45 jobannoncer matcher din søgning 45 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Røde Kors Hjemmet i Sorø

Røde Kors Hjemmet i Sorø søger SSA til fast aftenvagt

Vil du arbejde med afsæt i visionen "Det gode liv”? Vil du være en del af en organisation i rivende udvikling, hvor du har mulighed for at sætte dit præg?

Vi arbejder med trivsel, nærvær, respekt, glæde og rummelighed for at skabe det gode liv for vores beboere, pårørende, samarbejdspartnere og hinanden.

Vi tilbyder:

 • Nærværende daglig ledelse, med tæt dialog og gennemsigtighed
 • Et uformelt miljø, baseret på tillid, åbenhed og samarbejde
 • En organisation i udvikling, hvor du har mulighed for at deltage og sætte dit præg
Gem
VKST

Bogholder med fokus på digitalisering og controlling

Sorø eller Nykøbing F

Er du bogholder, og kan du kombinere stærke kommunikationsfærdigheder og IT-flair med en passion for kundeservice?

Vi er i fuld gang med en spændende digital transformation, og søger derfor 2-3 bogholdere med et par års erfaring, som kan varetage opgaven og hjælpe vores kunder gennem den digitale rejse i regnskaberne på bedst mulig vis.

Din primære rolle, som digital bogholder, vil være at støtte vores kunder i overgangen til digital bogføring, og du vil også påtage dig rollen som controller.

Hos VKST har du stor indflydelse på sammensætningen af din arbejdsuge således, at arbejdsliv, familieliv og fritid går op i højere enhed – også når regnskabssæsonen rammer.

VKST
Executive Partner International søger for RB Holding ApS / Store Ladegård Gods
Gem
Executive Partner International

Operationel Driftschef – Vinterdrift

Til Store Ladegård Gods søger vi til nyoprettet stilling en Operationel Driftschef til at lede og varetage virksomhedens afdeling ”Vinterdrift”, der tilbyder at udføre vintervedligeholdelse til Region, Kommune samt større boligselskaber.

Du bliver medbestemmende for virksomhedens forretningsudvikling, drift og fremtidige strategier i overensstemmelse med den aftalte vækst og de mål, som fatsættes med bestyrelse og direktion.

Der stilles ingen direkte eller specifikke krav til din uddannelse eller branche, men det er absolut en fordel, hvis du kommer fra en ledende stilling som driftschef og er vant til at varetage udbud og rammeaftaler samt at planlægge og koordinere driftsopgaver.

Executive Partner International søger for RB Holding ApS / Store Ladegård Gods
Gem
Executive Partner International

Bogholder

Til nyoprettet stilling hos RB Holding ApS / Store Ladegård Gods søges en dygtig og erfaren bogholder med styr på debitor og kreditor og med ”værktøjskassen i orden”.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Et attraktivt job i en spændende virksomhed i rivende udvikling
 • Gode faglige og personlige udfordringer, hvor du selv er med til at forme din hverdag
 • Et godt og fleksibelt arbejdsmiljø og et tæt samarbejde med dedikerede kollegaer
Sorø Akademis Skole

Regnskabsmedarbejder

Sorø

Skolen søger en effektiv og fagligt dygtig regnskabsmedarbejder til en nyoprettet stilling til ansættelse pr. 1. august 2024.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. kreditorbogholderi, afstemning og bogføring af bank, samt håndtering af udlæg og rejseafregninger.

Læs mere om stillingen, om Sorø Akademi – og søg stillingen – via linket i titlen.

Sorø Akademis Skole
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Region Sjælland

Chefkonsulent til Det politiske sekretariat i Det Nære Sundhedsvæsen

Sorø

Brænder du for at levere politisk- og ledelsesbetjening af høj kvalitet, og er du helhedsorienteret, strategisk tænkende og analytisk skarp? Så er stillingen som chefkonsulent hos os måske noget for dig!

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Vi tilbyder et spændende job med udfordrende opgaver på et højt fagligt niveau, med stor selvstændighed, indflydelse og ansvar i opgaveløsning og med udpræget mulighed for at udvikle sekretariatets kerneleverancer såvel som egne kompetencer.

Kongskilde Industries A/S

Area Sales Manager

Sorø

Brænder du for teknisk salg, spændende projekter og stærke kunderelationer?

Du får selv den direkte kontakt til eksisterende kunder samt ansvaret for at opsøge nye kunder, og du får rig mulighed for selv at tilrettelægge din hverdag i en fleksibel og travl jobfunktion med mange muligheder.

Vi tilbyder dig en spændende hverdag med gode kolleger og mulighed for personlig udvikling. Du arbejder ud fra kontoret i Sorø og kan forvente 20-25 rejsedage pr. år.

Kongskilde Industries A/S

På vegne af Kongskilde Industries A/S rekrutterer vi en Project Support Manager

Sorø

Har du en stærk teknisk viden med flair for fysik og matematik?

Med reference til vores Global Project Support Manager bliver du en del projektteamet, der udvikler, detaljerer, kontrollerer, styrer og supporterer spændende projekter af varierende omfang og kompleksitet.

Dine primære opgaver bliver af:

 • Dimensionere pneumatiske transportsystemer
 • Tegne flowdiagrammer i Autocad

Vi tilbyder dig en spændende hverdag med gode kolleger og mulighed for personlig udvikling.

Gem
VKST

Studentermedhjælper til Digitaliseringsprojekter i Regnskabsafdeling

Sorø

Er du studerende med interesse for digitalisering og flair for god service? Kan du ovenikøbet se dig selv i rollen som den, der guider kunder trygt igennem forandring og sikrer en gnidningsfri oplevelse for dem?

Din primære rolle vil være at assistere vores kunder med at komme i gang med InterCount og sikre, at de får den nødvendige support og vejledning undervejs. Du løser dine opgaver selvstændigt, men med et stærkt team i ryggen, så du altid har en kollega at sparre med og spørge til råds.

VKST
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Erhvervshus Sjælland

Forretningsudvikler med erfaring inden for strategi og ledelse

Sorø

Brænder du for at hjælpe SMV ejerledere med strategi og ledelse?

Vi søger en forretningsudvikler, der forstår at stille de rigtige og udfordrende spørgsmål til virksomhedernes strategi og til at motivere, hjælpe og følge op på at den travle ejerleder ikke sidder fast i driften.

Som forretningsudvikler er du med til at skabe fremtidens vækstlokomotiver og flere arbejdspladser, og din primære opgave bliver 1:1 sparring med SMV-virksomheder i region Sjælland.

Hos os får du faglige og personlige udviklingsmuligheder, og en hverdag der vil udfordre din viden og dine kompetencer.

Erhvervshus Sjælland
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
HedeDanmark A/S

Ingeniør/Konstruktør søges til klimasikrings- og naturgenopretningsprojekter

Sorø, Smørum

Har du viden om konstruktion, støbning, jern og byggeri? Har du lyst til at arbejde med kyst-, klimasikrings- og naturgenopretningsprojekter og interesserer du dig for projektledelse og hvordan et projekt udføres bedst muligt i praksis? Så har vi et job til dig!

Hos os vil du komme til at ar bejde med:

Se video om HedeDanmark A/S som arbejdsplads

 • Alle faser af projektledelse – fra salg og tilbudsgivning til igangsætning, udførelse, kvalitetssikring, aflevering og afrapportering
 • Projektøkonomi og ressourcestyring af egne projekter
HedeDanmark A/S
Sorø Fag- og Efterskole

PÆDAGOGMEDHJÆLPER

Sorø

Vi har markant elevfremgang, og søger nu en pædagogmedhjælper, som brænder for at arbejde med unge mennesker i alderen 16 til 18 år.

Vores nye pædagogmedhjælper skal være med til at praktisere og udvikle vores særlige pædagogiske indsatser for de af vores unge, der oplever udfordringer i livet.

Arbejdsopgaverne vil især kredse om følgende:

 • Støtte de unge i daglige gøremål
 • Samtaler med de unge
 • Samarbejde med forældre
Sorø Fag- og Efterskole
Sorø Fag- og Efterskole

PSYKOLOG/PSYKOTERAPEUT

Sorø

Vi har markant elevfremgang, og søger nu en deltidspsykolog eller psykoterapeut, som brænder for at arbejde med unge mennesker i alderen 16 til 18 år.

Vores nye psykolog/psykoterapeut skal være med til at praktisere og udvikle vores særlige pædagogiske indsatser for de af vores unge, der oplever udfordringer i livet.

Arbejdsopgaverne vil især kredse om følgende:

 • Supervision af kolleger
 • Samtaler med de unge
 • Samarbejde med forældre
 • Kommunikation med kommuner og andre samarbejdspartnere
 • Samarbejde med ledelsen og kollegerne om udvikling af vores fælles praksis
Sorø Fag- og Efterskole
Gem
Bygma

Pladsmedarbejder

Sorø

Se video om Bygma som arbejdsplads

Vi søger en pladsmedarbejder til Bygma Sorø, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Dine arbejdsopgaver kommer primært til at bestå af pakning af varer, kundeekspedition, læsning af egne lastbiler og eksterne vognmænd, samt losning af leverandører.

I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej – og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø

Bygma

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV