24 jobannoncer matcher din søgning 24 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Frederikssund Kommune

Social- og sundhedsassistent til demensafsnit på Omsorgscenteret Nordhøj

Skibby

Omsorgscenteret Nordhøj søger social- og sundhedsassistent i spændende og sjældent udbudt stilling på demensafdelingen i dagvagt.

Har du lyst til at blive en del af et stærkt arbejdsfællesskab og brænder du for at sikre mennesker med demens et meningsfuldt og værdigt liv, så kan vi tilbyde dig en fast stilling, som social- og sundhedsassistent i dagvagt med weekendvagt hver 2. eller 3. weekend.

Du vil blive tilknyttet Nordhøj 4 som er en specialiseret afdeling for mennesker med demens med 18 boliger. Du kommer til at arbejde tæt sammen med fagligt dygtige kollegaer, som du kan sparre med.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Anlægsgartner Gottlieb A/S

Anlægstekniker, grågartner eller anlægsstruktør søges til formandsstilling i serviceafdeling

Skibby

Til den kommende sæson søger Anlægsgartner Gottlieb formænd til Serviceafdelingen til udførsel af primært flisearbejde, plantearbejde og hækklipning på Sjælland og primært i hovedstadsområdet.

Anlægsgartner Gottlieb sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og vi går ikke på kompromis. Dette ses på vores arbejde og vores tilbagevendende kunder.

Har du erfaring og faglighed fra anlægsbranchen i formandsrollen, har du fokus på den gode dialog med både kunder og kolleger, og vil du gerne være vores nye kollega?

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Frederikssund Kommune

SOSU-hjælper til dagvagt til Omsorgscenteret Nordhøj

Skibby

Har du lyst til at give beboerne en tryg og meningsfyldt tilværelse og være med til at skabe at skabe det gode liv på Omsorgscenteret Nordhøj?

Du har som sosu-hjælper mulighed for at blive en del af vores fagligt dygtige og engagerede medarbejderteam.

Du skal være en aktiv teamplayer og samtidig kunne arbejde selvstændigt, tilkalde hjælp ved behov og prioritere dine egne opgaver. Det er en fordel, hvis du har erfaring med geriatri, men vi tilpasser en introduktion som tager udgangspunkt i dine erfaringer du har med dig.

Dagvagtsstillingen er 32-35 timer ugentligt med weekendvagt hver 2. eller 3. uge.

Frederikssund Kommune

SOSU-assistent til aftenvagt til Omsorgscenteret Nordhøj

Skibby

Har du lyst til at give beboerne en tryg og meningsfyldt tilværelse og være med til at skabe det gode liv på Omsorgscenteret Nordhøj?

Du har som sosu-assistent mulighed for at blive en del af vores fagligt dygtige og engagerede medarbejderteam.

Du skal være en aktiv teamplayer og samtidig kunne arbejde selvstændigt, tilkalde hjælp ved behov og prioritere dine egne opgaver. Det er en fordel hvis du har erfaring med geriatri og palliation, men vi tilpasser en introduktion som tager udgangspunkt i dine erfaringer du har med dig.

Aftenvagtstillingen er 28 timer ugentligt, der arbejdes i 3-2 rul. Weekendvagt i lige uger.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
mobako P/S søger for Bogholderiet Brostrand ApS
Gem
mobako P/S

Regnskabsassistent – hos os får du alsidige opgaver og skønne kolleger

Skibby

Vil du arbejde med hele spektret af regnskabsopgaver for glade kunder? Og kunne du tænke dig et hold af ligesindede tal-mennesker, som du kan sparre med?

Hos Brostrand er noget af det vigtigste, at vi hjælper hinanden og er engagerede. Vi hører gerne fra dig, både hvis du har erfaring fra lignende job, men også hvis du ”blot” er virkelig talstærk og har lyst til nye udfordringer.

mobako P/S
Anlægsgartner Gottlieb A/S

TV-operatør

Skibby

Har du erfaring og høj faglighed fra anlægsbranchen, er du teamplayer med en god forretningsforståelse, og har du lyst til at være en del af vores hold?

Anlægsgartner Gottlieb A/S søger dig, der gerne vil være udførende TV-operatør og som søger den gode dialog med både kunder og kolleger. Arbejdet består i TV-Inspektion med håndholdt stikkamera, kloak, såsom deltagelse i besigtigelser.

Vi tilbyder et selvstændigt job i en veldrevet virksomhed med engagerede kollegaer, alsidighed og variation i opgaverne samt udviklings- og uddannelsesmuligheder

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Frederikssund Kommune

Vikarer til Børnehuset Savannen i Skibby

Børnehuset Savannen søger vikarer, der kan tilkaldes ved sygdom, ferie, kurser m.m.

Mødetider er i tidsrummet kl. 6.30 til kl. 17.00, og vi har brug for fleksible vikarer, der kan komme ofte med kort varsel.

Du skal være fyldt 18 år og være glad for at være sammen med børn i alderen 0-6 år. Du skal kunne lege med børnene og sætte gang i sjove aktiviteter sammen med personalet.

Frederikssund Kommune

Social- og sundhedshjælperelev - Start 29. juli 2024

Frederikssund Kommune ansætter nye social- og sundhedshjælperelever med skolestart 29. juli 2024.

Drømmer du om en fremtid med

  • mange gode jobmuligheder
  • meningsfulde arbejdsopgaver, som skaber værdi for andre
  • en uddannelse som udvikler dig både fagligt og som menneske

så søg stillingen som SSH-elev hos os.

Frederikssund Kommune

Social- og sundhedsassistentelev - Start 29. juli 2024

Frederikssund Kommune ansætter nye social- og sundhedsassistentelever med skolestart 29. juli 2024.

Drømmer du om en fremtid med

  • mange gode jobmuligheder
  • meningsfulde arbejdsopgaver, som skaber værdi for andre
  • en uddannelse som udvikler dig både fagligt og som menneske

så søg stillingen som SSA-elev hos os.

Frederikssund Kommune

Sommerferieafløsere og weekendafløsere

Jægerspris/Skibby

Vi søger sommerferieafløsere og weekendafløsere i perioden fra starten af juni/juli, med mulighed for forlængelse til Døgnplejen Vest Jægerspris/Skibby dag/aften.

Opgaverne i borgerens hjem vil bestå af personlige pleje, servering af måltider og praktisk hjælp.

Vi tilbyder:

  • Godt arbejdsmiljø med plads til humør og hinanden
  • Medindflydelse i forhold til dine vagter
  • Grundig introduktion til jobbet
Frederikssund Kommune

Pædagog til Savannen i Skibby

Vi er et dejligt og velfungerende børnehus med ca. 70 børn fordelt på 2 vuggestue- og 2 børnehavegrupper.

Vi søger en uddannet pædagog til en fuldtidsstilling, og stillingen er i vuggestuen eller børnehaven. Der er mulighed for færre timer, hvis det ønskes.

Vi er en personalegruppe med erfarne og dygtige medarbejdere, og vi er klar til at tage i mod dig og dine faglige kvalifikationer. Vi står parat med introduktion og oplæring på de områder, hvor du har brug for det, også hvis du er helt nyuddannet.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Anlægsgartner Gottlieb A/S

Frisk medarbejder til Anlægsgartner Gottlieb A/S

Skibby

Søger du et spændende og udfordrende job i dit sabbatår?

Dine primære opgaver være telefon/omstilling, mail, kaffemaskine, modtagelse af gæster, bestilling af mad, oprydning, diverse IT & mobilopsætning m.fl.. Du vil være med til at sikre, at vores kunder får en positiv oplevelse, når de kontakter os.

Du vil få rig mulighed for at både udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV