46 job matcher din søgning 46 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobboozt ApSSagskoordinator/Junior-sagskoordinator/Trainee til home Stenløse-Ølstykke

Jobboozt ApS søge for home

Har du passion for det administrative arbejde i en bolighandel? Kan du holde overblikket og trives i en alsidig hverdag?

Hvis ovenstående har fanget din interesse, kan du være den kollega, som home Stenløse-Ølstykke søger til snarlig tiltrædelse.

Du bliver en del af en arbejdsplads med en rigtig god kultur, faktisk som en lille familie, hvor du vil få en central administrativ rolle.

Vi forestiller os, at du kommer med en af disse profiler:

 • Erfaren sagskoordinator med mange års brancheerfaring, som er mere eller mindre selvkørende fra dag ét
 • Junior-sagskoordinator med 1-3 års erfaring fra lignende stilling
 • Finansøkonom, Finansbachelor eller lign. uddannelse, og er klar på et 2-årigt læringsforløb som administrativ trainee
Jobboozt ApS
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Egedal Kommune
Køkkenmedhjælper/husassistent/pædagogiske medhjælper søges 30 timer ugentligt til Børnehuset Hvidehøj i Egedal kommune

Egedal Kommune, Stenløse

Vi søger en engageret og selvstændig køkkenmedhjælper/husassistent/medhjælper som har har lyst til både mad og børn.

Stillingen er en kombineret stilling, hvor du primært skal have ansvaret for køkkenet i 25 timer ugentligt og skal være tilknyttet vuggestuen 5 timer ugentligt.

Du skal:

 • anrette maden og lave en let tilberedning, maden kommer fra Fru Hansens Kælder.
 • bestille vare og lagerstyre
 • lave egenkontrol og E-smiley
 • sørge for daglig opvask, oprydning, rengøring, og mellemmåltider m.m.
 • ordne vasketøj og opfyldning papirhåndklæder, wc papir m.m
 • være med til at give vores børn en tryg og udviklende dag.
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Vi søger medarbejdere til vores ungecafé i Stenløse Kulturhus

Egedal Kommune, Stenløse

Ungecaféen Kælderen er et nyopstartet ungdomstilbud i "kælderen" under Stenløse Kulturhus for unge mellem 13-18 år, og vi har brug for dig, der synes, det kunne være spændende at være med til at starte noget nyt op - og ikke mindst være med til at bestemme retningen!

Vi søger klubmedarbejdere - gerne med erfaring - der både er lyttende, empatiske og imødekommende, men på samme tid også formår at være tydelige i deres sprog og handlinger over for og sammen med de unge. Kort sagt: Bruge sig selv og sin personlighed som "værktøj" i samværet med de unge.

Du får lov til selv at præge dine arbejdsopgaver, da det er op til os voksne sammen med de unge at finde ud af, hvad de har lyst til og har brug for - det kan være alt fra madlavning, hjælpe med at søge jobs eller blot være dén, der hjælper den unge med at få aggressionerne ud på en boksepude!

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Børnehuset Hvidehøj søger legeglade og relationskompetente pædagoger til nyrenoveret vuggestue

Egedal Kommune, Stenløse

Vi søger pædagoger til vuggestuen hurtigst muligt. Stillingerne er på mellem 30 og 35 timer, det kan du selv have indflydelse på.

I Hvidehøj danner vi sammen rammen for det spændende og gode børneliv, og vi ser relationen som det mest betydningsfulde i arbejdet med børn og forældre. Vi har en atmosfære, med høj faglighed og en rar stemning, som udstråler liv, hygge, varme, deltagelse, imødekommenhed og nysgerrighed.

Vi arbejder med en tydelig voksenstruktur, hvor alle tager medansvar for, at organiseringen understøtter det gode børneliv. Vi er et hus med traditioner, der ønsker nytænkning, pædagogiske visioner og hvor vi alle har medindflydelse i udformningen i den pædagogiske linje.

Egedal Kommune
TEMP TEAM A/SOperationel Team Leader for Supply Chain

TEMP TEAM A/S søger for Bodo Möller Chemie Denmark i Stenløse

Bodo Möller er i en rivende udvikling og har derfor behov for at opnormere med en operationel teamleder, der kan drifte og samtidig yde salgsstøtte og indkøbsbackup for teamet.

Vi forventer, at du har en baggrund inden for indkøb og/eller salg samt erfaring fra en lignende stilling – gerne fra en mindre virksomhed.

Du er en selvkørende, disciplineret og fleksibel holdspiller og er god til at navigere i et travlt miljø med mange opgaver uden at miste fokus og overblik.

Opgaver:

 • Salgsstøtte og indkøbsbackup
 • Opdatering og vedligeholdelse af prislister
 • Priskalkulationer
Egedal Kommune
Læsevejleder til Kompetencecenter Stenløse, Læsekompetenceenheden

Egedal Kommune

Brænder du for undervisning af elever i ordblindevanskeligheder? Vil du være med til at bygge bro mellem systematisk ordblindeundervisning og inklusion i almenskolen? Er du klar til at samarbejde med specialiserede kollegaer i særklasse? Vil du være med i udviklingen af kommunens kompetenceenhed?

Vi søger en engageret og dygtig lærer og læsevejleder, der har lyst og energi til at arbejde med elever i ordblindevanskeligheder. Du har kompetencer til at tilrettelægge og udføre solid skriftsprogsundervisning og har kendskab til og kan undervise i læse- og skriveteknologier.

Du er åben, fleksibel, positiv og samarbejdsorienteret i alle professionelle forhold og har faglig viden inden for didaktisk tilrettelæggelse af ordblindeundervisning, som vil udgøre hovedparten af arbejdsfunktionen.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Medhjælpere søges til Eventyrhusets Børnehave og Vuggestue samt Børnehuset Boelholms Børnehave

Egedal Kommune, Ølstykke og Stenløse

Vil du være en del af et varmt og udviklende børnehus, der arbejder systematisk med voksenorden, rammer og retning omkring det pædagogiske arbejde og har fokus på inkluderende fællesskaber, så læs videre.

Vi søger 2 anerkendende, inkluderende, nærværende og kreativ medhjælpere til Eventyrhuset og 1 medhjælper til Boelholm, der arbejder omsorgsfuldt og empatisk ud fra et positivt menneskesyn.

Medhjælperstillingerne er på 10 timer om ugen med mulighed for ekstra timer. Stillingerne er med start 1. juli eller 1. august 2021

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Stjernehuset mangler pædagoger til vuggestue

Egedal Kommune, Stenløse

Vi får flere børn og det betyder vi skal udvide, vi har brug for dig til lave flere vuggestuegrupper. Timeantallet kan du være med til at bestemme. I den lille landsby kaldet Slagslunde, ligger der er en integreret institution, som hedder Stjernehuset. Her vil du møde 83 glade børn og 21 engagerede medarbejdere.

Tænker du, at relation er noget af det vigtigste for at skabe læring og trivsel for børn, så er du kommet til det rigtige hus. Vi arbejder med ICDP, som sætter fokus på en ressourceorienteret og relationsopbyggende tilgang til barnet.

Vi søger pædagoger, som kan være med til støtte og udvikle det pædagogiske arbejde. Vi bor op til en lille skov og bruger, i arbejdet med børnene, nærmiljøet meget. Vi er en del af området Ganløse/Slagslunde, hvor vi har et tæt samarbejde med de andre børnehuse. Du vil blive en del af børnehaven, hvor børnene er fordelt i tre børnegrupper.

Egedal Kommune
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Egedal Kommune
Ganløse Skole søger Danmarks bedste udskolingslærer til matematik, biologi og/eller fysik/kemi

Egedal Kommune, Stenløse

Vækker ordene bæredygtighed, Co-teaching og relationskompetence genklang hos dig? Er du på udkig efter en arbejdsplads med høj faglighed og godt arbejdsmiljø? Så er Ganløse Skole det helt rigtige sted for dig!

Vi søger en lærer, der skal undervise i matematik, biologi og et enkelt fysik/kemi hold på henholdsvis 7. og 8. årgang. Du vil være tilknyttet årgangsteamet på 8. årgang. Ansættelsesgraden er 80 %, hvilket i Egedal vil sige 21 lektioners undervisning. Skolens naturfaglige undervisere har et tæt og godt samarbejde og der er udarbejdet en progressionsplan, som danner et godt fundament for science-fagene. Naturfagene er et fokusområde i Egedal Kommune og vi har et samarbejde med Naturvidenskabernes Hus. Derudover har skolen et lokalt udviklingsprojekt omkring fødevarer og bæredygtighed.

Egedal Kommune
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Egedal Kommune
Egedal Kommunes Kompetencecenter udvider - og vi søger derfor 1-2 lærere/pædagoger med specialpædagogiske kompetencer

Egedal Kommune, Stenløse

Kompetencecenter Stenløse står i de kommende år overfor en spændende forandringsproces og udvidelse. Vi har derfor brug for dygtige medarbejdere med specialpædagogiske kompetencer.

Vi ønsker at øge alle vores elevers muligheder for at deltage i udviklende fællesskaber og arbejder ud fra ”et godt sted at være, er et godt sted at lære”.

Kompetencecenter Stenløse modtager elever fra hele Egedal Kommune. Vores målgruppe er elever med generelle indlæringsvanskeligheder. Mange af eleverne har tillægsdiagnoser (ADHD, ADD, ASF), endvidere kan eleverne have vanskeligheder inden for det socio-emotionelle felt.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Egedal Kommunes Kompetencecenter udvider - og vi søger derfor 2-3 lærere med specialpædagogiske kompetencer, linjefag i matematik og/eller en naturfaglig profil

Egedal Kommune, Stenløse

Kompetencecenter Stenløse står i de kommende år over for en spændende forandringsproces og udvidelse. Vi har derfor brug for dygtige lærer med specialpædagogiske kompetencer.

Vi ønsker at øge alle vores elevers muligheder for at deltage i udviklende fællesskaber og arbejder ud fra ”et godt sted at være, er et godt sted at lære”.

Kompetencecenter Stenløse modtager elever fra hele Egedal Kommune. Vores målgruppe er elever med generelle indlæringsvanskeligheder. Mange af eleverne har tillægsdiagnoser (ADHD, ADD, ASF), endvidere kan eleverne have vanskeligheder inden for det socio-emotionelle felt.

Egedal Kommune