107 job matcher din søgning 107 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 107 resultater.
Ringsted KommuneBørne- og Familierådgivningen søger 2 dygtige socialrådgivere

Ringsted Kommune

Er du en dygtig socialrådgiver/-formidler med stor interesse og erfaring inden for børne- og ungeområde, masser af gåpåmod og med lyst til at bidrage til udviklingen af vores afdeling?

Så har Børne- og familierådgivningen i Ringsted Kommune måske jobbet for dig.

Vi har 2 stillinger til besættelse i vores Børneteam, hvor arbejdsopgaverne vedrører børn, unge og familier med hovedsagelig sociale problemer og blandt andet består i at udarbejde børnefaglige undersøgelser samt iværksætte og følge op på sager med forebyggende foranstaltninger og i anbringelsessager.

Vi tilbyder et spændende job med engagerede og dygtige kollegaer. Du får mulighed for at sætte dit præg på opbygningen af en relativ ny afdeling og mulighed for at præge udviklingen af Ringsted Kommunes specialiserede børneområde for de 0-16-årige.

Banedanmark
Geografisk fagspecialist for afvanding

Banedanmark, Ringsted

Som vores nye geografisk fagspecialist for afvanding bliver du en del af Forst divisionen i Infrastruktur, hvor vi arbejder med forstfaglige forhold, afvanding og geoteknik. Det er vores ansvar, at sikre den daglige drift af jernbanen indenfor faget, og sørge for, at fremtidige projekter og naboer lever op til gældende krav for Banedanmark.

Som geografisk fagspecialist er du med til at drifte og forvalte over 4000 km grøfter og dræn med 4000 underføringer samt flere tekniske afvandingssystemer. Du får driftsansvaret for alle aspekter af afvanding herunder inspektioner samt vedligeholdelse af anlægget. Dette indebærer opgavebeskrivelser og udarbejdelse af udbud samt tilsyn på udførte arbejder.

Banedanmark
Banedanmark
Geografisk fagspecialist for afvanding – landsdækkende

Banedanmark, Ringsted, Fredericia eller Århus

Som vores nye landsdækkende geografiske fagspecialist for afvanding bliver du en del af Forst-divisionen i Infrastruktur, hvor vi arbejder med forstfaglige forhold, afvanding og geoteknik. Det er vores ansvar, at sikre den daglige drift af jernbanen indenfor faget, og sørge for, at fremtidige projekter og naboer lever op til gældende krav for Banedanmark.

Som landsdækkende geografisk fagspecialist er du med til at drifte og forvalte over 4000 km grøfter og dræn med 4000 underføringer samt flere tekniske afvandingssystemer. Du vil bistå de øvrige geografiske fagspecialister med overblik, vedligeholdelses-, tilsyn- og inspektionsplaner samt udarbejdelse af opgaveudbud og indmeldinger til fornyelse. Ud over de rammeskabende opgaver for de øvrige geografiske fagspecialister vil du stå for større grøftegravningsprojekter samt drænprojekter.

Banedanmark
ZBC
Administrativ medarbejder til ZBC Ringsted

ZBC

Har du lyst til at være en del af udviklingen på en stor erhvervsskole, der uddanner til fremtiden? Har du lyst til at være med til at sætte vores elever og virksomheder i centrum? Så er du måske vores nye kollega.

Du kommer til at arbejde med administration af erhvervsuddannelser i samarbejde med det administrative team samt skolens faglige ledere og undervisere, arbejde med registrering af elever og indberetninger til ministeriet, servicere skolens elever og virksomheder samt være med til at omsætte bekendtgørelsens ord til administrative processer.

ZBC er for øjeblikket i gang med at digitalisere undervisning og administration, herunder automatisering af flere administrative processer i forbindelse med skift til nyt administrativt system Lectio. Du vil blive en del af denne proces samtidig med, at du skal løse de administrative opgaver, der er i en elevadministration.

Aleris Hamlet
GENOPSLAG – Er du uddannet lægesekretær og kunne du tænke dig at bringe dine kompetencer i spil hos Danmarks største privathospital?

Aleris Hamlet, Ringsted

Vi har fået en ledig plads i vores kundeserviceteam i Aleris-Hamlet i Ringsted. Vi søger derfor en ny lægesekretær-kollega, der tør tage springet til det private og blive en del af et engageret tværfagligt team, hvor alle arbejder tæt sammen for at skabe de bedste forløb for vores patienter og kunder.

Som lægesekretær hos os får du mulighed at bruge din uddannelse og faglige kompetencer i en alsidig hverdag. Du følger kunderne fra den første kontakt med hospitalet og til udskrivelsen. Det betyder, at arbejdsopgaverne er mange, lige fra første kontakt via telefon, mail eller web til booking af tid, modtagelse i vores reception, skrivning af journalnotater, registrering og indberetning til LPR, over til korrespondance med samarbejdspartnere, klargøring til fakturering m.m.

Aleris Hamlet
DAB
Ejendomsassistent

DAB, Ringsted

For stillingen gælder det, at du sammen med dine kolleger skal varetage den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingen Sønderpark med 400 lejemål.

I dit arbejde skal du

 • Vedligeholde og pleje afdelingens grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer
 • Sørge for affaldshåndtering, rengøring af vaskerier, kældergange og skralderum
 • Deltage i glatførebekæmpelse og snerydning om vinteren, også udenfor normal arbejdstid

DAB
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
HE Jørgensen A/SVærkførerassistent

HE Jørgensen A/S, Ringsted

HEJ Gruppen søger en værkførerassistent til trucks og vans indenfor MAN-segmentet med daglig gang i vores afdeling i Ringsted, hvor du bliver højre hånd til Værkstedschefen.

Dine opgaver er alsidige, og du skal kunne se dig selv i et team, hvor tonen er frisk og uhøjtidelig. Du skal trives med at arbejde selvstændigt med dine opgaver og du har en innovativ og kreativ tilgang til problemløsningen. Vores samarbejdsform er præget af en yderst proaktiv tilgang og ikke mindst et af vore mottoer ”Orden i penalhuset”.

Vi tilbyder et job, hvor du som værkførerassistent bliver en del af et super stærkt hold i en travl og til tider endda hektisk hverdag hos en af markedets bedste leverandører af lastbiler, varevogne og trailere.

HE Jørgensen A/SReservedelsassistent/Eftermarkedsassistent

HE Jørgensen A/S, Ringsted

HEJ Gruppen søger en Reservedelsassistent til håndtering af kunder og værksted i forbindelse med trucks og vans indenfor MAN-segmentet samt øvrige mærker og med daglig gang i vores afdeling i Ringsted, hvor du bliver en del af et professionelt team.

Vi sælger og servicerer MAN Trucks og Vans og vi har behov for endnu en kollega, der kan få hjulene til at rulle for både vores kunder og for dine kollegaer. Du får selvstændigt ansvar for vores reservedelslager og servicen til dine kollegaer på værkstedet og selvfølgelig til kunderne.

Dine arbejdsopgaver

 • Styring af reservedelslageret
 • Bestilling af reservedele
 • Salg af reservedele til kunder

Vi tilbyder et job, hvor du bliver en del af et super stærkt hold i en travl og til tider endda hektisk hverdag hos en af markedets bedste leverandører af lastbiler, varevogne og trailere.

Davidsens Tømmerhandel A/SLagermedarbejder til dag- og nathold i Ringsted

Davidsens Tømmerhandel A/S

Vil du med på Davidsen-holdet? Er du en dygtig og rutineret lagermedarbejder med truckcertifikat? Så kan det være, at det er lige netop dig, vi mangler til vores lager i Ringsted.

Din primære opgave er at pakke kundeordrer, hjælpe med vareopfyldning og andet forfaldende arbejde på lageret, så det altid fremstår pænt og præsentabelt.

Som person er du kendetegnet ved dit gode humør og du beskrives af andre som ”den gode kollega”, der aldrig går ad vejen for at give en hånd med, hvor der er behov for det. Du kan både arbejde selvstændigt men også indgå i et team med dine kolleger.

Region SjællandTeamleder til Systemplatforme, Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Er du en dygtig og erfaren personaleleder med flair for it? Vil du være med til at udvikle og optimere sundheds-it til Region Sjællands sygehuse?

Region Sjælland

Bliv en del af Koncern ITs Driftsenhed og få en unik chance for at deltage i udviklingen af regionens store tværgående systemer. Du refererer til enhedens funktionschef, og vil blive en af afdelingens 2 teamledere med den direkte personaleledelse for et team med tekniske specialister der dækker regionens Overvågningscenter (OC), Beredskab samt System Service team (SharePoint, Exchange m.v.).

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Personaleledelse med afholdelse af MUS og andre relevante samtaler
 • Udvikling af teamet til at håndtere forretningens fremtidige behov
 • Ressourcestyring og andre administrative opgaver
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

VVS-EKSPERTEN A/S
Salgsmedarbejdere med solidt kendskab til VVS- og el-artikler

VVS-EKSPERTEN A/S, Ringsted

Vil du bruge din faglige viden til at give vores kunder den bedste rådgivning? Her får du stor variation i opgaverne og sparring i et team af glade og kompetente kolleger.

VVS-eksperten har nu 30 butikker fordelt over hele Danmark og har flere på vej. Vi er landets største aktør inden for salg af VVS-artikler til private og professionelle. Vores kernekompetence er energibesparende opvarmning (solenergi, pillefyr, kedler og varmepumper). Vi udvider hele tiden, og derfor har vi brug for flere dygtige salgsmedarbejdere til vores nye butik i Ringsted.

Din faglige viden bruger du til at rådgive kunden om gode håndværksløsninger og gør-det-selv-projekter. Du får lov til at følge kunden hele vejen – lige fra det første goddag i butikken, til kunden tager hjem med deres VVS-artikler og de bedste råd i bagagen.

ZBC
Kontorelev til specialet økonomi

ZBC, Ringsted

Drømmer du om en uddannelse, der giver dig kompetencer til at arbejde både selvstændigt og i teams inden for områderne økonomi og løn? En uddannelse, hvor du lærer at tage ansvar for dine og teamets opgaver og en uddannelse, hvor du vil blive motiveret til senere i din karriere at videreuddanne dig?

Vi drømmer om en kontorelev, der brænder for at uddanne sig inden for økonomi og som allerede nu ved, at denne uddannelse kun er starten på livslang læring. På specialet økonomi lærer du at lave regnskaber og budgetter. Du lærer fx at bogføre indtægter, udgifter og lønninger på en skole og at deltage i skolens økonomistyring.

Vi tilbyder en elevplads i vores økonomiafdeling og vores lønafdeling, hvor vi arbejder selvstændigt og i teams. Vi arbejder struktureret og kvalitetsbevidst, og vi tager ansvar for, at opgaverne løses korrekt og inden for deadline.

Region SjællandChefkonsulent til at arbejde med planlægning søges til Økonomi- og Planlægningsafdelingen på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Region Sjælland

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehus er midt i en spændende udvikling som blandt andet handler om implementering af vores strategi – Sammen er vi bedst, hvor fokus er på den akutte patient, højere faglig kvalitet samt mere effektiv udnyttelse af ressourcer og kapacitet.

Region Sjælland

Som chefkonsulent i Økonomi- og Planlægningsafdelingen med fokus på planlægningsområdet vil dine væsentlige fokus- og ansvarsområder blive faglig sparring og koordinering inden for planlægning internt i afdelingen, at understøtte økonomi- og planlægningschefen med faglig indsigt og koordinering af opgaveløsning, at samarbejde og skabe relationer med sygehusledelsen, sygehusets kliniske afdelinger, analyser og oplæg til sygehusledelsen samt selvstændig styring af processer og tværgående initiativer med den øvrige organisation.

Home-Start RingstedLokalkoordinator

Home-Start Ringsted

Brænder du for frivilligt socialt arbejde? Trives du med stor selvstændighed i dit arbejde? Og har du svært ved at forestille dig noget mere meningsfuldt end at bidrage til at give børn en god start i livet? Så er det måske dig, der skal være koordinator i HOME-START Ringsted, som er en ny lokalafdeling under landsorganisationen HOME-START Familiekontakt Danmark.

Som koordinator i HOME-START varetager du den daglige drift af lokalafdelingen under ansvar over for lokalbestyrelsen. Du håndterer mange forskelligartede opgaver. De vigtigste er relateret til den frivillige indsats og familierne:

 • Rekruttering og ledelse af frivillige
 • Undervisning og individuel rådgivning af frivillige
 • Besøg hos og match mellem frivillige og familier
Region SjællandErfaren Testmanager søges til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Vil du være med til at sikre, at vores it-løsninger lever op til vores kvalitetskrav samtidig med, at du arbejder for Region Sjællands største it-hus? Har du solid erfaring indenfor testledelse, og teknisk viden omkring test og kvalitetssikring? Så kan du blive vores ny kollega!

Vi stiller høje krav til test og afprøvning af løsninger. Du får et bredt interessentlandskab, og du arbejder motiveret for at bidrage til et fortsat stærkt fokus på kvalitet og dokumentation af Region Sjællands it-løsninger.

Region Sjælland

Vi tilbyder en stilling med opgaver, der giver masser af gode udfordringer, indflydelse og ansvar. Som Testmanager er dit primære ansvar at sikre test samt kvalitetssikre aktiviteterne i vores it-løsninger.

Vi vægter faglighed højt, og det er også vigtigt for os, at vi har et godt arbejdsmiljø kombineret med rig mulighed for kompetenceudvikling.

Ringsted KommuneVil du være med til at understøtte elevernes faglige udvikling i en ny og spændende organisering?

Ringsted Kommune

Har du lyst til at blive en del af en god og velfungerende udskolingsskole, hvor elevernes potentialer og ressourcer er i højsæde, så er Campusskolen måske noget for dig.

I en hverdag præget af mange unge glade mennesker med et højt tempo og spændende udviklingstiltag søger vi to dygtige, ambitiøse og engagerede lærere med enten en humanistisk og naturfaglig profil.

Vi søger henholdsvis to lærere, som i indeværende skoleår vil påtage sig en to-lærerfunktion i dansk eller matematik i samarbejde med årgangens lærere, hvor de kan understøtte en god faglig progression for vores elever. Vi har lavet en ny organisering på skolen, hvor vi på årgangen underviser i fagdage, og hvor undervisningen i alle fag er parallellagt med en anden klasse.

Super Dæk Service
Værkfører søges til Ringsted

Super Dæk Service

Er du en person, der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team, der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”.

Som værkfører skal du i samarbejde med afdelingslederen og de øvrige medarbejdere yde en professionel kundebetjening og brænde for at sikre høj kundetilfredshed, mersalg, god kvalitet og effektivitet.

Opgaver:

Super Dæk Service
 • Strukturering og planlægning af mekanikernes og montørernes hverdag.
 • Medansvarlig for det daglige salg og kundepleje ved både mekaniske opgaver og dækløsninger.
 • Styring af afdelingens leasingkunder i samarbejde med hovedkontoret.
Super Dæk Service
Købmandens KøkkenMorgenfrisk køkkenmedarbejder 20-37 timer

Købmandens Køkken, Ringsted

Vi er en lille købmandsbutik, med et stort køkken med mange forskellige produktioner og vekslende arbejdstider.

DINE KVALIFIKATIONER

 • Du har en køkkenfaglig uddannelse gerne med nogle års erfaring inden for faget.
 • Du er nytænkende, handlekraftig, kreativ og elsker at lave mad.
 • Du har hænderne godt skruet på og sætter pris på en travl hverdag.

VI TILBYDER EN ARBEJDSPLADS

 • Med kvalitet og kundeservice i højsæde.
 • Med mulighed for udvikling og plads til nye ideer.
 • Med mulighed for at vise din faglige kunnen.