6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Kommuneqarfik Sermersooq
Utoqqaat illuat Puilasunnguit søger 2 sundhedsassistenter i Paamiut/job-nr. 542/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Brænder du for at arbejde med ældre mennesker i tæt dialog med deres pårørende? Og er du en energisk og positiv person, der formår at omsætte egne kompetence, hvor den ældre modtager en god omsorg og pleje? Og kan du også se dig i rollen som underviser/supervisor over for gruppen af ufaglærte, så er der rig mulighed for dette som sundhedsassistent ved Puilasunnguit i Paamiut.

Vores forventninger til dig er, at du kan arbejde hver 2. weekend, samt have vagt fra hjemmet.

Vi tilbyder:

 • En stilling med stor mulighed for selv at påvirke indholdet
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling
 • Et udfordrende arbejde der foregår i samspil med gode kollegaer
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Museum i Paamiut søger en museumsmedarbejder/job-nr. 553/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Vi søger en dygtig medarbejder til Paamiut Museum. Stillingen er en kombineret administrativ og praktisk stilling med varierende opgaver.

Stillingens hovedopgaver er:

 • Holde museet åbent for gæster, lokale og turister
 • Planlægning og afvikling af museets arrangementer
 • Administrative opgaver som booking af besøg og fakturakontering
 • Aftaler vedrørende museets leverandører og samarbejdspartnere
 • Tilsyn med museets bygninger og samlinger
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Socialrådgiver til Atuarfik Tuiisaq i Paamiut/job-nr. 551/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret socialrådgiver til Atuarfik Tuiisaq i Paamiut med tiltrædelse den 1/12-2020 eller snarest muligt.

Atuarfik Tuiisaq har omkring 170 elever og der er ansat 24 lærere til at varetage undervisningen. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference til skoleinspektøren.

Vi søger en – gerne erfaren – socialrådgiver til at indgå i det arbejde med børn og varetage en række opgaver herunder:

 • At koordinere det sociale arbejde på skolen i tæt samarbejde skoleinspektøren og lærerne
 • Skal indgå i netværk og samarbejde med Familieforvaltningens socialrådgivere og afdelingen for sundhed og forebyggelse og med Misi
 • Udbygge og forbedre skole/hjem-samarbejdet i samarbejde med skolen
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
2 sundhedshjælpere til Utoqqaat illuat Puilasunnguit dementafdeling Paamiut/job-nr. 543/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Utoqqaat illuat Puilasunnguit i Paamut søger 2 sundhedshjælpere til dementafdeling med snarest tiltrædelse eller efter aftale.

Brænder du for at arbejde med ældre mennesker i tæt dialog med deres pårørende? Og er du en energisk og positiv person, der formår, at omsætte egne kompetencer, hvor den ældre modtager en god omsorg og pleje? Så er der rig mulighed for dette som sundhedshjælper ved Puilasunnguit i Paamiut.

Vi søger en sundhedshjælper til at indgå i arbejdet sammen med de ældre beboere, hvor niveauet for god og omsorgsfuld pleje, samt fortsat udvikling af plejen er absolut prioriteret.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Sundhedsassistent til Plejeafdeling Utoqqaat illuat Puilasunnguit Paamiut/job-nr. 544/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Utoqqaat illuat Puilasunnguit i Paamut søger sundhedsassistent til plejeafdeling med tiltrædelse 1. december 2020 eller efter aftale.

Brænder du for at arbejde med ældre mennesker i tæt dialog med deres pårørende? Er du en energisk og positiv person, der formår, at omsætte egne kompetence, hvor den ældre modtager en god omsorg og pleje? Og kan du også se dig i rollen som underviser/supervisor overfor gruppen af ufaglærte, så er der rig mulighed for dette som sundhedsassistent ved Puilasunnguit i Paamiut.

Vi søger en sundhedsassistent til at indgå i arbejdet sammen med de ældre beboere, hvor niveauet for god og omsorgsfuld pleje, samt fortsat udvikling af plejen er absolut prioriteret.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Afdelingsleder i Paamiut i forvaltningen for Børn og Familie, både for myndighed og BFC/job-nr. 526/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Er du socialrådgiver, og brænder du for børne- og familieområdet? Har du mod på at spille en vigtig rolle i implementeringen af et nyt administrationsgrundlag og en ny faglig organisering? Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig teamleder til Myndighedsafdelingen i Paamiut.

Som afdelingsleder på Børne- og familieområdet skal du udøve personaleledelse og daglig faglig ledelse af myndighedsområdet samt af Familiecenteret. Du skal varetage både oplæring, daglig sparring og kontrol i forhold til socialfaglig kvalitet i sagsbehandlingen. Du skal kunne håndtere en hverdag med tallige udfordringer og mange akutte problemstillinger. Du skal derfor både være robust og være drevet af et stærkt engagement, ligesom du skal være indstillet på at påtage dig et stort ansvar.

Kommuneqarfik Sermersooq