125 job matcher din søgning 125 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Haldor Topsøe A/S
Senior Manager Production Plant Engineering

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

As a Senior Manager of PPE, you will lead the Project Managers and Department Manager of the engineers working on the investment projects. PPE is a department of ~4-5 Project Managers (PMs) and a department with Mechanical, I&E and Process Engineering (~25), where 80% of the resources are located in Frederikssund (DK), and the rest in Houston (USA) – both located together with our catalyst production sites.

Your responsibilities

 • Develop and maintain the investment portfolio
 • Ensure projects are on-time and on-budget
 • Ensure strong governance of projects in the portfolio
Nykredit
Senior-/privatrådgiver til Center Frederikssund

Nykredit

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så bliv en del af Center Frederikssund. Dit kommende job

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet både i gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Men vi har taget yderligere et skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, og du får mulighed for at bringe det i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

Som senior-/privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem de ikke selv kender.

Nykredit
Venaris Executive Search Head of Production

Venaris Executive Search recruiting on behalf of CRODA Denmark A/S

Take a leading role in optimizing the overall manufacturing performance at Croda to support their transformation on their current high-growth journey.

As Head of Production, you will report to the Site Director and have a production manager and a support team leader reporting to you, thus leading in total a production of approximately 35 people, and you will be part of the site leadership group. Your role is first and foremost to ensure GMP compliance and License to Operate at all times in all production areas.

As Head of Production, you will have the lead role in continuously improving the effectiveness of manufacturing operations by developing and implementing best practice. As such, your role will be strategic as well as hands-on.

Venaris Executive Search Head of Engineering & Technical

Venaris Executive Search recruiting on behalf of CRODA Denmark A/S

Take the lead in developing the Engineering, Maintenance and IT teams to meet the strategic objectives during Croda’s transformation in their current high-growth phase.

As Head of Engineering & Technical you will, in this newly established role, report to the Site Director and you will have a Director of Engineering, a Maintenance Manager and an IT team leader reporting to you, thus leading in total a department of approximately 20 people. You will also be part of the site leadership group.

Your role will be strategic as well as hands-on. As such, it will be your main responsibility to determine and execute the maintenance philosophy for the site so that downtimes are minimized in a cost-effective manner. That will require further development of your department so it can deliver on needed production capacity in this growth phase while ensuring optimization.

Frederikssund Kommune
Fysioterapeut til kommunal Rehabiliteringsafdeling i Frederikssund

Frederikssund Kommune

Rehabiliteringsafdelingen i Frederikssund Kommune modtager færdigbehandlede borgere fra hospitalet med forskellige diagnoser og komplekse problemstillinger. Det er oftest ældre borgere med ortopædkirurgiske og neurologiske problemstillinger og borgere med tab af funktionsevne og kroniske sygdomme, som trænes efter Sundhedslovens § 140 på både alment og avanceret niveau og Servicelovens § 86.

Den fysioterapeutiske genoptræning består af vurdering og træning i forhold til genoptræningsplaner og træning af borgernes funktionstab. Sammen med borgeren og dine tværfaglige kollegaer sætter du mål for borgerens ophold, og I arbejder målrettet sammen om at nå det.

Frederikssund Kommune
Livreddere til Frederikssund og Slangerup svømmehal

Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommunes Idrætsanlæg søger livreddere på henholdvis 34 og 32 timer i gennemsnit pr. uge, til at indgå i vores faste team af livreddere.

Vi har to svømmehaller, en i Slangerup der er en del af Slangerup Idræts- og Kulturcenter samt en helt nybygget svømmehal i Frederikssund med særligt wellness og saunaområde. Du vil komme til at arbejde i begge svømmehaller.

Vi tilbyder forskellige aktiviteter i den offentlige åbningstid, herunder aquafit, aquadance og saunagus. Herudover varetager vi også undervisning i skolesvømning - så har du erfaring med dette eller lyst til at udvikle dine kompetencer inden for aktiviteter og skolesvømning, er det et stort plus.

Topsil GlobalWafers A/S Operatører til fast weekend dag- eller nathold

Topsil GlobalWafers A/S, Frederikssund

Daghold er arbejdstiden lørdag og søndag 07:00 – 19:00. Nathold er arbejdstiden lørdag og søndag 19:00 – 07:00. Du er fast tilknyttet et hold, det er en fuldtidsstilling med normtid i henhold til overenskomsten.

Produktionen af silicium foregår i et afslappet renrumsmiljø på fabrikken i Frederikssund. Dine primære opgaver i produktionen består af rengøring og opsætning af produktionsmaskinerne, samt opstarte og overvåge de semiautomatiske processer. Der udføres også nogle kemiske renseprocesser, og du får mulighed at specialisere dig inden for nogle af vores produktionsområder.

Dine arbejdsopgaver skal udføres i overensstemmelse med gældende SOP (instruktioner), hvor du dokumenterer dit arbejde vha. tjeklister og digitale systemer. Dette skal vi da der stilles store krav om fuld sporbarhed i vores processer. Endelig følger du naturligvis de gældende sikkerhedsforskrifter.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Lomax A/S CSR-ansvarlig

Lomax A/S, Frederikssund

Drømmer du om at være med til at udvikle forretningen og være tæt på beslutningerne? Så har vi det perfekte match til dig.

Lomax er Danmarks største online, totalleverandør til dansk erhvervsliv. For os er det vigtigt, at vi tager ansvar for vores omverden ved at gøre det nemt at handle ansvarligt, sikre en anstændig arbejdsplads, og at være en ansvarlig handelspartner. Vores sortiment indeholder en betydelig mængde miljøcertificerede produkter, som er lette at finde på vores hjemmeside, og vi har stort fokus på at mindske vores CO2-udledning. Det er en rejse som du vil være ansvarlig for, men du er ikke alene om det, da det gøres i samarbejde med dedikerede kollegaer i organisationen.

Med reference til vores CEO søger vi en CSR-ansvarlig som vil få et bredt ansvarsområde indenfor vores CSR / ESG / bæredygtigheds- indsats. Du får således en helt central rolle ift. udviklingen af Lomax’ fremtidige tiltag inden for dette område.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

CRODA Denmark A/S Supporter/batchreviewer til GMP Produktion

CRODA Denmark A/S, Frederikssund

Da vi har stor efterspørgsel på vores produkter, søger vi en supporter/batchreviewer til Production Support i Croda Denmark med lyst til at indgå i et udfordrende og resultatorienteret produktionsmiljø. Afdelingen beskæftiger i alt 10 medarbejdere.

Afdelingen er ansvarlig for, at produktionen er i compliance med GMP-regler og specifikt for rettidig frigivelse af producerede varer samt hjælp til afvikling af produktionen.

Du vil indgå i teamet, som består af processpecialister, produktionssupportere og valideringsspecialister, og du vil hovedsageligt få ansvar for vores dokumentationsopgaver.

Frederikssund Kommune
Sygeplejerske til dagvagt i Døgnplejen

Frederikssund Kommune

Er du den kompetente sygeplejerske, der brænder for at arbejde med planlagte såvel som akutte sygeplejeopgaver? Har du interesse og lyst til at arbejde i borgerens hjem? Så er det dig, vi mangler som vores nye kollega.

Dine opgaver er alsidige og omfatter bl.a.: sygeplejefaglige opgaver hos hjemmeboende borgere, som har komplekse udfordringer, fx multiple diagnoser.

I Frederikssund hjemtager vi borgere fra hospitalerne med komplekse forløb, hvor der fx indgår iv-medicinering, parenteral ernæring, palliation, komplekse sår, og løbende lægesamtaler.

Vi har et tæt samarbejde med palliativt team og den udkørende akutfunktion fra Hillerød hospital. Du koordinerer de komplekse forløb hos borgerne, og du er den som de forskellige personalegrupper trækker på i disse forløb.

Teknik Bureauet ApS
Erfaren procesingeniør til grøn omstilling

Teknik Bureauet ApS søger for Haldor Topsøe A/S i Frederikssund

Har du lyst til at blive en del af Topsøes spændende rejse mod en grøn omstilling?

Teknik Bureauet skal for Haldor Topsoe finde en dygtig og erfaren procesingeniør, der vil være med til at designe, opføre eller renovere deres produktionsanlæg.

Du vil blive en del af et projektteam, hvor du i tværfagligt samarbejde med andre ingeniører gennemfører projektet under ledelse af en projektleder. Konkret indeholder jobbet bl.a.:

 • procesdesign, flowsheets og P&I diagrammer
 • instrumentering
 • proces- og udstyrsspecificering
Teknik Bureauet ApS
Teknik Bureauet ApS
Erfaren senior projektleder til grøn omstilling

Teknik Bureauet ApS søger for Haldor Topsøe A/S i Frederikssund

Har du lyst til at blive en del af Topsøes spændende rejse mod en grøn omstilling?

Vi søger en erfaren projektleder, der kan lede og drive investeringsprojekter for Topsøes katalysatorfabrikker, der ligger i Frederikssund og Houston.

Vi har ansvaret for at gennemføre projekter inden for etablering af nye produktionsanlæg samt optimeringer af eksisterende produktionsanlæg, primært i Frederikssund, men også på virksomhedens anden fabrik i Houston. Projekterne sker i tæt samarbejde med produktionen og R&D.

Teknik Bureauet ApS
Teknik Bureauet ApS
Erfaren maskiningeniør til grøn omstilling

Teknik Bureauet ApS søger for Haldor Topsøe A/S i Frederikssund

Har du lyst til at blive en del af Topsøes spændende rejse mod en grøn omstilling? Teknik Bureauet skal for Topsoe finde flere dygtig maskiningeniører, der vil være med til at designe, opføre eller renovere deres produktionsanlæg.

I Production Plant Engineering er vi mere end 25 engagerede og energiske medarbejdere. I jobbet skal du bl.a. designe mekaniske løsninger i samarbejde med flere udstyrsleverandører samt være styrende ”on-site” under montage og indkøring.

Det er en fordel at have erfaring med processer inden for fx varmebehandling og/eller internt transportudstyr.

Teknik Bureauet ApS
Topsil GlobalWafers A/S Teamleder til produktion

Topsil GlobalWafers A/S, Frederiksberg

Vi søger en teamleder der vil være med til at udvikle vores medarbejdere og vores produktion.

Du har direkte ledelsesansvar for medarbejdere på daghold og kommer til at samarbejde med forskellige faggrupper og teamledere i tilsvarende roller. Du bidrager blandt andet med optimering i produktionen, mindske fejl samt igangsætte korrigerende handlinger og opfølgning.

Du tilbydes:

 • Gode udviklingsmuligheder
 • Løn efter kvalifikationer
 • Pensionsordning og sundhedssikring
Hvacon A/S Tavlemontør

Hvacon A/S, Frederikssund

HVACON A/S er en virksomhed i konstant udvikling, og med ambitiøse målsætninger for vækst og indtjening.

Grundet stigende aktivitet, søger vi en tavlemontør til vores tavleafdeling.

Du vil komme til at arbejde med følgende:

 • Standardtavler, styretavler, CTS-tavler og kundetilpassede tavler.
 • Læse og forstå el-diagrammer.
 • Opsætte komponenter på grundplade.
 • Montere ledninger i tavler.
 • Udføre kvalitetstest inden levering.
Frederikssund Kommune
AC konsulent i Center for Børn og Skole

Frederikssund Kommune

Har du lyst til at arbejde tæt på ledelsen og sikre præcise og skarpe sager til politiske udvalg? Trives du i en foranderlig hverdag, kan du lide at samarbejde på kryds og tværs af afdelinger – og både alene og sammen med andre? Så er det måske dig vi søger.

Vi tilbyder et spændende job i krydsfeltet mellem opgaver i en politisk-administrativ organisation og en praksis inden for et af de helt store velfærdsområder, nemlig dagtilbud og skole.

For at lykkes godt i jobbet skal du trives med både omskiftelige opgaver og mere rutineprægede opgaver. Det kan f.eks. være både som projektleder eller -deltager i udviklingsprojekter, og du vil også kunne få ansvaret for en række mere konkrete sagsbehandlingsopgaver. Du skal være god til at følge op på deadlines og opgaver og trives med at skabe struktur og overblik.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: