49 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

49 jobannoncer

Gem
Region Sjælland

Skarp og talstærk generalist til budgetenheden

Sorø

Vil du bidrage til udviklingen af den fremtidige styring af Region Sjællands økonomi? Er du analytisk stærk, samarbejdsorienteret og har gode formidlingsevner? Så har vi jobbet til dig i en central økonomienhed med mange kontaktflader.

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsOpgaverne er varierende og vil blive sammensat ud fra dine kompetencer og erfaring. Eksempler på opgaver du kan komme til at sidde med:

  • Koordinations- og styringsopgaver i relation til regionens budgetlægning og budgetopfølgninger
  • Tværgående analyser
  • Udarbejdelse af materiale til direktionen og politisk behandling
Gem
MultiLine A/S

Demand Planner – med ambition om at blive teamleder

Sorø

Er du analytisk og datadrevet med en ambition om at få lederansvar på sigt, er du måske vores nye Demand Planner?

Du får et spændende job med gode udviklingsmuligheder i vores travle Supply Chain-team, hvor du er med til at lave skarpe forecasts, optimere processer og understøtte teamets fortsatte positive udvikling.

Du bliver en del af et kompetent og målrettet team, og du vil opleve en uformel kultur med masser af arbejdsglæde, hvor vi samarbejder tæt om at skabe gode resultater.

Vi tilbyder fleksibilitet i hverdagen med mulighed for to ugentlige hjemmearbejdsdage og respekterer en god balance mellem arbejde og fritid.

MultiLine A/S
Gem
ASA-LIFT A/S

IT-supporter til international virksomhed

Sorø

Er du tosset med IT, og trives du i en rolle, hvor du skal have det store overblik og skal deltage i prioritering og planlægningen af opgaverne?

Dine opgaver vil bl.a. være at sikre, at der reageres hurtigt på indkomne opgaver, og sikre effektiv support af daglige IT-opgaver.

Vi tilbyder en dejlig arbejdsplads med en høj grad af fleksibilitet, i forhold til hvordan du arbejder bedst.

Gem
Altan.dk A/S

Projekteringsansvarlig til altanprojekter

Sorø

Der er mange, som drømmer om at kunne nyde det søde altanliv, og derfor har vi fuld fart på i projekteringsafdelingen hos Altan.dk.

Som projekteringsansvarlig i Altan.dk er du den kontakt som kunden møder efter indgåelse af kontrakt med os. Som projekteringsansvarlig modellerer, tegner og ansøger du om kundens altanprojekt, så vi sammen kan opfylde deres altandrømme.

Vi er med til at skabe det gode liv i byen med altaner til glæde for vores mange kunder.

Altan.dk A/S
Gem
Region Sjælland

Konsulent med fokus på HR-systemer og digitalisering

Sorø

Er du interesseret i at udvikle og implementere digitale løsninger på HR-området?

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsVores arbejde består i at sikre udvikling og vedligehold af HR-systemerne, samtidig med at vi også udfører en række driftsopgaver relateret til systemerne. Derudover har vi en aktiv rolle i forbindelse med udviklingsprojekter og anskaffelse af nye systemer.

Som en del af jobbet bliver du primær kontaktperson på flere af vores systemer og du kommer til at indgå i mange samarbejdsrelationer både internt i Koncern HR og sammen med andre koncernenheder, samt med systemleverandører.

Gem
Moment

Projektmedarbejder til Netto

Borup, Greve, Karlslunde, Køge, Roskilde, Sorø, Taastrup, Vallensbæk Strand

Ved du hvad en hyldeforkant er?

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
VKST

Dygtige planteavlsprofiler til konsulentstillinger

Aakirkeby, Nykøbing F eller Sorø

Har du den plantefaglige værktøjskasse i orden? Og trives du godt i en hverdag, der starter i marken og slutter på kontoret?

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være udarbejdelse af gødningsplaner og EU-ansøgninger, rådgivning i marken samt optimering af kundernes bundlinje.

Vi lover, at du får en hverdag med masser af afveksling, og at dine kompetencer vil blive sat i spil over for nogle dygtige og ambitiøse kunder, der forventer rådgivning på højt niveau.

VKST
Aprengo ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Region Sjælland

Sundhedsfaglig specialkonsulent til Enhed for kvalitet og patientsikkerhed i Det Nære Sundhedsvæsen

Sorø

Brænder du for at arbejde med kvalitetsforbedringer i Sundhedsvæsenet?

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsEnhed for Kvalitet og Patientsikkerhed (EKP) er et ambitiøst kvalitetsteam. Som en del af EKP, vil du indgå og udvikle et partnerskab med et eller flere af de kliniske områder i Det Nære Sundhedsvæsen.

Det betyder, at dine opgaver vil variere inden for mange områder i kvalitetsarbejdet. Opgaverne løses i tæt dialog og samarbejde med kvalitetsmedarbejderne i de kliniske områder og dine kolleger i teamet.

Gem
Region Sjælland

Chefkonsulent med HR juridiske kompetencer til Sekretariatet hos Det nære Sundhedsvæsen

Sorø

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Vil du være med til at sætte dit aftryk på organisationsudviklingen og de personalejuridiske aftaler, der skal bidrage til at opfylde ambitionerne om et endnu bedre sundhedsvæsen?

Til tiltrædelse snarest muligt søger vi en chefkonsulent, der har særlig indsigt i organisationsudvikling, ledelsesbetjening og ansættelses- og arbejdsret, gerne fra den offentlige sektor.

Genitor ApS søger for Sorø Kommune
Gem
Genitor ApS

Centerleder til Center for Handicap og Psykiatri under Center for Social og Sundhed

Retningssættende og styringsstærk leder til stillingen som centerleder til center for Handicap og Psykiatri på social- og sundhedsområdet i Sorø Kommune.

Centerlederen for Handicap og Psykiatri bliver øverste ansvarlige for hele det store driftsområde og skal være leder for tre afdelingsledere, der tilsammen leder ca. 140 medarbejdere.

Det er en fordel at have kendskab til det voksenspecialiserede område.

Gem
Moment

Lagermedarbejder med CE-kørekort

Bjæverskov, Borup, Fjenneslev, Køge, Lejre, Lille Skensved, Ringsted, Sorø

Du bliver ansat som lagermedarbejder i en stor og attraktiv virksomhed i Køge.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
HedeDanmark A/S

Skovarbejder: Træfældning, pleje og plantning

Sorø

Se video om HedeDanmark A/S som arbejdspladsElsker du at arbejde i det fri med naturen som omdrejningspunkt?

HedeDanmark søger dig, der har erfaring med skovarbejde, og lyst til et alsidigt job i det fri med naturen omkring dig.

Arbejdet indebærer opgaver som manuelfældning af større og mindre træer, plantning og kulturpleje hos vores skovejere.

Vi tilbyder dig en stilling, hvor du vil få ansvar og mulighed for at præge din egen dag.

HedeDanmark A/S
Gem
Audika

Kundekoordinator

Næstved og Sorø

Se video om Audika som arbejdspladsDin rolle vil være at byde kunder velkommen med venlighed og professionalisme, både i butik og telefonisk. Du skaber en indbydende atmosfære og håndterer diverse opgaver med et smil.

Dine ansvarsområder er bl.a. at: Booke tider til kunder, sikre butikkernes præsentable stand og besvare telefonopkald og kontakte kunder. Din kreativitet og evne til at gøre hverdagen lettere for vores kunder er højt værdsat, og vi støtter dig i at udvikle disse kvaliteter.

Audika

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV