236 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

236 jobannoncer

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Vurderingsstyrelsen

Analysemedarbejder til centralt fagkontor

Roskilde

Er du en haj til at gennemskue datasammenhænge? Trives du med at håndtere store analyser? Kan du omsætte dine analyser til anbefalinger og løsninger?

Du bliver en del af kontorets data- og analyseteam, men du bliver også inddraget i de øvrige opgaver i kontoret, så din opgaveportefølje bliver varieret.

Nogle af de opgaver, du bliver involveret i, er fx:

 • Analyser af forskellige faktorers betydning for vurderingen
 • Analyser af effekten af forskellige tiltag på kvaliteten af vurderingsarbejdet
 • Dataudsøgninger
Vurderingsstyrelsen
Gem
Skt. Josefs Skole

Afdelingsleder for udskolingen

Roskilde

Som afdelingsleder har du ansvaret for den daglige drift og for den faglige udvikling i tæt samarbejde med udskolingslærerne, som du også fungerer som personaleleder for. Sammen med dine kolleger i ledelsesteamet er du med til at varetage skolens strategiske og pædagogiske udvikling.

Skt Josef Skole tilbyder dig opbakning fra en erfaren ledergruppe og en velfungerende administration og et job, hvor du sammen med afdelingslederne fra indskoling og international afdeling til stadighed arbejder på at skabe sammenhold og sammenhængskraft på tværs af skolens afdelinger

Gem
Telmore A/S

Salgs- og kundeservicekonsulent

Roskilde

Din fornemmeste opgave som salgs- og kundeservicekonsulent er at yde en førsteklassesservice til vores dejlige kunder, når de ringer ind til vores kundeservice.

Vi tilbyder:

 • Et professionelt miljø, der vægter det sociale og den gode stemning højt
 • Både faglig og personlig udvikling via kurser, coaching og uddannelse
 • En solid lønmodel med sikkerhed og høj provision
Gem
Telmore A/S

Salgskonsulent

Roskilde

Vores salgsafdeling står for en stor portion af de nye kunder, vi byder velkommen i Telmore-familien, og er et af de første indtryk, potentielle og nye kunder får. Derfor har vi brug for salgskonsulenter, som forstår at bruge deres gode telefonstemme, karisma og professionalisme til at indgå i dialoger, der resulterer i gode oplevelser og sunde salg af høj kvalitet.

Vi tilbyder:

 • Et fedt miljø med højt til loftet og masser af god stemning
 • Både faglig og personlig udvikling via kurser, coaching og uddannelse
 • En solid lønmodel med sikkerhed og høj provision
Gem
Roskilde Universitet

Teknologi multitalent til Fablab RUC, Roskilde Universitet/Multi technology expert Fablab RUC, Roskilde University

Roskilde

Brænder du for fablabs, design, 3D print, rapid prototyping, programmering og at formidle teknisk viden til universitetsstuderende og omverdenen?

FabLab RUC er et førende eksperimentelt forsknings- og læringsmiljø med over 4000 besøgende om året.

Arbejdet består i at holde kurser samt at understøtte de studerende i deres projektarbejde - og at være med til at drive og udvikle Fablab RUC som et tilbud til alle studerende, ansatte og offentligheden, og holde viden, udstyr, maskiner, værktøj og software på forkant med den hastige udvikling inden for fagområdet.

Gem
Vurderingsstyrelsen

Stærke sagsbehandlere til værdiansættelse af alle landets ejendomme

Roskilde

Vil du være med til at understøtte, at boligejere får mere retvisende og gennemskuelige ejendomsvurderinger i de kommende år?

I samarbejde med dine kolleger kan dine opgaver fx blive:

 • forberede og udføre vurderinger af ejerboliger, erhvervsejendomme og land- og skovbrugsejendomme
 • gennemføre klagesagsbehandling og genoptagelsessager
 • formidle vurderinger og besvare henvendelser fra borgere og samarbejdspartnere.

Du får engagerede kolleger, der har din ryg, når hverdagen kalder på fleksibilitet. Stor hjælpsomhed og ansvarsfølelse er medvirkende til, at vi lykkes med et arbejdsliv i balance.

Vurderingsstyrelsen
Gem
Vurderingsstyrelsen

AC-fuldmægtige til HR & Kompetenceudvikling

Roskilde

Står du på en stærk faglighed inden for HR-udvikling? Brænder du for at skabe læring? Og kan du omsætte din viden til HR- og læringskoncepter, som flytter medarbejdere?

I HR og Kompetenceudvikling i Vurderingsstyrelsen arbejder vi med en bred vifte af opgaver inden for ledelsesrådgivning, organisationsudvikling, kompetenceudvikling, trivsel, employer branding og onboarding. Vi søger to nye kolleger, som kan understøtte og bidrage til at sikre høj faglighed hos medarbejdere og ledere på tværs af hele Vurderingsstyrelsen.

Vurderingsstyrelsen
Gem
Roskilde Tekniske Skole

Pedel

Roskilde

Se video om Roskilde Tekniske Skole som arbejdsplads

Arbejdsopgaverne vil bestå af forskellige typer af pedelarbejde, og du vil i det daglige få ansvar for at servicere Vilvorde. Derudover vil du skulle varetage skoleoplæringen af anlægsgartnerelever i praktiske færdigheder for de elever, som er tilknyttet skoleoplæringscenteret.

Du vil møde mange dejlige unge mennesker, som ønsker en god uddannelse, og engagerede kolleger i et uformelt arbejdsmiljø præget af samarbejde og dialog.

Gem
Dansk Køl & Varme

Kommunikationsmedarbejder

Roskilde

Er du stærk til at skabe klar og fængende kommunikation? Tænder du på en blanding af teknisk og politisk præget indhold? Kan du lide at tale med virksomheder og arbejde for bedre vilkår for såvel små som store virksomheder?

Kommunikationsmedarbejderen er involveret i alle vores kommunikationsaktiviteter og har stor indflydelse på dem. Stillingen er derfor velegnet til dig, der gerne vil prøve kræfter med alle 360 grader af en organisations kommunikationsopgaver.

Gem
Boligselskabet Sjælland

Studentermedhjælper til kommunikation og web

Roskilde

Vores studentermedhjælper er blevet kandidat og flyver snart fra reden (they grow up so fast). Nu søger vi nye unge kræfter til vores hjemmeside og vi tilbyder en masse fleksibilitet og plads til både at shine og begå fejl.

Det er fedt at have kolleger i forskellige aldre og med forskellige fagligheder. Det giver god plads til at lære en masse af dem – men også den anden vej rundt. Jeg har fx lært at samarbejde i en organisation, og mine kolleger har lært, hvordan man bruger (og ikke bruger) emojis

Gelareh, nuværende studentermedhjælper.
Boligselskabet Sjælland
Gem
Petri & Haugsted A/S

Lager- og Servicemedarbejder til Petri & Haugsted

Roskilde

Er du passioneret omkring service, og trives du i et dynamisk arbejdsmiljø? Vi søger en engageret medarbejder til vores lager- og entreprenørplads i Roskilde, der kan bidrage med at opretholde vores høje standard for god service. Du vil indgå i et team med gode kollegaer og et positivt arbejdsmiljø.

Som lager- og servicemedarbejder vil du opleve en aktiv hverdag fyldt med varierede opgaver, der understøtter vores interne lagerfunktioner – et nøgleelement i vores produktions flow.

BDO
Gem
BDO

Kickstart din karriere som studentermedhjælper inden for Public Audit hos BDO i Kolding, Aarhus, Odense eller Roskilde!

Er du interesseret i Public Audit og ønsker at arbejde med spændende kunder som kommuner, regioner, museer og fonde? Vi udvikler dig på et område, hvor vi er de bedste – og er stolte af det.

Du får et spændende job i en virksomhed, der har fingeren på pulsen, og er en central medspiller i det spændende og udfordrende arbejde i alle dele af den offentlige sektor. Vores kontaktflade er stor, og vi har kundekontakten i fokus.

BDO
Gem
Vurderingsstyrelsen

Administrativ medarbejder til HR & Kompetenceudvikling

Roskilde

Har du en bred administrativ erfaring? Trives du med en varieret hverdag, og med at være med til at drive HR opgaver? Og har du sans for detaljer og et veludviklet opfølgningsgen?

Du vil indgå i et tæt samarbejde med kontorets to øvrige HR-administrative medarbejdere, som har ansvaret for en bred vifte af administrative opgaver, og som understøtter hele kontoret. Men du vil selvfølgelig også få egne ansvarsområder.

Vurderingsstyrelsen
Gem
Nykredit

Private Banker til Private Banking, Sjælland

Roskilde

Er du klar til at levere ekstraordinære kundeoplevelser og sikre finansiel tryghed for vores kunder? Så er du måske vores nye Private Banker.

Dit fokus bliver at videreudvikle din egen kundeportefølje, der består af kunder med en investerbar formue på to-syv mio. kroner.

Vi har et stort og godt markedsområde med potentiale samt spændende og varierede kundeporteføljer.

Nykredit
Gem
Zealand Business College

Skab fremtidens slagtere – bliv faglærer på Danmarks Slagteriskole ZBC

Roskilde

Vi søger en passioneret og kompetent faglærer til at uddanne fremtidens svineslagtere. Som en del af vores dedikerede team vil du spille en central rolle i at forme og udvikle elevernes færdigheder og viden inden for svineslagtning.

Vi tilbyder et tilpasset onboardingsforløb med gode kolleger, der altid er klar med en hjælpende hånd og sparring, på en hyggelig og social arbejdsplads

PROSPIRA søger for Coromatic A/S
Gem
PROSPIRA

Salgschef - Servicekontrakter

Roskilde

Er du god til at coache og gøre dit salgsteam bedre?

Salgschefen leder salgsteamet, der sælger serviceaftaler. Coromatic arbejder med sikring af strøm og datasikkerhed 24/7. De er førende på deres felt, og har et bredt kundesegment indenfor BtB og BtG (banker, hospitaler, forsvar, datacentre). Kunderne har behov for løsninger til deres kritiske infrastruktur, som imødekommer kravene til 100% oppetid.

Dit fokus bliver at motivere og sparre med sælgerne omkring indsatser og udfordringer, så de er på rette vej, og kan komme i mål.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV