67 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

67 jobannoncer

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Frederikssund Kommune

Social- og sundhedsassistent til Bofællesskabet Lindevang

Frederikssund

Motiveres du af at skabe udvikling og trivsel for borgere med nedsat funktionsevne og udviklingshandicap eller vil du gerne tilegne dig erfaring med det?

Handicap og Botilbud er på udkig efter en dygtig, fagligt stærk og selvstændig social- og sundhedsassistent. Lindevang er et bofællesskab fordelt på to matrikler med tæt samarbejde på tværs både indenfor det pædagogiske og sundhedsfaglige område.

Arbejdstiden er weekendvagt hver 3. søndag, 2-3 aftenvagter om ugen og herudover dagvagter.

Gem
Sixt Danmark A/S

Administrativ Sales supporter til bilhus

Frederikssund

Kan du lide at samle trådene, har du et naturligt overblik og styr på detaljerne? Vi søger en administrativ multikunstner som kan supportere vores kollegaer i SIXT-bilsalg, og være med til at gøre kundeoplevelsen endnu bedre.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvorfor du i høj grad kan være med til at præge dine arbejdsopgaver. Du vil få ansvar for en række administrative opgaver, som sikrer den daglige drift, både internt og eksternt.

Sixt Danmark A/S
Gem
Frederikssund Kommune

Medarbejder til Daghjemmet i Frederikssund

Frederikssund

Daghjemmet er et tilbud for borgere i eget hjem, der har behov for personlig pleje, støtte/struktur i dagligdagen samt støtte til socialt samvær og aktiviteter. Tilbuddet kan også være aflastning for ægtefælle/pårørende.

Vi har alle former for aktivitet, sansestimulation, fysisk træning samt udeliv i vores dejlige haver. Vi lægger vægt på hverdagsrehabilitering og er åbne for kreativitet og nye ideer, som kan komme borgerne til gode.

Gem
CRODA Denmark A/S

Ingeniør til kalibrering og validering

Frederikssund

Da vi har stor efterspørgsel på vores produkter, søger vi en kollega til Produktions Support med lyst til at indgå i et udfordrende og resultatorienteret produktionsmiljø.

Dine primære opgaver vil være at koordinere, planlægge og udføre kalibrering og valideringsopgaver omhandlende instrumenter, sterilisationsprocesser og procesanlæg.

CRODA Denmark A/S
Gem
CRODA Denmark A/S

Process Supporter

Frederikssund

Du vil indgå i teamet, som består af processpecialister, produktionssupportere og valideringsspecialister, og du vil hovedsageligt få ansvar for vores dokumentationsopgaver.

Dine primære opgaver vil være

 • Løbende fremstilling og review af batchdokumentation.
 • Afvigelsesbehandling, problemløsning og lukning af korrigerende aktioner.

Du vil i høj grad kunne præge udviklingen i afdelingen, og for den rette kandidat vil der være gode udviklingsmuligheder i stillingen såvel fagligt som personligt.

CRODA Denmark A/S
Gem
Unicon A/S

Plant Supervisor til Unicons fabrikker i Herfølge, Hillerød og Frederikssund

Herfølge, Hillerød og Frederikssund

Er du klar til næste skridt i din karriere med ledelse i et produktionsmiljø?

Din vigtigste opgave bliver at lede, udvikle og understøtte det gode arbejdsmiljø for dit team på 8 produktionsassistenter og 18 chauffører fordelt på de tre fabrikker.

Produktionsassistenterne blander beton efter bestillinger fra kunder med dagens ordreindgang. Chaufførerne møder hver dag kunderne og sikrer kundeservice og effektiv levering af beton.

Unicon A/S
Gem
Topsoe

Planner

Frederikssund

Vi søger en dygtig og ansvarsbevidst person til rollen som vedligeholdelsesplanlægger og nedlukningskoordinator.

Som en vigtig del af vores vedligeholdelsesteam får du ansvaret for at planlægge både forebyggende og afhjælpende vedligeholdsopgaver, koordinere vedligeholdsnedluk samt sikre tilgængeligheden af nødvendige reservedele.

Gem
Vestforbrænding

Reparatør til Vestforbrænding Frederikssund - Faglært Smed

Frederikssund

Dit ansvarsområde bliver vedligehold og reparation af både udstyr på vores eget anlæg i Frederikssund og på genbrugsstationer i vores ejer kommuner.

Dine daglige opgaver bliver blandt andet:

 • Udføre forebyggende og afhjælpende vedligeholdelsesopgaver på komprimatorer og containere med tilhørende udstyr. Dette foregår både på vores værksted, men også på genbrugsstationerne
 • Udføre reparationer på komprimatorer og containere med tilhørende udstyr
Vestforbrænding
Gem
Frederikssund Kommune

Studentermedhjælper

Frederikssund

Kommunikation/marketing - Studenterjob på Frederikssund Bibliotekerne.

Vi har travlt. Derfor er vi på jagt efter en studentermedhjælper til at løse nogle af de mange forskellige kommunikations- og markedsføringsopgaver, der hver dag lander på bordet i vores lille team.

Opgaverne

 • Hjemmesidearbejde (Drupalbaseret CMS); Du kommer til at oprette og opdatere kulturarrangementer og tekster.
 • SOME content produktion til Metas platforme. Oprette og dele stories, reels, opslag og begivenheder i relevante grupper. Eventsalg.
Gem
Frederikssund Kommune

Husassistent til Børnehuset Rørskov

Frederikssund

Dine arbejdsopgaver i køkkenet vil være klargøring af mad fra en ekstern madleverandør, herunder foretage madbestilling ved den eksterne leverandør, let tilberedning, anretning, klargøring af frokostvogne til stuerne, rengøring og opvask i køkkenet m.m.

Din rolle som køkkenansvarlig er en vigtig funktion for dagligdagen i børnehuset, og du vil indgå i et ligeværdigt samarbejde med alle medarbejdere, og bidrage til at skabe en god institution med godt arbejdsmiljø og et godt samarbejde. Du bliver eneansvarlig for køkkenet og er i den forbindelse ansvarlig for egenkontrol.

Gem
Topsoe

Reliability Engineer

Frederikssund

Du vil sammen med dine kolleger have ansvaret for at implementere Reliability Centered Maintenance (RCM) og eliminere fejl på det tekniske udstyr på tværs af fabrikkens produktionsanlæg.

Sammen med teamet er du ansvarlig for at udarbejde forslag til forebyggende vedligeholdelsesopgaver, reservedelsstrategier og investeringer for alt udstyr i Topsøe’s produktioner. Du vil også udføre grundårsagsanalyser af fejl der opstår på udstyret, og derefter forebygge gentagelse af disse fejl.

Gem
Region Hovedstaden

Overlæge til Psykiatrisk Ambulatorium FACT i Frederikssund

Frederikssund

Har du bred klinisk erfaring og leder du efter en spændende klinisk hverdag i den ambulante hospitalspsykiatri?

Indrykket:
Gem
Frederikssund Kommune

Social- og sundhedsassistentelev

Drømmer du om en fremtid med

 • mange gode jobmuligheder?
 • meningsfulde arbejdsopgaver, som skaber værdi for andre?
 • en uddannelse som udvikler dig både fagligt og som menneske?

Så søg stillingen som SSA-elev hos os.

Du får en personlig vejleder, som følger dig igennem hele uddannelsen. Du får løbende den feedback og støtte du har brug for og bliver klædt godt på til fremtiden som udlært SSA. Du bliver en del af vores faglighed og samarbejde, og får indblik i forskellige typer arbejdsområder som SSA.

Gem
SSI-Metalindustri

Lager-, logistik- og kvalitetskontrol

Frederikssund

SSI-Metalindustri søger en dygtig medarbejder, som har ansvaret for vores lager og logistik samt kvalitetskontrol ind/udgang af varer, erfaring indenfor metalindustrien foretrækkes.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Lagerstyring/internt og eksternt
 • Grundlæggende god tegningsforståelse 2D
 • Logistik

Du vil komme til at arbejde i en virksomhed, som sætter en ære i at levere det som vores kunder forventer og ønsker til tiden.

SSI-Metalindustri
Gem
Frederikssund Kommune

Pædagog 37 timer ugentlig - Botilbuddet Lunden

Frederikssund

Ser du dig selv i et arbejde, hvor du skaber udvikling og brænder for at støtte 16 beboere med nedsat funktionsevne, og hver deres kompetencer?

På Lunden bor der 16 borgere med hver deres individuelle historie og med flere forskellige personlige kompetencer.

I Handicap og Botilbud arbejder vi bl.a. med fokus på medbestemmelse, størst mulig selvstændighed og sundhedsfremme for den enkelte borger. Vi varetager sundhedsfaglige ydelser integreret med det pædagogiske arbejde.

SNOSTRUP KIRKE
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Håndværkshjælpen ApS

Vi søger en dygtig tømrersvend til vores Snedker- og Tømrerfirma

Frederikssund

I Håndværkshjælpen ApS har vi brug for en tømrersvend, som lægger en ære i det gode håndværk.

Vi forventer, at du har en god erfaring indenfor faget. At du både kan samarbejde og arbejde selvstændigt, så du er i stand til at løse mange forskellige opgaver med faglig dygtighed.

Vi arbejder fortrinsvis i Nordsjælland og beskæftiger pt. 6 medarbejdere. Vi tilbyder en uformel omgangstone og en flad lederstruktur, hvor vi hjælper hinanden.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV