107 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

107 jobannoncer

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Dagrofa Logistik

Lagermedarbejder til Ringsted (Nathold)

Er du klar til en spændende udfordring? Elsker du at arbejde i et miljø med fart på, klare mål og god stemning?

Dit arbejde vil bestå i at køre rundt på vores lager på vores plukketrucks (dem behøver man ikke truck-kort til) og ”plukke” varer via en skærm på din truck. Vi har klare mål for, hvor mange paller, du skal levere om dagen og du kan selv følge med i din performance og få lidt venskabelig konkurrence med dine kolleger.

Dagrofa Logistik
Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
VERO MODA

Salgsassistent, Ringsted

Er du vild med mode og trends, og elsker du at snakke med mennesker hver dag? Ser du dig selv være med til at skabe den bedste kundeoplevelse i vores VERO MODA butik i Ringsted?

Til denne stilling søger vi en profil, der ønsker at udvikle sig og blive klogere på butikkens drift. Vi søger en udadvendt, smilende og serviceminded person, som brænder for butikslivet og kundeservice. Jobbet består som hovedregel af salg og service, men samtidig skal man formå at have et overblik over butikken og kunne prioritere i travle perioder.

Gem
Bravida Danmark A/S

Elektriker til fast kunde

Ringsted

El-området er en af Bravidas absolutte kernekompetencer. Vi installerer og servicerer alle typer af elinstallationer – store som små - uanset om det er i kontorer, boliger og industrianlæg. Vi søger i Bravida en dygtig elektriker til en fast lokation i Ringsted, med cykel som transportmiddel.

Du får et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar, og mulighed for at opbygge og udvikle færdigheder inden for el-området. I samarbejde med dine dygtige kollegaer, leverer du teknisk og håndværksmæssige solide løsninger.

Bravida Danmark A/S
Gem
Banedanmark

Analytiker med fokus på digitalisering

Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Har du erfaring med at omsætte komplekse data til skarpe og brugervenlige visualiseringer? Og kunne du tænke dig at arbejde i en stor og spændende organisation, der prioriterer faglig og personlig udvikling højt samtidig med et arbejdsliv i balance?

Vi har ingen uddannelsesmæssige krav. Dog bør du have en relevant uddannelse med en dataorienteret profil, sans for datavisualisering samt praktisk erfaring indenfor dataanalyser.

Banedanmark
Gem
HusCompagniet A/S

Salgstrainee, HusOnline

Ringsted

Som vores nye salgstrainee kan du se frem til et unikt salgsjob, hvor du kommer gennem et udviklingsforløb som sælger med udgangspunkt i teori men mest praktik og learning by doing.

Som salgstrainee får du chancen for at guide og vejlede vores kunder fra start til slut via deres online bestilling. Kommunikation med kunderne vil være online møder, chat eller mails.

Gem
Schneider Electric Ringsted

Kvalitetsbevidst plastmager - dag- og aftenhold

Ringsted

Har du praktisk erfaring fra et produktionsmiljø? Har du erfaring med komplekse opstillinger? Og kunne du tænke dig et job, der kræver både selvstændighed og samarbejde med dygtige og resultatorienterede kolleger?

Dine arbejdsopgaver vil omfatte opstilling på sprøjtestøbemaskiner med robotter hovedsageligt Engel, DIMAG, Krauss Maffei og Fanuc og pakkelinjer, kvalitetskontrol af emner samt planlægning af opgaver i samarbejde med gruppen.

Schneider Electric Ringsted
Gem
HusCompagniet A/S

Projekterende bygningskonstruktør, Virum eller Ringsted

Er du projekterende bygningskonstruktør, og vil du gerne videreudvikle dig?

Her får du virkelig mulighed for at prøve kræfter med dit fag og tegne huse som er alt andet end standard huse. Vi tegner og bygger det ypperste inden for branchen og alt fra standardhuse og kælderprojekter til helt unikke strandvejsvillaer.

- Martin Jeppesen, projekteringsleder

Vi er et socialt team, der lægger stor vægt på sparring og videndeling i hverdagen.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Socialpædagogernes Landsforbund

Faglig konsulent

Ringsted

Har du mod på at udvikle og udfordre dine kompetencer?

Du vil få mange alsidige arbejdsopgaver, hvor særligt din ansættelsesretlige viden og forhandlerkompetencer bliver bragt i spil.

Vi tilbyder en alsidig hverdag med mangeartede opgaver, hvor du selv kan sætte præg på indhold og planlægning.

Gem
Borg Design v/Peter Aggerholm

Fuldtidslagermedarbejder inkl. pluk & pak

Ringsted

Er du vild med detailbranchen, men ikke så vild med de skæve og sene arbejdstider? Har du en positiv holdning og et smil på læben?

Er du glad for at arbejde i højt tempo og ikke bange for at tage ansvar og vise vejen, så er det dig, vi søger.

Arbejdsopgaverne indebærer bl.a. at sikre, at daglige ordrer pakkes og kommer ud af huset rettidigt, løbende opfyldning, korrekt lagerbeholdning, modtagelse af nye varer samt lageroptimering.

Gem
Banedanmark

Kørestrømstekniker til fejlretning og vedligeholdelsesopgaver

Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdspladsHar du interesse for jernbaneteknik og har du lyst til at arbejde i en stor og spændende organisation, der sammen arbejder mod et fælles mål – en klimavenlig jernbane?

Opgaverne indebærer fejlretning, normarbejde, vedligeholdelse og tilstandsopgaver. Fejlretning har altid førsteprioritet, hvorfor du vil få en uforudsigelig hverdag med stor variation. Meget af arbejdet foregår fra en trolje, og der arbejdes en del i højden.

Banedanmark
Elgaard Mancom søger for S.D. Kjærsgaard A/S
Gem
Elgaard Mancom

Montør til opbygning og klargøring af entreprenørmaskiner

Ringsted

Med reference til værkføreren vil du i det helt nye servicecenter indgå i et fagligt stærkt team på pt. 5 medarbejdere.

Dine primære opgaver omfatter opbygning og klargøring af nye entreprenørmaskiner, så maskinerne står nøjagtigt, som kunden ønsker det.

Du får god sparring fra dit team, der består af både unge lærlinge og erfarne montører og du kan også sparre med montørerne i de andre afdelinger.

Elgaard Mancom
Gem
Zealand Business College

ZBC søger timelærer pr. 1. august 2024, eller snarest muligt

Ringsted

Vi søger en fagligt godt rustet medarbejder til at indgå i et stærkt team af undervisere. Stillingen kræver lysten til at undervise, evne og engagement til det gode samarbejde og en positiv og imødekommende natur i mødet med vores lærlinge. Du vil blive en del af et team for både vores elever på grund- og hovedforløb.

Som timelærer skal du bl.a. undervise i mekanisk montage, PLC, robotteknologi, hydraulik, pneumatik, procesregulering, servo-systemer og frekvensomformere.

Det er et job med rig mulighed for personlig og faglig udvikling, hvor der er en god balance mellem arbejde og fritid.

Gem
Banedanmark

Køreplanlægger til Køreplanskorrigering

Ringsted

Vil du være en del af den sektion, der sikrer den bedst mulige udnyttelse af kapaciteten på de danske jernbaner?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du skal arbejde med køreplanlægningsopgaver, hvor du skal anvende din viden til at hjælpe dine kollegaer med køreplanlægning af f.eks. større projekter og begivenheder.

Planen skal sikre, at der kan afvikles trafik mens vi bygger og vedligeholder banen. Sammen finder vi det slutresultat, der giver højest mulig punktlighed for kunderne, samt bedst mulig kapacitet på vores jernbanenet.

Banedanmark
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn (Deltid).

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

  • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - mindst 150 kr. i timen plus feriepenge
  • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus.
  • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
Semler Gruppen

Salgsrådgiverelev til Semler Mobility i Ringsted

Banker dit hjerte for salg og at skabe resultater udover det almindelige? Og er du samtidigt vild med biler, så skal du være med på vores vinderhold.

Som vores nye salgsrådgiverelev vil du igennem det 2-årige forløb hos os gennemføre din handelsuddannelse med specialet salg og brancheretning AUTO samtidig med, at du vil opnå en funktionscertificering inden for vores mærke.

I jobbet som salgsrådgiverelev vil du oplæres i salgsprocesser fra A-Z. Du vil stå for håndtering af kunder i showroom, online showroom, via telefon og mail samt salesforce, som er vores CRM-system.

Semler Gruppen
Gem
ABC Industrigummi ApS

Klejnsmed til førende virksomhed

Ringsted

Er du en dygtig klejnsmed med et svendebrev? Vil du være en del af et førende firma inden for design og produktion af transportører og stålkonstruktioner? Så er det dig, vi leder efter!

Dine kompetencer

  • Du er uddannet klejnsmed med svendebrev
  • Du er kvalitetsbevist og har faglig stolthed
  • Du skal kunne læse og forstå tegninger

Vi går meget op i, at det skal være rart at komme på arbejde, derfor laver vi forskellige ting som for eksempel grill hver fredag.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV