15 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

15 jobannoncer

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Anlægsgartner Gottlieb A/S

TV-operatør

Skibby

Har du erfaring og høj faglighed fra anlægsbranchen, er du teamplayer med en god forretningsforståelse, og har du lyst til at være en del af vores hold?

Anlægsgartner Gottlieb A/S søger dig, der gerne vil være udførende TV-operatør og som søger den gode dialog med både kunder og kolleger. Arbejdet består i TV-Inspektion med håndholdt stikkamera, kloak, såsom deltagelse i besigtigelser.

Vi tilbyder et selvstændigt job i en veldrevet virksomhed med engagerede kollegaer, alsidighed og variation i opgaverne samt udviklings- og uddannelsesmuligheder

Gem
Frederikssund Kommune

Ferieafløsere til til omsorgscentrene Nordhøj og De Tre Ege

Jægerspris og Skibby

Er du over 18 år og har du interesse for området og ønsker at gøre en forskel for beboerne i deres hverdag – så skal du søge et afløserjob hos os. Om du har erfaring fra området er ikke så vigtigt. Vi tilbyder individuel oplæring i forhold til netop dine kompetencer. Vi kan tilbyde fleksible mødetider dag og aften.

Vi leverer professionel pleje og omsorg med fokus på det enkelte menneske og personens livshistorie. Vi har et godt arbejdsmiljø. Her får du gode kollegaer. Vi er stolte af vores arbejdsplads! Her kan du få en masse erfaring og læring indenfor plejesektoren.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Anlægsgartner Gottlieb A/S

Erfaren formand søges til privathave afd. – uddannet gartner med speciale i anlægsteknik

Skibby

Anlægsgartner Gottlieb sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og vi går ikke på kompromis. Dette ses på vores arbejde og vores tilbagevendende kunder. Vi søger derfor formænd, der deler vores syn på faglig stolthed og kvalitet i arbejdet.

Vi tilbyder et selvstændigt job i en veldrevet virksomhed med engagerede kollegaer, udviklingsmuligheder af både indenfor håndværks- og ledelsesmæssig retning samt alsidighed og variation i opgaverne.

Gem
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Gem

Ledsager søges til k

Skibby

Borger har en fysisk - og psykisk funktionelnedsættelse.

Indrykket:
Hentet fra DUOS
Gem

Butiksassistent under 18 år - Skibby

Skibby

Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat?

Gem

Kalder alle supersælgere! Circle K Skibby søger deres nye sælgere på 10-20 timer om ugen

Skibby

Først og fremmest, lad os starte med at sige, at et job som Sælger hos Circle K ikke er for alle.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV