251 job matcher din søgning 251 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 251 resultater.
Renz A/SSalgs- og marketingkoordinator

Renz A/S, Roskilde

Motiveres du af at:

 • Opdatere websites og andre SoMe-kanaler
 • Koordinere og udarbejde kataloger, datablade og andet salgsmateriale
 • Og trives du med ansvar for en bred vifte af opgaver i et mindre team, hvor vi lægger vægt på samarbejde, gode relationer og høj kvalitet?

… så er du måske vores nye kollega?

Vi søger en selvstændig og initiativrig salgs- & marketingkoordinator til vores kontor i Roskilde. Du vil være en del af vores team på 10 gode kollegaer, der bakker hinanden op og hjælper, hvor vi kan.

Med reference til vores country manager får du ansvaret for virksomhedens marketing og dine vigtigste opgaver vil være:

 • Koordinerende og udførende rolle på udarbejdelse af bl.a. brochurer, datablade og annoncer og præsentationer
 • Opdatering og vedligeholdelse af vores websites og SoMe-kanaler
 • Udarbejdelse af content i form af billeder, tekst og video i samarbejde med eksterne leverandører
BEC
People & Culture Business Partner

BEC, Roskilde

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you.

As a P&C business partner in BEC, you will be partnering in two business areas. Your understanding of the business strategy fosters ongoing people and organizational development in your area. You will be leading change efforts, and your job will also take the lead for implementation of leadership assessment in your area, people analysis, feedback competencies, and execution of development plans.

BEC
JN Data A/S
IT-Compliance Manager

JN Data A/S, Roskilde og Silkeborg

Har du et højt drive og brænder du for at være med til at udvikle Compliance området og dermed sætte retning for styrkelse af mennesker, teknologi og processer i JN Data?

Så har du muligheden for at blive en del af denne rejse. Som Compliance Manager skal du bidrage til udvikling, koordinering, forvaltning, rapportering og effektivisering af området og teamet.

Det betyder, at du sammen med dine kolleger i teamet/afdelingen blandt andet skal:

 • Sikre dokumentation for at vi overholder gængs praksis i vores forvaltning
 • Varetage opfølgning på underleverandører eksempelvis Microsoft og IBM
 • Være leveranceansvarlig og sikre at virksomheden overholder gældende lovgivning
JN Data A/S
HumanTrust A/S
Projektleder

HumanTrust A/S søger for PMW Engineering A/S i Roskilde

Er du en dygtig projektleder med stor teknisk forståelse? Kan du opsamle og strukturere afgørende viden om virksomhedens arbejdsgange og omsætte det til drift og ledelse af fineste karat? Så bør du se nærmere på denne nyoprettede stilling med stort udviklingspotentiale hos PMW Engineering A/S.

PMW Engineering A/S er eksperter i emballagehåndtering for flaske-, bæger- og dunkeemballage samt en ledende producent af kapselhåndtering. I starten af 2020 blev virksomheden en del af Jesma Group, og i kølvandet på overtagelsen ønsker man gradvist at overdrage forskellige ansvarsområder og aflaste den tidligere ejer af virksomheden, Per Weiss, som fortsat er aktiv i virksomheden.

Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver:

 • Løbende dialog med kunder omkring projekter
 • Optimering af IT-struktur samt implementering af IT-skabeloner
 • Arbejds- og procesbeskrivelser
HumanTrust A/S
 Nykredit
,

Privatrådgiver til Center Roskilde

Nykredit

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark?

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet både i gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Men vi har taget yderligere et skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, og du får mulighed for at bringe dem i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

Som privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem de ikke selv kender. Med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til de kunder, der ønsker at blive eller i forvejen er kunder i Nykredit.<

The Happy BeaversFleksibelt fjernjob: Dansktalende Copywriter/Tekstforfatter/Redaktør

The Happy Beavers

Leder du efter et seriøst, godt betalt job, der kan udføres fra ethvert sted i verden?

Så er vi glade for at byde dig velkommen til THE HAPPY BEAVERS!

Vi er en international digital virksomhed til skabelse af digitalt indhold på flere sprog, der tilbyder oversættelser, tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning.

Vi er i øjeblikket på udkig efter en erfaren dansk tekstforfatter/redaktør, som hovedsagelig vil være ansvarlig for at skrive og redigere tekster til forskellige formål.

MadkulturenSkriftligt stærk kommunikationskonsulent

Madkulturen, Roskilde

Stortrives du i en dagligdag, hvor du den ene dag skriver pressemeddelelsen om DM i madkundskab, den næste dag befinder dig i et kollegiekøkken i færd med at skyde en digital kampagnevideo målrettet mod at få flere unge i køkkenet, og den tredje dag spotter historierne i Madkulturens årlige undersøgelse af danskernes madvaner?

Som kommunikationskonsulent i Madkulturen spænder dine arbejdsopgaver bredt – fra formidling af vores mange spændende forandringsprojekter til positionering af Madkulturen som en vigtig aktør inden for mad-, måltids- og fødevareområdet.

Du arbejder ansvarsfuldt og professionelt, og det falder dig naturligt at tage et selvstændigt ansvar for udviklingen af dine opgaver. Du følger med i, hvad der sker omkring dig, og kan hurtigt omsætte viden til letforståelige, skarpe budskaber på SoMe såvel som i debatindlæg.

Iveco Danmark A/S
Medium/heavy sælger på Sjælland på vegne af vores forhandler REA Erhversbiler A/S i Roskilde

Iveco Danmark A/S

Vil du være med til at drive den grønne omstilling i transportsektoren og sælge Ivecos nye modelprogram af S-WAY, X.WAY og EuroCargo på gas, el- og brint? Har du kendskab til transportbranchen og erfaring med B2B-salg?

indsæt firmanavn her

Hvis ja – så har vi en spændende og udfordrende stilling til dig!

Du vil som medium-heavy sælger få ansvaret for planlægning og gennemførelse af aftalte salgsaktiviteter samt opnåelse af fastlagte salgsmål. Endvidere bliver du ansvarlig for at vurdere resultaterne og komme med anbefalinger til de konkrete tiltag, der skal til for yderligere at udvikle salget i dit marked gennem fastholdelse af eksisterende kunder og opsøgende salg til nye.

Iveco Danmark A/S
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

Nefab Danmark A/SLagermedarbejder med truckerfaring

Nefab Danmark A/S, Roskilde

Kan du tage fysisk fat samt håndtere en 12 tons truck, har vi et godt fast job til dig.

Jobbet består primært af tømning af container, plukning af små og store emner samt lastning af disse på trailer.

Her vægtes omhu og kvalitet højere end højt tempo.

Stillingen er på 37 timer og kan planlægges i tidsrummet 8-17. Arbejdssted er Kumlehusvej 1, Øm, 4000 Roskilde.

Attraktiv løn, sundhedsforsikring, frokostordning samt få, men gode kollegaer tilbydes.

Jobindex A/S
HR- og lønmedarbejder til et af Danmarks største affalds- og energiselskaber

Jobindex A/S søger for ARGO i Roskilde

Er du klar til at udfolde dit administrative talent i en rolle, hvor du får ansvar for lønkørsel og HR-opgaver?

  I tæt samarbejde med mig kommer du til at hjælpe og guide dine kolleger med forskellige overenskomster, når det kommer til alt vedrørende løn og HR – og alt derimellem,” fortæller HR- og lønmedarbejder, Majken Birkebo.

Er det dig, vi leder efter?

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Revisor til anderledes revisionsfirma

Jobindex A/S søger for Trekroner Revision A/S i Roskilde

 • Har du det bedst på en arbejdsplads, hvor dine kolleger er professionelle men også meget afslappede og nede på jorden?

”De fleste virksomheder siger, at de ikke er som alle andre, men jeg er ret sikker på, at vi faktisk skiller os ud fra branchen. Og så er vi ikke helt små men heller ikke et af de store revisionshuse,” fortæller leder Linnea.

Slips, skovmandsskjorte, flade sko eller høje hæle
”Her kommer du, som du er. Der er plads til alle typer, og vi er i forvejen en meget forskellig gruppe af kolleger. Og så er vi meget fleksible, og der er masser af muligheder for at have et liv ved siden af. Så vi er et atypisk firma i branchen.” – Linnea

Selvstændig kollega

 • Det er et krav, at du har minimum 4 års erfaring fra en lignende stilling i revisionsbranchen
 • Du har højst sandsynligt en HD(R) - det kan også være at du er godt i gang med en HD(R)

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Danmarks Tekniske UniversitetResearch Software Engineer

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde

The Research IT section at the Technical University of Denmark (DTU) is currently ramping up software engineering activities through externally funded national- and international project partnerships.

The Research Software Engineer candidate will be engaged in all aspects of DTU’s involvement in the DeiC-funded project, including

 • In-depth understanding of UCloud internals
 • UCloud integration with HPC systems operated by Research IT colleagues
 • Exploring the feasibility of UCloud integration with Research IT storage solutions

We work in a dedicated and professional way to support research in- and outside DTU with excellent IT solutions. We emphasize a structured, methodological and conscientious way of working with a high level of understanding of user needs.

ZBC
Underviser til procesoperatøruddannelsen i Roskilde

ZBC

Brænder du for at gøre en forskel og uddanne de bedste elever? Så har ZBC måske jobbet til dig. Vi søger en dygtig og engageret faglærer til vores undervisningsteam på procesoperatøruddannelsen i Roskilde.

Som underviser på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære. Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært.

Du vil i samarbejde med teamet udvikle undervisningen, pædagogikken og elevmiljøet og således stræbe mod det bedste læringsmiljø. Dette sker bl.a. ved at skabe gode relationer til vores elever og kursister.

ZBC
SOSU ZBC søger undervisere til SOSU AMU

ZBC, Roskilde

Brænder du for at undervise voksne – ufaglærte som faglærte, og vil du være en del af et fagligt dygtig og engageret team af undervisere inden for det sundhedsfaglige og pædagogiske område? Så er stillingen som AMU-underviser på SOSU ZBC måske lige noget for dig.

Vi er en afdeling, som er i en positiv udvikling, og vi søger derfor hurtigst muligt undervisere, der sammen med de øvrige undervisere i teamet skal tilrettelægge kurser og undervise på vores AMU-kurser inden for det sundhedsfaglige og pædagogiske område.

Vi kan tilbyde dig et spændende og inspirerende job som underviser, hvor du får indflydelse på din hverdag og jobindholdet samt mulighed for faglig og pædagogisk udvikling.

Noa Noa
VI SØGER SALGSASSISTENTER TIL VORES BUTIKKER I LYNGBY OG I ROSKILDE (15-25 T)

Noa Noa, Lyngby og Roskilde

Er du en dynamisk ildsjæl, der formår at holde mange bolde i luften og elsker du butikslivet samt kundekontakten, er du måske den rette kandidat som salgsassistent til vores butikker i hhv. Lyngby på Lyngby Hovedgade og i Roskilde på Skomagergade.

Om jobbet

 • Tilbyde en helt igennem en super oplevelse for vores kunder.
 • At gå forrest som sælger.
 • Sikre, at butikken fremstår salgsklar.

Udover de daglige opgaver forventes det, at du løbende tager initiativ til forbedringer og videreudvikling af butiksdriften. Vi forventer ligeledes, at du er en god kollega, der bidrager til fællesskabet og til at skabe en god atmosfære i butikken. Det er altafgørende, at du som person er selvkørende med positiv og smittende energi.

Noa Noa
fakta a/s
Souschef, Fakta Ågerup

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Sagafjord A/SKystskipper, M/S Sagafjord

Sagafjord A/S, Roskilde

Rederiet Sagafjord søger en månedslønnet skibsfører til sejlads med M/S Sagafjord i Roskilde Fjord.

Skibet sejler i dag- og aftentimerne fra Roskilde Havn og i den sydlige del af Roskilde Fjord med ankomst igen på Roskilde Havn på adressen Vindeboder 18, 4000 Roskilde.

Skibet er godkendt til at sejle med 156 passagerer med sejltilladelse fra april til oktober. Sagafjord er bygget i 1957 og er godt vedligeholdt og istandsat med moderne motorer, idet skibets fremdrift nu er en dieselelektrisk løsning.

Du får ansvaret for skibet under sejlads. Din ansættelse varer 7-8 måneder om året, typisk fra marts til oktober. Du vil også få ansvaret for sejlads til og fra værft.

Bravida Danmark A/S
Servicetekniker til spændende opgaver

Bravida Danmark A/S

Kunne du tænke dig at komme med på vores hold? Se ledige stillinger nedenfor og ansøg allerede i dag.

Fremtidens job! ICS er en del af Bravida og er blandt de førende industrielle kølevirksomheder i Danmark. Kølebranchen er i rivende udvikling og derfor har vi brug for en dygtig servicetekniker, der har mod på og lyst til at arbejde med alle typer af køle- og varmepumpeanlæg.

Med udgangspunkt i afdelingen i ICS Roskilde søger vi nu en servicetekniker med både freon-, CO2 og ammoniak erfaring, samt minimum A certifikat, og mulighed for oplæring til D certifikat. Dit arbejdsområde vil i høj grad præges af egne evner og interesser inden for det køletekniske område. Du refererer til servicelederen og får en stor kontaktflade til både kollegaer og kunder. Der vil være tale om et varierende arbejde, under gode ansættelsesforhold.

Bravida Danmark A/S
BEC
Senior Java Developer

BEC, Roskilde

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others? Then we might have the right opportunity for you.

In the position as Senior Java Developer, you will work closely with the team about development activities but also across other teams within the Core Banking area.

Your primary tasks and responsibilities will include:

 • Mastering REST architecture and the development of REST APIs
 • Integration to third-party systems
 • Handling events from Kafka
BEC