39 job matcher din søgning 39 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 39 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Professionshøjskolen Absalon
Specialkonsulent med flair for data og projektledelse

Professionshøjskolen Absalon, Sorø

På Absalon vil vi være den foretrukne udviklingspartner i Region Sjælland på kompetenceudvikling inden for velfærdsfaglighederne. Det kræver bl.a. en kompetent og agil understøttelse af Absalons syv faglige centre, som skal levere de kompetenceudviklingsydelser regionen, kommunerne, institutioner og virksomheder efterspørger.

Til at hjælpe os søger vi en forretningsorienteret konsulent, som både kan arbejde med data, kontrakter, servicemål og projektlede interne udviklingsindsatser med sikker hånd.

Din baggrund er ikke afgørende, men vi lægger vægt på, at du har en akademisk uddannelse og en vis erfaring som konsulent eller lignende.

Indrykket: 
Prescriba A/SAutoriserede psykologer til vores landsdækkende behandlernetværk

Prescriba A/S

Prescriba visiterer hver dag klienter til den rette psykologhjælp i hele landet. Vi søger flere autoriserede selvstændige psykologer til Midt-, Øst-, Vest- og Sydsjælland bl.a. Køge, Næstved, Sorø og Slagelse, til Trekantområdet bl.a. Vejle og Kolding og til Midtjylland bl.a. Århus.

Er du privatpraktiserende autoriseret psykolog i en af disse områder, eller ønsker at starte privatpraksis op, så er et samarbejde med Prescriba måske en oplagt mulighed?

Vores klienter er primært børn og voksne med en sundhedsforsikring og du indgår i et samarbejde med os om behandling.

Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Bygma
Sælger

Bygma, Sorø

I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
Indrykket: 
Fit A/S
Ingeniør til processtyring indenfor SCADA/SRO

Fit A/S, Sorø

Er du udadvendt, og har du evnen og modet til at indgå i et tæt partnerskab med kunderne og være med til at levere løsninger, der skaber høj værdi? Hvis ja, så er det måske dig, vi søger.

Fit A/S blev etableret i 2019 og har nu brug for en erfaren ingeniør indenfor SCADA/SRO-området. Fit leverer IT-systemer, IT-service og SRO-systemer til forsyningsselskaber i DK. Vi er p.t. 8 ansatte og har kontor i Sorø.

Dine opgaver vil spænde over:

 • Design af manualer for PLC-programmering indenfor forskellige producenter/anlæg
 • Design af datakommunikation
 • Optimering af overvågning
Fit A/S
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Comwell SorøKokkeelev

Comwell Sorø

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste – og også de bedste elever.

Vi lover til gengæld, at du får en spændende og udfordrende uddannelse, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

I Comwell har vi fokus på din trivsel gennem hele dit elevforløb. Har du drive og engagement, har du mulighed for at sætte dit eget præg på din uddannelse og i Comwell. Vi er en koncern i rivende udvikling og derfor har vi brug for dig, dine ideer og din vinkel!

Indrykket: 
Mercuri Urval
Nærværende skoleleder

Mercuri Urval søger for Sorø Kommune

Ruds Vedby Skole søger en skoleleder, som ser og griber mulighederne på en skole med 204 børn og 25 medarbejdere og med et tæt samspil og stor betydning for lokalsamfundet

Ruds Vedby hallen og svømmeklub ligger ved siden af skolen og både kultur- og foreningsliv smelter tæt sammen med hverdagen og traditionerne på Ruds Vedby Skole.

Ruds Vedby Skole er kendt for at vende et udfordrende ståsted til en opblomstring i både den faglige og trivselsmæssige udvikling. Med stor opbakning til skolen i lokalsamfundet, og en stærk vilje til at lykkes som en god skole for byens børn, er der åbnet for mulighederne ved at prøve nyt og derigennem finde de bedste veje mod et fælles mål, som handler om at give eleverne de bedste forudsætninger for en god skolegang. Det kræver fokus og en insisteren hos skolens ledelse, og det kræver det også hos den kommende skoleleder.

Mercuri Urval
Indrykket: 
Region SjællandRegion Sjælland søger kontorelever

Region Sjælland, Sorø

Region Sjælland søger 6 engagerede kontorelever inden for specialet Offentlig administration med opstart den 1. september 2021.

Drømmer DU om en erhvervsuddannelse i en offentlig virksomhed, som kan være med til at bane vejen for din fremtidige karriere, så læs videre.

Region Sjælland

Vi tilbyder dig

 • En spændende og alsidig elevplads inden for tre mulige områder – generel, HR og økonomi.
 • Et varieret uddannelsesforløb med mange udfordringer og rig mulighed for personlig og faglig udvikling.
 • Et godt arbejdsmiljø og kompetente uddannelsesansvarlige, som er parate til at give dig den bedste oplæring undervejs i dit elevforløb.
Hartmanns A/SSALGSSUPPORTER/KONSTRUKTØR MED TEKNISK FORSTÅELSE OG ANSVAR

Hartmanns A/S søger for Simatek A/S i Sorø

Teknik Bureauet søger, for Simatek, en maskintekniker, maskinmester eller produktionsteknolog der har interesse i konstruktion af tekniske produkter og har en håndværksmæssig baggrund.

Simatek er en førende producent af luftfiltreringsløsninger til industrien. Simateks højteknologiske produkter og anlæg optimerer pladsforbruget, ydelsen og vedligeholdelsestiden i industrianlæg over hele verden. Alt sammen med lave totalomkostninger.

Dine arbejdsopgaver

 • Du vil bistå salgs- & konstruktionsafdelingen med teknisk viden samt rådgivning i forbindelse med salgsarbejde for DCA afdelingen.
 • Du vil varetage kommunikation med interne og eksterne i salgsfasen, konstruktionsfasen samt under installation
 • Du vil stå for udarbejdelse af arbejdstegninger via 3D konfigurationen.
Hartmanns A/S
Indrykket: 
HedeDanmark A/S
Anlægsgartner til spændende og varierede projekter

HedeDanmark A/S, Smørum og Sorø

Kan du lide at arbejde i det fri med en bred vifte af anlægsopgaver i bl.a. byrum og parker? Og er du fagligt dygtig og engageret? Så har vi et godt job til dig i en veletableret anlægsafdeling!

HedeDanmark A/S

Vi holder til i Sorø og Ledøje, hvor vi i alt er 26 medarbejdere med forskellige baggrunde inden for anlægsfaget. Du bliver tilknyttet vores afdeling i Ledøje. Du bydes velkommen til et stærkt netværk i en ambitiøs, landsdækkende virksomhed, hvor kollegial sparring og udvikling af kompetencer er centralt.

JOBBET INDEBÆRER BL.A., AT DU:

 • udfører store og små grå anlægsopgaver, fx i byrum, parker, gårdrum og på legepladser
 • anlægger taghaver og grønne vægge
HedeDanmark A/S
Region SjællandVikar til Enheden for Jordforurening og Grundvandbeskyttelse

Region Sjælland, Sorø

Region Sjælland søger en medarbejder til jord- og grundvandsforurening. Stillingen er tidsbegrænset til 28. februar 2022.

Regionen har hovedansvaret for indsatsen overfor jordforurening. Vi kortlægger, undersøger og håndterer risikoen overfor grundvand, overfladevand og menneskers sundhed.

Region Sjælland

Vi søger en medarbejder, som ønsker at arbejde med gas fra lossepladser samt andre forefaldende opgaver.

Dine hovedopgaver vil være:

 • Datavask af regionens oplysninger om gasproducerende lossepladser
 • Myndighedsbehandling i relation til regionens undersøgelser af lossepladser for gas
 • Andre forefaldende opgaver i enheden, f.eks. revurdering af gamle sager og myndighedsbehandling
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

EGHOLT
Klar til at gøre en forskel? Egholt ansætter miljøterapeuter, der kan og vil

EGHOLT, Sorø

Egholt er en miljøterapeutisk behandlingsinstitution, der giver børn, unge og voksne chancen for at skabe sig et godt liv. Vi ved, at dem med de mindste forudsætninger, fortjener at blive hjulpet af dem, der kan og vil mest.

Vi ansætter både til vores opholdssted for børn og unge, og til vores døgntilbud for unge voksne. De har forskellige psykiske lidelser, personlighedsforstyrrelser, eller gennemgribende udviklingsforstyrrelser, og har brug for særlig tæt støtte i vores højt specialiserede miljøterapeutiske tilbud.

Vi har en røgfri arbejdsplads, og tilbyder udover uddannelse masser af kollegial sparring, supervision i topklasse, og godt kollegaskab.

EGHOLT
Indrykket: