17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 17 af 17 resultater.
Müller`s Guldsmedje v/Frank MüllerBranchevant medarbejder

Müller`s Guldsmedje v/Frank Müller, Stenløse, Frederikssund, Roskilde og på Frederiksberg

Vil du være vores nye medarbejder?

Müller’s Guldsmedje søger en branchevant medarbejder, der er optimistisk, ambitiøs og med en udadvendt personlighed. Du skal have mod på udfordringer og lyst til at blive en del af et ambitiøst og dynamisk team, med god energi og et drive om at føre Müllers Guldsmedje endnu længere.

Vi ser gerne, at du har ambitioner for dit liv. At være ansat i Müllers Guldsmedje er ingen sovepude, men en mulighed for udvikling og at være en del af en virksomhed med visioner, kvalitet og højt serviceniveau.

Egedal Kommune
2 pædagoger søges til Børnehuset Degnebakken, Område Stenløse

Egedal Kommune, Stenløse

Børnehuset Degnebakken i Stenløse søger fra 1. oktober 2020, 2 pædagoger 32-37 timer pr uge.

Den 1.10-20 mangler vi to pædagoger til vores dejlige børnehus. En pædagog i børnehaven og en pædagog i vuggestuen.

Børnehuset er en integreret 0-6 års institution med plads til ca. 70 børn. Med 18 voksne i alle aldre, køn og etnicitet.

Vores pædagogiske grundholdning bygger på en inkluderende tilgang, ressourcetænkning og et anerkendende og individuelt syn på barnet.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Medarbejder til det grønne team på Materielgården

Egedal Kommune, Stenløse

Vil du være med til at skabe et smukkere Egedal, i samarbejde med dine dygtige kolleger? Brænder du for at vedligeholde grønne områder? Har du lyst til at være en del af en arbejdsplads, med et stort fællesskab og som er i konstant udvikling.

Vi mangler en specialarbejder til det grønne område, som kan være med til at skabe verdens bedste hverdag for borgerne, og for brugerne af kommunens ejendomme. Har du lyst til det, kan vi tilbyde en fantastisk spændende hverdag, med fuld fart på, og med masser af energi.

Dine opgaver bliver:

 • Pleje af kommunens grønne områder.
 • At have et tæt samarbejde med materielgårdens øvrige medarbejdere, hvor I sammen sørger for, at den daglige drift fungerer optimalt.
 • Deltage i vinterberedskab.
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Vi søger to lærere - en naturfaglig og sportslig udskolingslærer samt en lærer til mellemtrinet med dansk, madkundskab og specialpædagogik

Egedal Kommune, Stenløse

Er du på udkig efter en arbejdsplads med høj faglighed og godt arbejdsmiljø, så er Distriktsskole Ganløse det helt rigtige sted for dig!

Vi søger en lærer til henholdsvis udskolingen, der skal undervise i matematik, fysik/kemi og idræt samt en lærer med tilknytning til mellemtrinnet med dansk og madkundskab. Derudover har vi brug for viden og kompetencer indenfor det specialpædagogiske område. Begge stillinger er på fuld tid.

Distriktsskole Ganløse består af Ganløse Skole, Slagslunde Skole og Egedal Kommunes ADHD-afdeling. Distriktsskolen har i alt ca. 700 elever fra 0.-9. årgang. Med udgangspunkt i værdierne respekt, engagement og ansvar gør vi os umage med at skabe den bedste ramme for vores elevers læring og trivsel.

Egedal Kommune
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Egedal Kommune
Arbejdende formand til beskæftigelsesindsats

Egedal Kommune, Stenløse

Vil du være med til at skabe et smukkere Egedal, og brænder du for at hjælpe ledige på vej mod fast beskæftigelse? Nu har du muligheden for begge dele, på Egedal Kommunens Materielgård.

Du bliver en del af en arbejdsplads, med stort fællesskab og som konstant er i udvikling. Du skal brænde for at skabe muligheder, for borgere der står uden arbejde. Din opgave bliver primært, at give borgerne kompetencerne, til at komme videre til varig beskæftigelse.

Du får ansvaret for den daglige ledelse af omkring 5 borgere i nyttejob, som har brug for din hjælp.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Personaleledelse
 • Planlægning af opgaver
 • Opfølgning på fremmøde
 • Motivation og coaching
Egedal Kommune
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Mermaid Medical A/SProduktionstekniker

Mermaid Medical A/S, Stenløse

Har du lyst til at arbejde i en mindre virksomhed, hvor du har mulighed for at gøre en stor forskel, og er du klar til at komme med på en spændende rejse i en virksomhed i vækst?

Vi søger en ny kollega, som har lyst til at blive en del af Mermaid Medical-gruppen og bidrage til udvikling og produktion af vores spændende vaskulære produkter.

Du vil blive del af en ambitiøs og engageret organisation, hvor det går rigtig stærkt. I dagligdagen vil du indgå i et miljø, hvor teamarbejde er nøgleordet. Samarbejde, åbenhed og tillid er værdier, der prioriteres højt.

CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
Egedal Kommune
Pædagog til Børnehuset Blåmejsen, Område Stenløse

Egedal Kommune

Børnehuset Blåmejsen er en integreret institution i område Stenløse, Egedal Kommune.

Blåmejsen har i mange år haft to specialgrupper tilknyttet, men da de flytter til en ny lokation til august, har vi mulighed for at udvide vores børnehave. Derfor søger vi pr. 1. sep. 2020 eller snarest derefter en pædagog på 34-37 timer til børnehaven.

I Blåmejsen har vi fokus på det gode børneliv, trivsel, udvikling og læring. Alle bliver inkluderet og hjulpet til at styrke livets kompetencer. Vi ønsker os en kollega, der brænder for kreativitet, holder af udelivet, bål og science samt er åben, nysgerrig og positiv af natur.

Egedal Kommune
Handicaphjælper skole
Til Distriktsskole Stenløse, afdeling Lærkeskolen søges en handicaphjælper til en dreng på 12 år med muskelsvind, som skal starte i 6. klasse efter sommerferien.
Stenløse
DUOS