10 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

10 jobannoncer

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
VKST

Dygtige planteavlsprofiler til konsulentstillinger

Aakirkeby, Nykøbing F eller Sorø

Har du den plantefaglige værktøjskasse i orden? Og trives du godt i en hverdag, der starter i marken og slutter på kontoret?

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være udarbejdelse af gødningsplaner og EU-ansøgninger, rådgivning i marken samt optimering af kundernes bundlinje.

Vi lover, at du får en hverdag med masser af afveksling, og at dine kompetencer vil blive sat i spil over for nogle dygtige og ambitiøse kunder, der forventer rådgivning på højt niveau.

VKST
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Super Dæk Service

Dækmontør

Aakirkeby

Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.

Du bliver en del af et velfungerende team i vores helt nye afdeling på Bornholm, hvor ingen er for fin til at tage en ekstra tørn og give en hånd med, hvor der er brug for det. Vi bakker hinanden op og lægger stor vægt på det gode arbejdsmiljø.

Teamet på Bornholm tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser, så du kan yde den bedste service.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem

Respiratorisk handicaphjælper

Aakirkeby

Vikar søges til en mand der lider af CCHS ( tidligere Ondines syndrom) og har derfor behov for respiratorisk overvågning i eget hjem.

Indrykket:
Hentet fra DUOS
Gem

Pædagogisk assistent eller lign. til Langhuset

Aakirkeby

Vi søger en pædagogisk assistent eller lign. til Langhuset.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Social og sundhedsassistent/hjælper søges til aftenvagt i Åkirkeby Vest

Aakirkeby

Vi ønsker to kollegaer til vores aftenvagtteam i Aakirkeby til fast aftenvagt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV