73 job matcher din søgning 73 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 73 resultater.
Haldor Topsøe A/S
Procesingeniør

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Hos Haldor Topsøe har vi en ambitiøs grøn strategi om at blive global leder inden for teknologier til reduktion af CO2-udledning. Til at understøtte den mission har vi brug for en dygtig procesingeniør, der vil være med til at udvikle og optimere nuværende og fremtidige produktionsanlæg.

I Production Plant Engineering er vi 30 engagerede og energiske medarbejdere. Vi arbejder på projekter med stort fokus på både Haldor Topsøes Power-to-X aktiviteter samt understøtning af produktionen af verdens bedste katalysatorer.

Du vil blive en del af et eller flere projektteams, hvor du i samarbejde med andre ingeniører gennemfører projekter under ledelse af en projektleder. Vi udfører vores opgaver i tæt samarbejde med produktionslinjerne, R&D og de øvrige supportfunktioner.

Frederikssund Kommune
Teamkoordinator til Rosenfeldthusene

Frederikssund Kommune

Har du høj pædagogisk faglighed og et stort planlægningsgen, så læs med her! Rosenfeldthusene søger en teamkoordinator på 37 timer i en projektstilling der løber frem til den 1. januar 2023.

Vi er i gang med en omorganisering, og søger derfor endnu en teamkoordinator. Tilbuddet består af to teams, hvor du vil blive teamkoordinator for det ene team.

Dine opgaver som teamkoordinator

 • Omsætte i samarbejde med ledelse overordnede mål og strategier i den daglige praksis. Det vil sige, at sikre den røde tråd fra overordnede mål og strategier til genkendelighed og handling i praksis. (For eksempel Cura, arbejdsfællesskabstanken, årshjul, handleplaner)
 • Tilrettelægge teamets opgaveløsning, så den bedst muligt understøtter Rosenfeldthusenes mål og strategier til Kerneopgaven: At vi altid sammen med borgeren, understøtter borgerens selvstændighed og mestringsevner i livet.
Frederikssund Kommune
Pædagog til Børnehuset Lærkereden

Frederikssund Kommune

Dedikeret pædagog med stærk faglighed og lyst til leg søges.

Vi ønsker en engageret og glad pædagog på 35-37 timer, som brænder for at være medskaber af udviklende øjeblikke og det gode børneliv i Børnehuset Lærkereden.

Vi er en medarbejdergruppe, der går glade på arbejde og er fagligt stolte. Vores pædagogiske praksis er funderet i vores overordnede værdier, som er omsorg, tryghed, trivsel og udvikling for børn såvel som voksne. Værdier, der er fundamentet for det gode børneliv og arbejdsglæden i Lærkereden. Vi er særligt glade for og fagligt stolte over at implementeringen af det nye fælles pædagogiske grundlag er ved at slå rødder og blomstrer dag for dag.

Frederikssund Kommune
Børnefysioterapeut til Center for Børn & Skole

Frederikssund Kommune

Til vores team søger vi en børnefysioterapeut, som primært vil blive tilknyttet kommunens specialskole Kærholm, afdeling Kæret.

Kærholm er en specialskole for elever, der har behov for vidtgående specialundervisning. Skolen består af to afdelinger med hver sin målgruppe, afdeling Kæret og afdeling Kølholm. Skolen modtager elever fra 0. til og med 10. klasse.

Arbejdsopgaverne består eksempelvis i

 • at understøtte elever, der har motoriske funktionsnedsættelser, sansebearbejdnings-vanskeligheder eller specifikke indlæringsvanskeligheder, således at de får de optimale betingelser for at indgå i undervisningen og dagligdagen på skolen
 • tilretning, justering og vurdering af børnenes behov for hjælpemidler - herunder samarbejde med ekstern arbejdspartner
 • tæt samarbejde med såvel børnenes forældre samt øvrige personale omkring børnene
Frederikssund Kommune
Miljømedarbejder

Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune er en stærk, bæredygtig og udviklingsorienteret kommune i Øresundsregionen. Vi er en kommune, hvor der er gang i byudviklingen. Vi satser på nærvær, synlighed samt satser på borgere og virksomheder.

Brænder du også for dialogen med borger og virksomheder? Vil du være med til at sikre et rent miljø i samarbejde med borgere og virksomheder? Så er du måske den miljømedarbejder vi søger til Byg og Miljø i Frederikssund Kommune.

Dine primære opgaver vil være miljøtilsyn på husdyrbrug, tilladelser og miljøgodkendelser til husdyrbrug samt vurdering af projekter efter miljøvurderingsloven. Der vil også være andre miljørelaterede opgaver, som for eksempel jordforurening, tilladelser til jordvarmeanlæg og klagesager. Vi har ca. 115 husdyrbrug og 235 virksomheder, som vi fører tilsyn med i kommunen.

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

T. Hansen Gruppen A/S
Chauffører

T. Hansen Gruppen A/S, Aalborg, Frederikssund, Helsinge og Slagelse

Til vores butikker søger vi stabile, fleksible og pligtopfyldende chauffører med primære arbejdsopgaver som fremfinding af varer fra lager samt kørsel og levering af varer til vores kunder.

Du vil herudover indgå i butikkens team og du vil ud over chaufføropgaverne også ved behov varetage opgaver i butikken, herunder ekspedition af kunder, modtagelse af varer til lager, vareafsendelse, vareopfyldning m.v.

Som medarbejder hos thansen kan du forvente en travl og udfordrende hverdag i en organisation, hvor det oftest går rigtig stærkt og som er omskiftelig og i konstant udvikling. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og et godt arbejdsklima der gør hverdagen både sjov og inspirerende.

T. Hansen Gruppen A/S
Frederikssund Kommune
Socialrådgivere eller socialformidlere til Myndighedsafdeling

Frederikssund Kommune

Kan du sige paragraffer & livsverden – økonomi & empati – politik & faglighed …. og så også gøre det i samme sætning? Så har vi to faste stillinger som rådgivere på det specialiserede voksenområde i en samlet social- og sundhedsfaglig myndighedsafdeling.

Vi søger snarest muligt og senest pr. 1. maj 2021 to erfarne socialrådgivere/socialformidlere, der brænder for at gøre en forskel, har erfaring med området og særligt med borgere med fysisk og psykisk handicap, og som i samarbejde med vores borgere og samarbejdspartnere, kan medvirke til at sikre helhedsorienterede forløb.

For stillingerne gælder, at de begge er på 32-37 timer om ugen efter aftale.

Den ene stilling har fokus på botilbud og pædagogisk støtte efter §§ 107, 108 og 85. Den anden stilling har fokus på § 100.

Frederikssund Kommune
To pædagoger til specialteam ved Handicap og botilbud

Frederikssund Kommune

Handicap og Botilbud i Frederikssund Kommune søger 2 pædagoger på 30 timer ugentligt til specialteam på Lunden.

Er du optaget af at skabe trivsel og en meningsfuld tilværelse for udviklingshæmmede borgere, så læs med her!

Opgaven i specialteamet er at støtte og vejlede en ung udviklingshæmmet borger i at varetage eget ungdomsliv. Det være sig pædagogisk støtte og vejledning både i egen lejlighed, og støtte og vejledning i at begå sig fysisk og socialt i nærområdet. Arbejdstiderne ligger alle ugens dage i tidsrummet 7-23, inkl. søn- og helligdage. Ansættelsen er begivenhedsbestemt, og opgaverne følger borgeren. Dog vil der også forefindes opgaver af mere generel pædagogisk og praktisk karakter på Lunden, når borgeren f.eks. er på ferie, weekendbesøg o. lign.

CRODA Denmark A/SOperatører til dag-/aften- eller nattevagter

CRODA Denmark A/S, Frederikssund

Vil du være med til at sikre en effektiv produktion af adjuvanter til nogle af vores allervigtigste vacciner?

”Vi går på arbejde med et større formål, da de ingredienser, vi producerer, vitterligt redder mange menneskeliv rundt omkring i verden,” fortæller operatør og tillidsrepræsentant Frank Høg.

En alsidig hverdag hos verdens førende producent af hjælpestoffer til vacciner. Du bliver en del af et hold på 3 operatører, som er med til at skabe og fastholde optimale rammer for en effektiv produktion i et godt arbejdsmiljø, med fokus på GMP og målstyring.

Er det lige dig, vi leder efter?
Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med GMP, men det vigtigste er, at du er mødestabil, og at du kan bevare overblikket over dit produktionsområde. Desuden er det vigtigt, at du har lyst til at blive oplært i dine arbejdsopgaver.

Er du interesseret?

STARK
Sælger til trælasten

STARK A/S, Frederikssund

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger primært til professionelle kunder.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Proaktivt salg, service og kundebetjening til forretningens kunder
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og efter salgsaktiviteter
 • Ordrebehandling og leverandørkontakt
 • Deltagelse i lokale kundeaktiviteter
STARK A/S
STARK
Sælger til udlejning i Frederikssund

STARK A/S

Brænder du for personligt salg, service og rådgivning til professionelle kunder - nye såvel som eksisterende? Og skaber du relationssalg, samtidig med, at du vinder nye ordrer? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som teamleder i STARK Udlejning.

STARK udlejning udvider og søger en sælger som kan være med til at udvikle afdelingen. Du bliver en del af et aktivt team, som målrettet betjener områdets håndværkere, virksomheder og private selvbyggere.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Kundekontakt og rådgivning
 • Ordremodtagelse og udlevering
 • Ansvarlig for at materiel er klargjort og klar til udlejning
STARK A/S
Frederikssund Kommune
Sekretariatsleder til Center for Familie og Rådgivning

Frederikssund Kommune

Vil du være med til at sikre kvaliteten og styringen af Center for Familie og Rådgivnings opgaver på familieområdet? Er du god til at samarbejde, og kan du sikre den daglige drift og på samme tid have øje for udvikling og forandring? Så kunne jobbet som sekretariatsleder/chefkonsulent i Center for Familie og Rådgivning være noget for dig.

Som sekretariatsleder kommer du til at spille en central rolle i en fortsat implementering og udvikling af organisationen og de styringsspor, som vi har lagt. Du vil få det ledelsesmæssige og faglige ansvar for sekretariatet og dets medarbejdere. Centrale omdrejningspunkter i udviklingen og sekretariatets opgaver er bl.a.

 • Understøtte centrets infrastruktur, drift og administration
 • Tværorganisatorisk koordinering og samarbejde
 • Ledelsesinformation, dataregistreringspraksis, opfølgning mhp. lovoverholdelse
Th. Rasmussen & SønKørselsleder

Th. Rasmussen & Søn, Frederikssund

Vil du være en del af en dynamisk, innovativ og proaktiv virksomhed? Brænder du for disponering og koordinering? Og er du en dygtig og erfaren kørselsleder? Så har vi et spændende job til dig med arbejdssted i Frederikssund.

Ansvars- og arbejdsområder vil bl.a. være:

 • Disponering af lastbiler – så alle ture/vogne er udnyttet optimalt.
 • Kundekontakt, koordinering af kørsel med vores medarbejdere.
 • Sikre vores kunder en høj kvalitet og et højt serviceniveau.

Du vil blive en del af en virksomhed med entreprenørånd og ambitioner. Du vil derfor blive udfordret og få spændende muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Du vil opleve et tæt samarbejde med dine kolleger, der vil gøre en stor indsats for at få dig integreret trygt og godt i virksomheden.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Frederikssund Kommune
Sundhedsfaglig afløser til dag, aften, weekend og ferie på Omsorgscenter Pedershave

Frederikssund Kommune

Omsorgscenter Pedershave søger afløser til dag-, aften-, weekendvagter og sommerferie

Har du lyst og mod til at pleje og yde omsorg for andre mennesker? Er du nysgerrig, engageret og reflekterende? Så er du måske en af de afløsere vi søger.

Som afløser kommer du til at arbejde med omsorgsopgaver hos den enkelte borger, som skal have støtte i dagligdagen. Du får indblik i plejen, hvor der er mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Omsorgscentret Pedershave søger social- og sundhedshjælper, studerende eller ufaglærte til faste weekender, aften, supplering i omsorgsbemanding og sommerferie. Du vil kunne arbejde hver 2. eller 3. weekend i dagvagt.

Frederikssund Kommune
Afdelingsleder til Klima og Natur

Frederikssund Kommune

Vi søger en afdelingsleder i Center for By og Landskab til vores afdeling for Klima og Natur. Med dig bliver afdelingens størrelse på ca. 18 personer inden for områderne grundvand og drikkevand, vandløb, spildevand, natur, kystsikring, affald og klima.

Vi er primært et myndighedscenter, men i afdelingen vil der vil også være en række driftsrelaterede opgaver; især på affaldsområdet.

I øjeblikket og i den kommende tid, vil afdelingen for Klima og Natur især have fokus på en række kystsikringsprojekter, arbejde med boringsnære beskyttelsesområder, spildevandsplaner, fritlægning af vandløb samt indførelse af nye affaldsordninger.

Herudover opprioriterer vi vores spildevandsområde med ekstra ressourcer for at kunne følge med antallet af ansøgninger. Da kommunen har ambitioner på klimaområdet må det forventes, at der fremover skal bruges ekstra ressourcer hertil.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser