43 job matcher din søgning 43 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Egedal Kommune
Plejecenter Damgårdsparken søger plejepersonale

Egedal Kommune, Stenløse

Brænder du for at arbejde med ældre? Så er du måske vores nye kollega i en stilling som timelønnet på Damgårdsparken.

Vi søger timelønnede til fast weekendarbejde i dagtimerne, samt ferieafløsning og tilkald til vagter både dag og aften. Vi har brug for positive og imødekommende timelønnede og tilkaldevikarer, med interesse for plejen af ældre, og som vil bidrage til at give vores borgere den bedste hverdag, de kunne ønske sig.

Du har måske en faglig baggrund som social- og sundhedshjælper eller -assistent, men du kan også være under uddannelse inden for social- og sundhedsområdet - som ergoterapeut, fysioterapeut eller sygeplejerske - og gerne vil have lidt praktisk erfaring undervejs. Det kan også være du har en helt anden baggrund, men bare gerne vil arbejde med ældre.

Egedal Kommune
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Egedal Kommune
Egedal Musik- og Kulturskole søger en Filmskolelærer til deltidsstilling 3,2/37

Egedal Kommune, Stenløse

Vi søger en lærer, der kan varetage filmskoleundervisning på hold. Du bliver en del af en Musik- og Kulturskole med 33 ansatte og vil indgå i et lærerkollegium, hvor det gode samarbejde understøtter og udvikler det lokale musikmiljø i en hverdag i fællesskab og bevægelse.

Stillingen er på minimum 3,2/37 timer med mulighed for udvidelse. Den primære undervisning vil foregå i Stenløse Kulturhus. Stillingen besættes pr. 1. august 2022. Arbejdet fordeles over 39 uger, hvor selve undervisningen afvikles over 36 uger.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Børnehuset Boelholm søger en engageret pædagog

Egedal Kommune, Stenløse

Børnehuset Boelholm søger en engageret pædagog 32-37 timer til en af vores vuggestuegrupper hvor børnene er fra 0-3 år. Start 1. juli 2022 eller snarest derefter.

Børnehuset er en integreret institution med 45 børnehavebørn og 26 vuggestuebørn. Vores åbningstid er fra kl. 6.45 til 17.15 – fredag til kl. 16.15. Vi ligger i dejlige grønne omgivelser tæt på Stenløse station.

Vi søger en kollega:

 • Der møder børn og voksne anerkendende og inkluderende.
 • Der kan arbejde målrettet og systematisk med læreplaner samt kan dokumentere og beskrive det pædagogiske arbejde.
 • Der har en høj faglighed.
 • Der tør vise hvad du brænder for.
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Pædagog søges til vuggestuen i Børnehuset Blåmejsen. Stillingen er på 32-37 timer ugentligt pr. 1 august 2022

Egedal Kommune, Stenløse

Brænder du for det pædagogiske arbejde? Elsker du at inspirere børn og følge deres spor? Så er det måske lige dig vi står og mangler, i vores vuggestue, hvor Børnehuset Blåmejsen savner en pædagog som kan bidrage med aktiviteter, der er både sjove og lærerige.

Blåmejsen er et integreret hus, med plads til 86 børn, i alderen 0-6 år. Børnene er fordelt på 3 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper, med 16 faste medarbejdere og ledelse fast i huset. Vores hus er af ældre dage med hyggelige lokaler og gammel legeplads.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Vi søger to friske medhjælpere til Børnehuset Blåmejsen

Egedal Kommune, Stenløse

Børnehuset Blåmejsen søger medhjælpere til hhv. børnehaven og vuggetuen. Stillingerne er på 32-37 timer ugentligt, med start 1/8 2022.

Brænder du for arbejdet med børn? Og kan du se dig selv i et hus hvor leg, udvikling og læring hos børnene prioriteres højt. Så er det måske lige dig vi står og mangler, i vores hus, hvor Børnehuset Blåmejsen savner medhjælpere som kan bidrage med aktiviteter der er både sjove og lærerige.

Blåmejsen er en integreret daginstitution, med plads til 86 skønne børn, i alderen 0-6 år. Børnene er fordelt på 3 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper, med 16 faste medarbejdere og ledelse fast i huset.

Egedal Kommune
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Egedal Kommune
Pædagog til Ganløse Fritids- og Ungdomsklub

Egedal Kommune, Stenløse

Så er drømmejobbet her:

Vi er en fritids -og ungdomsklub med ca. 300 medlemmer fordelt på dag- og aftenklub.

Vi er en klub som for nyligt er flyttet til en selvstændig villa på Ganløse skoles matrikel. Du vil kunne være med til at sætte dig præg på vores nye klub.

Vi har et meget positivt og forpligtende samarbejde med distriktsskolen. Her arbejder vi med inklusion og trivsel på mellemtrinnet og i udskolingen. Vi er ressourcepædagoger og arbejder med børn og unge med særlige behov i undervisningen.

Du skal forvente at arbejde 10-15 timer i skolen. Her skal du arbejde med handleplaner, netværksmøder, forældre mv.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Specialpædagogisk vejleder samt relationskompetente lærere/pædagoger søges til Ganløse Skoles ADHD-afdeling

Egedal Kommune, Stenløse

Brænder du for et specialpædagogisk miljø for elever med ADHD, så er her en unik mulighed.

Grundet udvidelse af vores kompetencecenter søger vi lærere/pædagoger med gode faglige og relationelle kompetencer. Har du viden og interesse inden for det specialiserede område og arbejder du godt med struktur og forudsigelighed, motiveres af samarbejde der skaber trivsel og øger fagligheden hos børn med særlige behov, så er det dig, vi søger.

Vi søger lærere, der kan varetage undervisning i en bred fagpalet

 • Indskolingen/mellemtrinnet søger en lærer med naturfag, engelsk, historie og praktisk-musiske fag.
 • Mellemtrinnet/udskolingen søger en lærer der har interesse for eller erfaring med undervisning i musik, billedkunst, geografi eller fysik/kemi, men det er ikke et krav
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Kontorassistent med flair for tal

Egedal Kommune, Stenløse

Vi leder efter en dygtig og engageret medarbejder, til vores administrationsteam på Materielgården. Stillingen vil byde på spændende og varierende opgaver, i et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere.

En central del af jobbet, er den overordnede økonomistyring på Materielgården, herunder budgetopfølgninger, budgetlægning og vedligeholdelse af projekter i vores økonomisystem. Vi lægger stor vægt på at der er styr på økonomien, og at vi bruger analyser i vores dagligdag, til at optimere vores drift.

Stillingen indeholder derudover også fakturabetaling, udsendelse af faktura, timebudgetter samt diverse analyser. Opfølgningen og opgaverne løses i et tæt samarbejde, med afdelingsleder og teamlederne.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Kom til mulighedernes hus, vi søger medhjælper til Vandfaldet

Egedal Kommune, Stenløse

Emma og Asger skal starte på uddannelse, derfor søger Vandfaldet medhjælper mindst 10 timer pr. uge med mulighed for flere timer.

Vil du være en del af et varmt og udviklende område, der arbejder systematisk med voksenorden, rammer og retning omkring det pædagogiske arbejde og har fokus på inkluderende fællesskaber, så læs videre….

Vandfaldet er et børnehus med plads til alle. Et børnehus hvor børn og medarbejderes trivsel, udvikling og læring er højt prioriteret. Vi har fokus på høj grad af faglighed, gode relationer, udvikling og refleksion. Vi skaber mulighed for at alle er en del af et fællesskab med afsæt i egne præmisser.

Egedal Kommune
Gem
Egedal Kommune
Dagplejer - nærvær, omsorg og tid til det enkelte barn i dit eget hjem

Egedal Kommune

Vi søger 1-2 dagplejere i Ganløse, som i eget hjem kan skabe en god og tryg hverdag for 0-3-årige børn med start 1. august eller derefter.

Dagplejen kan noget helt særligt for de familier, der gerne vil have deres barn passet i hjemlige, trygge og mindre rammer. Og som dagplejer får du rum til at skabe en god hverdag for dig og børnene med dit helt eget præg og med stor mulighed for indflydelse på egen arbejdsdag.

Som dagplejer åbner du dit hjem for tre små børn og deres familier, som bliver en fast del af din dagligdag. Det kan også være, at du selv har et lille barn, du kunne tænke dig indgik i børnegruppen - dette er også en mulighed.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Lærer til læseklassen med viden om ordblindhed pr. 1.8.2022

Egedal Kommune, Stenløse

Brænder du for undervisning af elever i ordblindevanskeligheder? Vil du være med til at bygge bro mellem systematisk ordblindeundervisning og inklusion i almenskolen ud fra tanken om, at ”et godt sted at være, er et godt sted at lære”.

Vi søger en engageret og dygtig lærer/læsevejleder, der har lyst og energi til at arbejde med børn i ordblindevanskeligheder i kommunes læseklasser på 7. og 8. årgang, som er en del af Kompetencecenter Stenløse. Du har kompetencer til at tilrettelægge og udføre solid skriftsprogsundervisning og har kendskab til og kan undervise i læse- og skriveteknologier.

Egedal Kommune
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Egedal Kommune
Genopslag - Stjernehuset mangler pædagoger til to barselvikariater i vuggestuen 30 timer/uge

Egedal Kommune, Stenløse

Tænker du, at relationen er noget af det vigtigste for at skabe læring og trivsel for børn, så er du kommet til det rigtige hus. Vi arbejder med ICDP, en ressourceorienteret tilgang til barnet med fokus på relationen. Vi arbejder med en tydelig struktur for at sikre genkendelighed for børnene.

Hvis det er noget du vægter højt, så er det dig vi mangler i vores vuggestue.

Stjernehuset ligger midt i den lille landsby Slagslunde - her er meget stille og vi bor i et dejligt naturskønt område. Vi bor op til en lille skov og bruger ofte nærmiljøet i det pædagogiske arbejde med børnene.

Vi har p.t. 2 vuggestuegrupper i hvert hus og én stilling ledig i hvert hus. Begge fra 1. juni 2022 til 1/2-2023, med mulighed for forlængelse.

Egedal Kommune
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!