68 job matcher din søgning 68 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Sjælland HR-konsulent til Ledelse, Rekruttering og Fastholdelse

Region Sjælland, Sorø

Brænder du for at udvikle og igangsætte HR-initiativer inden for ledelsesudvikling, rekruttering og fastholdelse, så er du måske en af vores nye HR-konsulenter i Koncern HR Udvikling. Region Sjælland

Vores primære fokus er at udvikle, gennemføre og kvalitetssikre strategiske HR-aktiviteter, der understøtter ledelsesudvikling, rekruttering og fastholdelse på tværs af Region Sjælland. Vores mål er at bidrage til, at regionens ledere kan rekruttere, udvikle og fastholde de kompetencer, der skal til for at lykkes med regionens organisatoriske og politiske mål.

Du kommer til at arbejde med opgaver, der fagligt spænder vidt og udvikler dig personligt.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

VKST
Virksomhedsrådgiver

VKST, Sorø

VKST søger en virksomhedsrådgiver, der brænder for at yde rådgivning og sparring, er udadvendt, positiv og entusiastisk, og har en kunde- og forretningsorienteret tilgang – for det forventer vores kunder.

Som virksomhedsrådgiver i VKST får du en spændende kundeportefølje, der vil udfordre dig både fagligt og personligt og som kræver, at du kan operere i feltet mellem virksomhedsrådgivning, driftsøkonomisk rådgivning, optimering af indtjening og forretningsudvikling. Du får energi og motiveres af samtaler og strategisk sparring med kunden.

Du bliver kundeansvarlig for en række virksomhedsejere, der primært driver landbrug, og dermed skal du samle trådene på tværs af VKST, så kunden oplever sammenhæng og synergi i alle vores ydelser.

VKST
VKST
Skattespecialist

VKST, Sorø

Har du økonomisk og juridisk flair? Er du ambitiøs, og ønsker du at specialisere dig inden for et eller flere skatteområder? Så kan VKST i Sorø blive din nye arbejdsplads.

Vores skatteafdeling består af 8 medarbejdere, der enten er rådgivere eller specialister. Afdelingen er nyoprettet, så du bliver en vigtig brik i vores fælles mål: at være Danmarks førende inden for skatterådgivning til landmænd.

Som specialist er du sparringspartner for både skatte- og virksomhedsrådgivere i VKST. Sammen med de øvrige specialister skal du klæde skatte- og virksomhedsrådgivere og revisorassistenter på til at løse deres opgaver samtidig med, at du løser dybt specialiserede skatteopgaver for kunderne.

VKST
VKST
Skatterådgiver

VKST, Sorø

Har du erfaring inden for skatteområdet, er du udadvendt, og brænder du for at rådgive kunder? Så er du måske VKST’s nye skatterådgiver til vores rådgivningshus i Sorø.

I skatteafdelingen får du en afvekslende hverdag, hvor dine kompetencer vil blive sat i spil overfor vores landmænd og andre erhvervskunder. Du bliver en del af det hold af rådgivere, der er helt tæt på kunderne i skattespørgsmål, og du er både ude hos kunden og til kundemøder på kontoret – men uanset hvor du er, så er det kunden, der er i fokus.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Rådgivning og vejledning inden for skatteplanlægning, regnskabsmæssige forhold og optimering af indtjening
 • Bistå kunder og kollegaer i skattesager og ved fx generationsskifte
 • Være bindeled til myndigheder
VKST
Gop Danmark A/S Medarbejder til intern salg og kundeservice

Gop Danmark A/S, Sorø

I rollen som intern sælger er du i tæt dialog med vores kunder og arbejder tæt sammen med blandt andet salgsafdelingen, lager og indkøb. Stillingen passer godt til medarbejdere som trives med at fungere som blæksprutten med masser af bolde i luften, både internt og eksternt.

Opgaverne har stor variation og kan omfatte både ordrer, tilbud, levering og produktproblemer. Dit daglige arbejde indebærer meget kontakt via telefon og e-mail. I mange henseender er du kundens første møde med gop, hvilket stiller store krav til god kundeservice og effektiv håndtering med et smil.

Primære arbejdsopgaver:

 • Kundeservice til kunder der handler i vores webshop
 • Håndtering af webordrer fra eget website
 • Håndtering og registrering af ordrer fra vores forhandlere
Bygma
Sælger

Bygma, Sorø

Vi søger en trælastsælger til Bygma Sorø, hvor kunderne er et mix af private og professionelle.

Bygma

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med en ekstern sælger, hvor din opgave er at effektuere ordrerne.

Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

Hvis du vil være sælger i Bygma, forventer vi, at du:

 • er fagligt godt klædt på til at rådgive kunderne
 • ved, at vi er fagfolk, som handler med fagfolk
 • forstår, at kundernes byggeprojekter kræver stram styring og leverancer til tiden
Bygma
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

ICON Hairspa A/S
Digital Marketing Manager

ICON Hairspa A/S, Sorø

Vi søger til vores marketing afdeling en dygtig web- og marketing personlighed, som har solid erfaring med E-Commerce, digitale medier og Paid Marketing.

Bevæger du dig hjemmevant i WordPress? Kan du udtænke, eksekvere og rapportere på digitale indsatser? Så har vi jobbet til dig.

En knivskarp Digital Marketing Manager, der får en central rolle i koordinering og eksekvering på tværs af vores digitale touchpoints.

Din absolutte nøgleopgave bliver at stå for udvikling og vedligeholdelse af virksomhedens webshops og hjemmesider samt support i forbindelse med andet marketing relateret såsom Paid marketing og nyhedsmails.

ICON Hairspa A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Gem
AffaldPlus Weekend- og ferieafløsere til vores genbrugspladser

AffaldPlus

Har du lyst til et job med masser af frisk luft, søde kolleger og god kundekontakt? Så er det måske dig, vi står og mangler som afløser på vores genbrugspladser.

Vi søger i øjeblikket weekend- og ferieafløsere til vores genbrugspladser i team 2 og team 3. Team 2 dækker Vordingborg, Møn, Præstø, Mogenstrup og Holme-Olstrup Genbrugspladser, mens Team 3 dækker Ringsted, Sorø, Dianalund, Haslev og Herlufmagle genbrugspladser.

Som afløser på genbrugspladsen skal du bl.a. løse følgende opgaver:

 • Håndtering af affald og genbrugelige effekter på pladsen, herunder kørsel med diverse maskiner
 • Vejledning og hjælp til kunder
 • Opsøgende aktiviteter på pladsen
T. Hansen Gruppen A/S
Butikschef Sorø

T. Hansen Gruppen A/S

Som butikschef er det dig, der styrer butikken og er den daglige beslutningstager. Du får ansvaret for butikkens performance og teamet af medarbejdere.

Samtidig bliver du en del af en ambitiøs virksomhed, hvor dine muligheder for at skabe en karriere inden for retail er meget store.

Ansvarsområder:

 • Butikkens performance på salg og alle øvrige nøgletal
 • Kundetilfredshed
 • Træning og motivering af medarbejdere
 • Planlægning og optimering af driften

Du vil få en grundig oplæring, så du er godt klædt på til opgaven. Efterfølgende har du løbende mulighed for, at sparre med den distriktschef, som du refererer til.

T. Hansen Gruppen A/S
jem & fix A/S Butikschef - Sorø

jem & fix A/S

Hos jem & fix tror vi på at kunderne godt kan selv og derfor er vores fornemmeste opgave, at de kan få deres byggematerialer til en lav pris. Vi kan se, at ikke kun mange danske kunder er enige, også Norge og Sverige er med på vognen og i alt kan du finde en jem & fix-butik 184 steder i Skandinavien.

Det er vi selvfølgelig stolte af, ligesom vi er stolte af de butikschefer som hver dag arbejder på at udvikle selvstændige medarbejdere der skaber gode resultater, imødekommende butikker og holdånd - og lige nu, leder vi netop efter en dygtig butikschef til en af vores butik i Sorø.

Dine arbejdsopgaver:

 • Du skaber arbejdsglæde, høj trivsel og udvikler dine medarbejdere.
 • Du planlægger og opsætter overordnede, resultatorienterede og realistiske mål for din butik og dine medarbejdere.
 • Du giver din Souschef og dine øvrige medarbejdere de beføjelser der skal til for at kunne bedrive effektiv butiksdrift.
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.