139 job matcher din søgning 139 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark
Teamleder til jernbanesikkerhedsopgaver

Banedanmark, Ringsted

Har du lyst til et arbejde med en bred kontaktflade og et stort ansvar i en sektion med mange spændende og forskelligartede opgaver?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som teamleder i Arealforvaltning får du personaleansvar for et af sektionens teams af medarbejdere. Du får et koordinerende ansvar for mange af vores leverancer til Banedanmarks direktion og Transportministeriets departement.

I Arealforvaltning bliver du en del af en organisation, der giver dig en bred kon­taktflade og mulighed for at arbejde i et tværfagligt miljø præget af dynamik, nye processer og konstante forandringer – i en uforudsigelig og spændende hverdag.

Banedanmark
Ringsted Kommune Socialrådgiver til vores Modtagerteam i Børne- og Familierådgivningen

Ringsted Kommune

Er du en engageret, dygtig og empatisk socialrådgiver/socialformidler, så har vi en fast stilling på 37 timer som socialrådgiver/socialformidler til besættelse 1. august 2023 eller snarest derefter i vores modtagerteam.

I Modtagerteamet laver vi de indledende vurderinger på baggrund af et tværfagligt dialogmøde, en underretning eller en henvendelse, og vi sikrer at børn og unge får hjælp hvis der er akut behov for dette.

Vi tilbyder faglig kompetenceudvikling i forhold til kerneopgaven samt et introduktionsprogram.

Home-tex Vi søger en kollega hos Home-tex!

Home-tex, Ringsted

Har du flair for detail og godt købmandskab? Har du en positiv holdning og altid et smil på læben? Motiveres du af god kundeservice og godt kollegaskab? Så har vi jobbet til dig!

Dine primære opgaver vil være kundeservice via mail og telefon, at vejlede i vores showroom, pakke ordrer til afsendelse og lagerarbejde med opfyldning samt hvad der ellers hører til af opgaver - sammenligneligt med butiksfaget.

Vi søger en kollega der…

 • Brænder for god kundeservice
 • Har butikserfaring/detailhandel
 • Hviler i en omskiftelig hverdag, og ikke ser problemer - men udfordringer og løsninger
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Zealand Business College
Kunne du tænke dig at dele ud af din viden om PLC, hydraulik eller pneumatik?.

Zealand Business College, Ringsted

Vi mangler en instruktør/underviser med kompetencer inden for et af de tre områder, og som kunne tænke sig at være med til at instruere lærlinge og kursister, der er ved at uddanne sig inden for automatikområdet.

ZBC i Ringsted søger pr. 1. august 2023 eller efter aftale en som dig, der vil prøve at skifte spor og dele ud af din viden.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til et team af engagerede kolleger, der er indstillet på at give dig opbakning og medspil i et inspirerende arbejdsmiljø under uformelle former, hvor alle bidrager positivt til fællesskabet.

Bygma
Bliv salgstrainee i Bygma

Bygma

Vil du være en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner? Vil du gøre en forskel for både kunder og kolleger i hverdagen? Er du frisk på at være én af de mange dygtige elever, vi løbende uddanner?

Bygma Gruppen A/S

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse. Du får ekspertviden om alle vores produkter, bliver uddannet i at kunne rådgive om alt fra mindre renovationer til de største byggerier og sikre, at vores leverancer af materialer lever op til Bygmas høje kvalitetskrav.

Hos Bygma får du:

 • 2 års grundig handelsuddannelse, hvor du veksler mellem praktik og skole.
 • Eksamen i “Salg og salgspsykologi” på niveau med en akademimerkonom (10 ECTS-point).
 • Din egen Bygma-mentor, der følger dig hele vejen.
Bygma
Gem
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Sofacompany Positiv og udadvendt produktejer søges

Sofacompany, Ringsted

Et af vores fokusområder er effektiv og serviceminded support, et område som er præget af en dynamisk hverdag, hvor mange forskellige opgaver kan optræde.

Arbejdspladsen er vores hovedkontor i Ringsted, hvor mange af dine sparringspartnere er placeret, hvorfor fremmøde på kontoret er påkrævet de fleste dage om ugen.

I jobbet som produktejer kommer du til at have ansvaret for Dynamics 365 og Salesforce, herunder styring af vores eksterne udviklere, definering af ændringer og sætte den overordnede retning for applikationerne.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Banedanmark
Teamleder til ’Arbejdsmiljø’ i Infrastrukturdivisionen

Banedanmark, Ringsted

Vil du have en central rolle i forhold til vores sikkerhedskultur?

Se video om Banedanmark som arbejdspladsI rollen som teamleder, skal du være den, der sætter gang i nye initiativer og sætter handlinger bag idéer. En af teamets opgaver er at vejlede i arbejdsmiljøkoordinering og at føre tilsyn med bygherreansvaret. Derudover bistår teamet med opfølgning internt og ift. eksterne entreprenører, og følger op på hændelser og ulykker.

Som leder skal du kunne give support og sparring til medarbejderne, afholde teammøder, gennemføre medarbejdersamtaler og varetage det overordnede ansvar for, at vi når vores mål.

Banedanmark
Region Sjælland Supporttekniker med speciale i AV til det kommende Koncern Digitalisering

Region Sjælland, Ringsted

Brænder du for teknik, AV, IT-support og sætter du en ære i at sikre den gode oplevelse for brugere og kollegaer? Så læs videre – Vi kunne være et godt match!

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Som supporttekniker vil du blive en del af Onsite IT Support, hvor vi er 48 medarbejdere fordelt på 8 lokationer. Du skal som AV-supporttekniker understøtte vores slutbrugere og kollegaer i Region Sjælland.

Vi kan tilbyde en varieret dagligdag, hvor du udover at skulle supportere vores brugere, også skal deltage i planlægning samt afvikling af både fysiske og online events, herunder Tema-arrangementer og Ph.d.-forsvar.

S/I FGU Midt- og Østsjælland Brug din tømrer-/snedkeruddannelse til at udvikle unge mennesker

S/I FGU Midt- og Østsjælland, Ringsted

Er du uddannet tømrer eller snedker, og kan du lære fra dig? Bliver du motiveret af at bidrage til unge menneskers udvikling? Har du lyst til at indgå i den helhedsorienterede og produktionsrettede undervisning på FGU-skolen i Ringsted? Så er du måske den rette faglærer til værkstedslinjen Byg, Bolig & Anlæg.

Eleverne på Byg, Bolig & Anlæg opnår kompetencer gennem teori og reelle produktioner på skolens tømrer/snedkerværksted som led i deres produktionsgrunduddannelse (PGU). Du skal have blik for at sætte produktioner i gang, der svarer til den enkelte elevs niveau og samtidig sikre progression i elevens faglige udvikling.

AffaldPlus
Genbrugsvejleder

AffaldPlus, Faxe, Næstved, Ringsted, Slagelse, Sorø og Vordingborg

Har du lyst til et job med masser af frisk luft, søde kolleger og god kundekontakt? Så er det måske dig, vi står og mangler som afløser på vores genbrugspladser.

Foråret og sommeren er vores højsæson. Derfor søger vi i øjeblikket weekend- og ferieafløsere til vores 19 genbrugspladser fordelt i Faxe, Næstved, Ringsted, Slagelse, Sorø og Vordingborg kommuner.

Som afløser på genbrugspladsen skal du bl.a. løse følgende opgaver:

 • Håndtering af affald og genbrugelige effekter på pladsen, herunder kørsel med diverse maskiner
 • Vejledning og hjælp til kunder
 • Opsøgende aktiviteter på pladsen
AffaldPlus
Dagli'Brugsen Uddeler Dagli'Brugsen Ørslev/Terslev Brugsforening

Dagli'Brugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få mulighed for at:

 • Stå i spidsen for forening med 2 butikker, med stærk lokal forankring og et godt sammenhold
 • Få en tæt relation til vores trofaste kunder og være blandt kunderne i dagligdagen
 • Være med til at styrke og præge et aktivt lokalsamfund i byerne

Som uddeler har du det overordnede ledelsesansvar for butikkernes drift, herunder medarbejdere, økonomi og salg. Det indebærer f.eks.:

 • Har ansvar for budget, resultater og andre administrative opgaver.
 • Sikre at dine medarbejdere løbende udvikler sig gennem coaching og træning
 • Udvikler butikken og præger salg og sortimentet
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
S/I FGU Midt- og Østsjælland Passioneret dansk- og engelsklærer med stærke relationelle evner

S/I FGU Midt- og Østsjælland, Ringsted

Den forberedende grunduddannelse (FGU) er hovedvejen for dem, der ikke tager den lige vej i uddannelsessystemet. FGU’en er også den primære vej for de unge, der har brug for en forberedende indsats for at opnå fast tilknytning til job eller uddannelse. Vi styrker elevernes faglige kompetencer, men i lige så høj grad arbejder vi med deres personlige og sociale udvikling samt deres trivsel.

Vi tilbyder bl.a. mulighed for at sætte dit præg på en fortsat ny uddannelsesform og undervisningspraksis, gode muligheder for personlig og faglig udvikling og et stærkt fagligt og teambaseret fællesskab af både almen- og faglærere.

DANISH CROWN A/S
Reparatør/tekniker til daghold

DANISH CROWN A/S, Ringsted

Er du engageret og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse og drift af produktionsanlægget på et af vores avancerede slagterier? Hvis du herudover har du de faglige færdigheder i orden, så er du måske den nye reparatør/tekniker, vi søger til vores slagteri i Ringsted.

Dine primære opgaver bliver:

 • Service og vedligehold af udstyr i Opskæringen og Skærestuer
 • Reparationer på udstyr samt løsning af akut nedbrud
 • Tæt samarbejde med produktionen omkring den daglige drift
DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Reparatør/tekniker til aftenhold

DANISH CROWN A/S, Ringsted

Er du engageret og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse og drift af produktionsanlægget på et af vores avancerede slagterier? Hvis du herudover har du de faglige færdigheder i orden, så er du måske den nye reparatør/tekniker, vi søger til vores slagteri i Ringsted.

Dine primære opgaver bliver:

 • Service og vedligehold af udstyr i Opskæringen og Skærestuer
 • Reparationer på udstyr samt løsning af akut nedbrud
 • Tæt samarbejde med produktionen omkring den daglige drift
DANISH CROWN A/S
Dagrofa ApS
Tværgående afdelingsleder

Dagrofa ApS, Ringsted

Til vores terminal i Ringsted søger vi en dygtig og erfaren leder, der brænder for at få det bedste frem i andre og sikre løbende forbedringer, samarbejde og optimal drift på tværs af afdelinger. En leder som tager et selvstændigt ledelsesmæssigt ansvar og er proaktiv i forhold til udvikling af medarbejdere såvel som optimeringer i driften.

Du bliver ansvarlig for at sikre optimal bemanding, afvikling af drift for hele produktionsdøgnet samt tilpasning efter det daglige behov.

Dagrofa ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV