5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
Qeqqata KommuniaByplanlægger til Området for Teknik og Miljø

Qeqqata Kommunia

Vi søger en ny byplanlægger til vores planafdeling i Sisimiut. Som ansat vil du komme til at arbejde i en kommune, der gennemgår stor udvikling inden for infrastruktur, erhvervs- og turismesektoren. Arbejdet kan spænde vidt fra mindre planopgaver i en af vores 6 bygder til større sammenhængende planer i en af kommunens 2 centerbyer.

Byplanlæggeren har daglig reference til planchefen, og har følgende arbejdsopgaver:

  • At udarbejde kommuneplantillæg.
  • At indgå i arbejdet med erhvervs- og planudvikling.
  • At arbejde med udviklingsprojekter i kommunen og internt i Området for Teknik og Miljø.
Grønlands Selvstyre
Faglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenlands malerafdeling

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Er du en dygtig maler, der er så god til dit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge- og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende malersvende? Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så er det DIG, vi søger.

Teknikimik Ilinniarfik (KTI) er en underliggende enhed under Grønlands Selvstyre, der på adresser i Nuuk og Sisimiut udbyder erhvervsuddannelser inden for områderne Jern og Metal, Byggeri og Anlæg, Råstoffer, Sprogkurser samt Gymnasiale Uddannelser GUX.

Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede malere.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Teknikimik Ilinniarfik, KTI Sisimiut søger kollegievejleder – gerne med pædagogisk baggrund

Grønlands Selvstyre

Er du frisk på nye udfordringer, og har du det, der skal til - eventuelt en pædagogisk baggrund - for at støtte vores elever og lærlinge, så har vi et spændende job til dig.

Vi søger en kollegievejleder til vores elever og lærlinge, herunder især for de unge elever under 18 år. Du skal som kollegievejleder - gennem aktiviteter - være med til at skabe gode inkluderende rammer, trivsel og tryghed for vores elever og lærlinge.

Du skal være klar på at arbejde fleksibelt, hvor du er sammen med elever og lærlinge, primært efter skoletid og i weekenden. Der vil også være opgaver, der skal løses i skoletiden, fx kontakt og samarbejde med skole og forældre – svarende i alt til en arbejdsuge på 40 timer.

Grønlands Selvstyre
Qeqqata KommuniaKonsulent for Specialundervisning under Qeqqani MISI

Qeqqata Kommunia

Qeqqani MISI er en rådgivende og vejledende instans, der arbejder med børn og unge i alderen 0-18 år i samarbejde med forældre, skoler og institutioner. Formålet med vores arbejde er at højne børn og unges muligheder for trivsel, udvikling og læring.

Qeqqani MISI søger en konsulent for specialundervisning, der har/kan:

  • Erfaring med specialpædagogiske arbejdsmetoder med henblik på at støtte børn og unge i deres trivsel, udvikling og læring
  • Kendskab til pædagogiske undersøgelses- og undervisningsmetoder i arbejdet med børn med forskelligartede funktionsvanskeligheder og/eller -nedsættelser
  • Erfaring med specialpædagogisk rådgivning og vejledning til forældre, lærere, pædagoger eller andre relevante personer, hvis indsats har væsentlig betydning for barnets/elevens udvikling
Sundhedsassistent, barselsvikariat, Sisimiut Regionssygehus, Grønland
Vi søger fra d. 15 november 2020 eller efter aftale til 1 oktober 2021.
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen, Sisimiut
Jobcenter