5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Avannaata Kommunia Rehabiliteringsterapeut til førtidspensionsområdet

Avannaata Kommunia, Ilulissat

Er du sundhedsfagligt uddannet og brænder for rehabilitering, sundhedsfremme og forebyggelse, så vend næsen mod nord.

Brænder du for rehabilitering, kompetenceudvikling, borgerflow og tværfagligt samarbejde? Har du lyst til at arbejde i en afdeling i udvikling, motiveres du af at skabe udvikling hos borgerne, og kan du motivere borgerne til at indgå aktivt i deres egen rehabilitering, så læs videre her:

Vi søger en person, der er klar på at løfte og videreudvikle en ny opgave inden for førtidspensionsområdet, hvor dit kendskab til den menneskelige krop og forskellige lidelser skal kobles op på arbejdsmarkedsrettede vurderinger, hjælpemidler mv.

Stillingen er ledig til besættelse 1. juli 2022 eller efter nærmere aftale.

Gem
Avannaata Kommunia Areal/Byggesagsbehandler - genopslag

Avannaata Kommunia, Ilulissat

Avannaata Kommunia søger en Areal/Byggesagsbehandler til vores Areal/Byggemyndighedsadministration i Ilulissat pr. 15.06.2022 eller efter nærmere aftale.

Du vil være areal/byggesagsbehandler i arealafdelingen under Forvaltning for Teknik. Fagligt kommer du til at referere til afdelingslederen for arealsagsbehandling.

Væsentligste arbejdsopgaver

  • Myndighedsbehandling i arealsager, herunder:
    • Gennemførelse af alle arealsager med permanent status fra ansøgning til fuldbyrdet udnyttelse.
    • Nabo- og offentlige høringer ved dispensationssager samt sagsbehandling heraf ift. fagudvalg.
    • Rådgive byggesagsbehandlerne om arealforhold.
Gem
Grønlands Selvstyre
Genopslag - Elever til GFLK, region Ilulissat

Grønlands Selvstyre

Genopslag: 3-4 Fiskeri & Jagtkontrollør-elever søges til Grønlands Fiskerilicenskontrol i Ilulissat

Kunne du tænke dig at være en del af Grønlands vigtigste erhverv med fokus på kontrol, overvågning og tilsyn?

Som en del af ansættelsen gennemgår du en toårig videregående uddannelse på akademiniveau til Fiskeri- og jagtkontrollør. Uddannelsen er modulopbygget, kombination af teori og praktisk sidemandsoplæring.

Som fiskeri- og jagtkontrollør består dit arbejde hovedsageligt i at føre tilsyn og kontrol med, at love og bestemmelser for fiskeriområdet og for jagtområdet bliver overholdt.

Det drejer sig bl.a. om fangstmetoder, redskaber, forud anmeldt/uanmeldt kontrolbesøg osv. Det gælder både i forbindelse med fiskeri til sø og til lands.

Grønlands Selvstyre
Gem
Grønlands Selvstyre
PI/SPS søger to danskundervisere til socialassistentuddannelsen og én underviser til de socialpædagogiske uddannelser

Grønlands Selvstyre, Ilulissat

Har du mod på nye udfordringer og er klar til nye horisonter, så har vi en spændende stilling til dig som underviser ved PI/SPS Socialpædagogisk Seminarium i Ilulissat.

PI/SPS er det eneste socialpædagogiske seminarium i Grønland, beliggende tæt op ad verdens største og smukkeste Isfjord, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Vi søger to undervisere, der kan varetage danskundervisning på socialassistentuddannelsen, som er en brobygningsuddannelse til vores Professionsrettede bacheloruddannelse i Socialpædagogik.

Derudover søger vi én underviser, der kan varetage undervisning inden for de sociale og pædagogiske fagområder ved de socialpædagogiske uddannelser.

Grønlands Selvstyre
Gem
Grønlands Selvstyre
2 Pædagoger søges til Børnehjemmet Sarliaq

Grønlands Selvstyre

Brænder du for at arbejde med anbragte børn og vil du være med til at gøre en forskel?

Børnehjemmet Sarliaq er en døgninstitution for anbragte børn og unge beliggende i Ilulissat, Grønland. Der er plads til i alt 20 børn og unge i aldersgruppen 0- 18 år fordelt på 3 forskellige afdelinger. De anbragte børn har haft en opvækst præget af omsorgssvigt og eller misbrug og kommer fra hele Grønland. På Sarliaq arbejder vi med relationspædagogik i et anerkendende perspektiv, meget struktureret miljø og fokuserer på at have en anerkendende tilgang til børnene og de unge. Vi lægger vægt på, at de får en stabil hverdag med skolegang, fritidsinteresser og et socialt liv uden for institutionen

Vi forventer:

  • At du er stabil/robust og engageret i dit arbejde.
  • At du kan arbejde struktureret og være en tydelig voksen.
  • At du har erfaringer arbejde omkring anbragte børn
Grønlands Selvstyre