8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 8 af 8 resultater.
Kommuneqarfik Sermersooq
Sagsbehandler til Jobcenter i Majoriaq Tasiilaq/job-nr. 342/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Majoriaq søger en sagsbehandler til arbejdsmarkedsområdet til pleje og udvikling af eksterne og interne relationer, samt administration af udefrakommende arbejdskraft. På Majoriaq Tasiilaq – Jobcenter er vi en engageret gruppe på 4 medarbejdere og en centerleder. Vi tilstræber et højt fagligt niveau i vores arbejde; dette både overfor borgerne og vores eksterne samarbejdspartnere og relationer.

Majoriaq Tasiilaq – Jobcenter er en organisation i udvikling og med en omgangstone med højt til loftet, der i dag varetager følgende opgaver:

 • Registrering af ledige
 • Jobformidling
 • Udarbejdelse af individuelle handlingsplaner
 • Revalidering; herunder udvikling af nye programmer og tiltag med fast tilknytning til arbejdsmarkedet for øje (fra passiv til aktiv forsørgelse)
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Sundhedshjælper til Plejehjemmet i Tasiilaq/job-nr. 343/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Brænder du for at arbejde med ældre mennesker i tæt dialog med deres pårørende? Og er du en energisk og positiv person, der formår at yde god omsorg og pleje, samtidig med at du har overblik og lyst til at være underviser/supervisor for gruppen af ufaglærte, så er stillingen som sundhedshjælper ved ældrekollektivet i Tasiilaq en rigtig god mulighed for dig.

Vi søger en sundhedshjælper til at indgå i arbejdet med at yde nærværende og omsorgsfuld pleje for de ældre. God omsorg og pleje er vores absolutte førsteprioritet, og det kræver, at vi udvikler rammerne for den gode pleje og har blik for skarpe løsninger. I den udviklingsproces vil du spille en stor rolle i samarbejde med lederen og andre kollegaer.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
2 engagerede psykologer til Børne- og Familieområdet/job-nr. 334/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Tasiilaq

 • Er du den der kan gøre en forskel for udsatte børn og familier?
 • Arbejder du anerkendende, inddragende og systematisk?
 • Har du erfaring fra eller interesse for Grønland?
 • Søger du nye arbejdsmæssige udfordringer og er du typen, som er vild med naturen?

Kan du svare ja til ovenstående, så er du sandsynligvis det rette match til Børne- og Familiecentret i Tasiilaq.

– Ét familiecenter hvor du er garanteret personlig og faglig udvikling, og i et område af Grønland, hvor vi kan garantere dig oplevelser for livet. Vi søger to psykologer 40 timer ugentligt med virkning fra den 1. september 2020.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag – Professionel plejefamilie i Tasiilaq/job-nr. 331/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger professionel plejefamilie med tiltrædelse snarest i Tasiilaq.

Vi søger en – gerne erfaren – plejefamilie, der har en socialfaglig eller anden lignende uddannelses- og/eller erfaringsmæssig baggrund, f.eks. lærer, pædagog, sygeplejerske m.m. og som ønsker at arbejde heltid med plejebarn/børn.

En professionel familieplejer varetager ligesom den almindelige plejefamilie omsorgen for anbragte børn mellem 0 og 18 år, men til forskel fra de andre typer af plejefamilier er der i den professionelle plejefamilie tale om et ansættelsesforhold mellem Kommuneqarfik Sermersooq og plejeren.

 • Pleje og omsorg af plejebarn/børn
 • Afrapportering og kontakt til plejefamilieteamet
 • Deltagelse i kurser for plejefamilier
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Tolk/Administrativ medarbejder/job-nr. 336/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Tasiilaq

Børne- og Familieforvaltningen Tasiilaq varetager en række opgaver omhandlende udsatte børn, unge og familier. Der er tale om råd og vejledning, myndighedsopgaver, herunder iværksættelse af, samt udførelse af støtteforanstaltninger.

I Børne- og Familieforvaltningen arbejder knap 30 medarbejdere med forskellige funktioner og med forskellig baggrund. Vi taler forskellige sprog, men klarer os i det daglige ved fælles hjælp.

Vi har brug for tolkning til flere forskellige opgaver, herunder: personalesamtaler, samtaler med børn, unge og familier, møder, undervisning samt oversættelse af mindre skriftlige opgaver. Kan du simultantolke, vil dette absolut være en fordel.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Souschef søges til Vuggestue Amaagajaaq i Tasiilaq/job-nr. 299/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret souschef til Vuggestue Amaagajaaq, i Tasiilaq, med tiltrædelse snarest.

Vuggestue Amaagajaaq er en lille kommunal daginstitution beliggende i Tasiilaq, i Østgrønland. Vuggestuen består af to stuer med 12 børn på hver.

Stillingen som souschef er en fuldtidsstilling, hvor arbejdsgangen vil være fordelt mellem administrativt kontorarbejde og pædagogisk arbejde på stuen.

Vi søger en – gerne erfaren – souschef til at indgå i både det pædagogiske og det administrative arbejde, og varetage en række opgaver herunder:

 • Driften af den stue du bliver tilknyttet
 • Pædagogisk udviklingsarbejde med børnegruppen
 • Udvikling af vuggestuens pædagogiske linje
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Skolelærere/forskolelærere til Kuummiini Alivarpi/job-nr. 305/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Tasiilaq

Kommuneqarfik Sermersooq søger dygtige og engagerede lærere og forskolelærere til skolen i Kuummiut med tiltrædelse 1. august 2020.

Kuummiini Alivarpi er en bygdeskole med cirka 30 elever fordelt i 3 klasser. Der er ansat 5 lærere på skolen, fordelt på yngste-, mellem- og ældste trin. Kuummiut er det største bygdesamfund på Grønlands østkyst med cirka 300 indbyggere.

Vi søger uddannede lærere/forskolelærere til at indgå i skolens lærerteam. En del af dine arbejdsopgaver vil være:

 • Planlægning af undervisning
 • Skole-hjemsamarbejde
 • Undervisning
 • Deltagelse i diverse møder og kurser
Kommuneqarfik Sermersooq
Farmakonom, Østgrønland
En farmakonom i en fast stilling ved Sygehuset i Tasiilaq søges fra 7. august 2020.
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen, Tasiilaq
Jobcenter