83 job matcher din søgning 83 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Haldor Topsøe A/S
Reparatør til vedligeholdelsesteam

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Har du lyst til at indgå i et team hvor både sikkerhed, samarbejde og høj faglighed er en naturlig del af jobbet? Du får spændende udfordringer med mulighed for faglig og personlig udvikling. Derudover bliver du en del af et godt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor du får friheden, muligheden og ansvaret for hver dag, at sætte dit præg på både dit eget job og standarden for, hvordan vedligeholdelsesopgaver skal løses nu og i fremtiden.

Du vil blive en del af vores centrale vedligeholdsafdeling, der har til opgave at holde vores 4 produktionsenheder klar til altid at kunne producere optimalt. Du vil, sammen med de andre reparatører, have ansvaret for at de høje krav til levering og stabilitet af vores produktionsudstyr overholdes.

Jobbet

 • fejlfinding, reparation og vedligehold af produktionsudstyr
 • løbende forbedringer af produktionsanlæg
 • ideudvikling og videndeling med kollegaer i både værksted og produktion
Lomax A/SOnline produktspecialist

Lomax A/S, Frederikssund

Kan du sætte dig i kundens sted og præsentere varerne på en enkel og forståelig måde? Er du vild med e-handel, og vil du være en del af en af Danmarks dygtigste e-handelsvirksomheder? Så har vi måske jobbet til dig!

Sammen med produktcheferne får du ansvaret for at udvikle vores store produktsortiment og eksekvere planlagte kampagner. Du vil desuden fungere som bindeled mellem salgsafdelingen og leverandører i forbindelse med kundeforespørgsler.

Dine opgaver vil være af administrativ karakter og indebærer:

 • Oprettelse af varer og stamdata
 • Opdatering af sortiment og produktbilleder
 • Skrive kunderelevante og SEO-optimerede varetekster
Haldor Topsøe A/S
Procesingeniør til Katalysatorproduktion

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Brænder du for produktionsprocesser, og har du lyst til at arbejde med enhedsoperationer inden for produktion af katalysatorer? Så vil vi gerne have dig som vores nye kollega hos Haldor Topsøe i Frederikssund. Vi søger en procesingeniør, som kan kombinere procesviden med praktiske færdigheder, og som har mod på at prøve kræfter med en helt unik produktion.

Unit 4 er en travl afdeling hvor 50 dygtige og engagerede medarbejdere, holder produktionen kørende i døgndrift. Selvom vi har travlt, sørger vi for at huske det gode humør og den uformelle tone. Du bliver en del af processupport-teamet, hvor du er med til at præge afdelingens strategi og daglige arbejde.

Mere om jobbet, du…

 • medvirker til et sundt og sikkert arbejdsmiljø
 • sikrer en stabil produktion ved opfølgning på produktionskvalitet, procesoptimering og fejlfinding
 • følger systematisk og databaseret op på drift og kvalitet
SSI-MetalindustriMetalsliber/Metalarbejder

SSI-Metalindustri, Frederikssund

37 Timer.

Til vores slibe-afdeling søger vi en god sliber der kan slibe med vinkelsliber i høj kvalitet.

Vores emner er meget forskellige i størrelser og vægt. Kabinetter/pulte i tyndplade jern rustfri aluminium, som skal slibes inden det kommer videre til maling.

Ansøger får et ansvarsfuldt og frit job med meget stor medbestemmelse i opgaverne.

God løn og pension tilbydes til den rette.

Hartmanns A/SHartmanns A/S søger en lager- & logistikmedarbejder til kunde i Frederikssund

Hartmanns A/S søger for kunde

Indflydelse på din arbejdsdag

Vi søger vi en ny medarbejder til lager- og logistikopgaver. Der er mulighed for at få stor indflydelse, på fremtiden i denne del af virksomheden.

Kunne du tænke dig en varierende arbejdsdag, i en virksomhed med gode kollegaer og høj anciennitet, og kan du varetage følgende opgaver: Ansvarlig for opfyldning af emner i produktionen, afstemt i forhold til ordretilgang, bestilling af kørsel, ligge på lager, tage i mod varer, dimensionere paller og pakke færdige produkter på paller.

Hvem er du?

 • Du har stor erfaring inden for lager- og logistikområdet, måske har du en baggrund som speditør, eller har et overordnet kendskab til shipping.
 • Du kan starte op i jobbet inden for en kort tidshorisont.
 • Du har erfaring med C5.
Indrykket: 
Jobindex A/S
Udekørende servicetekniker til trykluftkompressorer, efterbehandlingsudstyr & vakuumpumper

Jobindex A/S søger for Granzow A/S i Glostrup

Brænder du for at give branchens bedste serviceoplevelse, og har du altid øje for den tekniske detalje?

Så er det lige dig, vi står og mangler hos Granzow A/S!

Du bliver en del af vores serviceafdeling, hvor vi i alt er 11 serviceteknikere og værkstedstedsteknikere.

Dine primære opgaver bliver, at:

 • lave forebyggende service og vedligehold på trykluftkompressorer & efterbehandlingsudstyr.
 • lave forebyggende service og vedligehold på vakuumpumper og udstyr.
 • udføre mekaniske reparationer samt elektrisk fejlfinding.
Jobindex A/S
Lomax A/SC# junior udvikler

Lomax A/S, Frederikssund

Vil du udvikle dine kompetencer som C# junior udvikler, og vil du være med til at videreudvikle en af Danmarks største webshops - lomax.dk? Så er her en unik mulighed. Lomax er i stor vækst, og over 90 % af vores omsætning kommer fra vores webshop. Derfor søger vi nu en skarp og nysgerrig junior udvikler til vores interne udviklingsteam.

Som junior udvikler vil du opleve en stejl læringskurve, hvor din faglige udvikling prioriteres, så du kan få en vigtig rolle i Lomax’ udviklingsprojekter. Desuden er stillingen en god mulighed for at lære en masse om e-handel og blive en aktiv del af udviklingen fra første dag.

Vi arbejder med den nyeste Sitecore 10 CMS/Experience platform og har selv kodet hele e-handelslaget, så det understøtter vores forretnings behov.

Lomax A/STeamleder til kundeservice

Lomax A/S, Frederikssund

Går du forrest i at give kunderne den bedst mulige oplevelse, og vil du optimere håndteringen af kundehenvendelser og afdelingens øvrige processer? Vi søger en stærk og gennemslagskraftig teamleder, som sætter en ære i yde god service, og som brænder for at udvikle virksomhedens kundeservice-funktion.

Som person er du godt til at skabe overblikket samt have fokus på detaljen i de daglige gøremål. Du er god til at styre processer, og du ved, hvordan man prioriterer i løbet af en arbejdsdag. Derudover er du i stand til at kommunikere og samarbejde på tværs af organisationen, samt at arbejde i en afdeling, hvor der altid er travlt.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Hjemmearbejdsplads
Care for SuccessRegional Account Manager (Nordics)

Care for Success recruiting on behalf of Snap-on

Are you an ambitious sales professional with a record of achievements and an entrepreneurial spirit? Are you proven successful in B2B Sales, have an interest in engineering & tooling and are comfortable in an industrial Sales environment?

Reporting to the Director, UK & Europe, the Regional Account Manager (Nordics) will be responsible for growing the turnover, profitability, and market share for the territory (Denmark, Sweden, Finland, Norway, Iceland, and Baltic States).

Working as part of a wider European Sales Team your duties and responsibilities will include.

 • Growing the region’s customer base and turnover
 • Developing existing sales relationships and creating new and rewarding partnerships.
 • Working closely with end-users to demonstrate and sell a comprehensive portfolio of products and brands across industrial markets.
Indrykket: 
Hjemmearbejdsplads
Loomis PayTech-interested, Danish-speaking, 2nd-line support within payment solutions to Loomis Pay!

Loomis Pay, Taastrup, Stockholm or home-based

We are now looking for reinforcement to the team, a Danish-speaking, 2nd line support, who will be a key player in support towards Danish customers and over time will work with efforts to improve the support.

As 2nd-line support, you assist 1st line colleagues by answering questions and taking charge over more technically advanced and time-consuming errands. You work with in-depth issues such as troubleshooting connected to networks, interfaces, firewall settings, POS settings, contract questions, escalation to 3rd line and more. You will also have firsthand contact with customers by phone, e-mail and chat.

You will join a social, welcoming team in a new company with entrepreneurial atmosphere. A train towards exciting opportunities that you don’t want to miss!

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSScandinavia Research Analyst

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for research analysts with expertise in Scandinavia.

The Analyst job involves:

 • Conducting investigative research on companies and individuals in databases, public registries, news media, and the internet
 • Gathering and analysing large volumes of data
 • Looking out for issues of potential concern, such as lawsuits, allegations of corruption, or a poor business reputation

We offer a chance to be part of a young, diverse, and dynamic international firm in a niche industry and to work on interesting and varied projects across many countries and sectors.

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSCase Manager (Associate Director)

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for due diligence and ESG Case Managers in the position of Associate Director with expertise in Scandinavia and Germany/DACH.

The Associate Director job involves:

 • Independently managing integrity due diligence and ESG research assignments involving scoping, budgeting, research allocation, reviewing and editing reports, and communicating with clients
 • Managing teams of analysts and external consultants (subcontractors et al.)
 • Conducting and/or overseeing in-depth and complex investigations in your areas and jurisdictions of expertise

We offer a challenging role with high responsibility in a growing company and an interesting and varied project work across many countries and sectors.

Frederikssund Kommune
Barselsvikar for pædagog til Børnehuset Møllevej – Genopslag

Frederikssund Kommune

Genopslag – Pædagog/pædagogisk assistent til barselsvikariat 25 timer

Vi søger en pædagog elle pædagogisk assistent, der vil være aktiv medspiller i udviklingen af læringsmiljøer for børnene.

Vi er en personalegruppe der brænder for vores fag. Vi har i hverdagen fokus på at tilbyde børnene de bedst mulige udfordringer, i forhold til deres udvikling. Både som individ og som gruppe. For os er det vigtigt at vi er nærværende og imødekommende i mødet med børnene og deres forældre. Vi lægger vægt på udvikling med rammer og traditioner hvor børnene har plads til at være børn og legen er i centrum. Vi lever meget i nuet og justerer vores pædagogik efter børnegruppen. På Møllevej vil du møde forudsigelige og rummelige voksne, som til tider kan være skøre, men som samtidig yder maksimalt af omsorg for børn og forældre.

Haldor Topsøe A/S
Kvalitetsbevidste laboranter eller bioanalytikere søges til fast nathold

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Har du lyst til at gøre en forskel for verden, og trives du bedst med at arbejde om natten? Så er chancen her nu, da vi etablerer et fast nathold i vores kvalitetskontrol i Frederikssund. Du bliver en del af vores QC-laboratorium på vores fabrik, som producerer katalysatorer til gavn for både miljø, fødevareproduktion og energiudnyttelse.

Jobbet:

 • analysere råvarer, mellemvarer og færdigvarer
 • deltage i kalibrering og validering af apparater og metoder
 • deltage i problemløsning ved udfordringer med vores apparater og metoder
Frederikssund Kommune
Genopslag - Lærer til specialskolen Kærholm, afd. Kæret

Frederikssund Kommune

Vil du have et spændende job, hvor din lyst og evne til at arbejde med børn og unge med særlige behov, kan komme i spil? Så har du muligheden nu.

Kærholm er en specialskole i Frederikssund Kommune. Afdeling Kærets målgruppe er elever med svære generelle indlæringsvanskeligheder som følge af udviklingshæmning af forskellig art og omfang. Eleverne har en forsinket eller mangelfuld udvikling af de kognitive, kommunikative, motoriske, sociale og emotionelle evner og færdigheder. Skolen modtager også elever med multiple funktionsnedsættelser og der er grupper særligt målrettet børn og unge med autismespektrumforstyrrelser.

Du kommer til at indgå i et team bestående af lærere, pædagoger og medhjælper. Et team danner ramme om en klasse med typisk 7-9 elever der kan spænde over flere klassetrin og forskellige udviklingsbehov.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Frederikssund Kommune
Fagligt velfunderet og engageret dansklærer til Ådalens Skole i Frederikssund

Frederikssund Kommune

Til det kommende skoleår har vi en ledig stilling som bl.a. dansklærer i indskolingen. Måske er det dig?

På Ådalens Skole sætter vi fokus på stærke fællesskaber, bevægelse og høj faglighed. Hos os er bevægelse og nærvær med til at skabe læring, og vi ønsker at give vores elever indflydelse på egen læring. Vi er en velfungerende skole med ca. 1000 elever og et engageret lærerteam.

Stillingen er forankret i dansk i grundskolen og vi er åbne for flere fagkombinationer.

Det er vigtigt for os, at du har fokus på at udvikle din faglighed og samtidig bidrager til skolens samlede udvikling. Du er reflekterende, lyttende og evner at skabe gode relationer til både børn, forældre og kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: