165 job matcher din søgning 165 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PwC
Regnskabsmedarbejder med digitale kompetencer

PwC, Ringsted

I PwC One Business Center søger vi en kollega til vores regnskabsteam. Dine primære opgaver vil bestå af at opstille regnskaber både i CaseWare samt i vores nye rapporteringsplatform Silverfin.

Hos PwC One Business Center arbejder vi standardiseret med digitale værktøjer. For at komme i betragtning til jobbet, skal du trives med digitalisering, og synes, at det er sjovt at være med til både at udvikle digitale værktøjer, samt at sikre best practice i brugen af digitale værktøjer på tværs af organisationen.

Dine arbejdsopgaver vil særligt bestå af:

 • Opstilling af regnskaber i Silverfin og CaseWare
 • Supportere implementeringen af Silverfin på tværs af PwC One Business Center
 • Bidrage til udviklingen af skabeloner i Silverfin
PwC
Kemp & Lauritzen A/S
SERVICELEDER VVS - KEMP & LAURITZEN RINGSTED

Kemp & Lauritzen A/S, Ringsted

Er du motiveret af at lede et team og skabe fælles resultater? og har du et ønske om at være en del af en virksomhed, som ønsker at være Danmarks førende teknikvirksomhed og en af landets bedste arbejdspladser?

Kemp & Lauritzen

I stillingen som Serviceleder i afdelingen får du mulighed for at præge den positive udvikling i Kemp & Lauritzens Teknikhus Sjælland, med afdeling i Ringsted & Roskilde.

Dine arbejdsområder og ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

 • Ledelse af VVS serviceopgaver og mindre projekter
 • Projektering, kalkulation og udførelse af egne opgaver
Kemp & Lauritzen A/S
SB Entreprise A/STømrersvende søges

SB Entreprise A/S

Til ansættelse hurtigst muligt, søges tømrersvende til opgaver på Sjælland.

SB Entreprise er et entreprenørfirma, beliggende i Ringsted. Vi udfører opgaver på hele Sjælland og i Hovedstadsområdet.

Til 2 større projekter, hvor vi opfører rækkehuse i træelementer, søges tømrersvende, gerne sjak på 2-4 mand. Byggeopgaverne ligger henholdsvis i Ringsted og i Nykøbing Sjælland.

Ringsted KommunePraktisk blækprutte til Ringsted Bibliotek og Borgerservice

Ringsted Kommune

Ringsted Bibliotek og Borgerservice søger en praktisk blæksprutte, der kan klare mange forskelligartede opgaver i et hus med stort fokus på borgerne.

Vi håber, at du vil adoptere vores bygning som dit andet hjem, vores køretøjer som dine ekstra biler og i det hele taget agere som den, der får huset til at fungere for os alle.

Det er et stort ansvar, som denne stilling indeholder, og det er derfor vigtigt, at du ud over en masse faglige evner også er rigtig god til at fungere og kommunikere med dine kommende kolleger og alle vores samarbejdspartnere.

Ringsted KommuneGENOPSLAG - Social- og sundhedsassistent søges til aftenvagt på Plejecenter Ortved

Ringsted Kommune

”Vil du være vores makker i aftenvagt? Vi er et godt team med høj faglighed og godt humør – hilsen dine kommende kollegaer”.

Vi går 50 glade kollegaer rundt og venter på dig, og vi er klar til at byde velkommen til vores pæne plejecenter i flotte omgivelser. Vi er et hus med dejlige beboere og et hold af kollegaer, der arbejder med afsæt i en værdig ældrepleje, tænker rehabiliterende og personcentreret samt har fokus på tidlig opsporing, demens og kommunikation.

Vi tilbyder:

 • godt humør og en uformel tone
 • tæt samarbejde i teams samt på tværs i huset
 • et godt netværk og samarbejde med de frivillige
Ringsted KommunePlejecenter Ortved søger social- og sundhedsassistenter til nattevagt

Ringsted Kommune

Vil du være med til at indgå i vores nattevagtteam? Så kan det være dig, vi lige står og mangler for at blive et fuldtalligt nattevagtteam på 4.

Vi står klar til at byde dig velkommen til vores pæne plejecenter i flotte omgivelser ude på landet. Vi har dejlige beboere og et hold af kollegaer, der arbejder med et afsæt i den værdige ældrepleje, tænker rehabiliterende og personcentreret samt har fokus på tidlig opsporing, demens og kommunikation.

Vi forventer, at du blandt andet:

 • brænder for at arbejde med ældre og hjælpe dem i nattetimerne
 • er uddannet social- og sundhedsassistent
 • kan bidrage med høj faglighed
ZBC
ZBC SOSU i Ringsted søger en underviser til sundhedsfremme og rehabilitering

ZBC

Er du vores nye underviser?

Vi søger en ny kollega 37 timer om ugen, til vores underviserteam på SOSU i Ringsted pr. 1. september 2021, eller snarest muligt.

Har du lyst til at uddanne fremtidens elever og indgå i et dynamisk team, så er det måske dig vi søger.

På SOSU ZBC har vi fokus på at gøre vores elever så dygtige som overhovedet muligt, men også på at give vores elever en oplevelse for livet.

Vi har en god omgangsform med respekt for hinanden. Og så gør vi, hvad vi kan for at understøtte nye venskaber, fantastiske oplevelser på tværs af uddannelser samt skabe et miljø med plads til at være ung.

ZBC
ZBC søger en underviser i psykiatri til SOSU Ringsted

ZBC

Er du vores nye underviser?

Vi søger en ny kollega til vores underviserteam på SOSU i Ringsted pr. 1. september 2021, eller snarest muligt.

Har du lyst til at uddanne fremtidens elever og indgå i et dynamisk team, så er det måske dig vi søger.

På SOSU ZBC har vi fokus på at gøre vores elever så dygtige som overhovedet muligt, men også på at give vores elever en oplevelse for livet.

Vi har en god omgangsform med respekt for hinanden. Og så gør vi, hvad vi kan for at understøtte nye venskaber, fantastiske oplevelser på tværs af uddannelser samt skabe et miljø med plads til at være ung.

ZBC
SOSU ZBC i Ringsted søger en underviser

ZBC

Er du vores nye naturfagsunderviser?

Vi søger en ny kollega til vores underviserteam på SOSU i Ringsted pr. 1. september 2021, eller snarest muligt.

Har du lyst til at uddanne fremtidens elever og indgå i et dynamisk team, så er det måske dig vi søger.

På SOSU ZBC har vi fokus på at gøre vores elever så dygtige som overhovedet muligt, men også på at give vores elever en oplevelse for livet. Vi har en god omgangsform med respekt for hinanden. Og så gør vi, hvad vi kan for at understøtte nye venskaber, fantastiske oplevelser på tværs af uddannelser samt skabe et miljø med plads til at være ung.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Køge KommuneTo lærere til udskoling på Heldagsskolen

Køge Kommune, Ringsted

Vi skal have dækket fagene fysik, kemi, biologi, geografi, matematik, dansk og tysk, så kom glad med dine fagkombinationer, og lad os se, om vi kan finde ud af noget.

Heldagsskolen i Slimminge er et skole- og dagbehandlingstilbud i Køge Kommune. Vi modtager børn fra 0. til 10. klasse, der er udfordret inden for forskellige områder

Vi tilstræber, at vores elever med udgangspunkt i deres individuelle forudsætninger gives muligheder for at tilegne sig viden, kompetencer og færdigheder. Vi vægter kendskab og erfaring ift. vores børns specifikke udfordringer højt, og vi forventer, at du som lærer er rummelig samt indstillet på at arbejde med unge, der kan udfordre deres omgivelser og kræver en høj grad af individuel og fælles planlægning og tilrettelæggelse omkring indhold, tilgang, struktur etc.

Region SjællandStudentermedhjælper til Staben Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Vil du være en del af en spændende hverdag? Og har du god forståelse for tal og evnen til at koordinere i en større organisation?

Region Sjælland

Koncern IT i Region Sjælland søger netop nu en studentermedhjælper til to teams i vores stabsfunktion (aftale & udbudsteamet samt økonomiteamet).

Du er juridisk, økonomisk eller samfundsvidenskabelig studerende, f.eks. stud.polit, stud.oecon, stud.merc.jur eller lignende.

Derudover ser vi gerne, at du har en god forretningsforståelse samt en god forståelse for økonomi, tal og struktur. Du er selvstændig, men trives med team-orienterede opgaver også.

Arkhus Bygningsrådgivning A/SVirksomhed i vækst søger sekretær til nyoprettet stilling

Arkhus Bygningsrådgivning A/S, Ringsted

Arkhus Bygningsrådgivning er en dynamisk virksomhed, som er specialiseret i byggeteknisk rådgivning i forbindelse med udbedring af brand- og vandskadede ejendomme for forsikringsselskaber, men tilbyder også byggeteknisk rådgivning inden for renovering af ejendomme.

Vi søger en dygtig medarbejder på fuld tid til sekretæropgaver. Du vil indgå i et tæt samarbejde internt med dine kolleger og med eksterne leverandører om løsning af dine opgaver.

Du skal fungere som daglig sekretær for vores projektledere, hvor du skal supportere dem med deres daglige opgaver på sagerne, herunder korrekturlæsning, skrivning af referater, opsætning af rapporter, forberedelse og udsendelse af udbudsmaterialer samt besvare mails som dikteres af projektlederne over telefonen m.v.

Protruck A/S4 serviceteknikere

Protruck A/S

Har du styr på gaffeltrucks og teknik? Er du selvstændig, og kan du lide at have ansvar? Så bliv en del af teamet i Danmarks hurtigst voksende truckfirma.

Hos ProTruck har vi travlt og vores kundeportefølje stiger støt. Derfor søger vi nu fire serviceteknikere til reparations- og serviceopgaver på Sjælland, i Østjylland og i det sønderjyske. For alle gælder det: Du får en fabriksny Mercedes Sprinter med alt i udstyr og indretning, så der både er tænkt på din komfort, og at dit værktøj er i absolut topklasse, når du kommer ud til vores kunder.

Du kommer selv til at administrere din hverdag, og det er vigtigt, at du er serviceminded, ansvarlig og kan arbejde selvstændigt. Kvalitet og service går nemlig hånd i hånd hos dig.

Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Davidsens Tømmerhandel A/SLagermedarbejder til dagholdet i Kærup, Ringsted

Davidsens Tømmerhandel A/S

Er du en dygtig og rutineret lagermedarbejder med truckcertifikat? Så mangler vi lige netop dig til vores Centrallager i Kærup, Ringsted.

Som lagermedarbejder er dine primære opgaver:

 • at pakke kundeordrer, lige fra hele paller til løse brædder, plader m.m.
 • lagervedligehold, opfyldning, at holde orden m.m.

Hos Davidsen sætter vi kunden i fokus og vi tænker én forretning. Vi er kendt for at samarbejde og hjælpe hinanden på kryds og tværs af afdelinger og lokationer.

Som lagermedarbejder på dagholdet, indgår du i et team på ca. 25 gode kollegaer. Fagligheden er høj og vi ser sparring og udvikling af os selv og hinanden som en vigtig del af vores hverdag.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
MOCON Europe A/S
Global Product Manager

MOCON Europe A/S, Ringsted

Right now, we are looking for a new Global Product Manager to lead our product strategy, product planning, product line positioning, product life cycle management, and ongoing support initiatives of our Headspace MAP Gas Analyzer, Leak Detection and Gas Mixer portfolio of products.

We are an international team of highly skilled people who invent, develop and market measuring technology for the food industry to help keep food fresh, reduce waste and improve sustainability. Founded in Denmark 36 years ago, we've been designing, developing, selling, and servicing precision gas measurement instrument for critical applications. We are now part of a global tech organization AMETEK with more than 17.000 people.

MOCON Europe A/S
Ringsted KommuneAmbitiøs Teamleder i Myndighedsenheden

Ringsted Kommune

Ringsted Kommunes Myndighedsenhed er en spændende og ambitiøs enhed, centralt placeret i kommunens Social- og Sundhedscenter.

Myndighedsheden er en bredt faglig funderet enhed, som dækker sagsbehandling på tværs af ældreområdet, hjælpemidler og det specialiserede voksenområde.

Som teamleder i Myndighedsenheden får du en central rolle i en af kommunens vigtige funktioner, med en ikke uvæsentlig politisk bevågenhed. Vi søger derfor en teamleder der kan sætte flueben ved følgende fem dyder:

 • Du er ambitiøs og du har en stor kapacitet, der gør dig i stand til at navigere i en hverdag fyldt med udvikling og komplekse problemstillinger.
 • Du kan skabe overblik og prioritere i de mange forskellige hensyn der skal tages, og opgaver der skal løses i en kompleks virkelighed som myndighedsområdet.