76 job matcher din søgning 76 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 76 resultater.
Lomax A/SSystematisk og omhyggelig IT-projektleder

Lomax A/S, Frederikssund

Sammen med vores online udviklingschef kommer du til at planlægge og styre de IT-projekter, der vedrører vores website og dets e-commerce-funktioner. Du vil blive ansvarlig for prioritering af projekterne, og du vil skulle deltage i styregrupper og følge op på økonomien i forhold til projekterne.

Du kommer også til arbejde sammen med vores NAV-team om at koordinere tværgående projekter mellem vores ERP-løsning og vores Sitecoreløsning. Og derudover vil du komme til at stå for koordineringen og samarbejdet med vores eksterne konsulenter.

Du bliver ansvarlig for:

 • Koordinering og styring af projekter på vores Sitecore-baserede webshop
 • Koordinering og styring af tværgående projekter (mellem vores ERP- og e-commerce-afdelinger)
 • Prioritering af projekter på vores webshop
Louis Nielsen A/S
Assistent til Frederikssund

Louis Nielsen A/S

Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor endnu en kundeglad og serviceminded salgsassistent til vores butik i Frederikssund.

Louis Nielsen A/S

Som salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser.

Som salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt, at du besidder evnen til at bevare overblikket, selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken hjælper du med varebestilling og indretning af butikken, samt ordne lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Louis Nielsen A/S
STARK
Teamleder/salgsleder til trælastens lokalsalg

STARK A/S, Frederikssund

Ønsker du et arbejde med ansvar for en høj standard af koordinering af ressourcer i forhold til medarbejdere, opgaver og kunder? Og har du en positiv motiverende indflydelse på andre? Så er dette din mulighed for at gøre en forskel som teamleder hos STARK.

I stillingen som teamleder vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Daglig ledelse af kollegaerne i salgsteamet heriblandt planlægning af arbejdstider, medarbejderudvikling og 1-1-samtaler.
 • Gennemføre salgsaktiviteter mod lokale håndværkere.
 • Salg og salgsmøder med egne kunder.
STARK A/S
STARK
Salgsrådgiver til trælasten

STARK A/S, Frederikssund

Brænder du for personligt salg, service og rådgivning til professionelle kunder - nye såvel som eksisterende? Og skaber du relationssalg, samtidig med, at du vinder nye ordrer? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som salgsrådgiver til professionelle kunder.

I stillingen som salgsrådgiver vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Salg og salgsmøder med egen kundeportefølje bestående af større og mindre håndværksvirksomheder.
 • Nysalg og mersalg hvor du proaktivt udøver personligt salg, service og rådgivning i overensstemmelse med STARKs koncepter.
 • Planlægning og evaluering af egen indsats og fremkomme med forslag til salgsmål, initiativer og opfølgning.
STARK A/S
Frederikssund Kommune
Afløsere til Døgnplejen Frederikssund

Frederikssund Kommune

Afløsere med erfaring fra hjemmepleje/hjemmesygepleje søges til Døgnplejen i Frederikssund.

Vi søger afløsere, gerne faglærte eller studerende, til at tage vagter primært i weekender men også ved behov for dækning af sygdom med mere i hverdage.

Er du eksempelvis sygeplejestuderende, social- og sundhedsassistentelev, ergoterapeut- eller fysioterapeutstuderende, eller uddannet sygeplejerske, og har du lyst til at hjælpe til i weekenderne, bliver du en del af et engageret team bestående af social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, ergoterapeut og sygeplejersker.

Det vigtigste er at du brænder for at arbejde indenfor ældrepleje og med rehabilitering.

Frederikssund Kommune
Sygeplejerske til dagvagt i Døgnplejen Frederikssund

Frederikssund Kommune

Er du fagligt engageret, brænder du for klinisk lederskab og vægter både det mono- og tværfaglige samarbejde højt, er du måske vores nye kollega.

Da én af vores kollegaer er flyttet og nu har fået job tæt ved sin nye bopæl, mangler vi en kollega i vores travle men velfungerende team i Distrikt 4, med base på Adm. centeret Østergaarden i Frederikssund.

Vi tilbyder en spændende og fagligt udfordrende sygeplejerskestilling, hvor vi har fokus på at matche samfundets krav. Bl.a. er akutfunktionen en integreret del i Døgnplejen. Vi brænder for vores faglighed og har sundhedsfaglige konsulenter, der sammen med os, udvikler den kommunale sygepleje.

Frederikssund Kommune
Vi søger en ny kollega der kan hjælpe sygedagpengemodtagere tilbage i arbejde

Frederikssund Kommune

Job- og borgercenteret Frederikssund Kommune søger en ny kollega der kan hjælpe sygedagpengemodtagere tilbage i arbejde.

Sygedagpenge er i Frederikssund Kommune opdelt i 3 teams, 0-13 uger, 14-26 uger og 27+. Den ledige stilling er i 27+.

Vores organisering betyder, at vi har fokuseret vores kompetencer, så vi møder borgerne, hvor de er i forløbet, og at vi sammen med den enkelte borger kan skabe et sammenhængende og meningsfyldt forløb med fokus på tilbagevenden til arbejdsmarkedet.

Du skal

 • understøtte borgernes tilbagevenden til arbejdsmarkedet gennem en motiverende og empatisk tilgang
 • sikre korrekt sagsbehandling i henhold til gældende lovgivning på området - herunder afholdelse af borgerrettede samtaler og udarbejdelse af en plan for borgerens tilbagevenden, i samarbejde med borgeren
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Frederikssund Kommune
Centersygeplejerske til barselsvikariat på Pedershave

Frederikssund Kommune

32/37 timer ugentlig i vagtfri og selvtilrettelæggende stilling

Vi søger en centersygeplejerske til barselsvikariat i perioden den 1. december 2020 til 31. august 2021.

Pedershave er et nyere omsorgscenter, som ligger i skønne landlige omgivelser i udkanten af byen. Her er 96 plejeboliger fordelt i fire huse. I hvert hus bor der 24 ældre mennesker med komplekse pleje- og sygeplejefaglige problemstillinger.

Centersygeplejerskerne er tilknyttet et hus, men fordeler arbejdsopgaverne imellem sig og har rigt udbytte af faglig sparring med hinanden. De er selvtilrettelæggere og har det overordnede ansvar for de sygeplejefaglige opgaver i husene hos borgere med både komplekse, komplicerede, akutte, somatiske og psykiske problemstillinger.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
CRODA Denmark A/SQC Laborant

CRODA Denmark A/S, Frederikssund

Vi søger en laborant med særlig erfaring og interesse indenfor mere administrative GMP-opgaver såsom review og godkendelse af analyseresultater, og overvågning af stabilitet programmer.

Laboratoriet er underlagt GMP og varetager en lang række opgaver, hvoraf den primære er udførelse af analyser på råvarer, in-proces prøver og færdigvarer. Analyserne er overvejende kemiske analyser som udføres i henhold til beskrevne SOPer. QC varetager også analyser af stabilitetsprøver og monitorering af renrum i form af partikel- og kimmålinger.

Af andre opgaver i området kan nævnes modtagelse og forsendelse af prøver til ekstern analyse samt kontrol og kalibrering af laboratorieudstyr, samt review og godkendelsen af analyseresultater, og overvågning af virksomhedens stabilitetsprogram.

KvicklyMorgenopfylder, over 18 år, Kvickly, Frederikssund

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med 85 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Ordnede arbejdsforhold og løn efter overenskomst
 • Nogle rigtig gode kollegaer, som giver dig en grundig oplæring
 • Medarbejderbonusordning

Opgaver:

 • Opfyldning
 • Trimning
 • Kundebetjening
Frederikssund Kommune
Engageret leder til Frederikssund Kommunes Idrætsanlæg

Frederikssund Kommune

I forbindelse med tilpasning af organisationen i Frederikssund Kommune søger Frederikssund Kommune en idrætsfaglig leder/idrætsinspektør, der skal stå i spidsen for drift og udvikling af vores idrætsanlæg.

Frederikssund Kommune står midt i en spændende udviklingsproces på idrætsområdet, som idrætsinspektøren bliver en vigtig del af. Vi har åbnet en ny flot svømmehal i Frederikssund Idrætsby og der er flere nye anlæg på vej. Ud over Frederikssund Idrætsby drifter idrætsanlæggene også Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Frederikssund Hallerne og flere mindre idrætsanlæg.

Foruden driften af idrætsanlæggene skal den idrætsfaglige leder have fokus på anlæggenes videre udvikling af

 • events – som for eksempel wellness-arrangementer i svømmehallen
 • aktiviteter på idrætsanlæggene som er udover foreningernes
 • samspil med brugerne - gennem de etablerede brugerråd og i en endnu tættere dialog med Frederikssund Idræts Råd
Haldor Topsøe A/S
Kvalitetsbevidste laboranter eller bioanalytikere

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Du har lyst til at arbejde i et kvalitetskontrollaboratorium (QC) på vores fabrik i Frederikssund, hvor vi producerer katalysatorer til gavn for både miljø, fødevareproduktion og energiudnyttelse.

Her vil du bidrage med dit engagement, din faglighed og din positive indstilling, og sammen med dine dygtige og engagerede kollegaer vil du varetage de daglige analyser, som sikrer at vore produkter lever op til fastsatte specifikationer. Du har fokus på at levere kemiske og fysiske analyser til tiden, og i den rigtige kvalitet, så produktionerne er i stand til at styre de komplekse fremstillingsprocesser.

Jobbet

 • analysere råvarer, mellemvarer og færdigvarer
 • deltage i kalibrering og validering af apparater og metoder
 • deltage i problemløsning ved udfordringer med vores apparater og metoder
Frederikssund Kommune
Serviceminded og samarbejdsorienteret borgmestersekretær

Frederikssund Kommune

Trives du med en omskiftelig hverdag med mange forskellige samarbejdsflader? Er du serviceminded og god til planlægning og koordinering? Og vil du være med at videreudvikle sekretariatsbetjeningen af kommunens byråd, borgmester og direktion? Så kan det være dig vi søger til stillingen som borgmestersekretær.

Som borgmestersekretær er du en af borgmesterens nærmeste medarbejdere i det daglige. Du servicerer og understøtter borgmesteren med bl.a. kalenderstyring, forberedelse og planlægning af møder, håndtering af henvendelse (telefoniske og skriftlige) samt journalisering og sagsstyring. Du bliver også sekretær for kommunaldirektøren, hvor de vigtigste opgaver er kalenderstyring samt forberedelse og planlægning af møder.

Frederikssund Kommune
Fire centerchefer

Frederikssund Kommune

Er du strategisk skarp og har du politisk tæft? Kan du skabe følgeskab blandt dine ledere og medarbejdere omkring større udviklingsprojekter og initiativer? Kan du tænke nyt og få det til at ske? Er du vant til at have styr på en stor driftsøkonomi? Kan du skabe samarbejde og sammenhæng både indadtil med kollegaer i andre centre og udadtil med borgere og samarbejdspartnere?

– Så er du måske en af vores nye centerchefer i Frederikssund Kommune.

Som centerchef er dine opgaver at varetage ledelsen af centrets opgaver og tilbud. Det indebærer bl.a., at du:

 • Sætter tydelige mål og retning for området, og står i spidsen for den strategiske udvikling af området
 • Løfter det overordnede ansvar for den faglige kvalitet, og sikrer dens fortsatte udvikling
 • Implementerer ny lovgivning, vedtagne standarder, politiske og ledelsesmæssige beslutninger
Frederikssund Kommune
Pædagog til afdeling Græse Bakkeby, Trekløverskolen

Frederikssund Kommune

Trekløverskolen i Frederikssund søger ny pædagog til afdeling Græse Bakkeby - barselsvikariat

Din funktion som pædagog på skolen vil være både i SFO’en og i skolen, hvor du blandt andet varetager UUV og er med som 2-voksen i skolen Du er fagligt velfunderet, har visioner omkring inklusion, børnefællesskaber, trivsel, udvikling og læring.

Græse Bakkeby SFO rummer ca. 100 skønne børn i alderen fra 6 år til 10 år. Vi åbner kl. 6.30 og lukker igen kl. 17.00 (fredag kl. 16.30). SFO’en har en stolt historie, hvor vi prioriterer det gode børneliv og aktiviteter der giver børnene mulighed for at lege og lærer. Vi afholder hvert år to store arrangementer – Halloween og MGP, som i fællesskab med skole, klub og forældre danner rammen om en fantastisk aften.