199 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

199 jobannoncer

Genitor ApS søger for Vikingeskibsmuseet i Roskilde
Gem
Genitor ApS

Publikumschef

Roskilde

Er du optaget af berigende publikumsoplevelser og af at skabe rammer, der får dem til at blomstre? Er du motiveret af en strategisk ledelsesopgave på et af Danmarks mest fantastiske museer, og er du en dygtig leder af ledere?

Du tiltræder på et tidspunkt, hvor der er fokus på organisationsudvikling, trivsel, forberedelse af museets kommende strategiperiode og udvikling af Nyt Vikingeskibsmuseum. Du får medansvar for at tilpasse museet til den fremtidige drift, den nye museumsreform og den grønne omstilling.

Som publikumschef på Vikingeskibsmuseet er du sikret en rolle, der udvikler sig og som kontinuerligt vil udvikle og udfordre dig som leder.

Gem
Roskilde Universitet

Teamleder til styrkelse af økonomifagligheden på forskningsunderstøttelsen

Roskilde

Vi søger en profil, der har erfaring og viden i spændingsfeltet mellem økonomistyring og understøttelse af forskningen, som kan skabe struktur, formulere retningslinjer, arbejde tæt med den øverste ledelse og understøtte forskningsarbejdet på vores institutter.

Du vil selvstændigt skulle arbejde med og opbygge preaward-området.

Dine opgaver og ansvarsområder vil være:

  • Videreudvikle og styrke økonomistyringen af projektøkonomien på universitetet, både teknisk og fagligt, og binde pre- og postaward sammen i såvel styring som mindset.
  • Implementere et værktøj som kan sikre, at der sker en samlet langsigtet styring af økonomien på den eksterne virksomhed.
Gem
Zealand Business College

Vi søger bager/konditor, der kan hjælpe med at varetage undervisningen af fremtidens unge

Roskilde

Som underviser på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever og kursister. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære.

Undervisningen vil både være teoretisk, praktisk og online, hvor du arbejder målrettet inden for de specifikke mål for faget. Du er proaktiv på opgaver, hvor det kræves af dig, at du er forberedt til samarbejdet imellem dine andre kollegaer.

Gem
Roskilde Universitet

Fuldmægtig eller specialkonsulent til at drive økonomistyringen

Roskilde

I stillingen skal du bruge dine grundlæggende økonomimæssige kompetencer og organisatoriske forståelse til at omsætte viden og data til løsninger, der understøtter ledelsen og som fungerer i praksis til gavn for hele universitetet.

Du bliver en del af Budget & Analyseteamet, som består af fem medarbejdere, der arbejder tæt sammen omkring større økonomi- og planlægningsopgaver. Teamet har ansvaret for de årlige budgetter og står for at udvikle og udarbejde dashboards til ledelsen samt at monitorere og prognosticere aktivitetsdata. Derudover er der en del ad hoc-analyser.

Gem
Storm Group

Landets bedste kollega søges

Herning, Aalborg, Aarhus, Viborg, Kolding, Odense, Roskilde, Næstved, Hillerød eller København

I Storm Group er der en helt særlig tillid til folk. Har man lyst til at udvikle sig og lære en masse indenfor salg, så synes jeg man skal kaste sig ud i det.

– Benjamin, teamleder i Storm Group.

Se video om Storm Group som arbejdsplads

Er du frisk på en udfordring? Vores dedikerede field marketing team har haft en forrygende start på året og har nu en plads ledig på holdet. Søger du et job med et stærkt sammenhold, fede fredagsbarer og gode udviklingsmuligheder? Så er vi allerede et godt match!

Vores mantra er – NEVER STOP GROWING!

Hvad tilbyder vi?

  • Grundigt introforløb – erfaring er ikke et krav
  • Personlig og faglig udvikling via vores talentprogram
  • Branchens stærkeste sociale fællesskab

Fanget din interesse? Så ansøg i dag!

Storm Group
Gem
WASYS A/S

Salgsingeniør for Sjælland og øerne

Roskilde

Du skal i tæt samarbejde med dine dygtige kolleger videreudvikle salget indenfor vores produkter og løsninger til primært vand-, spildevand- og fjernvarmesektoren.

Vi er en virksomhed der værdsætter teamånd, og vi lægger stor vægt på at have det sjovt selvom vi har travlt. Du tilbydes en attraktiv lønpakke med fast løn efter kvalifikationer samt tilhørende bil-ordning.

WASYS A/S
Gem
Deichmann Sko

Salgsassistent til vores butik på RO's Torv i Roskilde - 20-25 timer om ugen

Vil du være en del af Europas største skokæde? Vi tager dig et skridt videre.

Vi sørger for, at du får den nødvendige træning og lærer Deichmanns koncept.

I butikkerne pakker vi selv varerne ud, sætter på plads og flytter rundt, så ud over, at kunderne altid er i fokus, vil en stor del af arbejdet være meget aktivt og dagligdagen vil altid være travl og afvekslende.

Gem
Indrykket:
Hentet fra Sundhedsjobs.dk
Seniorstyrken ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Gem
JN Data A/S

Print Tekniker

Silkeborg, Roskilde

Kan du hjælpe med at holde styr på vores print-infrastruktur? Har du tidligere arbejdet med Windows Server og Print administration, eller kender du til Kofax Control Suite, HP WebJetadmin, Canon iWEMC eller Printex?

Som Print Tekniker får du sammen med 2 kollegaer ansvar for drift og udvikling af print-infrastrukturen i JN Data og hos en af vores kunder. Vi leverer printløsninger, der primært er baseret på Follow Me.

JN Data A/S
Gem
JN Data A/S

Talent Acquisition Partner

Silkeborg eller Roskilde

Vil du være med til at drifte Danmarks økonomi og arbejde sammen med os om tiltrækning og tilknytning af de rigtige kompetencer for JN Data også i fremtiden?

Vi rekrutterer cirka 100 nye medarbejdere om året i Danmark i et bredt spektrum af stillinger inden for it, sikkerhed, compliance og forskellige administrations- og stabsfunktioner. Nogle af disse stillinger besættes via search, fx it specialist-stillinger og it-sikkerhed og compliance stillinger.

Disse du vil få ansvaret for, og du vil arbejde tæt sammen med ansættende leder og bidrage med såvel search strategi som eksekvering.

JN Data A/S
Gem
Hybel Danmark A/S

Projekterende - Tegnestue i Roskilde

Roskilde

Vil du være med til at omsætte boligdrømme til virkelighed i et af Danmarks største byggefirmaer? Hybel søger en engageret projekterende til en nyoprettet stilling.

Din opgave vil være at projektere/designe huse fra råskitse til færdige tegninger til myndigheder og detaljeprojektering af håndværkertegninger. Du vil i tæt sparring med kollegaer, kunder og leverandører projektere vores kunders drømmehuse.

Hybel Danmark A/S
Gem
Gamst Blomster

Blomsterdekoratør på 25-37 timer

Roskilde

Vi søger vi en frisk og serviceminded blomsterdekoratør/-binder med solid praktisk erfaring til tiltrædelse hurtigst muligt i vores butik i Kvickly Hyrdehøj. Vi lægger stor vægt på, at du er mødestabil, selvstændig og har gåpåmod i forhold til de mange forskellige opgaver, der er i en blomsterforretning.

Vi tilbyder dig masser af mulighed for sparring og udvikling, et uformelt arbejdsmiljø og en hyggelig atmosfære med glade kollegaer og søde kunder. Der er gode og velordnede arbejdsforhold, hvor du har indflydelse på din hverdag i jobbet.

Gem
Ditobus Servicetrafik A/S

Minibuschauffør

Roskilde

Vi søger faste chauffører og afløsere til kørsel i Roskilde Kommune. Vi mangler chauffører med det store erhvervskørekort, EU-kvalifikationsbevis samt BAB 1-2-3.

Vi tilbyder:

  • Et afslappet og uformelt arbejdsmiljø med gode og kompetente kollegaer.
  • Arbejdstiden er primært i dagtimerne mandag til fredag.
  • Løn og pension efter overenskomst med 3F.
Ditobus Servicetrafik A/S
Gem
Region Sjælland

Socialrådgiver eller pædagog

Roskilde

Socialfaglige kollegaer søges til Forsorgshjemmet Roskildehjemmet – et tilbud til personer med særlige sociale problemer, som ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig, og som har behov for botilbud og for tilbud om aktiverende støtte omsorg og hjælp, jf. Servicelovens § 110.

Vi kan tilbyde:

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

  • 35 engagerede og dygtige kollegaer, der brænder for deres arbejde
  • En organisation, der har øje for både en faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø
  • En spændende arbejdsplads med udfordringer og udviklingsopgaver
Gem
Glim Refugium

Pædagogisk medarbejder, 37 timer i skiftende vagter pr. 1.10.2024

Roskilde

Vi prioriterer høj faglighed, og vi arbejder ud fra en narrativ tilgang efter en miljøterapeutisk ramme.

Tilbuddet er beliggende i landlige omgivelser 6 km fra Roskilde Centrum. Vi har heste, grise og smådyr, som benyttes terapeutisk og som aktivitet. Derudover har vi fokus på musik – både som terapi, som tilbud om undervisning samt som aktivitet.

Vi tilbyder et job med:

  • En arbejdsplads med fokus på trivsel både for beboere og personale
  • Fokus på faglig og personlig udvikling

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV