3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Albatros Arctic Circle
Adventure Guide i Kangerlussuaq

Albatros Arctic Circle

Vi søger dygtige og ansvarlige adventureguides med eventyr i blodet og med mod på at arbejde i Grønland.

Vores guider er vores største aktiv, og de har det til fælles, at de elsker den storslåede grønlandske natur og er glade for at formidle deres oplevelser og viden til gæsterne. Du skal som guide have lyst til at servicere vores gæster i meget stor udstrækning, og gå gennem ild og vand for dem. Det er dette engagement, der skal være din væsentligste drivkraft.

Se video om Albatros Arctic Circle (AAC) som arbejdsplads

Adventureafdelingen varetager vores camp på Indlandsisen, vores camp ved iskanten, fiske-camp ved Robinson River, hvortil vi har erhvervet koncession på fiskeri. Endvidere afvikler den vores guidede vandreture i området. Guiderne etablerer og udvikler nye lejrpladser og nye koncepter på aktiv friluftsferie. I år skal vi bl. a. starte en ny kajak-camp.

Albatros Arctic Circle
Fonden Orpigaq Et helt enestående forstanderjob

Fonden Orpigaq, Kangerlussuaq

Har du eventyr i blodet, kan du lede medarbejdere fra to forskellige kulturer og brænder du for at gøre en forskel for unge, der har måtte kæmpe ekstra?

Så skal du skynde dig at læse videre, for så kan du blive vores nye forstander.

Kom og vær med til at gøre en indsats for udsatte unge som forstander af Institutionen Orpigaq i Kangerlussuaq i Grønland.

Du bliver forstander for en institution normeret til 10 pladser og med 23 medarbejdere, både grønlandske og danske. Institutionen har de seneste år været inde i en forrygende, positiv udvikling og står i dag et godt sted både fagligt og resultatmæssigt. Institutionen har derudover en sund økonomi. Vi oplever stor søgning til vores tilbud fra hele Grønland.

Gem
Qeqqata Kommunia Qinnguata Atuarfia søger to lærere

Qeqqata Kommunia, Kangerlussuaq

I løbet af skoleårets hjul vil du som kommende lærer opleve:

  • Månedlige morgensamlinger
  • Emne-/projektuger
  • Naturdage

Vi har omkring 60 elever, fordelt på 6 klasser og 2 special undervisningshold samt 7 lærere, 1 forskolelærer og timelærer. Der er fritidsordning for 1.-3.kl – Fritteren og 4.-10.kl har mulighed for at komme i ungdomsklubben Qooqa.

Vi søger lærere der har linjefag i disse fag:
Naturfag – heraf fysik og kemi, naturgeografi, biologi, matematik, engelsk, dansk udover disse have erfaring med undervisning i idræt, samfundsfag samt personlig udvikling og/eller lokalevalg.