111 jobannoncer matcher din søgning 111 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Sjælland

Beredskabschef – til styrkelse af et regionalt beredskab i et turbulent trusselsbillede

Ringsted

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsHvis du motiveres af at gøre en forskel ved at sikre et resilient regionalt beredskab for vores næsten 20.000 ansatte, så de kan fortsætte deres arbejde for vores 850.000 borgere, har du nu muligheden for at blive vores nye beredskabschef.

Jeg ser frem til at få en leder, der kan være med til at sætte en klar retning for vores spændende regionale beredskabsarbejde. For mig er det meget vigtigt, at den nye enhed arbejder både på strategisk og operationelt niveau, og at vi møder vores regionale kolleger i øjenhøjde og kommunikere den beredskabsfaglige opgave på en konstruktiv måde med fokus på at skabe udvikling.

Magnus, din kommende medarbejder
Algeco Denmark A/S

Studentermedhjælper med interesse for økonomi

Ringsted

Vi søger en engageret og ansvarsfuld studentermedhjælper til at støtte vores økonomiafdeling. Som studentermedhjælper vil du få mulighed for at arbejde tæt sammen med vores erfarne økonomiteam og få praktisk erfaring med forskellige aspekter af virksomhedens økonomiske drift.

Vi tilbyder:

  • Du vil blive en del af et team på 4 kollegaer i et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø.
  • En spændende mulighed for at få praktisk erfaring inden for økonomi i en dynamisk virksomhed i vækst.
  • Mulighed for faglig udvikling og læring i et professionelt miljø.
  • Fleksible arbejdstider, der kan tilpasses dine studier.
Enemærke & Petersen A/S

Ambitiøse og engagerede kalkulationsmedarbejdere og tilbudsledere søges

Ringsted

Vil du med på et effektivt hold, der skal renovere bemærkelsesværdige ejendomme på Sjælland?

Som kalkulationsmedarbejder eller tilbudsleder regner du, sammen med tilbudsteamet, på spændende byggesager, som gavner kunder, brugere og beboere. Du får ansvar for selvstændige faggrupper af komplekse udbud.

Du møder engagerede og imødekommende kollegaer, som står klar til at hjælpe – vi samarbejder og støtter hinanden. Vi husker at grine på arbejdet hver dag – og vi kan også holde en god fest sammen.

Enemærke & Petersen A/S
Banedanmark

Kørestrømstekniker til fejlretning og vedligeholdelsesopgaver

Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdspladsHar du interesse for jernbaneteknik og har du lyst til at arbejde i en stor og spændende organisation, der sammen arbejder mod et fælles mål – en klimavenlig jernbane?

Opgaverne indebærer fejlretning, normarbejde, vedligeholdelse og tilstandsopgaver. Fejlretning har altid førsteprioritet, hvorfor du vil få en uforudsigelig hverdag med stor variation. Meget af arbejdet foregår fra en trolje, og der arbejdes en del i højden.

Banedanmark
Semler Gruppen

Administrativ medarbejder til Semler Mobility Køge og Ringsted

Trives du med at løse administrative opgaver af forskellige karakter, hvor du supporterer dine kolleger?

Dine primære administrative opgaver er bl.a. koordinering af intern lejeflåde, og en af dine praktiske opgaver bliver håndtering af kunde-venterum og interne køkkenområder/mødelokaler.

Vi gør meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse.

Semler Gruppen
Ringsted Kommune

Indskolingslærer til Dagmarskolen - en moderne folkeskole

Ringsted

Du har dansk som linjefag og vi ser positivt på, hvis du også har matematikkompetencer + fag som musik, n/t og dansk som 2. sprog.

Dine kompetencer er vigtige for, at indskolingen opfylder vores ambition om at skabe og sikre et moderne skoleliv, der bl.a. har fokus på:

  • ”Børn leger ikke for at lære, men lærer mens de leger”
  • Fællesskaber
  • Praktisk – musisk i alle fag

Som nyansat på Dagmarskolen bliver du sat grundigt ind i vores måde at være og drive skole på. Der laves et program for dig, som sikrer, at du får en god og tryg indflyvning hos os.

Semler Gruppen

Weekendmedhjælper til Semler Mobility i Ringsted

Er du frisk og serviceminded, og kunne du tænke dig et studiejob i bilbranchen?

Du indgår i et team, hvor vi i høj grad vægter det gode arbejdsmiljø og samarbejde.

Din primære arbejdsopgave er professionel modtagelse af vores kunder i salgsafdelingen. Jobbet indebærer derfor meget kundekontakt, hvor du er bindeleddet fra du byder vores kunder velkommen til en salgsrådgiver tager over.

Semler Gruppen
Arkhus Bygningsrådgivning A/S

Sekretær med overskud til nyoprettet stilling

Ringsted

Arkhus Bygningsrådgivning A/S er i vækst og har derfor brug for endnu en engageret og kompetent sekretær.

Vi har en klar ambition om at være en attraktiv arbejdsplads. Du bliver en del af et hold, der har fokus på at levere kvalitet i rådgivning og service af vores kunder. Du vil opleve kolleger, der er hjælpsomme, uformelle, besidder humor og engagerer sig i opgaverne. Vi har travlt, fordi kunderne kan lide os. Selvom vi har travlt, er det et mål, at du ikke har overarbejde og det gælder også for dine kolleger.

Din overordnede rolle er virkelig vigtig for Arkhus Bygningsrådgivning A/S, og den består af at supportere ledelsen og projektledere.

Banedanmark

Assisterende Teknisk Systemansvarlig til Stærkstrømsområdet ved jernbanen

Fredericia eller Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du være med til optimere den danske jernbane og har du lyst til at dele ud af din viden og hjælpe os med at sikre og udvikle stærkstrømsområdet ved jernbanen?

Du får en spændende og udviklende stilling, hvor du spiller en vigtig rolle for bl.a. vores udbud af bygherreleverancer, og for at vores projekter inden for ny-anlæg/ændringer i stærkstrømssystemerne kan gennemføres.

I Banedanmark gør vi meget ud af gensidig fleksibilitet, og at arbejdsliv og privatliv hænger sammen.

Banedanmark
Banedanmark

Vil du kickstarte din karriere som graduate på jernbanen?

København V, Ringsted, Fredericia

Se video om Banedanmark som arbejdspladsBanedanmark tilbyder lige nu spændende Graduate-stillinger, hvor du som en del af vores skræddersyede Graduate-program, vil blive udfordret fagligt på en dynamisk arbejdsplads med mange udviklingsmuligheder.

Vores nye hold af Graduates starter den 1. september 2024 i en fast stilling, der i starten af ansættelsen består af 3 perioder af 6 måneders varighed, hvor vi klæder dig på inden for netop dit interessefelt.

Du kan vælge retninger inden for Spor, Kørestrøm, Trafik og Signalsystemer og vi har stillinger i København, Ringsted og Fredericia. Vi tilpasser løbende programmet, så du udvikler dig ud fra din faglige kunnen, mens du samtidigt når at føle dig tryg i opgaveløsningen.

Banedanmark
Semler Gruppen

Erhvervstekniker til Semler Mobility i Ringsted

Vi søger snarest en erhvervstekniker til vores team i Ringsted! Hos os får du mulighed for at:

  • Arbejde med et af branchens bedste mærker og nyeste teknologier
  • Hjælpe vores professionelle kunder videre
  • Udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse

Du er en del af et stærkt team og arbejder primært med service og vedligeholdelse af vores mange erhvervsmodeller. Derudover får du dit eget værktøj, liftkasse og it-pakke fra start, så du er klar til arbejdet.

Semler Gruppen
Lars Printz A/S

Beregner til byggesager

Ringsted

Tømrerfirma Lars Printz A/S er i rivende udvikling med stor tilgang af byggesager for både privat- og erhvervskunder, offentlige institutioner og professionelle rådgivere.

Du bliver en del af et stærkt team, der leverer solidt og godt håndværk. Vi lægger stor vægt på kvalitet og på at skabe tillid i vores kundeforhold.

Som beregner får du ansvaret for at vurdere og beregne tilbud i tæt samarbejde med tilbudsbehandler og byggeledere. Du får stor indflydelse på, hvem der bliver samarbejdspartnere på de enkelte opgaver, og du opbygger et tæt samarbejde med vores leverandører.

Ringsted Kommune

Børnehaveklasseleder til Dagmarskolen – en moderne folkeskole

Ringsted

Du vil indgå i vores 0.-2.-årgangsteam. Det er et team som består af børnehaveklasseledere, lærere, SFO-pædagoger og vejledere. Du vil indgå i tæt samarbejde med alle i teamet. Vi tror på at samarbejde mellem forskellige fagligheder kvalificerer muligheden for at alle børn får gode deltagelsesmuligheder i faglige- som sociale fællesskaber.

Som nyansat på Dagmarskolen bliver du sat grundigt ind i vores måde at være og drive skole på. Der laves et program for dig, som sikrer, at du får en god og tryg indflyvning hos os.

PwC
Gem
PwC

Lønkonsulenter til CFO Service, Payroll Academy

Aarhus C, Hillerød eller Ringsted

Hos PwC CFO Service bliver du en del af et stærkt fællesskab, som går på tværs af teams og faglige kompetenceområder i PwC. Fokus hos PwC vil være på din personlige og faglige udvikling gennem introduktion til lønområdet via spændende kundeopgaver, udviklende kurser samt coaching og sparring med dygtige kollegaer.

Gennem PwC’s Payroll Academy vil du få mulighed for at arbejde inden for både Outsourcing og Interim eller i spændingsfeltet mellem. Du vil blive tilknyttet en career coach som vil være din ”go to” person og følge din udvikling gennem hele din karriere hos PwC. Din career coach er med til at sikre, at vi sammen får udarbejdet en personlig udviklingsplan med faglige og personlige mål, som vi arbejder med under forløbet i Payroll Academy såvel som efterfølgende.

PwC
Marius Pedersen A/S

Sorteringsmedarbejdere – Region Sjælland

Ringsted

Vi søger 2 sorteringsmedarbejdere med hurtig opstart.

Den ene stillings primære arbejde vil være modtagelse samt sortering af pap og plast.

Den anden stillings primære arbejde vil være håndtering og støbning af MP-beton bloks, samt at passe anlæg med olievand og sandfang.

Marius Pedersen A/S
Banedanmark

Arealforvalter til administration af Banedanmarks arealer – Barselsvikariat

Ringsted eller Aarhus C

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du være bindeleddet mellem Banedanmarks driftsorganisation og jernbanens naboer, samarbejdspartnere og øvrige interessenter?

Du ansættes i en stilling som teknisk projektejer, hvor du behandler, vurderer og besvarer eksterne henvendelser og laver aftaler om overenskomster og ejerforhold med interne og eksterne aktører. Du besvarer henvendelser fra naboer til banen samt andre myndigheder om forhold, der på den ene eller anden måde vedrører forvaltningen og anvendelsen af vores arealer og banetekniske anlæg.

Banedanmark
Scantruck A/S

Værkfører

Ringsted

Se video om Scantruck A/S som arbejdspladsVil du være en del af en virksomhed i udvikling og stå for den daglige drift på værkstedet?

Du bliver værkfører for et stærkt og engageret team af mekanikere, som brænder for det, de laver. På Scantruck er der ikke langt fra tanke til handling og vi lægger vægt på, at der er et godt miljø og en uformel omgangstone.

Du bliver bl.a. teknisk sparringspartner med mekanikerne og den øvrige organisation samt står for planlægning og fordeling af opgaver på værkstedet.

Scantruck A/S
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Dyrlæge med flair for dyrevelfærd og kontrol

Ringsted eller Odense SØ

Vil du være med til at sikre god dyrevelfærd og -sundhed og være medspiller i kontrollen af, at vi udbetaler landbrugsstøtten korrekt til landbrugene? Vi mangler en dyrlæge, som har lyst til at have gummistøvlerne på krydret med beskrivelse, dokumentation og ikke mindst masser af faglige vurderinger til gavn for videre sagsbehandling og dermed sikre, at EU-kravene til dyrevelfærd, dyresundhed og fødevaresikkerhed i primære produktionsled overholdes.

Du bliver udover en fast plads på det regionale kontor tilbudt fuldt udstyret hjemmearbejdsplads. Du får flekstid og dermed mulighed for stor grad af selvbestemmelse over din arbejdsdag.

Ringsted Kommune

Livredder til Ringsted Svømmeland – udpræget serviceorienteret og udviklingsparat

Du skal i det daglige servicere Svømmelandets brugere, hvilket primært består af opsyn. Ud over dette vil der være vedligeholdelses- og rengøringsopgaver.

Det er et stort plus, hvis du kan undervise i enten eksisterende aktivitetstilbud som saunagus, aquafitness eller babysvømning og har mod på at være med til at udbyde nye aktivitetstilbud. Du kan forvente at få relevante kurser, som kan understøtte dette.

Vi kan tilbyde dig et godt arbejdsklima, en tryg ansættelse, hjælpsomme kolleger og samtidig give dig mulighed for at holde dig i god fysisk form.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV