4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Grønlands Selvstyre
Er du vores nye underviser i skønne Sydgrønland?

Grønlands Selvstyre, Qaqortoq

GUX v. Campus Kujalleq i Qaqortoq søger et antal undervisere inden for gymnasiets og GUX’s samlede fagrække. Specifikt søger vi 1-2 undervisere inden for det naturfaglige område, der sandsynligvis ville skulle kunne undervise både på Campus Kujalleq’s EUD- og gymnasieafdeling. Vi ønsker naturligt nok og så vidt muligt at foretage fastansættelser, men tidsbegrænsede ansættelser på 1 års varighed vil også kunne indgå i besættelsen af stillingerne.

Tiltrædelse vil være med virkning fra 1. august 2022 eller efter nærmere aftale. På vores nyrenoverede gymnasieskole vil du komme til at indgå i en spændende hverdag på en dynamisk skole sammen med vores nuværende engagerede undervisere og øvrige medarbejdere.

Grønlands Selvstyre
Gem
Grønlands Selvstyre
Departementet for FIskeri og Fangst, Veterinær- og fødevaremyndigheden i Grønland, søger Embedsdyrlægevikar

Grønlands Selvstyre, Qaqortoq

Har du lyst til at bruge dine dyrlægefaglige kompetencer bredt, arbejde visionært og selvstændigt med afvekslende opgaver – så kan vi tilbyde dig en spændende og udfordrende vikar stilling i Sydgrønland.

Veterinær- og Fødevaremyndigheden i Grønland (VFMG) har ansvaret for det veterinærfaglige og fødevarefaglige arbejde i hele Grønland. Som embedsdyrlægevikar for Sydgrønland er det veterinærfaglige arbejde som rådgivning af fåreholdere, konsultationer, besætningsbesøg samt tilsyn af fåre- og kvægbesætninger en essentiel del af stillingen, hvilket kræver klinisk erfaring og selvstændighed.

Som en naturlig del af tilsynet med besætningerne vil embedsdyrlægen udføre kødkontrol samt tilsyn på slagterier og andre fødevarevirksomheder i Sydgrønland. Dette foregår primært i sensommeren og efteråret.

Grønlands Selvstyre
Gem
Lærer til to byer i Nanortalik og Qaqortoq
Lærer til to byer i Nanortalik og Qaqortoq: Kommune Kujalleq søger et antal lærere til skolerne til Nanortalik og Qaqortoq pr. 01. august 2022 eller efter aftale.
Kommune Kujalleq, Nanortalik, Qaqortoq
lærerjob.dk
Indrykket:
Gem
2 sundhedsassistenter
Stillingen som sundhedsassistent er ledig til besættelse snarest 01. juli 2022 eller nærmere aftale.
Kujalleq Kommune, Qaqortoq
SOSU.nu
Indrykket: