352 job matcher din søgning 352 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Baltic Control Certification A/S
Auditor til certificeringsopgaver særligt indenfor dyrevelfærd til Fyn

Baltic Control Certification A/S

Vi er et team i vækst med kollegaer både på landevejen, på vores kontor i hhv. Risskov ved Aarhus samt i det naturskønne Lundtofte, nord for København. Vi udvider hele tiden vores områder indenfor certificering, men en ting har alle standarder til fælles, og det er at vi brænder for at det vi spiser, er det vi tror det er – at dyrevelfærd ikke bare er et ord, men noget som bliver taget alvorligt.

Til at styrke vores team af dygtige auditorer i Danmark søger vi en faglig og administrativ stærk auditor til Fyn. Baltic Control Certification A/S består af små 40 fastansatte engagerede kollegaer og yderligere et antal freelancere som understøtter vores opgaver rundt omkring i hele verden.

Hjemmearbejdsplads
CervelloBusiness Controller

Cervello

Ambitiøs startup søger Business Controller. Er du klar til en vækstrejse sammen med os?

Cervello er en impact-startup-virksomhed inden for sundhedsområdet med et klart formål: Vi hjælper mennesker ramt af en alvorlig skade på hjernen hurtigere og bedre tilbage til fællesska-bet. En erfaren bestyrelse står bag, kapitalen er på plads, start-up teamet er i gang og de første knivskarpe neurospecialister er tjekket ind. Samtidig har vi købt et specialiseret hjerneskadecenter med 50 dygtige specialister, som vi snart byder velkommen.

Vi ønsker at skabe ’social impact’ for en udsat målgruppe ved at assistere landets kommuner, så borgere kan få specialiseret genoptræning i NÆR-miljøet. Vores ambitioner er store, og det kræver, at vi fra start af bygger en platform, som udgør fundamentet for den udviklingsrejse vi står over for. Derfor søger vi nu en Business Controller, som har mod på at udvikle Cervello sammen med os.

Mulighed for hjemmearbejde
Co3 A/SSenior Frontendudvikler

Co3 A/S, Aarhus, Ikast eller hjemmefra

Kan du skrive snorlige kode, der virker på tværs af platforme og enheder? Så er der en stol med dit navn på hos Jyllands mest dedikerede frontend-team.

Hos Co3 oplever vi et stigende antal af spændende projekter. Og vi har derfor brug for dig. En Senior Frontendudvikler, der kan sit kram og som vil være en del af et ambitiøst udviklerteam.

Du skal arbejde sammen med vores frontend-team, der implementerer user experience og funktionalitet i vores webløsninger. Udover at skrive smuk kode vil din arbejdsdag også indeholde workshops med kunder, code reviews, optimering af eksisterende løsninger og sparring med kollegerne.

Falck Danmark A/S

Afløser til liggende sygetransport på station Roskilde

Falck Danmark A/S

Er du uddannet til at udføre Ikke-behandlingskrævende liggende patientbefordring, eller er du tidligere ambulanceuddannet, og kan se dig selv arbejde sammen med dedikerede kollegaer på det præhospitale område? … så er du måske vores nye kollega i Falck.

Vi søger en ST redder til en afløser stilling på station Roskilde med afløsning på station Ringsted og Greve, som har lyst til at være en del af vores Falck fællesskab, og som brænder for at levere den bedste service til vores kunder.

I Falck arbejder vi professionelt sammen, for at sikre kvalitet og service i den liggende patienttransport. Vi søger nye kolleger, der har lyst til at bidrage positivt og vil være med til og udvikle den liggende sygetransport til gavn for borgerne.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S

Personale til liggende sygetransport på station Roskilde

Falck Danmark A/S

Er du uddannet til at udføre Ikke-behandlingskrævende liggende patientbefordring, eller er du tidligere ambulanceuddannet, og kan se dig selv arbejde sammen med dedikerede kollegaer på det præhospitale område? … så er du måske vores nye kollega i Falck.

Vi søger 4 ST reddere til faste stillinger, som har lyst til at være en del af vores Falck fællesskab, og som brænder for at levere den bedste service til vores kunder.

I Falck arbejder vi professionelt sammen, for at sikre kvalitet og service i den liggende patienttransport. Vi søger nye kolleger, der har lyst til at bidrage positivt og vil være med til og udvikle den liggende sygetransport til gavn for borgerne.

Falck Danmark A/S
Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK P/SDygtig sagskoordinator søges til ejendomsmæglerforretning i Roskilde

Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK P/S

Dygtig sagskoordinator søges til ejendomsmæglerforretning i Roskilde, som fortsat vækster. Er det dig, som skal være den ekstra kollega, vi leder efter?

Din profil

 • Du har erfaring fra branchen og har arbejdet i en lignende stilling hos en ejendomsmægler. (Det er helt afgørende for at komme i betragtning til stillingen)
 • Du er struktureret, ansvarsbevidst og kan lide at have travlt uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde
 • Du er imødekommende og kan lide kundekontakt
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Roskilde - Digital regnskabskonsulent der kan hjælpe vores kunder ind i fremtiden

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Er du fremtidens regnskabskonsulent med øje for det digitale? Så få mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Som regnskabskonsulent i Beierholms Outsourcing-afdeling får du en alsidig hverdag og kommer til at løse et bredt spekter af opgaver her på kontoret og ude hos dine kunder.

Som kompetent regnskabskonsulent bliver du både værdsat her på kontoret og ude hos dine kunder, fordi du gør livet lettere for alle. Kundernes forretning har gavn af dig, og vi får gavn af hinanden som kolleger, når vi skal rådgive og servicere vores kunder. Som noget helt særligt skal du hjælpe os med at implementere vores unikke værktøj, der løfter kundernes administration ind i fremtiden og gør rutinerne enklere.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
airteam a/s
Projektleder

airteam a/s, København eller Roskilde

Vi søger projektleder til vores afdelinger i København og Roskilde, gerne med nogle års erfaring fra ventilationsbranchen.

airteam er en solid virksomhed i vækst med ambition om at blive Nordens foretrukne indenfor teknisk ventilation. Vi tror på, at vores resultater skabes på baggrund af et godt samarbejde med vores kunder og underleverandører. Vores dygtige medarbejdere projekterer og udfører ventilationsanlæg til bl.a. sygehuse, kontorbygninger, fabrikker og medicinalfirmaer.

Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter inden for både nybyggeri og større ombygninger.

airteam a/s
KAR+CO
Business Development Manager

KAR+CO søger for CAT Agencies A/S i Rosiklide

Som Business Development Manager får du også ansvaret for at udvide og vedligeholde et bredt og professionelt leverandørnetværk, så CAT leverer produkter og kvantiteter, der matcher ordreindtag og kvalitetskrav. Du vil derfor skulle rejse ca. 40-60 dage om året til forskellige lande i Asien for at besøge leverandører.

Du får et meget selvstændigt og internationalt job i et team af dygtige og dedikerede kollegaer, der udover at have travlt med at løse opgaver også har et godt øje for samlende og sociale aktiviteter.

Du har flair for trends, farver og kvaliteter inden for både tekstil og interiør, og det har du brugt i lignende stillinger, hvor du enten har ageret som agent, indkøbsansvarlig eller lignende i min 5 år.

KAR+CO
Hjemmearbejdsplads
ZubstanzNiko søger en salgskonsulent til DK Vest (Jylland og Fyn)

Zubstanz søger for Niko

Niko er en international familieejet virksomhed, der producerer og sælger veldesignede, intuitive og brugervenlige løsninger i form af sensorer, lysstyring, smarthome og adgangskontrol, der får bygninger til at fungere bedre. Inspireret? Så vil du måske være en del af Niko?

Vi søger en teknisk stærk, selvstændig og imødekommende salgskonsulent til vores danske salgsafdeling, der skal være med til at styrke vores promovering og salg af Nikos danske produktprogram til målgruppen grossistfilialer og installatører i Danmark.

