462 job matcher din søgning 462 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Real Administration A/S
Ejendomsadministrator - trainee

Real Administration A/S, Roskilde

Vil du være en af de dygtigste ejendomsadministratorer i Danmark?

Du bliver en vigtig del af et super dedikeret team på 11 medarbejdere. Du kommer hele vejen rundt i alle aspekter i en administrationsvirksomhed.

Du vil hen ad vejen komme til at arbejde med økonomi, regnskaber og jura, du vil have kontakt med lejere og udlejere, ejere af andels- og ejerlejligheder, du vil yde rådgivning til bestyrelser, og du vil have kontakt til viceværter og leverandører.

Miljøet i firmaet er meget uformelt, og humor og evnen til at grine af sig selv sætter vi stor pris på, selvom vi skal udføre et professionelt og seriøst arbejde.

Real Administration A/S
Roskilde Tekniske Skole
Vejleder og støtteperson for grundforløbselever

Roskilde Tekniske Skole

Roskilde Tekniske Skole søger en uddannelses- og erhvervsvejleder, som får en specifik opgave med fokus på støtte til lærepladssøgning for elever i træfagenes byggeuddannelser.

Vi tilbyder en spændende, afvekslende og lærerig hverdag sammen med unge mennesker og et lærerteam med stor interesse for det pædagogiske arbejde. Opgaverne vil være følgende:

 • Støtte velfungerende elever med behov for hjælp til at kontakte virksomhederne i forhold til lærepladssøgning.
 • Fungere som UE-vejleder i et vejlederteam bestående af 3 vejledere
 • Rekrutteringsarrangementer internt og eksternt.
Sagafjord A/S
Inspektør

Sagafjord A/S, Roskilde

Pga. travlhed og et ønske om at styrke ledelsen med erfarne kræfter fra branchen – søger vi endnu en erfaren Inspektør til tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdsopgaverne bliver i tæt samarbejde med resten af teamet ombord:

Se video om Sagafjord A/S som arbejdsplads
 • I samarbejde med Restaurant Sagafjord`s 2 øvrige restaurantinspektører, varetage den daglige ledelse
 • Lede restaurantens personale, der består af en fast tjenerstab samt mange sommerafløsere
 • Stå for afviklingen af alle aftalte arrangementer (fester, koncerter og a la carte) dette i tæt samarbejde med skibets øvrige besætning
Sagafjord A/S
Jysk Diamantskæring A/S Bore-/skæremedarbejdere søges

Jysk Diamantskæring A/S, Esbjerg, Ikast, Hørning, Skørping, Roskilde eller Fredericia

Antal stillinger: 3-5
Stillingstype: ufaglært

Jysk Diamantskæring A/S søger flere montører til boring og skæring med specialværktøj i beton, tegl og andre hårde materialer. Opgaverne er varierende og udfordrende – sjældent er to dage ens, hvilket er med til at gøre hverdagen interessant.

Vi er i en rivende udvikling, og har senest etableret nye kontorer i både Trekantsområdet og Roskilde, hvilket gør Jysk Diamantskæring til det eneste, reelt landsdækkende bore-/skærefirma i Danmark med kontorer i Ikast, Aarhus, Fredericia, Esbjerg, ved Aalborg og i Roskilde – vi søger medarbejdere i hele landet, som vil blive tilknyttet vort nærmeste kontorsted.

Erfaring fra branchen er en fordel; men bestemt ikke et krav, da vi vil sørge for en grundig oplæring.

Vurderingsstyrelsen Medarbejder videreudvikling og implementering af persondatabeskyttelse

Vurderingsstyrelsen, Roskilde

Har du erfaring med persondatabeskyttelse, og er persondatabeskyttelse et område du gerne vil specialisere dig yderligere i? Så er du måske vores nye kollega i Transition i Vurderingsstyrelsen.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med Vurderingsstyrelsens Persondatakoordinator, og bidrage til fortolkning og operationel implementering af Persondataforordningens bestemmelser lokalt.

Du kommer til at samarbejde og danne netværk med andre persondatabeskyttelsesmedarbejdere i Skatteministeriets koncern og på tværs af andre statslige myndigheder..

Konkrete opgaver vil bl.a. være:

 • Rådgivning om persondataretlige spørgsmål
 • Rådgivning om Privacy by Design and by Default
 • Udarbejdelse og implementering af lokale politikker og retningslinjer
Vurderingsstyrelsen
Region Sjælland Operationssygeplejerske til Anæstesiologisk Afdeling, SUH, Roskilde

Region Sjælland

Brænder du for operationssygeplejen, eller kunne du godt tænke dig at prøve kræfter med den? Så kan det være dig, der skal være vores nye kollega? Vi søger operationssygeplejersker til vores velfungerende afdeling, med yderst engagerede kollegaer.

Region Sjælland

Vi prioriterer, at du bliver introduceret og individuelt oplært ud fra din faglighed inden for operationssygeplejen, hvor hverdagen kan være travl og hektisk. Vores ledere står altid klar til sparring, hvis der er behov for dette.

Anæstesi- og operationsafsnittet på SUH, Roskilde, er renoveret med oprettelse af højteknologiske operationsstuer, indførelse af robotassisteret kirurgi og 3D laparaskopi. Operationsafsnittet har ca. 9.000 indgreb foretaget af Urologisk, Gynækologisk-Obstetrisk, Karkirurgisk og Plastikkirurgisk specialer. Der er en høj andel af kirurgi for maligne lidelser inden for alle specialer.

Gem
fakta a/s Souschef, fakta Hyrdehøj, Roskilde

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

Roskilde Universitet HR-partner

Roskilde Universitet

Har du erfaring med HR i en politisk styret organisation og kan rådgive, støtte og udfordre vores ledere, så vi sammen finder de gode løsninger? Har du lyst til at beskæftige dig med en bred vifte af HR-opgaver, hvor du får processen helt i mål og sikrer inddragelse af såvel ledere, som medarbejdere? Så har vi måske jobbet til dig!

Du vil som partner både skulle opsamle og løfte afdelingernes behov, finde svar på konkrete detaljer, og samtidig kunne initiere og formidle nye tværgående tiltag, så de giver værdi i forretningen. Du vil også varetage den juridiske rådgivning af vores ledere og finde løsninger, der fungerer i virkeligheden.

RUC har en velfungerende HR-partnermodel. Vi mangler bare en HR-partner, der sammen med vores to andre HR-partnere er nysgerrig på, hvordan I kan møde vores ledere i den virkelighed, som er deres, og kan omsætte det til gode HR-løsninger, der understøtter RUCs organisation og vores strategiske indsatsområder.

Danmarks Tekniske Universitet QC-specialist til Hevesy Laboratoriet

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde

Til fremstillingen af radiofarmaceutiske lægemidler søger Hevesy Laboratoriet en QC-akademiker til at indgå i laboratoriets GMP team.

Som en del af GMP teamet vil du, som QC akademiker blandt andet arbejde med nedenstående opgaver:

 • Kvalificering af laboratorieudstyr
 • Validering af nye processer og analysemetoder
 • Forebyggende vedligehold af udstyr
 • Sikre at lægemidler og råvarer overholder specifikationer.
BEC
Domain architect to lead and support across BEC

BEC, Roskilde or Warsaw

Ready to be professionally ambitious together with others? We are proud of what we do, and we share the ambition to create tech solutions that are vital for Denmark’s financial infrastructure. At BEC you will be part of a transformation of our organization and tech solutions.

BEC is looking into a transformation with the base of an open architecture, decoupling our systems, reducing dependencies, and increasing development speed. This is a huge transformation and requires many steps along the way.

The domain architect role will act as a project architect, where mandate and scope of responsibility is specific to context of the assignment at the Domain/Program level, but within the realm of architecture, and aligned with the principles, and ways of working of Architecture in BEC.

BEC
Gundsø Entreprenør Forretning A/S Erfaren og dygtig bogholder/kontorassistent

Gundsø Entreprenør Forretning A/S, Roskilde

Vi er 3 friske kontordamer som søger en erfaren og dygtig bogholder/kontorassistent, til at varetage alsidige kontoropgaver indenfor regnskab, bogholderi og administration på vores kontor i Roskilde.

Stillingen er på 30-37 timer ugentligt. Du skal have regnskabserfaring og kendskab til HR, være branchekendt, samt trives med en alsidig arbejdsdag.

Dine primære opgaver vil være:

 • Daglig bogføring i Business Central 365 og Document Capture
 • Løn – 14 dages-/månedsløn
 • Debitor- og kreditorbogholderi
 • Opretning af nye sager/kunder
 • Sprutte-rolle, der tager telefoner og hjælper med diverse opgaver i organisationen
Danmarks Tekniske Universitet IT-Supporterelev

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby, Ballerup og Roskilde

Mestrer du både backend og frontend?

Så bliv IT-Supportelev på DTU.

DTU er Danmarks førende tekniske universitet. Som hvert år ansætter mere end 100 elever til vores forskellige områder. Er du engageret, serviceminded - og vil du være med til at tænke nyt - så kan du blive vores næste it-supportelev!

Afdelingen for IT-service søger tre it-supportelever med start ca. 1. august 2022. Du bliver en del af et hold på ca. 12 elever. Som it-supportelev på DTU bliver du en del af et spændende og moderne universitetsmiljø. Her møder du studerende og forskere fra mange forskellige lande og kommer til at arbejde sammen med dit team, om at sikre optimale rammer for deres uddannelse og forskning.

JN Data A/S
IT Infrastructure Test Manager

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vi søger en IT Infrastructure Test Manager, som har lyst og energi til at arbejde på flere niveauer og fagområder inden for test management.

Som IT Infrastructure Test Manager er du ansvarlig for at sikre kvaliteten af vores leverancer, hvad enten det er projekter, services eller processer, og at disse leverancer udføres efter veldefinerede compliance principper og standarder.

JN Data A/S
JN Data A/S
Lead IT Continuity manager

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Har du mod på at sætte retningen inden for IT-beredskabet i JN Data og indgå i et tæt samarbejde med dit team så kan det her være en unik mulighed.

Kravene til IT-beredskab ændrer sig med lynets hast, så du skal være klar på til tider uforudsigelige udfordringer. Hvis du kan se dig selv på den rejse, vil netop dette job give dig en unik mulighed for at præge og sætte dit aftryk på IT Continuity Management-teamet og hele JN Datas tilgang til området de kommende mange år.

JN Data A/S
Amu Juul A/S
Kursuskoordinator til teori- og køreprøver

Amu Juul A/S, Roskilde

Brænder du for at få puslespillet til at falde på plads? Kan du arbejde struktureret og finde løsninger der får kabalen til at gå op? Så er det dig vi her hos AMU JUUL har brug for.

Se video om Amu Juul A/S som arbejdsplads

Vores planlægningsteam planlægger vores undervisning, både kortsigtet og langsigtet. Transportuddannelser kræver mange faciliteter, lærere, køretøjer, udstyr osv. De faciliteter skal planlægges og bookes i samarbejde med resten af teamet.

Teamet arbejder desuden med koordinering og booking af mange af de prøver der indgår i vores kurser. I stillingen som kursuskoordinator har du specielt fokus på planlægning og booking af prøver. Det er en hverdag som kræver en høj grad af struktur, og hvor du skal kunne holde mange bolde i luften.

Amu Juul A/S
Energive ApS
Account Manager

Energive ApS, Roskilde

Din rolle som Account Manager bliver at øge salget af Energive’s energi-, tele- og internetprodukter til mindre og mellemstore virksomheder i hele Danmark.

Afdelingen, som du vil blive en del af, er en lille salgsafdeling som har et kæmpe potentiale. Der er “højt til loftet”, og du vil i høj grad få “frihed under ansvar”. Du vil være med til at hæve resultaterne i en spændende virksomhed som har vækstet med over 1000% det seneste år.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Salg af El, tele & internet fortrinsvis via telefonen og i kronologisk prioritering
 • Opbygning og håndtering af egen kundeportefølje
 • Løbende opdateringer af salgsmuligheder i CRM
NL Tømrer, Snedker & Murer Tømrer søges

NL Tømrer, Snedker & Murer, Roskilde

Mulighed for Flex-arbejdstid – Nyere firmabil og god løn

Vi er en tømrervirksomhed fra Gevninge ved Roskilde. Vi har rygende travlt og søger derfor snarest muligt en erfaren tømrer/snedker til diverse opgaver.

Vores arbejdsopgaver består bl.a. af:

 • Boligrenovering
 • Tilbygning/ombygning
 • Gulvarbejde

Du skal gerne have en bred erfaring indenfor diverse servicearbejde til at kunne arbejde selvstændigt og i teams. Vi kræver, at du er en engageret og dygtig tømrer, som har kørekort og godt humør.

JN Data A/S
Cyber analytiker med fokus på Cyber Threat Intelligence

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Har du mod på at sætte retningen for en ambitiøst Cyber Threat Intelligence-indsats og har du erfaring fra incident-håndtering, threat hunting, detections eller incident response? Så er det måske dig JN Data mangler!

Dit daglige arbejde i CDC fokuserer på at sikre anvendelsen af Cyber Threat Intelligence til udarbejdelse af detections og threat hunts, samt at deltage i at følge op på alarmer og incidents fra disse aktiviteter. Derudover skal du tage ansvar for en udvidelse af vores Cyber Threat Intelligence-indsats og deltage i at implementere nye arbejdsmetoder og systemer.

JN Data A/S
JN Data A/S
IT-Compliance Manager

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Vil du være med til at sikre at Compliance Management bliver videreudviklet i en førende IT-virksomhed i den finansielle sektor?

Har du et højt drive og brænder du for at være med til at udvikle Compliance området og dermed sætte retning for styrkelse af mennesker, teknologi og processer i JN Data? Så har du muligheden for at blive en del af denne rejse.

Vi er i fuld gang med at etablere JN Datas fremtidige cloud compliance setup og dermed sikre, at JN Data fortsat ligger helt i top på security & compliance området. Til området Compliance & Control søger vi derfor en dynamisk Compliance Manager med kompetencer indenfor compliance, IT-sikkerhed, Service og IT-Governance og et bredt teknologisk kendskab.

JN Data A/S
KAR+CO
Quality & Control Assistent

KAR+CO søger for CAT Agencies A/S i Roskilde

CAT Agencies søger en kollega, der ligesom resten af teamet brænder for tekstil. Du vil komme til at arbejde med opgaver, hvor dit skarpe øje for tekstilkvaliteter, detaljer og proces kommer i spil hver dag på forskellige måder. I samarbejde med Quality Manager vil dit fokusområde nemlig være kvalitetssikring af både processer, produkter og dokumenter.

Stillingen er nyoprettet, og du bliver en del af et professionelt team, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser og levere højkvalitetsprodukter.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Opfølgning på kvalitetstests og inspektionsrapporter
 • Opfølgning på certifikater og fornyelse af disse (Oeko-tex, BSCI, SA8000, FSC og. lign.)
 • Assistere i håndtering og opfølgning på reklamationssager med leverandører og kunder, samt assistere igangsætning og opfølgning på præventive initiativer internt såvel som hos leverandører
KAR+CO