologisk VKST bliver du en del af Danmarks mest erfarne og engagerede team af økologikonsulenter, hvor vi arbejder tæt sammen med vores kunder om udvikling og formidling af bæredygtig, økologisk produktion.

Som vores administrative medarbejder er det vigtigt, at du er synlig og har et stort servicegen, og at du kan bistå afdelingens medarbejdere med deres opgaver.

VKST I/S
VKST I/S
Økonomisk rådgiver

VKST I/S, Sorø

Brænder du for at rådgive virksomheder om økonomi og skat?

Som konsulent i VKST I/S bliver du en del af økonomiafdelingen, hvor du har ansvaret for egen kundeportefølje af primært landbrugskunder.

Du får ansvaret for at rådgive kunderne om optimering af indtjening, skat og skatteplanlægningen, regnskabsmæssige forhold, generationsskifte og ejendomsoverdragelse.

VKST I/S
matcher - den som skaber venskaber
Bliv frivillig matcher i Børns Voksenvenner Slagelse-Sorø.
Børns Voksenvenner, Slagelse, Sorø
frivilligjob.dk