Som salgskonsulent bliver det dit ansvar at arbejde aktivt med vores salgsstrategi i dit geografiske område. Du skal besøge grossistfilialer og installatører med henblik på at sikre, at Niko er den foretrukne leverandør. Hos grossistfilialerne skal du blandt andet sørge for, at vores produktprogram er præsenteret, følge op på transaktionssalget ogmonitorere udviklingen.

PlejeVikar ApSPersonalekonsulent

PlejeVikar ApS, Roskilde

Vi har travlt hos PlejeVikar og søger derfor efter vores nye personalekonsulent, som motiveres af, at være med til, at gøre en forskel på Sjællands plejecentre, sygehuse samt i hjemmeplejen.

Du bliver en fast del af vores bookingafdeling i Roskilde, hvor du i tæt samarbejde med de andre personalekonsulenter bl.a. skal booke vikarer til vores kunder på Sjælland. Derudover får du et tæt samarbejde med vores kundekonsulent og i fællesskab med bookingafdelingen skal I opfylde PlejeVikars ambition om, at være det foretrukne vikarbureau inden for sundhedssektoren.

Stillingen som personalekonsulent er fuldtid og arbejdstiden er i tidsrummet kl. 08.00 til kl. 16.00 mandag til fredag. Der kan i sjældent omfang forekomme weekend-, aften- og helligdagsvagter.

Region Hovedstaden
Social- og sundhedsassistenter! Ønsker du en hverdag, hvor fokus er på relationer, recovery og rehabilitering?

Region Hovedstaden, Roskilde

Vi tilbyder mulighed for fordybelse, faglig udvikling indenfor et spændende speciale og et helt nyt og udvidet introduktionsprogram.

På Psykiatrisk Center Sct. Hans søger vi social- og sundhedsassistenter, der vil være med til at gøre en forskel for retspsykiatriske patienters recovery og rehabilitering. Vi rekrutterer både til skiftende vagter og fortrinsvis nat.

” Vi sætter hele tiden mål op sammen med patienterne, der kan give succesoplevelser – også selv om man måske er sårbar og kan mangle nogle værktøjer til at klare sig, som man gerne vil. Her støtter vi dem i at finde og lære at bruge de rigtige værktøjer.” – Kærleif, social- og sundhedsassistent

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Bliv ergoterapeut i retspsykiatrien! Ønsker du en hverdag, hvor fokus er på relationer, recovery og rehabilitering?

Region Hovedstaden, Roskilde

Vi tilbyder mulighed for fordybelse, faglig udvikling indenfor et spændende speciale og et helt nyt og udvidet introduktionsprogram.

Vi søger ergoterapeuter, der vil være med til at gøre en forskel for patienternes recovery og styrke den ergoterapeutiske faglighed i retspsykiatrien.

Kunne retspsykiatrien være noget for dig?
” Patienterne er her ofte i flere år, og det giver en unik mulighed for at opbygge en relation til dem og finde ud af, hvad der motiverer den enkelte, og hvordan vi bedst kan støtte dem.” – Liselotte, ergoterapeut

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Bliv sygeplejerske i retspsykiatrien! Ønsker du en hverdag, hvor fokus er på relationer, recovery og rehabilitering?

Region Hovedstaden, Roskilde

Vi tilbyder mulighed for fordybelse, faglig udvikling indenfor et spændende speciale og et helt nyt og udvidet introduktionsprogram.

På Psykiatrisk Center Sct. Hans søger vi sygeplejersker, der vil være med til at gøre en forskel for retspsykiatriske patienters recovery og rehabilitering.

Hvorfor skal du vælge retspsykiatrien?
”I retspsykiatrien kan man kan se de frø man sår, spire og vokse, indtil man en dag kan høste af den udvikling, man har støttet patienten igennem” – Thea, sygeplejerske

Region Hovedstaden
Roskilde private RealskoleVi søger to lærere

Roskilde private Realskole

Roskilde private Realskole er en velfungerende og traditionsrig skole beliggende midt i Roskilde by med udsigt til fjorden. Vi har 350 elever fordelt fra 0. - 10. klasse og SFO fra 0. – 3. klasse samt 38 dedikerede medarbejdere. Der er max. 22 elever i hver klasse. Vi har fokus på høj faglighed, på at skabe gode resultater og på at give vores elever det bedste udgangspunkt for at komme videre i uddannelsessystemet. Vi har store forventninger til elever og forældre, og der er store forventninger til skolen. Vi lægger vægt på, at samarbejdet mellem elever/forældre og skole bygger på gensidig respekt og tillid.

Det drejer sig om én fuldtids- og én halvtidsstilling. Vi søger to lærere, der tilsammen kan dække fagene idræt på alle trin og biologi i udskolingen. Desuden har vi ledige engelsk- og geografihold.

Hjemmearbejdsplads
AMBIZZIONPROJEKTRÅDGIVER – LÆKSIKRING

AMBIZZION søger for DanTaet A/S

Har du erfaring med opsøgende og rådgivende teknisk salg? Har du en teknisk baggrund som eksempelvis El-installatør, El- eller VVS-tekniker? Har du talent for god rådgivning og udvikling af eksisterende og nye relationer? Kan du svare ja, så bør du læse videre.

For vores kunde, DanTaet A/S søger AMBIZZION en Projektrådgiver.

Som konsekvens af øget vækst søges til en nyoprettet stilling en Projektrådgiver med ansvar for bl.a. projektering, tilbudsgivning og salget af læksikringsanlæg i Danmark. Du får et tæt samarbejde med dine kolleger, og ikke mindst Projektchefen i salgsafdelingen som du får reference til. Du kan se frem til en alsidig stilling med stor frihed og ansvar, hvor du får en rolle, som du i høj grad selv kan præge og udvikle.

Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Midt- og Vestsjællands PolitiDedikerede medarbejdere til styrket indsats over for ofre for vokd i nære relationer

Midt- og Vestsjællands Politi, Roskilde

Brænder du for arbejdet med ofre for fysisk og psykisk vold, og vil du være med til at præge og understøtte politiet i deres arbejde med sager om vold i nære relationer, voldtægt, stalking og æresrelaterede forbrydelser?

I din rolle vil du blive ansvarlig for:

 • Løbende afholdelse af målrettede faglige oplæg om sagsområderne, herunder om gældende lovgivning og retningslinjer for politiets håndtering af sagerne på tværs af politikredsen i fx servicecentret, vagtcentralen, ekspeditionen, beredskabet, forebyggelse, efterforskning og anklagemyndigheden.
 • Udarbejdelse af målrettede arbejdsgangsbeskrivelser, samt opdatering af de eksisterende til politikredsens medarbejdere på tværs af linjerne om korrekt identificering og håndtering af sagerne.
Roskilde Tekniske Skole
Undervisere i matematik, fysik og erhvervsøkonomi

Roskilde Tekniske Skole

Vi søger lærere i matematik, fysik og erhvervsøkonomi. Langt størstedelen af vores elever har matematik på A-niveau, og fysik er obligatorisk på mindst B-niveau. Erhvervsøkonomi er et populært valgfag i 3.g.

Vi forventer, at du:

 • har en relevant kandidatuddannelse
 • er samarbejdsorienteret, både når det gælder dine kollegaer og dine elever, og har lyst til at indgå i et udviklingsorienteret fællesskab
 • har lyst til at arbejde på en skole, hvor tværfaglighed, projektarbejde og innovation ofte er det motiverende fælles grundlag under mottoet: Vi stiller spørgsmål – Vi skaber løsninger
 • enten har pædagogikum eller har lyst til at tage pædagogikum
BEC
Domain architect

BEC, Roskilde

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you.

In the position as domain architect, you will work closely with development directors, customer/product managers, enterprise architects, development managers/development teams, data stewards, and other domain architects- providers of key supporting services and architectural building blocks. E.g. DevOps, API.

Your primary tasks and responsibilities will include:

 • Owning and driving the architecture for the AML program to support the business requirements as well as making sure it aligns with BECs architectural principles and overall strategy.
 • Providing recommendations and guidance in the selection of third-party vendors. Adding to the target architecture that is being build.
BEC