7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
Kalaallit Nunaanni BrugseniSlagtersvend, Brugseni, Ilulissat

Kalaallit Nunaanni Brugseni

Vi søger en kvalitetsbevidst slagtersvend, til vores slagterafdeling i Ilulissat. Du bliver en del af et topmotiveret team, som skal pleje og profilere slagterafdelingen samt vores delikatesse. Som team bliver det jeres job at sikre, at vores kunder møder den bedste kvalitet og service samt finder varerne både indbydende og præsentable.

Vi sætter ære i at kræse om det gode traditionelle håndværk, derfor vil du blandt andet stå med traditionelle ferske udskæringer af en lang række lækre produktkategorier. Vi tilbyder en stilling, hvor dit håndværk kommer på prøve, og hvor du blandt andet vil arbejde med grønlandske råvarer såsom rensdyr, moskusokse, hval, diverse fisk og lokale delikatesser. Som en del af dit arbejde, vil du også have din gang i vores delikatesseafdeling og hjælpe til med diverse fagrelevante opgaver.

Kalaallit Nunaanni BrugseniDelikatesseleder, Brugseni, Ilulissat

Kalaallit Nunaanni Brugseni

Vi har jobbet til dig som brænder for at indgå i et professionelt team, som udover dig, består af 3 delikatesseassistenter samt en slagtermester og en slagtersvend. Vi er en af Grønlands største detailkæder og vores butikker er altid fyldt med god aktivitet og glade mennesker.

Vi søger en leder, som kan holde vores høje standard for produktionskvalitet og som kan skabe et godt arbejdsmiljø for medarbejderne i delikatessen. Det er derfor vigtigt, at du formår at skabe gode arbejdsvilkår og en god stemning i afdelingen, til hverdag og når tempoet er højt.

Udover hovedmængden af dine ledelsesmæssige opgaver, vil du også få en alsidig hverdag med delt ansvar for produktion af både koldt og varmt køkken samt servicering af vores mange faste virksomhedskunder.

Grønlands Selvstyre
PI/SPS Barselsvikar til elevadministrationen

Grønlands Selvstyre

Socialpædagogisk Seminarium søger en barselsvikar for medhjælper til elevadministrationen.

Barselsvikar for medhjælperstilling er ledig til besættelse snarest. Vikariat forventes afsluttet i slutningen af september 2021.

Du skal sammen med de øvrige personaler være medvirkende til at skabe et inspirerende og spændende studie- og arbejdsmiljø.

Medhjælperens opgaver:

 • administrativ studievejledning
 • elevadministration
 • diverse korrespondance
Grønlands Selvstyre
Indrykket: 
Grønlands Selvstyre
Afdelingsleder søges til Børnehjemmet Sarliaq

Grønlands Selvstyre, Ilulissat

Har du evner og lyst til at være en del af et ledelsesteam og varetage den daglige ledelse i en afdeling? Så er det måske dig, vi søger.

Børnehjemmet Sarliaq er en døgninstitution for anbragte børn og unge beliggende i Ilulissat, Grønland. Der er plads til i alt 20 børn og unge i aldersgruppen 0-18 år fordelt på 3 forskellige afdelinger. De anbragte børn har haft en opvækst præget af omsorgssvigt og/eller misbrug og kommer fra hele Grønland.

Du skal være parat til at påtage dig følgende funktioner:

 • Varetage den daglige ledelse i samarbejde med det øvrige ledelsesteam
 • Udarbejde vagtplaner
 • Sikre at afdelingens økonomiske rammer overholdes
 • Planlægge og forestå afdelingens personalemøder samt følge op på beslutninger
 • Planlægge og forestå børnemøder i afdelingen
Grønlands Selvstyre
Indrykket: 
Grønlands Selvstyre
Socialrådgiver til Børnehjemmet Sarliaq

Grønlands Selvstyre, Ilulissat

Sarliaq Børnehjemmet er en døgninstitution for omsorgsvigtede børn og unge i alderen 0-18 år, som har brug for et struktureret miljø og faste rammer. Institutionen hører under Socialstyrelsen.

Børnehjemmet Sarliaq er en døgninstitution for anbragte børn og unge beliggende i Ilulissat, Grønland. Der er plads til i alt 20 børn og unge i aldersgruppen 0-18 år fordelt på 3 forskellige afdelinger. Opdelingen sker som oftest i forhold til alder. De anbragte børn har haft en opvækst præget af omsorgssvigt og eller misbrug og kommer fra hele Grønland.

Socialrådgiveren er ansvarlig for:

 • At udføre sine opgaver inden for de af ledelsen udstukne rammer
 • At indgå i et loyalt og opsøgende samarbejde med ledergruppen og de øvrige medarbejdere og være en inspirerende sparringspartner til disse
 • At holde sig ajour med informationer, viden og erfaringer inden for arbejdet med vanskeligt stillede børn, unge og familier.
Grønlands Selvstyre
Indrykket: 
Afdelingsleder til Brøndums afdeling i Ilulissat
Har du en VVS-faglig baggrund og erfaring inden for ledelse - og kan du med et sikkert overblik bidrage til, at vores afdeling i Ilulissat...
Brøndum A/S, Ilulissat
Brøndum A/S
Indrykket: 
Sømandsmissionær
Den nyoprettede stilling med tjenestebolig er på fuld tid og ønskes oprettet for en periode på minimum tre år.
Indenlandsk Sømandsmission, Ilulissat
Kristeligt Dagblad
Indrykket: