96 job matcher din søgning 96 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 96 resultater.
GML-HR A/SAmbitiøs HR Chef

GML-HR A/S søger for MENY i Ringsted

Som HR Chef i MENY bliver din hovedopgave at levere proaktiv og forretningsdrevet HR, der understøtter organisationen i at realisere kædens såvel som Dagrofa-koncernens planer og målsætninger.

HR Chefen vil, som medlem af MENYs kædeledelse, spille en afgørende rolle i at tiltrække og rekruttere nøglemedarbejdere til såvel kædekontor som i butikkerne – dels for at understøtte den kommercielle agenda og dels støtte købmændene i den daglige drift i butikkerne.

Dine primære arbejdsopgaver vil være, at:

 • Implementere forretningsnære HR-aktiviteter med udgangspunkt i MENYs kommercielle rejse og den overordnede HR-plan for Dagrofa:
  • Forenkling af HR-kerneprocesser – ”basis på plads”
  • Motivation, gejst og employer branding
  • Talent & kompetencer, herunder med særligt fokus på at hjælpe købmændene og butikkerne
GML-HR A/S
Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Projektleder til Veterancentrets Videncenter til FN forskningsprojekt

Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Ringsted

Har du stor erfaring med at gennemføre projekter og kan sikre at de kommer i mål? Har du lyst til at bidrage til at evidensbaserede forskningsresultater, indenfor veteraner, bliver omsat til viden i FN?

Hvis ja, så har vi en nyoprettet spændende stilling som projektleder, til et forskningsprojekt, ved Veterancentrets Videncenter i Ringsted. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse fra efteråret 2020 til efteråret 2021 og i alt 12 mdr.

Som projektleder skal du stå i spidsen for en kontinentalt/regionalt undersøgelse, der skal præsenteres i FN. Undersøgelsen skal afdække:

 • I hvilket omfang FN-soldater i fremtiden kan risikere PTSD med de aktuelle missionstyper
 • Hvordan gældende praksis i forskellige lande tager sig ud hvad angår målinger og arbejdsgange ifm. arbejdsskadeerstatningssager
 • Best Practice indenfor forebyggelse og behandling af veteraner.
Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
Bofællesskaberne Inge og Sofie MarieEn sygeplejerske eller en social- og sundhedsassistent på 32 timer ugentligt til barselsvikariat i perioden 01-12-20 til 01-04-22

Bofællesskaberne Inge og Sofie Marie, Ringsted

”Vil du være en del af et dynamisk bofællesskab, hvor høj faglighed og medborgerskab vægtes højt?”

Vi er et selvejende bofællesskab for mennesker med autisme samt udviklingshæmmede med synshandicap under Fonden Mariehjemmene.

Vi søger:

 • Du er sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent – gerne med kendskab til målgruppen udviklingshæmning og autisme.
 • Du må gerne have neuropædagogisk erfaring eller uddannelse.
 • Du er indstillet på skiftende arbejdstider med en til to rådighedsvagter om natten.
Region SjællandSpecialkonsulent til Informationssikkerhed

Region Sjælland, Ringsted

Vil du være med til at udvikle og fastholde informationssikkerhedsniveauet i Region Sjælland, så regionens ansatte og borgere får den allerbedste tryghed og service? Så er du måske vores nye kollega.

Region Sjælland

Vi søger ny kollega, som brænder for informationssikkerhed og specifikt kan se sig selv være tovholder for en række områder ift. Persondatalovgivning og ISO2700x-rammeværket.

Du har lyst og evne til ud fra et risikoperspektiv, at bidrage til at forbedre Region Sjællands informationssikkerhed på styringsmæssigt niveau. Du har grundlæggende viden om it- og informationssikkerhed og flerårig erfaring og kompetencer inden for ISO2700x og tilsvarende standarder samt persondatalovgivningen (GDPR).

Davidsens Tømmerhandel A/S
Salgschef

Davidsens Tømmerhandel A/S, Ringsted

Brænder du for at arbejde med salg og rådgivning af kunder? Værdsætter du at være del af en virksomhed med et stærkt logistik-setup, et bredt varelager og professionel markedsføring? Sidder du i en rolle som salgschef eller er du klar til næste step i din karriere i en virksomhed med ambitiøse planer om vækst?

Som salgschef hos Davidsen er den daglige kundekontakt omdrejningspunktet for din hverdag. Det er derfor afgørende, at du stortrives med at sætte salg og kundebetjening i højsædet og at du kan fremvise gode resultater fra dit tidligere virke.

For at lykkes godt i jobbet er det afgørende, at dit salgsfokus og din evne og vilje til at skabe resultater er stærk. Du er konkurrencemenneske på den gode måde og du går målrettet efter hver eneste dag at løfte afdelingens salgstal - og så er du en rigtig dygtig leder, som har et skarpt talent for at få udvikling af medarbejdere og forretning til at gå hånd i hånd.

Davidsens Tømmerhandel A/S
Ringsted Spærfabrik A/SProduktionsleder med erfaring søges

Ringsted Spærfabrik A/S

Ringsted Spærfabrik A/S søger en produktionsleder til fremstillingen af træspær m.v. på vor fabrik i Ringsted. Aktuelt har vi 31 timelønnede medarbejdere ansat i produktion. Herudover er der to chauffører samt otte funktionærer ansat.

Som produktionsleder refererer du direkte til ledelsen og du vil have følgende ansvarsområde:

 • Planlægning af produktionen og bemanding af de forskellige produktionsprocesser med medarbejdere med den rette kompetence.
 • Tilsikring af en løbende sidemandsoplæring af medarbejderne i de forskellige arbejdsfunktioner og ansvarsområder, således at alle processer kan udfyldes efter behov.
 • Personaleledelse inkl. en løbende dialog med personale for god planlægning samt nødvendige medarbejdersamtaler efter behov.
ZBC
Faglært bager eller konditor til vores nye procesbageri i Ringsted

ZBC

ZBC i Ringsted søger pr. 1. december 2020 og gerne før en bager eller konditor, som bliver en fast del det team, der skal forsyne vores Food Halls med kvalitetsbrød og -kager.

Som faglært bager eller konditor skal du fremstille brød og kager til alle ZBC’s Food Halls i vores procesbageri. Vi har et ønske om at fremstille kvalitetsprodukter og samtidig tilgodese det gode arbejdsmiljø, så det fremmer ønsket om at fremstille de bedste fødevareprodukter.

Fremstilling af brød og kager vil foregå i dagtimerne, og du vil i samarbejde med dine kolleger i ZBC’s Food Hall i Ringsted og vores elever på fødevareuddannelserne levere brød og kager, som spiller sammen med ZBC’s Food Hall-koncept. Baggrunden for Food Hall-konceptet var at styrke de daværende kantiner samt at skabe en platform og et åbent værksted for vores elevers læring.

Moment Struktureret disponent

Moment søger for Schneider Electric i Ringsted

Er du en skarp planlægger som trives med leverandørkontakt? Vi søger en disponent for Schneider Electric, der kan supportere logistikafdelingen på fabrikken i Ringsted.

Din rolle bliver primært at være ansvarlig for upstream flow, hvor du sikrer, at varer kommer ind til fabrikken, og derudover vil du selvfølgelig supportere teamet med de øvrige logistikopgaver, hvor der er behov for det.

Din opgaveportefølje omfatter:

 • Daglig opfølgning på ordrer og bestillinger
 • Leverandørkontakt i forhold til deadlines, leverancer samt produktløsninger
 • Ad hoc-opgaver
Dagrofa aps
Revisor med fokus på fremtiden

Dagrofa aps, Ringsted

Er du revisor eller har du en stærk økonomisk baggrund? Vil du være med til at præge fremtiden i købmandsbranchen – så er du måske vores nye kollega!

Sammen med resten af vores butiksudviklingsteam, får du ansvaret for at styrke SPAR- og MIN Købmand-butikker gennem økonomisk rådgivning. Du bliver købmandens primære sparringspartner, hvilket blandt andet indebærer opgaver som udarbejdelse af budgetter og udviklingsplaner, samt analyse og optimering af butiksøkonomien. Det er derfor helt afgørende, at du udover et bredt økonomisk fundament, har indgående kendskab til bogholderi, revision og regnskab.

VI TILBYDER

 • Et udfordrende job i en af Danmarks største dagligvarekoncerner
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • Attraktive personalegoder som f.eks. personalekøb, helbredssikring og Dagrofa personalerabatter
Dagrofa aps
Bygma
Sælger

Bygma, Ringsted

I Bygma har vi en holdning til det, vi sælger. Vi ved, at godt grej er afgørende, når der skal bores 2.000 huller på en regnvåd mandag eftermiddag. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for beklædning, værktøj og beslag. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
ZBC
ZBC søger lærer til automatikteknikeruddannelsen (genopslag).

ZBC, Ringsted

Da vi oplever succes og elevfremgang på vores automatiktekniker-uddannelse, har vi i ZBC’s Industricenter i Ringsted brug for flere lærerkræfter.

Vi er særligt på udkig efter erfaring og kompetencer inden for:

 • Robotteknologi
 • Automatik
 • Styring og procesregulering
 • Netværk

Vil du gå forrest med dine erfaringer og være en del af udviklingen inden for branchen, så er det dig vi leder efter. Vi vægter dynamik, struktur og et positivt udsyn højt og det er vigtigt, at du har fokus på at lede vores elever igennem deres uddannelse med respekt og individuelle planer.

Kemp & Lauritzen A/SVentilationstekniker

Kemp & Lauritzen A/S, Ringsted

Har du en bred erfaring og stor teknisk indsigt i montage og servicering af ventilationsanlæg - og kan du arbejde selvstændigt og gå forrest? Så har vi den rette stilling for dig. Kemp & Lauritzen søger en ventilationstekniker.

Til vores afdeling i Ringsted søger vi en tekniker inden for ventilation, med erfaring inden for service og reparation samt montage arbejde.

Arbejdet omfatter bl.a. servicering, fejlfinding og optimering på eksisterende samt montering af nye anlæg.

Du vil indgå i et dynamisk team, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt. Der er tale om en udfordrende og spændende stilling med gode muligheder for at præge afdelingens udvikling.

PwC
Manager & Teamleder til Bogføringsteamet i PwC One Business Center i Ringsted

PwC

I PwC One Business Center (OBC) søger vi en erfaren, dygtig og engageret Manager & Teamleder til vores servicecenter i Ringsted. Det bliver dit ansvar at lede bogføringsteamet, og sikre et godt fællesskab og arbejdsmiljø.

Udover at lede teamet vil din primære opgaver være at varetage og controlle bogføringsopgaver samt at drive salg og tilbud. I samarbejde med teamlederene på andre OBC kontorer, vil du spille en vigtig rolle i videreudviklingen og digitalisering af bogføringsområdet, samt optimering og effektivisering af arbejdsprocesser både lokalt, samt på tværs af OBC. Her vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger, samt møder spændende og udfordrende kunder.

PwC
BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

Ringsted KommuneKnud Lavard Centret søger social- og sundhedsassistenter/social- og sundhedshjælpere til dagvagt

Ringsted Kommune

Knud Lavard Centret er et plejecenter, hvor der lægges vægt på pleje og omsorg ud fra den enkelte borgers ønsker og behov, med respekt for den måde den ældre har levet sit liv.

I blok b, stuen søger vi social- og sundhedsassistenter/social- og sundhedshjælpere til faste stillinger i dagvagt med arbejde i hver anden weekend og som er ledige til besættelse snarest muligt.

Du vil være en del af det hjerteslag, der pumper plejecentrets liv rundt og du vil med din kommunikation, ærlighed og humor sammen med os sætte fokus på at skabe det bedst tænkelige miljø på centret.

Du brænder for at bevare de ældres livskvalitet og værdighed. Du betragter formålet med det du laver, som ”at fejre livet hver dag”.

Ringsted KommuneKompetenceenheden i Ringsted Kommune søger motorikkonsulent

Ringsted Kommune

Vi søger en motorikkonsulent til fastansættelse i 37 timer pr. uge med opstart den 1. november 2020 eller snarest derefter.

Opgaven som motorikkonsulent indebærer:

 • Rådgivning til pædagoger, lærere, ledelser og andre ressourcepersoner
 • Udviklingsopgaver inden for området ”Krop, læring, udvikling”
 • Undersøgelse, indsatser og samtaler med børn og deres forældre

Du vil have mulighed for at sætte dit præg på opgaveløsningen og blive mødt med åbenhed overfor, hvad du er optaget af og vil byde ind med. Der er stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdstid og -opgaver. Du vil blive en del af en dynamisk og udviklingsorienteret organisation med engagement og nærvær.

Mercuri Urval
CTO - "on-line-first"

Mercuri Urval søger for Sofacompany i Ringsted

Sofacompany ønsker at styrke forretning og ledelse yderligere og søger derfor en udviklingsorienteret CTO, der skal have fokus på at løfte virksomhedens globale e-commerce-forretning, -indsatser og teknologiske kompetencer til næste niveau.

Du refererer til CEO, indgår i lederteamet og har det overordnede tekniske ansvar for virksomhedens e-commerce. Du har derudover, på tværs i organisation, et tæt og dynamisk samarbejde med især COO, der har ansvar for alle lande og salg & operations i disse, herunder showrooms og logistik, og med CMO, der har kommercielt ansvar for e-commerce og marketing.

Virksomhedens forventning til dig som den nye CTO er, at du vil være et aktivt, engageret og dynamisk medlem af virksomhedens ledelse, den teknologiske arkitekt for virksomhedens globale e-commerce-forretning, og at du kan drive den teknologiske retning, virksomheden skal bevæge sig i.

Mercuri Urval
Sønderup I/S, statsautoriserede revisorerUdviklingsorienteret lønkonsulent

Sønderup I/S, statsautoriserede revisorer, Ringsted

Sønderup I/S er i rivende udvikling, og vores vækst giver plads til flere dygtige lønspecialister med stor IT-erfaring til vores kontor i Ringsted.

Vi søger en udviklingsorienteret lønkonsulent med et solidt kendskab til lønsystemer og opgaven lønadministration til at drifte nogle af vores mange kunders lønfunktioner. Vi har en voksende kundeportefølje, og du vil derfor få indsigt i mange forskellige virksomhedsprocesser.

I denne stilling, vil du komme til at arbejde med løn til det private erhvervsliv, hvor lønnen er outsourcet eller hvor vi yder lønsupport til kundernes egen lønbehandling. Du vil også komme til at opsætte lønarter, finanskontering, lave systemtilpasninger, månedsrapporteringer samt ad hoc-opgaver for kunderne.